..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla

Znanost kakvu u potaji priželjkujete
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 727 times
Been thanked: 1331 times
Post 21 Sep 2011, 11:48

Mah, ne provjeravam te, što ti je. Nego ni ja ne znam sve. Ne bavim se astrologijom, ne izrađujem i ne tumačim karte. Ali sve me zanima i ni od čega ne bježim. Pa čitam. Otud neke (samo)spoznaje. :)

Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 21 Sep 2011, 11:49

Mogu ti ja ovo posuditi. :D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 21 Sep 2011, 11:51

Uh, hvala, ali ne stignem. Imam desetak započetih a nepročitanih knjiga. Kako ću, kad sam stalno ovdje? :D

Imam i knjiga o hiromantiji, numerologija me nije privukla. :zubo:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 21 Sep 2011, 12:05

Hekatonhir » wrote:Mah, ne provjeravam te, što ti je. Nego ni ja ne znam sve. Ne bavim se astrologijom, ne izrađujem i ne tumačim karte. Ali sve me zanima i ni od čega ne bježim. Pa čitam. Otud neke (samo)spoznaje. :)
eh, da vidio sam tamo nesto u prvoj kuci sto mi je izgledalo..ja ne znam sve, sto znaci da ne znam ni da to znam, sto znaci da znam sve. :D :D

sta si se uozbiljio odjednom ? :D

cuj, ja se isto ne bavim astrologijom vec stoljecima, niti izradjuem horoskope, a karte tumacit..tarot?..bozesacuvaj. :D

ali da, jest oce taj blizanac ( a i neki merkur cesto tu iskace) bit znatizeljan, vuce on tebe malo sire, sve bi on htio znat..barem jedan od ta dva blizanca. :D
Stitch
Head Honcho
Post 21 Sep 2011, 12:35

Da, prvi je sveznalica, a drugi je zločest. Opaka kombinacija. :lol:
Potpisi su za budale.
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:36

Čekaj, čekaj, to je neka kombinacija blizanac-škorpion? Nu me :zubo:
Stitch
Head Honcho
Post 21 Sep 2011, 12:39

Blizanac sam u podznaku, da. I Saturn mi je u konjunkciji s ascedentom. Za to znam, ali nemam pojma što znači.

No ovako, imam otrovan jezik. Što nije uvijek dobro.
Potpisi su za budale.
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:48

Inače, ja sam po svim horoskopima genije. A nisam. Mrzim horoskop.
Stitch
Head Honcho
Post 21 Sep 2011, 12:50

Pa ne moraš biti priznata za života. :zubo:
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 21 Sep 2011, 12:52

Evo, ja sam rođena....
I do dana današnjeg ne znam što sam po horoskopu. :tuzni: :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:53

Hekatonhir » wrote:Pa ne moraš biti priznata za života. :zubo:
Ne zanima me priznanje nego da sama sebi budem super :gaah:
Stitch
Head Honcho
Post 21 Sep 2011, 13:01

Silajn, sve ti je to deset posto. Ili pet. Bez obzira na to bila riječ o astrologiji ili psihologiji, u koju te god ladicu strpali - trebaš raditi na sebi. Kazati za sebe da si, ne znam, melankolik, Bik, Gljiva pa u tome tražiti nekakva opravdanja najobičniji je goli kuhar. Meni je to zgodna intelektualna igra. Ako se što poklopi, super. No kako starim, nastojim biti sve - i sangvinik, i melankolik, i Škorpion, i Maca Papučarica. Karikiram, ali jasno ti je. Kad pogriješim, ispričam se. I onda nastojim ne griješiti više. Brojim do deset ako sam ljut. Nađem motivaciju da izađem iz kuće ako sam lijen. Razveselim se čime ako sam depresivan. To je 95 posto svega, samopromatranje. I djelovanje. Svi smo mi sve, velim. Imamo potencijal za to. I samo ga trebamo realizirati.

