(cini mi se da je s tobom kao i s jevgenijom..bolje bit u dobre, sta ja znam, sve je to meni nesto aha haha i onda te neko iza kantuna veslom priko kostiju
cuj, imas ti veze s nekim ministartvom, neka drzavna sluzba, agencija, nesto..? ma barem urednica televizijska, a? ocemo na tome ostat, na pola, mediji, a? ma neke infomacije ili skrivanja informacija, jesu.
ok, pretpostavit cemo da nemas pojma o cemu ja pricam.
ako sam ja to dobro ispotrefio ovu natalnu kartu, meni ona izgleda kao neki nacrt za egipatsku piramidu. sve se zna di je sto, a za koju hiljadu godina nikom nista nije jasno.
ne znam, koji put mi izgleda da je to horoskop od sorosa ili barem trampove menadzerice u hrvatskoj i kad se umori, iscrpi sa svim tim ulogama, oce se vratit sebi, a ne ide to bas tako brzolako i onda se depresije rjesava sopinzima.
a opet, nije to to. s druge strane slika nesredjena, emotivka par ekselans, izgleda ne kao da ne zna, nego kao da je uopce ne zanima kolko je to dvajstcetiri posto od necega ili kolika je share gledanost. vrludave misli, koje doduse sve razumiju, ali aj ti to sve metni zajedno da se slegne i da..ne znam sto..nista, da se nesto odluci, napise knjiga, bilo sto.
baj d vej, jesi li ikada razmisljala napisat knjigu? izgleda da te to ide i da bi to bila nelosa knjiga.
sto je s osjecajem za kontrolu, za kontroliranje? ne bas ono kao kontrol frik, ali, cuj..nikome nije lako kad mu se ucini da nije on taj koji sebe vodi? a nikad nije tako, radi se samo o osjecaju da nesto kontroliramo. zato imamo ove nase lijepe zvjezdice, a koji put su i zvizdurine.
a zvizdurine kazu..ne ceprkat po sebi trazeci uzrok u tim trenucima slabosti, straha, gubitka povjerenja u sebe, samo se trosi energija koja bi se bas trebala stedjeti. te rezerve trositi na ono na sto se mozda do sada zapostavilo, a rjesenje nece doci samo od sebe, jer i nije potrebno da se pojavi. put nije samo ravan, ima tu i okuka i ako se ne vidi dovoljno unaprijed, ne znaci da put nije cist, a ovaj je cist samo tako. zercu se prilagodi brzina uvjetima na cesti i upali..ne, ne radio, dosta je bilo tih vijesti, frke..bolje otvorit prozor i slusat ovcice obliznje kako bleje.