Šoping kutak, a da nije za jesti

Đurine kućne čarolije
dimnjak

Post 28 Sep 2011, 19:51

harpy » wrote: Strah me pitat koje knjige (HK prvi dan u školi? HK na izložbi mačaka? HK u Mrduši Donjoj?)

Ja imam kapu :zubo:
zar to nije fiffi? :D

ja sam pak u mercatoru pronasla strumpfove megablock.

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
jevgenija

Post 28 Sep 2011, 19:52

dimnjak » wrote: zar to nije fiffi? :D
to je mifi.

šokirata sam vašim nepoznavanjem materije!!! :rolleyes:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Vodena

Post 28 Sep 2011, 19:54

O jebemu, zašto se niti jedna ne zove Fufy? :rofl:
Sve nešto mifi, mufi.... :facepalm:

ajvi :facepalm: :lol:
dimnjak

Post 28 Sep 2011, 19:58

mifi se ljuti, mifi je sretna, mifi se boji... :P

fifi je negdje nesto. sokirao me danas bunt knjiga :D

a ima tu i petra :cerek:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 28 Sep 2011, 20:07

:durica:

Ne kužite vi koji je gušt jesti muslije s jogurtom iz te zdjelice i piti kavu iz ružičaste šalice. Pffft!

A knjige nisu HK. Zamijenila sam bodove sa DM kartice za bon za knjige. Kupila sam 3 knjige, platila dvije. To što sam mogla proći jeftinije negdje drugdje nije bitno, bitan je psihološki moment.

I sad uz onih desetak knjiga koje čitam imam još 3. Sve neki SF/fantasy/trileri.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
JPK

Post 05 Oct 2011, 21:03

Dakle, sutra idem u onaj švedski pakao, Ikeu, kupit krevetno pokrivalo. Nakon neuspješnog pokušaja u subotu. Nikad to nisam radio i nemam pojma treba li mi ono od pačjeg perja, pamuka ili poliestera.
Poliester mi ima nekako negativne konotacije, jer takve stvari ne propuštaju zrak. Jel to istina, ili se radi o prihvatljivom materijalu?
Biti i mniti svemiropolisno
Ashtaroth

Post 05 Oct 2011, 21:16

Ovisi kako se voliš pokrivati.

Imam dva s poliesternim punjenjem i griju savršeno. No, i preznojiš se ako precjeniš temperaturu sobe/sebe ili ako si bolestan - e pod tim ćeš se doslovno izznojiti i izlječiti :D
Treba ih redovito prati/nositi na kemijsko.

Kad mi je JAKO hladno, spavam na deci, pod dekom i preko toga ide jorgan, debeli i kad je još hladnije - jedna poiiesterna debela deka :D Da, svake godine dođem do toga.
Kad mi nije hladno, imam tanki jorgan, direktno na meni.

U međuvremenu se doda deka, i zamijeni redoslijed koje ide prvo do mene. Da, deka mucasta, ne deka umotana u nekakve plahte. :živjela sušilica:

Osobno ne bih uzimala perje, jer ono, to je leglo grinja, i ne sviđaju mi se, i znaju se nagužvavati i potrošiš pola dana dok ih namlatiš da budu ravnomjerno debeli.
I meni je pod tim hladno :D

Pamuk ne znam kako grije. No, znam da s robom - treba puno slojeva.

Poliesterno punjenje + pamučne navlake + redovito zračenje, ja bih rekla da je ok.
U poliesteru ne žive životinje jer im nije fino, tako da je taj dio svakako čišći :zubo:

E da, poliester = punjenje je mucasto k'o vata. Nije da si hermetički zatvoren pod tim, treba ti koja večer da skužiš kako ti paše spavati i kako se pokriti, i onda se kasnije pitaš što ti je trebalo da se smrzavaš godinama u ledenom perju :D

Inače, izbjegavam poliester na sebi, i smije ići samo u jakne i takve 'grijalice'. Prvih par slojeva na meni je - pamuk.
No, poliestera u krevetu se ne odričem. I takvi umjetni jastuci rulz :D
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 21:24

ja sam si danas kupila 2 para toplih pamučnih dokoljenki, koje trošim ko netko konac za zube valjda. ja ih naime satarem svojim palcima.
+ tajice kapri, također za nadolazeću jesen. danas sam naime išla na posao u tajicama koje imam dost dugo već, i tek na pauzi dok sam sjedila na kavi, vidjela sam da su moje crne tajice pune onih sfrkanih mucica od kojih izgledaju 100 godina staro, a njih se se zaljepile i bijele mucice od haljine :rolleyes:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
JPK

Post 05 Oct 2011, 21:30

Ashtaroth » wrote:Ovisi kako se voliš pokrivati.

