Čim ti se kolegica po prpošnosti očituje o posljednjem dijelu. Ne znam što radi, kao da scenarij za sapunicu piše.Kaliarni wrote:Jedva cekam interpretaciju natalne
Horoskop, gatanje i slične stvari
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Kad sam ja na redu? Samo pitam 
- AliceInMess
Tek sam sad skuzila da sam stavila ove gladne smajlije. Nemam pojma kako i zasto 
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 23 times
Ja ne mogu mećat ikakve. Takav mi je, valjda, horoskop.AliceInMess wrote:Tek sam sad skuzila da sam stavila ove gladne smajlije. Nemam pojma kako i zasto
Na f.hr. nikad nisam dosla na red, iako sam - ima tome već 6 mjeseci- predala predbilježbu kako vec bijase utvrđeno pravom prvenstva, no slabasan interes za moj natal pripisujem odsustvu uvaženog kolege 'gataoca' i nesretnoj okolnosti većinskog ženskog miljea na temi - kružoka kojem nijesam odveć simpatična.
Hajd reci, pa kakvog to smisla ima?? Ti znaš da sam krasna, jelda da jesam?
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
I ja sam u to vrijeme predala zamolbu za interpretacijom natalne karte, pa kad sam cula da se Stitich nalazi tu onda sam dospjela ovdje i ponovila zamolbuscarletlemur wrote:Ja ne mogu mećat ikakve. Takav mi je, valjda, horoskop.
Na f.hr. nikad nisam dosla na red, iako sam - ima tome već 6 mjeseci- predala predbilježbu kako vec bijase utvrđeno pravom prvenstva, no slabasan interes za moj natal pripisujem odsustvu uvaženog kolege 'gataoca' i nesretnoj okolnosti većinskog ženskog miljea na temi - kružoka kojem nijesam odveć simpatična.
Hajd reci, pa kakvog to smisla ima?? Ti znaš da sam krasna, jelda da jesam?![]()
Stitch to radi dobrovoljno, interpretacije mu oduzimaju dragocjeno vrijeme i mislim da se nemamo sto buniti, vec bit zahvalni kad god dodjemo na red.
A tko si ti na f.hr?

Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
- AliceInMess
Evo, metnut cu ja za tebescarletlemur wrote: ↑14 Sep 2019, 11:25Ja ne mogu mećat ikakve. Takav mi je, valjda, horoskop.
Hajd reci, pa kakvog to smisla ima?? Ti znaš da sam krasna, jelda da jesam?![]()
Bas sam nedugo spomenula (nisam sigurna jel tu ili tamo) kako su mi racice uvijek bile super frendice, a rakovi mahom supci u mom zivotu
Mene bas jako zanima tvoj natal, ali jos smo na blizankama
Mislim da moras tu zakeljit karticu ak hoces da ti Stich gata. Jel ti ono imas pentagram na natalnoj?
Mislim da nije skorpija.
Ma mislila sam ovdje, ti, Stić, savage i ja smo skorpije, ja jedina ženska predstavnica medju vama muškima
Ima da me mazite i pazite
Imamo onda 3 blizancice... Marisol je jarac? Scarlet je rak?
Um postaje monstrum kad je tvoj vladar, a anđeo kada je tvoj sluga.
- AliceInMess
Lemurkica je rakic, ostalo ne znam 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 626 times
- Been thanked: 984 times
Vjerujem da jest tako, no ne sjećam se da smo ikad razgovarali o tvojoj natalnoj karti. Spremim podatke na hard-disk čim uglavimo interpretaciju, drukčije se uopće ne bih mogao snaći. Ako sam koga preskočio, to je isključivo stoga što nije ovdje. Nazočni imaju prednost ako se ne pojavi netko tko otprije nije na popisu. Npr. Flat, Ertrinken, Hana, Nagrišpana... - općenito ljudi s Usamljenih srca s kojima sam razgovarao o astrologiji.scarletlemur wrote: ↑14 Sep 2019, 11:25Na f.hr. nikad nisam dosla na red, iako sam - ima tome već 6 mjeseci- predala predbilježbu kako vec bijase utvrđeno pravom prvenstva, no slabasan interes za moj natal pripisujem odsustvu uvaženog kolege 'gataoca' i nesretnoj okolnosti većinskog ženskog miljea na temi - kružoka kojem nijesam odveć simpatična.
