Tarot
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 359 times
Lekt.Leteća wrote:Luda. Mislim, karta koja je izašla. To ti je dobro, tebe se i bog čuva.
Nego, ja mislio da će bit': "Aaajde da ti gatam, sve ću da ti kažem! Imaš jednu curu na slovo Me, ime joj je Asfaltina...", itakoto.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- Šabović Adis
- Inventar
Vidim, vidim ..vidim...imaš put. Nije dug al' je zato pravo kratak. A ovo za bogatstvo i ženu, to ti je isti andrak - ženom do bogatstva ili bogatstvom do žene.haram wrote:EJ gospoja, oš meni da gataš? Jel ću da se obogatim, ću da se oženim, il ću da se bogato oženim?
Brate, fala ti ko bratu... ću da te bogato nadogradim kada mi se obistini!Šabović Adis wrote:Vidim, vidim ..vidim...imaš put. Nije dug al' je zato pravo kratak. A ovo za bogatstvo i ženu, to ti je isti andrak - ženom do bogatstva ili bogatstvom do žene.![]()
what we've got here is failure to communicate
Ma šta da ti pričam ono kaj već znaš. Nisam ti ja Vidovita Milana. Ja sam ozbiljna jungijanska analitičarka, ako to do sada nisi primijetio.Šabović Adis wrote:Lekt.![]()
Nego, ja mislio da će bit': "Aaajde da ti gatam, sve ću da ti kažem! Imaš jednu curu na slovo Me, ime joj je Asfaltina...", itakoto.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Šabović Adis
- Inventar
Nema tu 'ljeba...Leteća wrote:Ma šta da ti pričam ono kaj već znaš. Nisam ti ja Vidovita Milana. Ja sam ozbiljna jungijanska analitičarka, ako to do sada nisi primijetio.
-
- Information
-