..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Sep 2011, 00:26

margarita, srico moja :cerek: :D

(cini mi se da je s tobom kao i s jevgenijom..bolje bit u dobre, sta ja znam, sve je to meni nesto aha haha i onda te neko iza kantuna veslom priko kostiju :D )

cuj, imas ti veze s nekim ministartvom, neka drzavna sluzba, agencija, nesto..? ma barem urednica televizijska, a? ocemo na tome ostat, na pola, mediji, a? ma neke infomacije ili skrivanja informacija, jesu. :raspa:

ok, pretpostavit cemo da nemas pojma o cemu ja pricam. :D

ako sam ja to dobro ispotrefio ovu natalnu kartu, meni ona izgleda kao neki nacrt za egipatsku piramidu. sve se zna di je sto, a za koju hiljadu godina nikom nista nije jasno. :D

ne znam, koji put mi izgleda da je to horoskop od sorosa ili barem trampove menadzerice u hrvatskoj i kad se umori, iscrpi sa svim tim ulogama, oce se vratit sebi, a ne ide to bas tako brzolako i onda se depresije rjesava sopinzima. :D

a opet, nije to to. s druge strane slika nesredjena, emotivka par ekselans, izgleda ne kao da ne zna, nego kao da je uopce ne zanima kolko je to dvajstcetiri posto od necega ili kolika je share gledanost. vrludave misli, koje doduse sve razumiju, ali aj ti to sve metni zajedno da se slegne i da..ne znam sto..nista, da se nesto odluci, napise knjiga, bilo sto.
baj d vej, jesi li ikada razmisljala napisat knjigu? izgleda da te to ide i da bi to bila nelosa knjiga. :D

sto je s osjecajem za kontrolu, za kontroliranje? ne bas ono kao kontrol frik, ali, cuj..nikome nije lako kad mu se ucini da nije on taj koji sebe vodi? a nikad nije tako, radi se samo o osjecaju da nesto kontroliramo. zato imamo ove nase lijepe zvjezdice, a koji put su i zvizdurine. :D
a zvizdurine kazu..ne ceprkat po sebi trazeci uzrok u tim trenucima slabosti, straha, gubitka povjerenja u sebe, samo se trosi energija koja bi se bas trebala stedjeti. te rezerve trositi na ono na sto se mozda do sada zapostavilo, a rjesenje nece doci samo od sebe, jer i nije potrebno da se pojavi. put nije samo ravan, ima tu i okuka i ako se ne vidi dovoljno unaprijed, ne znaci da put nije cist, a ovaj je cist samo tako. zercu se prilagodi brzina uvjetima na cesti i upali..ne, ne radio, dosta je bilo tih vijesti, frke..bolje otvorit prozor i slusat ovcice obliznje kako bleje. :D :D

..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 00:34

ElliQuinn » wrote:Ja ne znam svoj datum rođenja, ni godinu. No, prislonila sam dlan na monitor da mi očitaš s njega što mi zvijezde kažu. Može i ovdje, javno. :)
ovo mi je promaklo..

ne znam ti ja to. kako ne znas datum rodjenja i godinu? aj nacemo i to ako mi kazes sve o ocima, kosi, stasu, gradji, sto bolje opisat, a ako bas oces precizno, onda moras i precizno navest mjesto svakog npr..madeza. :D

ne moras govorit sto imas na sebi, iako i to moze pomoc, ali, ponavljam..sto detaljnije, to bolje.. :D :D
Zekoslawa

Post 22 Sep 2011, 00:52

..a unda » wrote: uf, dobra godina. :top: :D

milan, jel? ok, cek, malo..da vidim.

tjah, stvarno nemas srice. bilo je oblacno, jel tako? e, i zvizde nisu zvizdile..tj nisu sjale, nista se nije vidilo pod milim bogom. mrcina, brate. odakle ce milan citat, aj kazi..ali, unda..ee, to bi on vec mogao. :raspa:
Veze ti nemaš, Milane i ništa mi lipo nisi reka. Undu ću i pitati. On će to meni sve iz visuljka pročitati, ove tvoje metode sumnjive su mi iz više razloga. :D

os jos pitat za uroke i horoskope? :D
Neću, bogami. :D
Ashtaroth

Post 22 Sep 2011, 03:33

Hvala na osvrtu, ima zanimlijvih dijelova... dapače, sve je zanimlijvo i dalo mi za misliti jel išta ostalo nepokriveno :D