Imam dva s poliesternim punjenjem i griju savršeno. No, i preznojiš se ako precjeniš temperaturu sobe/sebe ili ako si bolestan - e pod tim ćeš se doslovno izznojiti i izlječiti :D
Treba ih redovito prati/nositi na kemijsko.

Kad mi je JAKO hladno, spavam na deci, pod dekom i preko toga ide jorgan, debeli i kad je još hladnije - jedna poiiesterna debela deka :D Da, svake godine dođem do toga.
Kad mi nije hladno, imam tanki jorgan, direktno na meni.

U međuvremenu se doda deka, i zamijeni redoslijed koje ide prvo do mene. Da, deka mucasta, ne deka umotana u nekakve plahte. :živjela sušilica:

Osobno ne bih uzimala perje, jer ono, to je leglo grinja, i ne sviđaju mi se, i znaju se nagužvavati i potrošiš pola dana dok ih namlatiš da budu ravnomjerno debeli.

Pamuk ne znam kako grije. No, znam da s robom - treba puno slojeva.

Poliesterno punjenje + pamučne navlake + redovito zračenje, ja bih rekla da je ok.
U poliesteru ne žive životinje jer im nije fino, tako da je taj dio svakako čišći :zubo:

E da, poliester = punjenje je mucasto k'o vata. Nije da si hermetički zatvoren pod tim, treba ti koja večer da skužiš kako ti paše spavati i kako se pokriti, i onda se kasnije pitaš što ti je trebalo da se smrzavaš godinama u ledenom perju :D

Inače, izbjegavam poliester na sebi, i smije ići samo u jakne i takve 'grijalice'. Prvih par slojeva na meni je - pamuk.
No, poliestera u krevetu se ne odričem. I takvi umjetni jastuci rulz :D
To je odlično, jer već sam kupio poliesterni jastuk, a i najveći izbor pokrivala je od poliestera.
Iako, kupit ću u Ikei još jedan jastuk od spužve. Prepipao sam ih tamo skoro sve, i ovaj je vrlo poseban - ima konzistenciju ogromne i jedre sise. Kunem se drugom Titom, nije zajebancija!
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 21:34

Ashtaroth » wrote:
jel ovo samo meni smiješno? :D

ja spavam po zimi s popunom i povrh dekom.
po ljeti, plahta i možda deka, nekad ni to.
po zimi spavam s čarapama, koje kroz noć skinem kad zakurim ko pećica.

ja imam dosta dobru cirkulaciju, meni rukavice i nisu investicija, jer ih moram skinuti 5 minuta od početka hodanja, jer se skuham
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tupelo

Post 05 Oct 2011, 21:36

Ashtaroth » wrote:Osobno ne bih uzimala perje, jer ono, to je leglo grinja, i ne sviđaju mi se, i znaju se nagužvavati i potrošiš pola dana dok ih namlatiš da budu ravnomjerno debeli.
Perje je sjajno.
Pahuljica, zapravo.
Mi imamo poplune od guščje pahuljice i nenadjebivi su za grijanje, a silno su lagani. :cerek:

Za održavanje ih je dovoljno jednom tjedno prozračiti u sušilici, a nakon toga ponovo budu onako sjajno debeli i mekani i difni k'o kad su se rodili. :cerek:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
JPK

Post 05 Oct 2011, 21:37

Pješčana » wrote:
jel ovo samo meni smiješno? :D

ja spavam po zimi s popunom i povrh dekom.
po ljeti, plahta i možda deka, nekad ni to.
po zimi spavam s čarapama, koje kroz noć skinem kad zakurim ko pećica.

ja imam dosta dobru cirkulaciju, meni rukavice i nisu investicija, jer ih moram skinuti 5 minuta od početka hodanja, jer se skuham
Meni nije, alergičan sam na izlučevine grinja, a sasvim sam to smetnuo s uma.
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 21:43

