..lastane,
sad ti mene slusaj. ti..vi..tamo jezicni rudari, nemojtevimenezajebavat, znas.
da ja idem vidit i gledat na guglmap koja ti je zemljana projekcija rektascenzije i deklinacije, jel? jer, tamo su neke decimale..amo mi vidit jel on to zna prepricat u minute i sekunde. kontrolne bitove mi pustate, a?
evo ti..ovo ti niko nece rec. ne znam o kojoj se projekciji radi, koordinatnom sustavu i kako oni to tamo, te karte uskladjuju, dakle, po guglu, tvoj fi rodjenja ti je 45°49'12'', 2939918238..a lambda 15°56'21'', 772041307996..
: D
razlika izmedju sluzbenih koordinata (lambda), valjda tamo zapadno od lotrscaka i svetog duha je 2 minute! eeej, 2 minute. jel ti znas kolko je to? 2 milje! to ti je dvije minute razlicito nebo. dvije milje razlicit horizont : kraa:..razlicit sumrak, mrak, dan, ovi, oni, gradjanski, univerzalni, sinodicki, sidericki..ta ja znam kolko ih je..sve su to alati, komparacije, ali ne, kogajebe, sta to malo tamo amo..
a da ja napisem nesto pogresno, satrali bi me i to nemilo. sta da sam ja napisao..dragi moji rodjeni u znaku govna..ups..ovna, ma sta ima veze, slovo vise manje?
kakva aljkavost..ovo je nevjerovatno..ne moze se ovako radit.
ovo me podsjeca na one majstorske price..svaki majstor kad dodje nesto u kuci popravit (ma i kompjutere isto), najprije mudro gleda i suti..suti..gleda..suti..i onda progovori..a ko vam je ovo (prije) radio (napravio)?
mistifikacija samo taka..
ali, osim sto je ono gore bila i sala, ima tu i nesto sustavno, mene je dugo zanimalo zasto se bas rodjenje uzima kao neki vazan ili glavni dio u astrologiji ?
ali, to ovdje nikoga ne zanima i..dogovor je dogovor. pricamo o ovom i u ovom astroloskom sustavu, verziji, pa eto, barem da se veselimo..: D
dakle, lastan..
diko moja, da je meni dobit karte u treseti onako kao sto je tvoja peta kuca, pa ja bih tri kapota zaredom napravio i odjavio se i jos bi mi ostalo pet karata u ruci. pa ti tamo kao da imas tri napolitane.

ustvari, sve ti je stalo skoro u pola horoskopa. ne znam jesi li ozenjen ili nisi (ne da mi se to sad ic gledat), ali ja bih na tvojem mjestu trazio zenu koja isti takav horoskop, ali suprotan..ono ko puzle. ma to ne bi bio jin i jang, to bi bio jin i joni, jang i lingam, urnebes.
evo, gledam sto bih ti mogao reci novo, a nije to lako, slican aspekt ti ima i onaj prije rudar.
eto, ta peta kuca, navala, svi oce unutra, obilje, plodnost. meni izgleda da tebi sve izgleda (ili zelis to) kao..polje. obradis, zasadis, oplijevis, malo zalivas ili cekas kisu i uzivas gledat kako raste. kad plodovi dozriju, opet dobro, opet razlog da se svi sjate, pricaju, provesele, ti mozda samo jednu, dvije jabuke pojedes, ostali poberu te plodove, raznesu doma i ti opet zadovoljan, jer..koji je inace smisao bilo cega, pa da.
eto jos jednog strijelca koji je najveseliji kad su i ostali veseli. : D
gdje je problem? mozda u tome sto tebi bas i nije jasno u cemu je problem da se svi tako ponasaju.
a kako je tu jos i lav, onda osim svega dobrog sto ta jos jedna vatra donosi, moze doci i do ekstrema. da opisem primjerom.
tebi se npr ne da iz nekog razloga s curom ic vani..negdje. njoj se bas ide, dobro se osjeca, skockala se, ali tebi iz nekog razloga bas taj dan ili na to mjesto ili s tim ljudima taj dan na tome mjestu ti se ne da bit, ono, tlaka ti je, najradje bi s njom tako skockanom ostao doma. uostalom, gdje to pise da strijelci ne moraju ili ne mogu bit malo ljubomorni, a mozda i u ovim uvjetima, kad se mozda i ne radi bas o klasicnoj ljubomori, ali ipak je tu podznak jedan dovoljno jak lav, da ne kazem..prirodni ego kojeg svi priznaju.
elem, ona oce, oce..a ti..ajde, dobro kad oces, dobro, ici cemo, eto, e bome ces se zabavljat.
ona jadna, ne zna sto je napravila, ali vidi ljutnju, pocinje se i ona vec pitat jel najbolje ostat doma, ali ne..sad idemo i slus.
i kad se dodje tamo, ona vec, ono..nije to to, nije joj ni do cega, a to vidis i ti i nda joj kazes..ajde, jel smo dosli, zabavljaj se sad..plesi!..ma plesi kad ti kazem, zabavljaj se, pricaj s drugima.
srecom, to ispadne kao sto sam ovdje i pokusao docarati, dakle, smijesno i to i ti vidis, zaboravi se razlog nervoze i onda pocinje prava veselica.
eto, jel ovo bilo dovoljno? znam da nije, znam da bi ti htio sve znat, ali gustam te provocirat, namjerno ti necu rec..nista mi ne mos, eto.
ok, ako bas zapnes, mozda poslije, ali nema nista kinki, sve klasika i to je dobro.
: D