No, morat ću te razočarati, možda? :misli:
..a unda » wrote: dakle, stvarno se sada ne mogu sjetit, ali ne znam nijednog strijelca koji se ne moze toliko ubit..bilo cime. ok, ima i rogatih nekih stvorenja koja toliko mogu popit, naduvat se, satrat bilo cega u mitskim kolicinama, ali rijetko da moze parirat nekom strijelcu, pa cak i strijelcici. a jos ako je dupla..ajajajajajjjj, paloomaaaa, kukurukukuuuuu..lokkavaaaa. :D
Actually, imam skoro pa zero tolerance na alkohol, puhneš u mom smjeru i lupi me :D
..a unda » wrote: dobro, ok, shvatili smo. ti si iznimka. ok, moze bit, ima tu akcije neke, kretanja sporta. jesi li sigurna da nikad nisi probala slobodno penjaje na stometarskou liticu, kako bi mogla doc do paraglajdera s kojim bi poletila samo zato da sa njega moz napravit bandzi dzamping? nisi? ali nije losa ideja, jelda? :D
Napravim manje od 300 koraka na dan u običnom danu :D
Ali ok, priznajem, popentrala sam se na stijenu i bacili su me u slobodnom padu dolje, se broji? :raspa:
Mislim, nemam kondicije, nije da nemam želje, ali sam ipak - više lijena nego što je želja jaka :D
..a unda » wrote:eto, ja bih rekao da je sve u tvojim rukama. ono sto shvatis kao izazov, to ces napraviti i u tome ustrajati sve dok ne napravis. onda to das drugima jer to postaje dosadno, ti imas jos toliko toga zanimljivoga za napravit.
:s true :D
..a unda » wrote: dakle, kad smo kod pive, piva mi je simbol ili primjer da strijelci mogu toliko toga napravit, cak i loseg po sebe, samo ako to oce. njih ne zanima ko moze popit vise pive, oni se natjecu sa sobom, jer..konkurencije gotovo i nema. :D
Ok, izvukao si se s alkoholom :D
..a unda » wrote:dakle, samo je pitanje gdje ces se zaustavit kad se zavrtis oko sebe. mos postat i ovisnik o nekim opijatima, ali cak i to ovakvim strijelcima zna dosadit. :D
Dosadilo, a da nije ni počelo. Volim priče, though, ali ne zanima me osobno iskustvo.
Ne pijem ni kavu :D
Zaključih da ne želim biti ovisnik o supstanci, dok ne moram.
Net nije supstanca :raspa:

Ostalo... creepy, but soo true...
Creepy je da je zapisano u zvijezdama, a meni nitko nije rekao to, pa sam morala hard way saznati stvari... mrmlj

Hvala na analizi, još jednom. Do na pretvaranje alkohola u metaforu, zbilja mi ne pada na pamet jesi li propustio dotaknuti neku od tema koje me nisu u foksu već neko vrijeme, i samo potrvdio/zaokružio neku priču.
..a unda » wrote: e, onda, ako taj se i pojavi..jadnamu..najprije treba proci inicijaciju, test izdrzljivosti i to ne samo u krevetu..
Jel postoji neki hint tko uopće može imati sreće? :rofl:
Do sad je sa strijelcima bilo vatreno, i pogubno... ostalima sam samo pogubna :rofl:
Pa me zanima jel itko ostao ili da si klona radim? :raspa:
Eks

Post 22 Sep 2011, 03:57

..a unda » wrote: steta sto to neces pitat, jer je na to najlakse odgovorit, a ne moras ni glavu dignut da vidis kakvo je vrijeme, a kamoli trazit neki drugi odgovor. :D