Nije "samo", dakako. To je najteži dio.
Potpisi su za budale.
Mustique

Post 21 Sep 2011, 13:06

Pješčana » wrote:ja sam isto vaga, podznak rak
nekad nisam najsretnija s kombinacimom :tuzni:
Vodenjak, podznak Rak... bome i mene nekad sjebe kombinejšn ovog dvoje :tuzni:
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Silajn

Post 21 Sep 2011, 13:07

Ganuta ozbiljnim odgovorom, odlazi pod tuš :crta:
Ashtaroth

Post 21 Sep 2011, 13:16

Mogu i ja? Sviđa mi se ovo kreativno iščitavanje :zubo:

24.11.1983, 7:30 (da stignem u školu :zubo:)
Spol: ženski :)
Mjesto: Zagreb
Zekoslawa

Post 21 Sep 2011, 13:28

a unda wrote: ali, slab sam na vodenjake, pizde jedne tvrdoglave idealisticke i stas..sve ti je oprosteno. nikad nes odrast i eto.. :D :D
Šta, onda je to to za vodokotliće? Ne moram ništa, ni obučenu, ni neobučenu sliku? :D

Aj, Milane, evo: 26. 1. u 10 manje 20 navečer, čini mi se. Tako mi rekoše. U Šibeniku, da oprostiš. Evo vi ste mi domaći, pa smijete znati, a sve to zato da mu ne šaljem mejl ili PM, sigurnije mi je među ljudima. :D
Stitch
Head Honcho
Post 21 Sep 2011, 13:31

Silajn » wrote:Ganuta ozbiljnim odgovorom, odlazi pod tuš :crta:
Ah, nisam ti ja uvijek ozbiljan. :D No velim, čitam i studiram sve što dotaknem ticalima. Dakako da to podrazumijeva kritičnost, svjestan sam opasnosti koju nose projiciranje, lažni osjećaj sigurnosti itd. Ali ako negdje stoji da sam recimo često nagao i nepromišljen, bila to osobina tipičnoga kolerika ili nečega drugoga, zastat ću malo i razmisliti o tome. Osvijestit ću taj problem. Ne nađem li nijedan primjer koji to potvrđuje, odmahnut ću rukom uz prezirno "pff, glupost". Ali sjetim li se odmah, u tri mikrosekunde, deset slučajeva gdje sam tako reagirao, znači da sam to zapravo znao i da mi je pročitano pomoglo da to potvrdim. Jer mi se, kao i većini ljudi, nije dalo previše razmišljati o vlastitim manama. Išao sam linijom manjeg otpora. I onda moram priznati: da, jebemu, nagao sam. Impulzivno reagiram. Zašto da mi poslije zbog toga bude žao ako to mogu spriječiti? Ne uspijevam uvijek, jasno. Onome tko me povrijedi otkinut ću glavu u sekundi, to mi je prva misao. Zato brojim. :zubo:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 21 Sep 2011, 14:38

Hekatonhir » wrote:
Ah, nisam ti ja uvijek ozbiljan. :D No velim, čitam i studiram sve što dotaknem ticalima. Dakako da to podrazumijeva kritičnost, svjestan sam opasnosti koju nose projiciranje, lažni osjećaj sigurnosti itd. Ali ako negdje stoji da sam recimo često nagao i nepromišljen, bila to osobina tipičnoga kolerika ili nečega drugoga, zastat ću malo i razmisliti o tome. Osvijestit ću taj problem. Ne nađem li nijedan primjer koji to potvrđuje, odmahnut ću rukom uz prezirno "pff, glupost". Ali sjetim li se odmah, u tri mikrosekunde, deset slučajeva gdje sam tako reagirao, znači da sam to zapravo znao i da mi je pročitano pomoglo da to potvrdim. Jer mi se, kao i većini ljudi, nije dalo previše razmišljati o vlastitim manama. Išao sam linijom manjeg otpora. I onda moram priznati: da, jebemu, nagao sam. Impulzivno reagiram. Zašto da mi poslije zbog toga bude žao ako to mogu spriječiti? Ne uspijevam uvijek, jasno. Onome tko me povrijedi otkinut ću glavu u sekundi, to mi je prva misao. Zato brojim. :zubo:
ma nemoj mi trljat unaprijed. i sta sad, da sam ja ovo nesto slicno napisao, rekao bi mi..nes ti, ionako si prepisao ono sto sam rekao. :D

cuj, storuka sivo umjesto sive, napisao sam vec cetiri kartice, ali ne valja. nisam odavno to radio i u zelji da budem sto precizniji u toj mojoj interpretaciji se moze prepoznat barem 3 miljarde ljudi.

