Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Nenia Salonitana

Post 11 Oct 2014, 15:11

nitko ništa ne sanja? :kokice:

nalazim se na brodu. vidim jednog od prof, mislim si, u pičku materinu, što ti radiš ovdje. :facepalm: idem na putovanje da se odmorim, ali od tog prokletog faksa očito ne možeš pobjeći nikako. :facepalm:

skrivam se od njega. iz donje u gornju palubu pobjegnem.
na kraju sjednem za stol da se odmorim, misleći kako sam ga uspjela izbjeći. evo i njega. sjedne za taj isti stol.
nešto mi pokazuje napisano na papiru. brojevi 2 i 9 jedino što razaznam od napisaog. ja kažem da neću. na to će mi on, daj pogledaj gdje se nalaziš, brod, otvoreno more, nemaš se gdje skrivati, samo je pitanje vremena. :E

noćas pak ovo:

došli su nam kriminalci u kuću i ne možeš ih natjerati da odu. zovem policiju. nakon čekanja. policija prespaja poziv na moj komp, preko chata nek im napišem u čemu je problem. :facepalm: i pokušavam ja napisati da su mi u kuću došla 2 kriminalca, nek odmah dođu ovdje. ali na tipkovnici slova su pomiješana(ono što pritisneš nije slovo koje dobiješ) i blijede. uskoro gledam u tipkovnicu koja ima same crne tipke. mislim da ih onda zovem ponovo i kaže im nek me nazovu na mobitel. ali vidim da je policija goli kurac i da na njih ne mogu računati. prepuštena sam sama sebi. pa se spuštam dolje obraćunati s provalnicima.

oni sami odlaze. ali mi jedan na odlasku kaže nek si navućem crnu majicu, ova crvena mi je prozirna i vidi mi se trbuh. a trbuh mi je kao da sam jebeno trudna. :S

MightyMe

Post 11 Oct 2014, 15:13

Bezveze. :kava:

Moji snovi su puno više kul. Uglavnom se diram sa zgodnim tetama. :raspa:
visekratni klon

Post 12 Oct 2014, 12:33

Tko ovdje tumači snove?

Unda?

Što znači kad te netko upuca pištoljem u snu i umreš? Osjetila sam kako se isključujem i umirem, blank gotovo i onda sam se trgla iz sna.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Oct 2014, 12:45

visekratni klon wrote:Tko ovdje tumači snove?

Unda?

Što znači kad te netko upuca pištoljem u snu i umreš? Osjetila sam kako se isključujem i umirem, blank gotovo i onda sam se trgla iz sna.
..ne znam sta znaci. mozda je apneja? :kokice:

bez brige, mene su do sada u snu ono sto se sjecam barem jedno dvajst puta upucali.. iz puske, pistolja.. ma svakako. vise na to uopce ne obracam paznju.
cak me jednom i vulkan cini mi se dosao glave..znam d aje bila neka takva pogolema kao eksplizija nesto.
o padanjima u liftu i zemljotresima da i ne govorim. sad kad padam u liftu u snu, pocnem se smijat, ka ono.. o ne, evo opet..a dosadan li je ovaj lift vise, a kolko moze padat..

:D

nenijine snove uopce nemam namjeru komentirat. njoj se i u snovima vidi da joj je libido velik ko kuca. i to ona s bazenom. i to jos bez dozvole.. :D :D
visekratni klon

Post 12 Oct 2014, 12:48

Šuti, kakva apneja, čitala sam da može bit znak i parkinsa i demencije. :gaah: Rani znak.
Ja to radije tumačim na psihološkoj bazi, samo mi fali da brijem na boleštine opet.

Panika me primila kad sam se probudila i pomislila sam- a što je ako san stvaran, a život nije? :calderon de la barca:
Pa sam mislila da obolijevam od psihoze u ovim godinama.
Pa sam se polila hladnom vodom.

Različita su tumačenja.