1. da. 2 oce, slicit ce. 3. sad znas. :D bikica, pa vavik nezaljubljena. eh, dakuce. :D
Tek sad sam ukapirala da su ovo odgovori samo za zaljubljivanje. :zubo:
Ja sam htjela znati ovo prvo, o faksu... :o

Ne želim se zaljubiti. :o :D
Margarita

Post 22 Sep 2011, 08:00

..a unda » wrote:margarita, srico moja :cerek: :D
Da, da, dobar si, stvarno dobar. Znaš što treba reći. Da otvorimo biznis? Ti čitaj iz horoskopa a ja ću iz janjeće plećke. A unda ćemo o tome pisati knjige.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Serenità

Post 22 Sep 2011, 08:31

ex_anais » wrote:
Tek sad sam ukapirala da su ovo odgovori samo za zaljubljivanje. :zubo:
Ja sam htjela znati ovo prvo, o faksu... :o

Ne želim se zaljubiti. :o :D
What she said. :kava:
Koliko vidim, toliko si dobar da ti ne trebaju nikakvi podaci.
Aj čitaj meni iz avatara.
Makar ga mislim mijenjati ako mi se dobra duša (Dejzi :mig: :zubo:) smiluje.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Morticia

Post 22 Sep 2011, 08:32

Svima je čarao osim meni?! :eek: :durica:

A more bit' da mi vidi nešto prikostrašno pa mi neće reć. :tuzni:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 09:39

Morticia » wrote:
Ujme, sad me straj. :tuzni:
..sta te straj? cega? :D

ovo je tipicno..ocu znat, al me straj.pa ko te tira? evo, pogledaj mene. mogao sam birat..znat il trtat? odlucio sam se za..biti. dakle, jel se ja cega bojim? jel ja tebi izgledam kao da se bojim? e, ali to ima svoju cijenu. bit glup uopce nije tako lose kao sto se misli. :D

Ashtaroth » wrote:No, morat ću te razočarati, možda? :misli:
sustavna pogreska. :D mislim, kakos razocarat nekog ko se ne nada. :D sta ti mislis, da ja nabadam? ja samo malo to djuture pokupim u prolazu i ono sto skupim dam. sad, moze bit da je nesto vaznije ostalo, ali ne znaci to da ovo sto sam uspio skupit ne stoji. :D
Margarita » wrote: Da, da, dobar si, stvarno dobar. Znaš što treba reći. Da otvorimo biznis? Ti čitaj iz horoskopa a ja ću iz janjeće plećke. A unda ćemo o tome pisati knjige.
kako ti znas sto trebam reci? :D
ne znam uopce. da ja znam sto treba reci, najvjerojatnije bih sutio. i ja ne citam iz horoskopa, eventualno promatram, kao sto sama rijec horoskopska kaze. to ti je isto kao da kazes za froma da ti cita zaboravljeni jezik, a on ti samo daje kod u kojem se mozes ogledati ako zelis. :D

inace & opcenito, pa jel vi znate sto je to gore? pa to sve vrije, mice se, idje tamo amo, napred natrag, gore dole..kao da nam je juha uzavrela povise glave i jasno, svima juha mirise, gladni su, ali ih je i trta da ih ne prolije po glavi.
ako neko vec oce tako gledat, onda bolje gledat naopako, tj kao komin. ima zeravice, al ima i luga, pa se ta zeravica ne vidi bas puno, ono, tu i tamo zazari ili se ospe zarom, zaricima, po povrsini komina, a mi smo samo kumpiri koji kad stoje neko vrijeme u tom zaru, stavis malo soli i.. nam, nam tj kako bi rekao piter selers..brdi, nam, nam..:D

nema tu pogadjanja, ljudi moji. onome kome je sudjeno da bude jeben, same mu gace spadaju, a sudjeno nam je tako, ali mi se volimo tjesit finesama. :D

a tih finesa ima koliko i kombinacija i permutacija unutar astroloskog sustava..bilo kojeg. ja govorim sad o ovom tu, o zapadanoj nekoj verziji. najdrazi su mi oni koji vide da jedan aspekt kaze da ce mate ic doma, a drugi aspekt da mate nece ic doma i sad je tu tilt. a tilt je zato jer se sve dobije na gotovo, jer se ne razumije, jer se preslikava, jer se ne zna kako funkcionira, jer se ne zna podijelit dva broja na ruke, a sacuvajboze izvadit korjen kvadratni.

