Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove
-
visekratni klon
Sanjala sam da sam neka flundra. I da, da opet moram polagati nešto u srednjoj. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
:lektorirano:visekratni klon » wrote:Sanjala sam da sam neka flundra. I da, da se opet moram peglati u srednjoj.
'if you fall, i'll be there' (floor)
boldano mrzimvisekratni klon » wrote:Sanjala sam da sam neka flundra. I da, da opet moram polagati nešto u srednjoj.
ja sam sanjala da imam polusestru za koju nisam znala, i ljubomorna sam jer više liči na mog oca nego ja
-
visekratni klon
Starfish » wrote:
boldano mrzim![]()
ja sam sanjala da imam polusestru za koju nisam znala, i ljubomorna sam jer više liči na mog oca nego ja![]()
Euklide.
sanjala sam da kopam grob. na kvaternikovom trgu (kojeg btw ne vežem uz ništa ružno ili da je to bilo mjesto gdje se obično nalaziš s nekom osobom, ništa takvog) na tramvajskoj pruzi.
uzimam lopatu i kopam jamu. unutra se već nalazi lijes, ali nemam osjećaj da je neka osoba unutra niti sam užasnuta. zatrpavam to nazad zemljom.
netko prokomentira kako je opuštajući/smirujući/utješan, nešto od toga troje, mukli udarac grumena zemlje o drvo. (kriste presveti.
)
ostavljam taj grob i odlazim dalje u grad.
uzimam lopatu i kopam jamu. unutra se već nalazi lijes, ali nemam osjećaj da je neka osoba unutra niti sam užasnuta. zatrpavam to nazad zemljom.
netko prokomentira kako je opuštajući/smirujući/utješan, nešto od toga troje, mukli udarac grumena zemlje o drvo. (kriste presveti.
ostavljam taj grob i odlazim dalje u grad.
ti bi neko priznanje?
priznajem da razjebavam sama sebi svaku priliku za sreću jer mislim da nije fer da nekoga uvlačim u svoj život i trujem ga negativnim, a o lijepom nemam kaj puno s nekim pričati jer mi se ništa lijepo ne događa u životu.
a opet, nije da moraš pričati i raditi sve ono kaj parovi rade, quality time, mogli bi samo imati sex.
poslije ću se naravno žderati kad se druga strana ohladi.
- Euklid
- old school
A da mu jednostavno predlozis malo neobaveznog tucanja?Splenda wrote:i ti sine?![]()
još je to s jedne strane dodatno nefer prema toj osobi. zaključiš umjesto njega da je za njega bolje da nema posla s tobom, kao da je maloumnik koji ne može sam odlučiti kaj mu paše, a kaj ne. o, sjebanosti naša.
Mozes i mailom.
Ono, sta imas izgubit?
A mozda ti je to samo opravdanje? To da sjebavas svoju srecu za dobrobit njegove..Splenda wrote:starfish, i ti sine?![]()
još je to s jedne strane dodatno nefer prema toj osobi. zaključiš umjesto njega da je za njega bolje da nema posla s tobom, kao da je maloumnik koji ne može sam odlučiti kaj mu paše, a kaj ne. o, sjebanosti naša.
-
visekratni klon
Ja uvijek dam sve najgore od sebe. Nikad mi ne vjeruju. Onda kad povjeruju sam već nakačena.
Ali još uvijek je rezultat neriješen, neke sam ja sjebavala odlaskom, neki mene, ali sjebala sam i sebe i njih. 
-
visekratni klon
Unda je na starim četovima znao dobro ubosti karaktere ovdje i razloge neuparenosti. 
-
visekratni klon
Jesi, jesi, meni si uvijek govorio da sam napadna, agresivna, kraaa, nešto takvo...a unda » wrote:..di? ..kad? ili jesam?
..il sam pogodio?visekratni klon » wrote:
Jesi, jesi, meni si uvijek govorio da sam napadna, agresivna, kraaa, nešto takvo.
-
visekratni klon
Nisi...a unda » wrote: ..il sam pogodio?
Nije stvar u tome nego što nitko neće da sačeka da se moj taj kraaakasti oklop odklopi.
- Euklid
- old school
Da te je neki od njih posteno pričepio ne bi ti taj oklop ni navlacila vise...visekratni klon wrote:
Nisi.![]()
Nije stvar u tome nego što nitko neće da sačeka da se moj taj kraaakasti oklop odklopi.Nego pobjegnu ko pičkice. Ili mi popuštaju pa dosade.
-
visekratni klon
Eh... nije da nije. Al je isto bio pičkica.Euklid » wrote: Da te je neki od njih posteno pričepio ne bi ti taj oklop ni navlacila vise...
ja se držim one, da je pravi sačekao bi.visekratni klon » wrote:
Nisi.![]()
Nije stvar u tome nego što nitko neće da sačeka da se moj taj kraaakasti oklop odklopi.Nego pobjegnu ko pičkice. Ili mi popuštaju pa dosade.
nismo mi komplicirane, samo treba znati kako s nama.
-
- Information
-