Ostavi podatke, ispravit ćemo to.
Potpisi su za budale.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
Ja sam Scarlet, kao i na svim forumima na kojima sam ikad sudjelovala.Kaliarni wrote:
I ja sam u to vrijeme predala zamolbu za interpretacijom natalne karte, pa kad sam cula da se Stitich nalazi tu onda sam dospjela ovdje i ponovila zamolbu
Stitch to radi dobrovoljno, interpretacije mu oduzimaju dragocjeno vrijeme i mislim da se nemamo sto buniti, vec bit zahvalni kad god dodjemo na red.
A tko si ti na f.hr?
Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
A sta ja znam, mozda previse ocekujes od mene...ili je zahvalnost naprosto preteska rijec. U mom- prosto-prosirenom vokabularu ona je vezana za sasvim drugi kontekst, jakojako dalek od dobrovoljne radne akcije tumacenja horoskopa. Tako da, izvini, necu nikome biti zahvalna, ali daleko od toga da ne vrednujem neciji trud i ne cijenim ulozeno vrijeme, da silujem s pozurnicama i namecem se zahtjevima.
Cekaj, stic je storuki?
Hm, sta sam ono rekla o zahvalnosti

Stvarno ne znam sta imam, al moze bit da je neka petokraka...srp, cekic....morebitno sam zato socijalno proleterski preosjetljiva.AliceInMess wrote:
Evo, metnut cu ja za tebe![]()
![]()
![]()
Bas sam nedugo spomenula (nisam sigurna jel tu ili tamo) kako su mi racice uvijek bile super frendice, a rakovi mahom supci u mom zivotu
Mene bas jako zanima tvoj natal, ali jos smo na blizankama
Mislim da moras tu zakeljit karticu ak hoces da ti Stich gata. Jel ti ono imas pentagram na natalnoj?
Kad gazda nadje vremena i kad mu bude bas ono dosadno za popozdit, uzicat cu tebe da me okacis bez trunke uljepsavanja
- scarletlemur
- atomski zdesna!
Pomalo, uzecu broj i stati na kraj redaStitch wrote:
Vjerujem da jest tako, no ne sjećam se da smo ikad razgovarali o tvojoj natalnoj karti. Spremim podatke na hard-disk čim uglavimo interpretaciju, drukčije se uopće ne bih mogao snaći. Ako sam koga preskočio, to je isključivo stoga što nije ovdje. Nazočni imaju prednost ako se ne pojavi netko tko otprije nije na popisu. Npr. Flat, Ertrinken, Hana, Nagrišpana... - općenito ljudi s Usamljenih srca s kojima sam razgovarao o astrologiji.
Ostavi podatke, ispravit ćemo to.
- scarletlemur
- atomski zdesna!
Rak/ovan.AliceInMess wrote:Lemurkica je rakic, ostalo ne znam
Uglavnom, postoje neki - ajmo reci- stereotipi o horoskopskim znakovima. Jedan od tih- a koji direktno me se tice- jest da su rakovi emotivci, izrazeno obiteljski tipovi, o majcinskom instinktu da i ne govorim...
A ja bi bas voljela znati kako je mene to sve zaobic uspjelo
- AliceInMess
Lemurkice, ako mi kazes tocno vrijeme rodjenja (ostalo znam), okacim te odmah 
Ako cekamo, riskiras da ce se netko ubaciti
Ako cekamo, riskiras da ce se netko ubaciti
-
- Information
-