Ekstenzija za društvene mreže OneAll

Pravila i savjeti
admin
Grand Master of the Jedi Order
Been thanked: 35 times
Post 17 Jul 2026, 10:48

Ako ste se poslužili ekstenzijom za društvene mreže OneAll da se registrirate na Trkeljanje, jedino se putem nje možete prijaviti na forum!

Uzmimo da ste prilikom registracije odabrali Gmail. Logiranje teče ovako:

1. kliknete na ikonicu s Googleovim logotipom
2. u prozoru koji će se automatski otvoriti izaberete e-adresu kojom ste se registrirali
3. pričekate nekoliko sekundi da završi autentifikacija.

I to je tô, možete pisati. No ne možete se prijaviti klasično, npr. tako da promijenite lozinku pa je unesete s korisničkim imenom koje ste dobili. Razlog je jednostavan: OneAll ima svoje tablice u bazi podataka, neovisne o forumskima, sa spremljenim imenima, platformama, sesijama, identifikacijskim ključevima... Da ste se registrirali normalnim putem, phpBB spremio bi vaše podatke u svoj dio, kao i sve druge. Logirali biste se tada onako kako se prijavljujete praktički svuda, unosom korisničkog imena (username) i lozinke (password). Ali OneAll funkcionira drukčije, nemojte to miješati!

Jasno, možete se i nanovo registrirati kako biste dobili klasično prijavljivanje - samo ne s korisničkim imenom koje je već registrirano u bazi. Isto vrijedi i za adresu elektroničke pošte. Uzmite neku drugu, onemogućio sam dvojne račune.

Stitch
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 777 times
Been thanked: 1477 times
Post Yesterday, 09:10

Nadam se da će članovi koji se (još) ne snalaze sa sustavom naći način da dođu do nas. Put je možda krivudav, ali tu sam da pomognem.

Stavio bih i prije ovakvu obavijest da sam očekivao teškoće. Tekuće dopisivanje s nesuđenim forumašima skrenulo mi je pozornost na njih. No brzo ćemo ih riješiti. :)
Potpisi su za budale.
  • Information