aj, za pocetak pitaj ti mene, sto ti nije jasno? :D

impulzivno reagiras radi skorpiona i marsa koji se uvijek tu nesto mece. kao i radi smirajne cetvrte kuce i odnosa prema sestoj gdje je navalilo sve zivo skoro kao da je dzabe, a promet informacja je kao pred pocetak nekog rata. :D

cuj, meni je u mom horoskopu receno da nikada ne dajem savjete, e pa jebiga..ta tvoja, kako je ti zoves..impulzivnost, vec te kostala nekako. strucno, profesionalno, u nekoj realizaciji..tu negdje. jel tako tako je. nemoj sad tu ovo ono. necemo pricat ovdje javno, ti to znas, zvijezde ocito znaju i treci nije potreban. :D
dakle, savjet..bit ce, oce, doce to sto hoces..cekaaj malo. :D
e, sad, mozes ti pitat zasto si ti ovakav onakav, ali to nema smisla. ono sto ima smisla jest, da sam ja na tvom mjestu, zapalio bih svijecu jupiteru svaki put kad ga vidim ili bih barem mao porazgovarao s njim i zahvalio mu se. ne znam zasto, ali jupiter te voli. :D
mos ga vidjet u ovo vrijeme svaki dan na istoku ti izlazi oko devet navecer, sjajan, minus 2,8 magnitude, mos skoro citat novine pod njegovim svjetlom. :D

bez obzira sto ti htio i zasto ti mozda htio suprotno (a i to pise, da, da), horoskop ti je sasvim dobar, uopce nije tezak, sve ce bit dobro. :D
Pješčana

Post 21 Sep 2011, 14:45

Morticia » wrote:Evo, ja sam rođena 22.07. u 9 h i 20 min ujutro.
I do dana današnjeg ne znam što sam po horoskopu. :tuzni:
Negdje piše rak, negdje lav. :ne zna:
tako je i meni, negdje piše djevica, negdje piše vaga.
ali ja tako jako nisam djevica :D
onda sam išla gledati u godinu rođenja, i kako tamo stoji, tako i jest
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kukuriku

Post 21 Sep 2011, 14:46

Dragi aundo, molim te, pomozi.

Reci mi kad ću ja konačno riješiti svoja dva osnovna problema; višak tjelesne te manjak monetarne mase.
Ima li nade za mene???

Ostajem u nadi i očekivanju dobrih vijesti, pravih odgovora, mudrih savjeta, visprenih doskočica iz pravca tebe. Neba. Svejedno.

Srdačno,

K.
Nek(v)arljiva.
Morticia

Post 21 Sep 2011, 15:05

Hoće meni netko konačno reći što sam ja po horoskopu?! :mad:
:durica:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
kukuriku

Post 21 Sep 2011, 15:11

Morticia » wrote:Hoće meni netko konačno reći što sam ja po horoskopu?! :mad:
:durica:
ti si po horoskopu žena. ili gurtna na staro-kazahskom.
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Post 21 Sep 2011, 16:26

..a unda » wrote:(...)
bez obzira sto ti htio i zasto ti mozda htio suprotno (a i to pise, da, da), horoskop ti je sasvim dobar, uopce nije tezak, sve ce bit dobro. :D
Ma znam da će biti dobro, uvijek bude. :D

Nego, daj pošalji mi te črčkarije, mejl imaš.
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 21 Sep 2011, 16:27

Ja ne znam svoj datum rođenja, ni godinu. No, prislonila sam dlan na monitor da mi očitaš s njega što mi zvijezde kažu. Može i ovdje, javno. :)
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
blue
Asgard

Post 21 Sep 2011, 16:43

Slabo se kužim u horoskop i ne mogu se odlučiti jel ovo za zajebanciju ili ozbiljna stvar :zubo: Postovi o kućama, sangvinicima i Jupiteru djeluju upućeno :o
  • Information