i, jasno, kad se ne zna, mistificira se, a sve je tako jasno. to zene nesto bolje osjecaju (sto ne znaci da im je vise jasno :zubo: ) jer npr postoji nesto sto se zove menstruacija, mjesecnica. zasto se to ne zove bozicnica ili k-15? :D
a takvih utjecaja jacih ili slabijih ili unekim odnosima puno slabih pa se pojacaju kad su zajednije, ima na miljune, eto deca..:D

dakle, nista ja ne pogadjam ili predvidjam. sve vi to vec znate, sto je bilo , sto jest i sto ce bit, samo vas treba malo podsjetit. :gle, rima: :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 09:45

Morticia » wrote:Svima je čarao osim meni?! :eek: :durica:

A more bit' da mi vidi nešto prikostrašno pa mi neće reć. :tuzni:
sace, cekaaaj malo, kud si navrla..jel ti uvijek tako koristis te emocionalne ucjenice da dobijes sto oces..i to nakon sto dobijes svoju porciju tjesenja? :D :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 09:52

Serenità » wrote:..
What she said. :kava:
Koliko vidim, toliko si dobar da ti ne trebaju nikakvi podaci.
Aj čitaj meni iz avatara.
Makar ga mislim mijenjati ako mi se dobra duša (Dejzi :mig: :zubo:) smiluje.
gledajuci tvoj avatar, vidim da imas mocnu sposobnost za ispravno zakljucivanje. :D predvidjam ti da ces ga uskoro promijenit. najvjerojatnije danas. zavisi koliko ces bit na netu..dakle najvjerovatnije unutar 24 net sata. :D

do sada je jos bilo dobro. ocekivao sam vise onih koji i inace inzistiraju da im se posalje pismeni odgovor, ali na nacin da nigdje ne navedu svoju adresu. :D
Morticia

Post 22 Sep 2011, 09:52

..a unda » wrote: sace, cekaaaj malo, kud si navrla..jel ti uvijek tako koristis te emocionalne ucjenice da dobijes sto oces..i to nakon sto dobijes svoju porciju tjesenja? :D :D
Ovisi o žrtvi. :durica: :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 10:02

aisling » wrote:Danas oko 3 ujutro mi je zdravlje ošlo kvragu, oko 8 i pol sam shvatila da nemam pristup trkeljanjima cijeli dan pa je i zabava bila ograničena, a onda oko 11 su mi rekli da bi trebala početi tražiti novi posao ako već nisam.
Zdravlje, zabava i posao me dakle ne zanimaju.

Kaću se ja zaljubit? :D
ovako odoka..kad te zdravlje, zabava i posao pocne zanimat..:D
Serenità

Post 22 Sep 2011, 10:26

..a unda » wrote: gledajuci tvoj avatar, vidim da imas mocnu sposobnost za ispravno zakljucivanje. :D predvidjam ti da ces ga uskoro promijenit. najvjerojatnije danas. zavisi koliko ces bit na netu..dakle najvjerovatnije unutar 24 net sata. :D

do sada je jos bilo dobro. ocekivao sam vise onih koji i inace inzistiraju da im se posalje pismeni odgovor, ali na nacin da nigdje ne navedu svoju adresu. :D
Razočarao si me, zemljak. :tuzni:
Mene moja škola mori, a ti o avataru.

Pa pm je funkcionalan, šta ne? :raspa:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 11:09

Serenità » wrote: :D

Razočarao si me, zemljak. :tuzni:
Mene moja škola mori, a ti o avataru.

