..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla
- Beta ženka
..a unda, jeba te ćaća koji te napravi, daj odaj kakvu ti to opaku drogu žvačeš, životat 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
..ostalo je nesto kukuruza, pa..Beta ženka » wrote:..a unda, jeba te ćaća koji te napravi, daj odaj kakvu ti to opaku drogu žvačeš, životat
I mene od njega hvata paranoja i one teorije zavjera više mi ne izgledaju toliko idiotski.ElliQuinn » wrote:Ajme, vidi ga.Mislim da si se ovih dana šuljao za mnom i u tekicu bilježio ponašanje u prometu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Meni uvijek duhovitost i pamet idu ruku pod ruku, ali ovoliko...Margarita » wrote: I mene od njega hvata paranoja i one teorije zavjera više mi ne izgledaju toliko idiotski.
..e, zaboravio sam ti rec da mars u djevici cesto oznacava vezanost za medicinu, a u trecoj kuci ima veze..ma, nema veze.ElliQuinn » wrote: Meni uvijek duhovitost i pamet idu ruku pod ruku, ali ovoliko...
ovo za promet stoji, samo sad gledam da to nekom drugom ovdje ne stoji, a ne tebi..sve mi se izmisalo.
- Beta ženka
Ala si se uvalio! 
Aj da i ja stanem u red: 28.11.1980. u 10.45 prijepodne, središnja 'Rvacka.
Kuruza, veliš?
A ja se danas najela kornflekasa, i ništa od inspiracije.
Aj da i ja stanem u red: 28.11.1980. u 10.45 prijepodne, središnja 'Rvacka.
Kuruza, veliš?
A ja se danas najela kornflekasa, i ništa od inspiracije.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Imaš rođendan kad i jedno moje dijete.Beta ženka » wrote:Ala si se uvalio!
Aj da i ja stanem u red: 28.11.1980. u 10.45 prijepodne, središnja 'Rvacka.![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..sori, sori..izgleda da sam pomijesao horoskope. zadnja tri zenska i jos jedan kome nisam napravio. ali ne mogu uci u trag koji je ciji.
evo, i dimnjak je u igri, a njoj sam napravio, ali koji? a, da se mi dogovorimo da ja napravim jos jedan, pa se vi djorajte, kako kome koji odgovara, a?
- Beta ženka
odustajem.
barem osam vas me oce jebat pod ovim ili onim motivima, radi ovih ili onih razloga. 
ok, ok..zabucao sam, sta sad..desi se..takav mi je bio horoskop!
dok se ova ujdurma ne sredi i dok se meni to ne slegne..nema, nema tumacenja.
ok, ok..zabucao sam, sta sad..desi se..takav mi je bio horoskop!
znaci mogu si uzet onaj..a unda » wrote:odustajem.![]()
barem osam vas me oce jebat pod ovim ili onim motivima, radi ovih ili onih razloga.
ok, ok..zabucao sam, sta sad..desi se..takav mi je bio horoskop!![]()
![]()
ako mogu, idem ga ponovo citati.
i rekoh ti, ovo je neminovna posljedica mog horoskopa. bosanski lonac je nula
i da, necem te jebat (ne pise valjda i to u horoskopu
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
nista ja vise ne znam. od sada, novo pravilo. ja to crckam, brckam napamet..uz ove stare podatke, saljite i natalnu kartu. imate na netu..sve vam tamo lijepo pise, i saljite link ili fajl, eto..dimnjak » wrote: znaci mogu si uzet onaj
ako mogu, idem ga ponovo citati.
i rekoh ti, ovo je neminovna posljedica mog horoskopa. bosanski lonac je nula : D
![]()
i da, necem te jebat (ne pise valjda i to u horoskopu)
nece link
samo ovo pise http://horoskop.hr/natalna-karta/ :place:
samo ovo pise http://horoskop.hr/natalna-karta/ :place:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
e, pa upisi, isklikaj i slaji kad dobijes neke krugove i unutar krugova crte i simbole neke.
cek, moram jos nesto napravit ako nije kasno..
..aisling

doslo je medjuzvjezdane pogreske.pokusavam sad to nekako ispraviti. molim, ako hoces, da mi posaljes opet datum i sat rodjenja. moram napravit csi i vidjet gdje je doslo do pogreske, a to mogu samo ako mi ponovis elemente. eto, ako oces..
ocemo pregovarat?
lastane! abort, abort, abort! delta eko unda..juniform novembr delta alfa. ako si se mislio javit aisling, sacekaj dok ne dodje potvrda iz odjela analitike..

doslo je medjuzvjezdane pogreske.pokusavam sad to nekako ispraviti. molim, ako hoces, da mi posaljes opet datum i sat rodjenja. moram napravit csi i vidjet gdje je doslo do pogreske, a to mogu samo ako mi ponovis elemente. eto, ako oces..
ocemo pregovarat?
lastane! abort, abort, abort! delta eko unda..juniform novembr delta alfa. ako si se mislio javit aisling, sacekaj dok ne dodje potvrda iz odjela analitike..
-
- Information
-