Isuse, da vulkan, umrla sam. :S :rofl: Jesi ikad umro u snu? Ono osjećap da umireš? Ja jesam, al rijetko.
visekratni klon

Post 12 Oct 2014, 12:49

..a unda wrote:

nenijine snove uopce nemam namjeru komentirat. njoj se i u snovima vidi da joj je libido velik ko kuca. i to ona s bazenom. i to jos bez dozvole.. :D :D
Da, to je i meni vidljivo. :rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2014, 12:57

visekratni klon wrote:Šuti, kakva apneja, čitala sam da može bit znak i parkinsa i demencije. :gaah: Rani znak.
Ja to radije tumačim na psihološkoj bazi, samo mi fali da brijem na boleštine opet.

Panika me primila kad sam se probudila i pomislila sam- a što je ako san stvaran, a život nije? :calderon de la barca:
Pa sam mislila da obolijevam od psihoze u ovim godinama.
Pa sam se polila hladnom vodom.

Različita su tumačenja.

Isuse, da vulkan, umrla sam. :S :rofl: Jesi ikad umro u snu? Ono osjećap da umireš? Ja jesam, al rijetko.
..pa kazem ti, kako nisam imao osjecaj..pa ja kad idem spavat, kao da sam na streljani. :D

ma to ti se nesto cisti, podsvijest se cisti.. vazniji su tu ti lopovi, nego sto te upucalo.
je, upucalo je nesto, jedan dio tebe je otisao. ko zna, mozda neki los dio tebe, nesto sto te opterecivalo, zbunjivalo.. eto, sad ga je ublo i nema ga vise.. :D
visekratni klon

Post 12 Oct 2014, 12:59

..a unda wrote: ..pa kazem ti, kako nisam imao osjecaj..pa ja kad idem spavat, kao da sam na streljani. :D

ma to ti se nesto cisti, podsvijest se cisti.. vazniji su tu ti lopovi, nego sto te upucalo.
je, upucalo je nesto, jedan dio tebe je otisao. ko zna, mozda neki los dio tebe, nesto sto te opterecivalo, zbunjivalo.. eto, sad ga je ublo i nema ga vise.. :D
Ne znam, više je bila agresija određene osobe prema meni. Još mi se u snu izmiješalo i sa susjedom od prošle godine iako nije on me upucao. Valjda ptsp u snu. :D

Je, znam ja koji dio, samo ga ja umjetno održavam na životu još uvijek. I onda kažu da novac nije sloboda. :tuzni: Mislim, trebaju mi pare pa se bavim starim tekstovima. Bljak. :tuzni:

Kako se nosiš s tom streljanom? :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Oct 2014, 13:05

visekratni klon wrote:
Ne znam, više je bila agresija određene osobe prema meni. Još mi se u snu izmiješalo i sa susjedom od prošle godine iako nije on me upucao. Valjda ptsp u snu. :D

Je, znam ja koji dio, samo ga ja umjetno održavam na životu još uvijek. I onda kažu da novac nije sloboda. :tuzni: Mislim, trebaju mi pare pa se bavim starim tekstovima. Bljak. :tuzni:

Kako se nosiš s tom streljanom? :D
pa eto, jos ces to koji put sanjat, ono, nesto sto potisnes tokom dana, neki stres, pa ce ti se ti snovi takvi vrtit jos koji put, varirat dok ti ne dosadi, dok nesto ne sazrije, itd.. :D
snovi su ono, ludilo. svaka mu cast ko ih je izmislio.. :D

a onda napravi nove tekstove. novi tekstovi, nove pare. stari tekstovi, stare, potrosene pare.. :D

to ti sve spada u emocionalno smece. dio se reciklira, a dio, jebiga, ode. i dobro je da ode, treba napravit mjesta za nove osjecaje, osjetljivosti, razumijevanja, itd, itd.. :D
visekratni klon

Post 12 Oct 2014, 13:10

..a unda wrote: pa eto, jos ces to koji put sanjat, ono, nesto sto potisnes tokom dana, neki stres, pa ce ti se ti snovi takvi vrtit jos koji put, varirat dok ti ne dosadi, dok nesto ne sazrije, itd.. :D
snovi su ono, ludilo. svaka mu cast ko ih je izmislio.. :D

a onda napravi nove tekstove. novi tekstovi, nove pare. stari tekstovi, stare, potrosene pare.. :D

to ti sve spada u emocionalno smece. dio se reciklira, a dio, jebiga, ode. i dobro je da ode, treba napravit mjesta za nove osjecaje, osjetljivosti, razumijevanja, itd, itd.. :D
Ne ide više. Zbilja. Dolazilo je iz tamnog dijela. Tako je uvijek. Samo netko je dovoljno jak da balansira tim dijelom. Ja nisam. To što sad napišem, ne valja. A meni se ne da sebe crpiti i maltretirati, tj. ne da ne da nego sam potrošila taj luksuz, kredit, šta li je.