Pa pm je funkcionalan, šta ne? :raspa:
..pa valjda je funkcionan, do sad je bio. :ne zna:

a il smo mi zemljaci? :cerek: nu mu zvizdu njegovu..a, koje selo? :cerek:

ako si moja krajina, jel znas ti da mi imamo samana? pravog, ne onog gore berlava zagorca. ovi nas je cudo, stvarno. ali ne smim pricat o tome, a...ma, mozda jednom. :D

cekaj, sta sad, so mi i skolu pokazta, pa onda da i iz nje gatam, upce mi nije jasno ko sta oce. ja govorim jedno, a drugi govore trece i onda ispadne da ja govorim osmo, zarez, dvajstri. :ne zna: :D
kukuriku

Post 22 Sep 2011, 11:23

aundo, a di je moj horoskop? :crying:
Nek(v)arljiva.
Serenità

Post 22 Sep 2011, 11:28

..a unda » wrote: ..pa valjda je funkcionan, do sad je bio. :ne zna:

a il smo mi zemljaci? :cerek: nu mu zvizdu njegovu..a, koje selo? :cerek:

ako si moja krajina, jel znas ti da mi imamo samana? pravog, ne onog gore berlava zagorca. ovi nas je cudo, stvarno. ali ne smim pricat o tome, a...ma, mozda jednom. :D

cekaj, sta sad, so mi i skolu pokazta, pa onda da i iz nje gatam, upce mi nije jasno ko sta oce. ja govorim jedno, a drugi govore trece i onda ispadne da ja govorim osmo, zarez, dvajstri. :ne z na: :D
To za pm govorim jer se žališ da ti ne daju adresu.

Ako si iz Zagore, onda jesmo. Moja je Vrlička :cerek:
Tebe bih smistila u Drniš. Jesam puno falila?

Ne znam za šamana, ako mi može pomoć sa školom, da si odma da kontakt! :durica:

Ne znam šta da ti šaljem, možda presliku indeksa?
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Sep 2011, 11:31

Joj, sad sam se raznježila, moj tata je iz drniško-kninske zabiti.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 12:23

morticia :D

ovako..buuuuhuuuaahahaaa :trk: :D

najprije i prije svega ovo, da to najprije rijesimo da ne bi bilo poslije nisam znala, niko mi nije rekao..

ako ti itko ikad bude radio neke horoskope i pocne ti govorit o nekim lilitima i pocne spominjat s tim i neke konjukcije, saturne, sekstile, urane, kvadrate, neptune, ascednete, pa i tranzite, pa i okluzije, sta ja znam sta sve ne, kazi ti njemu da mu je unda rekao da ide ukurac. a ako ti pocne..ma sta, ma ovo, ma ono, ma ja, ma vidio, ma pise, ma sta on misli ko je on..onda mu kazi da si se prevarila, da ti je unda ustvari rekao da ide u dva i ako dalje nastavi trkenjat da cu mu malezijskim kris bodezom ucrtat njegovu natalnu kartu u kamenoj ploci od kamena sa planete ditiramb, ko laserom i da ce tamo bit toliko toga da ce mu trebat trideset godina samo da pohvata cega tu sve ima, a protumacit ce je nakon sto entropija uradi svoje kao u onom posljednjem, krajnjem pitanju od asimova..a mozda ni tad. :D

ako budes imala nekih sumnji, onda cemo se fino nac, nabavit cemo spize sa koji tjedan, naostrit cu ti pregrst olovaka ili cu ti dat puntaricu, dobit ces gumicu i tri velke teke na kocke i racunat ces skupa sa mnom da ne mislis da sam nesto zabucao. eto..:D

napomena. molim, ne koristiti ovo gore kao provokaciju da bi se nekoga steralo u neku stvar. :D

sad, kad smo to rijesili, mozemo ic ca..

