Većinu sam već razdavala što rodbini što prijateljima, a od dječaka što ostane dajem malom rođaku, a pošto mali nosi od većeg, ono što ostane od malog nije ponekad niti za po doma. Plus da im niti jedne hlače ne ostanu cijele. Ni čarape.Pješčana » wrote:Vodena, ako već nemaš prijatelje/rodbinu/lokalnu zajednicu kojima daješ prerasle stvari, zašto ne prodaš ono što su prerasli, ako je očuvano?
Njuškalo, E bay, amazon, čak i na Fejsu možeš otvoriti stranicu, nije komplicirano, a zaradila bi
Šoping kutak, a da nije za jesti
bila sam jučer u Kauflandu,
prvo, vozim se po pokretnim stepenicama, žurilo mi se, s kolicima, ispred mene nitko, osim drito ispred mojih kolica jedna koka. i ja joj ljubazno i glasno (dvaput) kažem da ju lijepo molim da se skloni, i što ona napravi ?
: srna pred reflektorima: :kokoš kad nailazi auto:
ona odluči pohitat ispred mene cijelim putem do dolje.
koji kurac je toj ženi bio..
uglavnom, u Kauflandu su neka sniženja bila, pa sam kupila ono za brisanje poda, navlaku zavjesu za tuš i one vješalice držače koji mogu stajati izvan ormara, a jedan takav sam si kupila prošle godine i dobar je.
ovako nešto

prvo, vozim se po pokretnim stepenicama, žurilo mi se, s kolicima, ispred mene nitko, osim drito ispred mojih kolica jedna koka. i ja joj ljubazno i glasno (dvaput) kažem da ju lijepo molim da se skloni, i što ona napravi ?
: srna pred reflektorima: :kokoš kad nailazi auto:
ona odluči pohitat ispred mene cijelim putem do dolje.
koji kurac je toj ženi bio..
uglavnom, u Kauflandu su neka sniženja bila, pa sam kupila ono za brisanje poda, navlaku zavjesu za tuš i one vješalice držače koji mogu stajati izvan ormara, a jedan takav sam si kupila prošle godine i dobar je.
ovako nešto

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Obzirom da se dućan BATA u King Krossu zatvara imaju rasprodaju, kupila sam:
Sive kožne salonke – 99,00 Kn
Crne kožne salonke – 99,00 Kn
Smeđe kožne sandale – 49,00 Kn
Balerinke 2 para, svaki po 49,00 Kn
Ovisnica o cipelama
Sive kožne salonke – 99,00 Kn
Crne kožne salonke – 99,00 Kn
Smeđe kožne sandale – 49,00 Kn
Balerinke 2 para, svaki po 49,00 Kn
Ovisnica o cipelama
Margarita » wrote: Da. I svidjelo mi se. A kad mi se nešto svidi onda me je teško zaustaviti.
divim se
ja što sam starija, sve manje sam sklona adrenalinskim pothvatima
morat ćeš polagati?
Kad položim A kategoriju. Mislim da sam je nekad davo na prvoj vozačkoj imala ali su se u međuvremenu zakoni promijenili pa je nemam.ifranko » wrote:jako dobro! Kad idemo nekam na voznju?
http://www.bikesales.com.au/reviews/201 ... 50lc-19821Tea Tree » wrote:Margarita, daj nama, motornim neznalicama, malo tehničkih karakteristika.
Ili ako ifranko prepoznaje o čemu se radi. Tko će dočekati Margaritu.:nestrpljiva:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
jel ova kaciga iz ratova zvijezda? krasna je.
Nek(v)arljiva.
Izgleda kao neka Lego izvedba.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-