Najradije bih da imam sad jedno sto tisuća kuna (ma i dvaist tisuća može :zubo: ) i da mogu početi ispočetka dok ne završim faks. Da imam clean start.
Može se clean start i steći čišćenjem zahoda, jel, ali... Treba i učit i povezat to u cjelinu i da, to sam trebala ranije mislit jer sad je kasno za profućkat zadnju šansu radeći uz to. Meh.

Je, snovi su zakon. Uvijek ti daju signal što radiš krivo. Samo život je takav da ne možeš uvijek postupiti prema tome. To je kao da radiš na poslu kojeg moraš raditi zbog love, ali ti snovi govore- daj otkaz. Ma kurac ćeš dat. :D Hrvatska je to, ne neka davna Amerika. :D

Dobro je dok imaš izbora. Ikakvog.
Nenia Salonitana

Post 12 Oct 2014, 20:40

MightyMe wrote:Bezveze. :kava:

Moji snovi su puno više kul. Uglavnom se diram sa zgodnim tetama. :raspa:
kompenzacijski snovi. :D :raspa:
Nenia Salonitana

Post 26 Oct 2014, 17:26

proganjanju me u snovima. :mama:

sanjam noćas da kupujem sunčane naočale. i onda se gledam u ogledalu doma. imam hdz plave boje stakla. :zubo: ali su okviri gotovo nevidljivi, a stakla veličine oka, pa izgleda kao da su mi oči plave.
elma

Post 26 Oct 2014, 18:38

ja sam sanjala da sam bila kod babe gatare i rekla mi je da ću se udati ( :o ) za puno starijeg muškarca, koji već ima dvoje odrasle djece mojih godina.
i onda sam je proganjala da laže, da hoću novce nazad :S :facepalm: :rofl:

inače, što mislite o gatanju iz graha? :zubo: :rofl: jedna me osoba uvjerava da su joj nešto prorekli i da se stvarno desilo. inače nije sklona laganju, a i koja bi joj bila motivacija za ovako nešto, ali ne znam... NE želim vjerovati da se može nešto vidjeti :crying:
Nenia Salonitana

Post 26 Oct 2014, 18:53

pošalji mi datum rođenja u inboks pa ću ti reći imaš li pokazatelje za brak s velikom razlikom u godinama. :o

vjerujem da ima ljudi koji imaju određene sposobnosti, ali isto tako da ima pun kurac šarlatana.

jao, da mi je negdje naći pravu ciganku gataru. :cerek: :cerek:

rvacka policija ti prilikom rješavanja zločina zna kontaktirati vidovnjake i astrologe. :D tako sam čula,a vjerujem toj osobi. nek me grom ubije ako lažem i trolam.
dexter

Post 27 Oct 2014, 02:11

ti se brines za fax, a eto ti karijere :zubo:
mozes kao oni na tv-u da se bavis astrologijom, kao da je problem ako i pogrijesis malo :zubo:
Nenia Salonitana

Post 27 Oct 2014, 11:11

ne smijem sramotiti familiju. :crying:
dexter

Post 27 Oct 2014, 12:24

:rofl: :rofl:

kao da ih neces sramotiti na vec neki nacin, uvijek se nadje nesto da se moze prigovoriti kao razlog sramocenja :zubo:
MightyMe

Post 27 Oct 2014, 13:18

Nenia Salonitana wrote: rvacka policija ti prilikom rješavanja zločina zna kontaktirati vidovnjake i astrologe. :D tako sam čula,a vjerujem toj osobi. nek me grom ubije ako lažem i trolam.
I koliko slučajeva je ta ista policija riješila? :D
elma

