I kako sam napisao u postu: Ako netko bude išao...
Prolaznica hvala na tipu za duty...ko i vama ranije kaj ste pisali o tome...nisam spominjao ranije ali nekak ne vjerujem da bude cijene ko u gradu
Pa ak si spreman nekom s foruma platit da ti donese par flaša, morao bi biti spreman platit i uobičajene DF cijene (čitaj - "porez na budale").chillout23 wrote: ↑24 Sep 2017, 23:15.. ali nekak ne vjerujem da bude cijene ko u gradubumo videli
Ja se nisam osjećala nesigurno ni u jednom dijelu. Iako po noći nismo išle dalje od svog kvarta jer je bilo užasno hladno a mi bez previše tople odjeće.chillout23 wrote: ↑24 Sep 2017, 02:01Al su mi rekli da pazim kud se krećem jer nije baš sigurno svuda...
chillout23 wrote: ↑28 Sep 2017, 15:56Ajde da ti neki malo dođu k sebi od povratka u stvarnost prvodošo doma i odma hrpa obaveza i pizdarija...te daj ovo, te daj ono hehe
U topicu o Portugaalu sam napisal već nekaj prije, a slike sam obećal i stavil budem ih, nema brigepa mislim barem 30ak stavit...pa i više vjerovatno. Samo treba to risajzat sve i tak...
I daj nemoj bit nestrpljiv ko baba...pusti me da dođem do zraka
btw...da je taj isti netko okinul 200 žena u 4 dana, danas bi izgledal ko sušeni baklar, a vrlo vjerovatno niti ne bi bio u stanju pisat još tjednima.
U stvari ne bi ni bio![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests