Nisam nikad pala baš u hipo, ali da, imam veće energetske potrebe od prosječne osobe.
Dalmoši/Tovari
- Beta ženka
Da, stvarno, zaš je ex_anais često drama queen? 
Mislim, ok, zna popizdekat bezveze, al ima još takvih na forumu.
Aj nemojte se svađati na osobnoj razini, draže mi je politički nekorektno vrijeđanje na regionalnoj/nacionalnoj/(bez)vjerskoj razini.
Ma volem ja vas sve, svi smo mi braća Jugoslaveni.
:vinoodmaline: :južina:
Mislim, ok, zna popizdekat bezveze, al ima još takvih na forumu.
Aj nemojte se svađati na osobnoj razini, draže mi je politički nekorektno vrijeđanje na regionalnoj/nacionalnoj/(bez)vjerskoj razini.
Ma volem ja vas sve, svi smo mi braća Jugoslaveni.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Zato što to jedan (cenzura) ponavlja, a dosta njih su mu prijatelji pa je to ok.Beta ženka » wrote:Da, stvarno, zaš je ex_anais često drama queen?![]()
Ali ne bih htjela raditi dramu oko toga. Sve je to dio folklora.
- Beta ženka
Ma ko nas to bve bvaćo zavadiHerp » wrote:Je li bre, došla si tu da zavadiš pošten svit, a?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Ma ignor i tjeraj po svom.ex_anais » wrote:
Zato što to jedan (cenzura) ponavlja, a dosta njih su mu prijatelji pa je to ok.![]()
Ali ne bih htjela raditi dramu oko toga. Sve je to dio folklora.
Bude mi jako mučno i slabo, a ako sam u nekom prijevoznom sredstvu ili sam i dalje izložena fizičkim naporima, bude i rigoleto.kuki » wrote: Stvarno ti se povraća ili je to metafora? Oprosti ako gnjavim, ja sam medicinski znatiželjna.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Dobro. To se može dogoditi.kuki » wrote: Meni se povraća od fizičke aktivnosti neposredno nakon obroka. I mnogim ljudima koje znam i s kojima sam o tome razgovarala.
No priče “to će ti izazvati grčeve” i “utopit ćeš se” još su uvijek potpuno nedokazane. Priče o kisiku koji odlazi u tanko crijevo namjesto u mišiće još i više.
Ja sam jednom bila na pragu da zovem GSS jer sam se krenula spuštati sa Sljemena 5 minuta nakon ručka. Vrtilo mi se, povraćalo, činilo mi se da ću svaki čas past u nesvjest i da nikad neću stić do dolje. Onda sam pola sata sjedila na pola brda i hvatala zrak. Od onda sjedim na terasi još bar sat vremena nakon ručka, kome se žuri nek ide. Kod mene su ključevi od auta 
Happy Easter!
Ma ne, to je teška hipoglikemija.
Simptomi hipoglikemije
• Iznenadna jaka glad
• Glavobolja
• Iznenadna tjeskoba
• Drhtanje (tresavica)
• Znojenje
• Zbunjenost
• Nesvijest, koma
http://www.vasdoktor.com/medicina-od-a- ... oglikemija
Nu još.
Te priče nisam nikad čula.Lastan » wrote: Dobro. To se može dogoditi.
No priče “to će ti izazvati grčeve” i “utopit ćeš se” još su uvijek potpuno nedokazane. Priče o kisiku koji odlazi u tanko crijevo namjesto u mišiće još i više.
Ne znam za tebe. Mene ponekad ujutro, cmizdrim upomoć, bespomoćna sam, ako nema nikog da mi donese hranu u krevet i moram proć par metara hodnika pješke (!!!) povratim. Pojedem malo banane il tako nečeg i okej sam.Lastan » wrote:Sad će još ispasti da me pred ispit trese hipoglikemija.
-
- Information
-