ali evo nesto sto ti vec znas, ali nisi sigurna i onda cekas da to neko potvrdi. : D

dakle, ti spadas..ili bolje, ti si od onih koje bi periodicno, u fazama, najradje svako jutro progutala zabu, tako da odmah znas da si se najgoreg u tom danu rijesila.
bez brige, ja sam gori..ja bih cesto progutao i jednu dodatnu zabu navecer, za svaki slucaj..ali, zao mi zaba. :D

eto, ima napora, ima, ali ima i energije i ostalih intelektualnih i emocionalnih alata da se to zavida, popravi, ukloni. ma ima svega, stasa, glasa i prcevitosti, i mudrosti..neko bi rekao..slozena horoskopska osoba, ja bih rekao..bogata. :D

cuj, kao svakom racicjem znaku, tako i tebi kao racici (a jos kad vidim par detalja, a detalja uvijek ima) samo dve reci umem da kazem..obitelj, obitelj.
i ona iz koje se proisteklo i ona kojoj se ide. i mi kao djeca u onoj obitelji, i mi kao roditelji koji stvaraju obitelj. ali u obje, naglasak na djeca.
onako, trla brla govoreci, s moji predrasudicama, ja ti rakove dozivljavam kao brizne roditelje koji svoju djecu prije nego sto oce bit rakova djeca zele nauciti..imamo klijesta, imamo cvrst hitinski oklop, imamo sposobnost da idemo unatrag, a sve to zato jer kad smo okrenuti na ledja, vrlo smo ranjivi..ne okrecite se svakome na ledja, pazite se. : D

dakle, ispod teskog oklopa i oruzja (to moze bit i fizicka snaga, intelektulna, seksipil, financijska snaga..), ustvari se krije njeznost ii sakriva se svom tom efikasnom opremom).
eto, mislim da to mogu primijeniti i u ovom zvjezdanom slucaju.
ipak, mozda bi preporuka bila da se pokusa uociti kad se krene na inzistiranju na detaljima, zato jer se u tom trenutku ne moze uociti cjelina. ili jos gore..ne zeli se uociti cjelina, radi nekih drugih motiva koje cak ni sebi bas ne zelimo priznati.
a razloga za to, zaista, nema..kao sto nema ni razloga za nesigurnost, pa onda ni za sve ostalo sto bi moglo proizaci iz toga.
intuicija, briga za druge, razumijevanje odnosa, drustvenost..pa ko to moze platit? : D

stoga, sve se ima ili se barem zna i ,eto, ima gdje potraziti, a ako nesto i nije jasno, pa treba pustit malo da sazrije, jer sve ide u dobrom smjeru. :D :D
Lastan

Post 22 Sep 2011, 12:24

Morticia » wrote:Svima je čarao osim meni?! :eek: :durica:
Nije ni meni. :tuzni:
Beta ženka

Post 22 Sep 2011, 12:28

Lastan » wrote: Nije ni meni. :tuzni:
Jer nemate sise. Ja neću onda ni pokušavat. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 12:29

kukuriku » wrote:aundo, a di je moj horoskop? :crying:
Lastan » wrote: Nije ni meni. :tuzni:
cek malo..idem fifo metodom..frst in frst aut. moguce da mi je algoritam malo negdje zabucao, ali sve se da to ispravit..

evo, ide lastan, pa kukuriku, ok? :D
..a unda
Undaminator

Post 22 Sep 2011, 12:35

Beta ženka » wrote: Jer nemate sise. Ja neću onda ni pokušavat. :D
a sta imas? daj sta das..:ne zna: :D

oce opet bit pm? :klopa:

:D :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 727 times
Been thanked: 1331 times
Post 22 Sep 2011, 12:41

Ovo je već sad kultna tema, jedna od najboljih koje sam ikad vidio. :cerek:
Potpisi su za budale.
Beta ženka

Post 22 Sep 2011, 12:43

a unda wrote:cek malo..idem fifo metodom..frst in frst aut. moguce da mi je algoritam malo negdje zabucao, ali sve se da to ispravit..

evo, ide lastan, pa kukuriku, ok? :D

Tebi ko da je Mark Zuckerberg podešavao algoritam. :D
..a unda wrote: a sta imas? daj sta das..:ne zna: :D

oce opet bit pm? :klopa:

:D :D
Image

:kava:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
  • Information