Ovo drugo, piks or it didnt hepn!
Horoskop, gatanje i slične stvari
Kolega Stič, jel to tako opisano u natalnoj?
Moram kao moderator vodit brigu da se ne ide previše u offtopic
@ Kali, dobro nam došla nazad
Um postaje monstrum kad je tvoj vladar, a anđeo kada je tvoj sluga.
Ima moja natalna negdje vise, dovoljno je toŠabović Adis wrote:Ova mi je sumljiva! Ima samo jedan post a ponaša se ko da ima dva.![]()
Treba to na kanal naćerat, prvo podatke!
Stitch je u pravu!
Hej, Tika, hvala ti! Rekli su mi da se iz natalne vidi cak i imas li nadnaravne sposobnosti.Tikamoon wrote:Kolega Stič, jel to tako opisano u natalnoj?
Moram kao moderator vodit brigu da se ne ide previše u offtopicto vrijedi i za vas kolega Šaboviću
@ Kali, dobro nam došla nazad
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 43 times
Kali, i ja se veselim što se opet vidimo ovdje i što ćemo dobiti tumačenje tvoje natalne. A onda možda i ja jednom dođem na red.
I daj napisi jos koji post, da ti se mogu slati PPovi.
Wow, postala sam moderatorica. :)
Je, vidjela sam kako ti je to hell iščitala, voljela bi da Stič i meni pogleda taj dio o duhovnosti i nadnaravnim sposobnostima
Ajme, trebala bih kao biti stroga, al umrla sam od smijeha sada
Um postaje monstrum kad je tvoj vladar, a anđeo kada je tvoj sluga.
PozdravMarsovac7 wrote:Kali, i ja se veselim što se opet vidimo ovdje i što ćemo dobiti tumačenje tvoje natalne. A onda možda i ja jednom dođem na red.
Stitch je vec jedan veci dio iscitao, jedva cekam nastavak.
Stitch wrote:Ima, diže stvari na daljinu.
Kad objavi četvrti, sve će joj se otključati. I poruke i Arhiv.
Pa da, ako je tako tvoje sposobnosti oko aura bi se isto trebale negdje vidjeti.Tikamoon wrote:Je, vidjela sam kako ti je to hell iščitala, voljela bi da Stič i meni pogleda taj dio o duhovnosti i nadnaravnim sposobnostima
Ajme, trebala bih kao biti stroga, al umrla sam od smijeha sada![]()
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 626 times
- Been thanked: 984 times
Nema točne definicije, ali jasno je po smislu - to su sposobnosti koje nisu u skladu s prirodnim zakonima, koje svojim karakteristikama nadmašuju, prelaze ono što je prirodno. Posrijedi je natprirodan, transcendentan fenomen, npr. uskrsnuće iz mrtvih, hodanje po vodi, čitanje misli...
Potpisi su za budale.
Nego, zar nisu bila ovdje neka čitanja natalnih karti? Ništa od toga?
zapravo... ne želim znati! sad bi mi kao trebalo biti neko najbolje razdoblje u životu i jednostavno ne želim se opet razočarati. prestala sam pratiti i čitati sve horoskope, ne želim čitati kako je sve super, a nije.
zapravo... ne želim znati! sad bi mi kao trebalo biti neko najbolje razdoblje u životu i jednostavno ne želim se opet razočarati. prestala sam pratiti i čitati sve horoskope, ne želim čitati kako je sve super, a nije.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Bit će. Zadnjih mjesec dana uglavnom se kao admin logiram, popravljam štetu nastalu problematičnim radom baze podataka i postupcima krajnje neuravnoteženih kolega. A to traje, mnogo sam noći već izgubio na uzaludne pokušaje i učenje u hodu. Sizifovim se poslom bavim, rekao bih. Taman kad pomislim da je sve u redu, pojavi se nešto novo.
Opet, svima vama koji se na Trkeljanju pojavljujete samo da vam čitam natalnu mirne duše mogu poručiti - ljutite me. Forum ne postoji da bi služio za astrologiju. Pišite i družite se, jebemu. Otvarajte nove teme. Učinite ovo mjesto zanimljivijim. Manje ćete frustrirani biti. Manje ćete i mene živcirati.
Stitch
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
I jedno i drugo, univerzalni čovjek, palim se na renesansne tipove. 
Popravit ću sve, uopće ne sumnjam u to, no da je lako i jednostavno - nije. Informatika je takva, uvijek postoji caka koju previdiš ili za koju ne znaš.
Popravit ću sve, uopće ne sumnjam u to, no da je lako i jednostavno - nije. Informatika je takva, uvijek postoji caka koju previdiš ili za koju ne znaš.
Stitch
Ajmo onda neka brzinska pitanja:
- nedostatak elementa ne znači da osoba faila u tom području. Bill Gates (valjda?) ima nedostatak zemlje u NK. Mislim da postoji neka nadkompenzacija jer se osoba ne osjeća da je talentirana u tome pa i više truda uloži. Nedostatak vode?
- tranziti kroz 12. kuću? pluton, saturn, jupiter i trenutno i mars (a u toj kući natalno sunce, mjesec, venera i merkur)? Predviđanja?
Da vas vidim
- nedostatak elementa ne znači da osoba faila u tom području. Bill Gates (valjda?) ima nedostatak zemlje u NK. Mislim da postoji neka nadkompenzacija jer se osoba ne osjeća da je talentirana u tome pa i više truda uloži. Nedostatak vode?
- tranziti kroz 12. kuću? pluton, saturn, jupiter i trenutno i mars (a u toj kući natalno sunce, mjesec, venera i merkur)? Predviđanja?
Da vas vidim
- Stitch
- Head Honcho
Govorilo se o tome već, osobi onda fali osjećaja, mašte, fleksibilnosti...
Evo ti pa čitaj.
Ivica Astrolog
Ta kuća govori o duševnom i duhovnom aspektu, o unutarnjem ja. Mnogo borbe, previranja, teških odluka, pa i izolacije... Slijedi ti zanimljivo razdoblje.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nije to klasičan tekst, tip piše zdravoseljački. Zato ga i linkam.
Pa to su najteže odluke. One se ne tiču samo budućnosti, površno to gledaš. Ljudi se od pamtivijeka osamljuju, odlaze u planinu ili pustinju tražeći način da se riješe prošlosti. Onoga što je bilo i onoga što ih je tjeralo da čine pogrešne stvari. Samoća je put do mudrosti. Ali zahtijeva mnogo samodiscipline, mnogo snage.
Potpisi su za budale.
E da, to je to. Evo bas cijelo jutro citam o samokontroli zapravo i koliko je vazna za uspjeh i srecu, tj. da nam stvari ne odvracaju paznju. A i odlazim uskoro u jako izolirano podrucje, tako da je sve u simboliciStitch wrote: ↑06 Jun 2020, 07:47Nije to klasičan tekst, tip piše zdravoseljački. Zato ga i linkam.
Pa to su najteže odluke. One se ne tiču samo budućnosti, površno to gledaš. Ljudi se od pamtivijeka osamljuju, odlaze u planinu ili pustinju tražeći način da se riješe prošlosti. Onoga što je bilo i onoga što ih je tjeralo da čine pogrešne stvari. Samoća je put do mudrosti. Ali zahtijeva mnogo samodiscipline, mnogo snage.
Procitat cu kad ne budem na mobitelu
-
- Information
-