visekratni klon wrote:Voljela bih čut interne priče protivnika o grupi. Živo me zanima što misle tko je to organizirao.
znas, dodje mi da osnujem neku falsu kontragrupu di cu te zajebavat..
nagađam da misle da smo zokijevi plaćenici.visekratni klon wrote:Voljela bih čut interne priče protivnika o grupi. Živo me zanima što misle tko je to organizirao.
..a unda wrote:
znas, dodje mi da osnujem neku falsu kontragrupu di cu te zajebavat..![]()
..a unda wrote: nagadjao sam i ja slicno nesto, pa je goran skoro najebo..![]()
..i mi tebe volimo. .Nenia Salonitana wrote:spava mi se užasno. pomicanje sata u kombinaciji s obiteljsko-faksovskim odnosima. umorilo me proklinjanje te ustanove.![]()
dabog da razvili intoleranicju na HDZ.![]()
laku noć svima, sanjajte svježe abortirane fetuse na svetom duhu![]()
..o, krtisssovu..ma pusti druge.. pusti vise druge, jebalite drugi..visekratni klon wrote:
![]()
![]()
![]()
Išla sam baš gledat jel ima kontra grupa.
..
..a unda wrote: ..o, krtisssovu..ma pusti druge.. pusti vise druge, jebalite drugi..![]()
..ok, ok, nemoj bas pogresno shvatit, mislio sam.. ma eto, zna se valda na sto sam mislio..![]()
..a unda wrote: napokon malo reda, ane ovdje do cetri ujutro cekad kad ce pet ujutro..![]()
Žene na Facebooku protiv Ćorušića
Žene nerijetko bivaju ponižene samim traženjem usluge koja im je zakonom zajamčena i upućivane na razna savjetovališta koja su zapravo crkvena, a ne u sklopu sekularne države. Zadnja vijest o tome da dr. Ante Ćorušić, šef HDZ-ova odbora za zdravstvo predlaže nacrt zakona prema kojem će žena morati obaviti razgovor sa svećenikom prije odlaska na abortus, uznemirujuća je jer grubo zadire u ženska reproduktivna prava. Ćorušić se zalaže za poljski model prema kojem bi pravo na abortus imale samo žrtve silovanja i žene koje nose malformirani plod - upozorava se na Facebook grupi “Zaštitimo pravo žene na legalan i dostupan abortus”, koja je u nekoliko dana skupila oko 900 članova. Cilj grupe je, kako se ističe, razmjena iskustava, ideja i načina te aktiviranje ne bi li Vladi dali do znanja da dosadašnja praksa provođenja abortusa ne funkcionira i direktno oštećuje žene. Nastojmo se organizirati dok ne budemo korak do zabrane abortusa što bi moglo biti vrlo brzo, poručuju.
Erm, jel ovo neka pro-life stranica?visekratni klon wrote:http://www.lifenews.com/2014/04/11/woma ... tion-drug/
Okej, o tome bi se dalo raspravljati, ali ovo zbilja jest pro-life stranica. Pogledaj im About us.visekratni klon wrote:Nemam pojma.
Uvođenje pilule kao must havea nije nešto što želim podržati. Naravno, ne znači da grupa ne može ići s tim zahtjevom.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests