također odlična ideja, a i dani su tada super dugi
Chat
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
collect moments, not things
- Prolaznica
ne znam točno kojim danima leti, ali ima i Ryan iz Zadra
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
I ja već danima kemijam za onaj duži vikend oko 1.6. Nekako sam najbliže da uzmem još koji dan GO pa iskombiniram Barcelonu i Valenciju. Ili samo Valenciju ovisno kako nadjem povoljne karte.
Ako ima ko kakvu drugu ideju slobodno podijeli.
During the war...
- J.Poljak fan club
Hvala Nukac! idem to malo istražit. Kombiniral sam i iz Budimpešte i Trsta, ali ovo je ok kombinacija. To mi onda Goopti najbolji za ove transfere od aerodroma a?
During the war...
I ja bi rado Valenciju ali moje društvo je zahtjevno. Samo let iz RH i samo direktni.J.Poljak fan club wrote: ↑16 Mar 2018, 09:09I ja već danima kemijam za onaj duži vikend oko 1.6. Nekako sam najbliže da uzmem još koji dan GO pa iskombiniram Barcelonu i Valenciju. Ili samo Valenciju ovisno kako nadjem povoljne karte.
Ako ima ko kakvu drugu ideju slobodno podijeli.![]()
-
Eric the king
Bome i ja izgleda u valenciju za taj produzeni 
Samo pokusavam smislit, jos neki roadtrip za 31.5, ako ostane sta para od ny-a
Samo pokusavam smislit, jos neki roadtrip za 31.5, ako ostane sta para od ny-a
-
Eric the king
Ma ne, mislio sam odma iz zagreba autom, a da nije toskana...
Jer nisam bas nasao neke povoljne letove, a ovo doslovno mogu do zadnjeg dana odlucit ici ili ne...
Za 6 mj je vec druga prica...to ziher spanjolska, najvjerojatnije valencija, al kad bi ulovio bilbao za neku dobru lovu bilo bi super
Jer nisam bas nasao neke povoljne letove, a ovo doslovno mogu do zadnjeg dana odlucit ici ili ne...
Za 6 mj je vec druga prica...to ziher spanjolska, najvjerojatnije valencija, al kad bi ulovio bilbao za neku dobru lovu bilo bi super
-
Eric the king
To i cekam 
za road trip sam jucer nes gledao, pa sam mislio salzubrg , neuschwenstein dvorac, vaduz, verona, al mozda malo preveliki zalogaj za 4-5 dana, jer mi se neda vecinu vremena provest po autoputevima.
budem bas pogledo putoholicare i jezera.
za road trip sam jucer nes gledao, pa sam mislio salzubrg , neuschwenstein dvorac, vaduz, verona, al mozda malo preveliki zalogaj za 4-5 dana, jer mi se neda vecinu vremena provest po autoputevima.
budem bas pogledo putoholicare i jezera.
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
Evo ti link: http://www.putoholicari.rtl.hr/austrijs ... rip-37367/
A imaš i Sloveniju... http://www.putoholicari.rtl.hr/roadtrip ... elu-54165/
A imaš i Sloveniju... http://www.putoholicari.rtl.hr/roadtrip ... elu-54165/
-
Eric the king
da,da nasao sam vec..hvala..ako neko ima jos neku ideju slobodno 
- Prolaznica
Ako si željan malo drugačijih, neušminkanih, pejsaža, uvijek je tu istočna ruta.
Ako smo mi sad za vikend uspjeli do Ukrajine, za produženi vikend možeš čudo toga vidjeti;)
Da ja imam free, moj izbor bi sigurno bile ceste Transfagarasan i Transalpina u Rumunjskoj, pošto su ionako otvorene samo ljeti.
Ako smo mi sad za vikend uspjeli do Ukrajine, za produženi vikend možeš čudo toga vidjeti;)
Da ja imam free, moj izbor bi sigurno bile ceste Transfagarasan i Transalpina u Rumunjskoj, pošto su ionako otvorene samo ljeti.
- J.Poljak fan club
Ko sve na kraju pije cervezu u Valenciji prvi vikend 6mj?
Lolita - znam o čemu pričaš. Ima i u mom društvu takvih koji bi najpovoljniju kartu da im nađem ali da je direktan let i po mogućnosti da polijeće iz njihove ulice.
Moja taktika u zadnje vrijeme je da ja kupim kartu sebi, a onda objavim datume pa ko hoće nek se priključi.
Nekak se nadam da će Vueling imat koju akciju pa da uzmem Zg-Barca 26.05. a natrag onda kako bude povoljno iz Valencije ( Budimpešta, Trst, Venecija.... ) No sve ovisi jel idem sam ili sheram troškove prijevoza...
I hvala Nukac na dobroj reklami
Lolita - znam o čemu pričaš. Ima i u mom društvu takvih koji bi najpovoljniju kartu da im nađem ali da je direktan let i po mogućnosti da polijeće iz njihove ulice.
Nekak se nadam da će Vueling imat koju akciju pa da uzmem Zg-Barca 26.05. a natrag onda kako bude povoljno iz Valencije ( Budimpešta, Trst, Venecija.... ) No sve ovisi jel idem sam ili sheram troškove prijevoza...
I hvala Nukac na dobroj reklami
During the war...
- Prolaznica
Ja na taj vikend pijem mezcal na Riviera MayaJ.Poljak fan club wrote: ↑20 Mar 2018, 10:20Ko sve na kraju pije cervezu u Valenciji prvi vikend 6mj?
Zaboravili ste spomenuti još jedan bitni kriterij za takve, a to je da se svi odreda zgražavaju kad čuju da bi putovanje od par dana trebali odraditi sa ručnom prtljagomLolita - znam o čemu pričaš. Ima i u mom društvu takvih koji bi najpovoljniju kartu da im nađem ali da je direktan let i po mogućnosti da polijeće iz njihove ulice.Moja taktika u zadnje vrijeme je da ja kupim kartu sebi, a onda objavim datume pa ko hoće nek se priključi.
![]()
- Nukac
- Davorich
Imao sam neki dan takav slučaj na poslu. Ide nas 7 u Berlin na 3 dana.
Pošto imamo prvi dan let u 7 ujutro, a zadnji dan tek u 21, znači da praktično prvi i zadnji dan moramo biti s prtljagom.
Koje čuđenje, skoro i odustajanje od putovanja radi toga...
Pošto imamo prvi dan let u 7 ujutro, a zadnji dan tek u 21, znači da praktično prvi i zadnji dan moramo biti s prtljagom.
Koje čuđenje, skoro i odustajanje od putovanja radi toga...
- Tyrion Lannister
Ako nekom bude trebala pomoć s Volotea kreditima stojim mu na raspologanju.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
Kažu izletnadlani da je akcija Vuelinga.J.Poljak fan club wrote: ↑20 Mar 2018, 10:20
Zagreb (ZAG) – Barcelona (BCN) – Zagreb (ZAG), že za 94 eur (ang. povezava skyscanner)
45,90 eur ti je za 26.5.
- J.Poljak fan club
Nukac imaš pivu i to par komada 
Ujutro gledao i još je bila 635kn, a sad je 350kn. Kupljeno!
Ujutro gledao i još je bila 635kn, a sad je 350kn. Kupljeno!
During the war...
-
- Information
-