Post 27 Oct 2014, 13:35

Nenia Salonitana wrote:pošalji mi datum rođenja u inboks pa ću ti reći imaš li pokazatelje za brak s velikom razlikom u godinama. :o

vjerujem da ima ljudi koji imaju određene sposobnosti, ali isto tako da ima pun kurac šarlatana.

jao, da mi je negdje naći pravu ciganku gataru. :cerek: :cerek:

rvacka policija ti prilikom rješavanja zločina zna kontaktirati vidovnjake i astrologe. :D tako sam čula,a vjerujem toj osobi. nek me grom ubije ako lažem i trolam.
imam :D to mi je rekao onaj isti astrolog - "dosta stariji"
doduše, npr. venera mi je egzaltirana, ne bi li po tome trebala biti lepa ko greh? :zubo:
dexter

Post 27 Oct 2014, 15:58

elma wrote:
doduše, npr. venera mi je egzaltirana, ne bi li po tome trebala biti lepa ko greh? :zubo:
:rofl: :rofl:
a sto mislis da nisi :zubo:
Nenia Salonitana

Post 27 Oct 2014, 16:38

MightyMe wrote: I koliko slučajeva je ta ista policija riješila? :D
te za koje su ih angažirali su riješeni. :D
Nenia Salonitana

Post 27 Oct 2014, 16:47

elma wrote:
:five:
i moj će biti minimalno 7.5 g stariji. :raspa:

za ljepotu se (kao i za sve) više toga gleda, teta fish je lijepo napisala što točno, pogledaj si tamo. :D
jednokratni klon

Post 03 Nov 2014, 23:23

Noćima sanjam da idem na autobus i odlazim iz Zagreba, uglavnom Zagreba, a nekad je i neko nepoznato mjesto, ali uglavnom odlazim i to u frci oću imat love za bus. Noćas sam opet sanjala odlazak na bus. Nedavno je bilo u pitanju i bježanje iz Splita. Prije nešto i iz Šibenika. Pa iz nekog sela. Stalno stalno sanjam da bježim iz mjesta u kojima nisam uopće iako zapravo stalno jesam u Zadru i zašto bih se pobogu Zadru onda htjela vraćati? :zvrko:

Dakle, nije da sanjam putovanja pa da to protumačim da čeznem za bijegom. Ne, ja sanjam prisilna putovanja, mjesta gdje iz očito nekih razloga ne želim biti (a i nisam u stvarnosti) i povratak kući. Zašto, jebote? :ne zna:
Nenia Salonitana

Post 04 Nov 2014, 21:18

unda će umrijeti od smijeha. :D

sanjala sam da otvaram vrata od svog ormara a u njemu potencijalni davatelj penisića. :o
objašnjava mi kako on obožava miris svježe oprane robe, obožava dodir tkanine na koži.
onda je izvukao nešto ljubičasto(po engleski: violet nijansa, ne purple :D ) iz mog ormara i pitao me jel je to moje. zar ja nosim ljubičasto?
Nenia Salonitana

Post 16 Nov 2014, 12:46

sanjam sranja. dijelom zbog toga što je vrijeme za kurac, prehladno samo za pokrit se dekom, a deka+ poplun = pregrijem se.

ona frendica. sanjala sam da sam ju došla posjetiti. otvorio je njen muž tenkre i rekao da je nema, a onda sam ih čula iza zatvorenih vrata kako se smiju da joj je došla ona prijateljica. frendica je bila teška glupačetina, promijenila se skroz. stajala sam izigrana, razočarana i jadna pred tim vratima.

mislim da mi ovo samo podsvijest potvrđuje ono što osjećam. :kava:

noćaš sanjam potencijalnog penisića, opet je došao u moju kuću. :D :o
ali je pozvao hrpu ljudi, i kuća mi je prepuna nepoznatih ljudi. naravno, smeta me to.
vidim njega, poljubimo se. pita me jel me smeta što je pozvao te ljude, ja rekoh da ne, dugo nisam imala tulum u kući i baš je super što je to napravio.

kriste, ovaj san zvuči kao san zaljubljene šupendare. :facepalm: :durica:
  • Information