JPK » wrote: Meni nije, alergičan sam na izlučevine grinja, a sasvim sam to smetnuo s uma.
ne taj dio, nego onaj di ih mlati da budu ravnomjerno debeli :D
Vodena

Post 05 Oct 2011, 21:49

Meni kad upalim grijanje i ne treba neko jače pokrivalo. Obučem samo donji dio frotirne pidžame. I gore majicu kratkih rukava. Sretna sam jer kuću ravnomjerno grijemo pa ne mogu reći da se smrznem, osim kad nekom odem u posjetu po zimi. :rofl:
Ok jel čudno tražit muža da mi kupi drvo za poklon? :raspa: :praktična:
Vodena

Post 05 Oct 2011, 22:23

I da, kupih tulipane, mnogo lukovica, za sadit. :cheer:
Pješčana

Post 05 Oct 2011, 23:36

Vodena » wrote:I da, kupih tulipane, mnogo lukovica, za sadit. :cheer:
i ja :D
ove godine par ću posaditi u teglu, da mi niknu i procvjetaju dok vani bude sivo i mračno i hladno, dok mi koža bude ljuta zbog slojeva garderobe, i dok budem otvarala teme kako mi fali proletje
Ruralna

Post 06 Oct 2011, 00:22

Tupelo » wrote: Za održavanje ih je dovoljno jednom tjedno prozračiti u sušilici, a nakon toga ponovo budu onako sjajno debeli i mekani i difni k'o kad su se rodili. :cerek:
Ili prozračiti na suncu, isto se vrati volumen :cerek:
Vodena

Post 07 Oct 2011, 17:02

Još ih nisam posadila, dvoumim se između tegli i zemlje koja vrvi voluharicama. A da ih zapiknem među kane u velikoj tegli? :misli:

Inače kupih si torbu. Onak smeđe sivu. Florističnu. :rofl:
Sad se dvoumim između tri boje laka za nokte koji su onak malo skuplji...a trebala bih barem jedan. :facepalm:
Onda trebam novi radni stol i stolicu a to mislim da ću se počastit...ipak tu provodim dosta vremena i želim konačno da to bude na razini. :cerek:

To je sve kaj sam si kupila. Ostalo se sve jede. :rofl:
Pješčana

Post 07 Oct 2011, 17:07

Vodena » wrote: Onda trebam novi radni stol i stolicu a to mislim da ću se počastit...ipak tu provodim dosta vremena i želim konačno da to bude na razini. :cerek:
pa da, na forumu si veći dio dana, ukoče se leđa za lošim stolom :zubo:
JPK

Post 07 Oct 2011, 19:00

Na kraju sam u Ikei kupio dva popluna, jedan naočigled debeo i solidan, 65% poliester, 35% pamuk, za 45 CHF, i jedan naočigled jadan i tanak od poliestera za 5 CHF. :D
Isprobao sam noćas ovaj jadan i sasvim je dobar!
Margarita

Post 07 Oct 2011, 19:10

Imam poplune punjene vunom, tencelom ali najviše koristim paperjaste. Nisam probala one od bambusa i aloe vere a želim si punjene svilom. Ti svileni bi trebali biti antialergijski i bezgrinjski. Ovaj skroz tanki guskastopaperjasti koristim uvijek, i ljeti i zimi.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
dimnjak

Post 07 Oct 2011, 23:12

kupih 4 majice u c&a. i vestu.
danas sam se smrzla ko... i skuzila da su mi sve majice do bubrega. a bubrezima je zima. i trebaju im majice. nove.
i bila je akcija 25%.
dejzi

Post 07 Oct 2011, 23:37

Bila sam u Offertissimi neki dan. :cerek:
Imam mnoštvo novih narukvica, vreću za igračke, olovke i spajalice.
Kupila sam si i one pizdarije što sjaje u mraku, baš me briga ak ću krepat, imam nebo sad u sobi. :o
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Vodena

Post 08 Oct 2011, 09:26

Dobit ću stoool, dobit ću stoool!:lux:

A slike narukvica i neba?:raspa:

Image
Vodena

Post 08 Oct 2011, 23:59

Kupila si Wichyjevu kremu + ono za skidat šminku.
  • Information