zar to nije fiffi?harpy » wrote: Strah me pitat koje knjige (HK prvi dan u školi? HK na izložbi mačaka? HK u Mrduši Donjoj?)
Ja imam kapu
ja sam pak u mercatoru pronasla strumpfove megablock.
To je odlično, jer već sam kupio poliesterni jastuk, a i najveći izbor pokrivala je od poliestera.Ashtaroth » wrote:Ovisi kako se voliš pokrivati.
Imam dva s poliesternim punjenjem i griju savršeno. No, i preznojiš se ako precjeniš temperaturu sobe/sebe ili ako si bolestan - e pod tim ćeš se doslovno izznojiti i izlječiti
Treba ih redovito prati/nositi na kemijsko.
Kad mi je JAKO hladno, spavam na deci, pod dekom i preko toga ide jorgan, debeli i kad je još hladnije - jedna poiiesterna debela dekaDa, svake godine dođem do toga.
Kad mi nije hladno, imam tanki jorgan, direktno na meni.
U međuvremenu se doda deka, i zamijeni redoslijed koje ide prvo do mene. Da, deka mucasta, ne deka umotana u nekakve plahte. :živjela sušilica:
Osobno ne bih uzimala perje, jer ono, to je leglo grinja, i ne sviđaju mi se, i znaju se nagužvavati i potrošiš pola dana dok ih namlatiš da budu ravnomjerno debeli.
I meni je pod tim hladno
Pamuk ne znam kako grije. No, znam da s robom - treba puno slojeva.
Poliesterno punjenje + pamučne navlake + redovito zračenje, ja bih rekla da je ok.
U poliesteru ne žive životinje jer im nije fino, tako da je taj dio svakako čišći
E da, poliester = punjenje je mucasto k'o vata. Nije da si hermetički zatvoren pod tim, treba ti koja večer da skužiš kako ti paše spavati i kako se pokriti, i onda se kasnije pitaš što ti je trebalo da se smrzavaš godinama u ledenom perju
Inače, izbjegavam poliester na sebi, i smije ići samo u jakne i takve 'grijalice'. Prvih par slojeva na meni je - pamuk.
No, poliestera u krevetu se ne odričem. I takvi umjetni jastuci rulz
jel ovo samo meni smiješno?Ashtaroth » wrote:
Osobno ne bih uzimala perje, jer ono, to je leglo grinja, i ne sviđaju mi se, i znaju se nagužvavati i potrošiš pola dana dok ih namlatiš da budu ravnomjerno debeli.
Perje je sjajno.Ashtaroth » wrote:Osobno ne bih uzimala perje, jer ono, to je leglo grinja, i ne sviđaju mi se, i znaju se nagužvavati i potrošiš pola dana dok ih namlatiš da budu ravnomjerno debeli.
I meni je pod tim hladno
Meni nije, alergičan sam na izlučevine grinja, a sasvim sam to smetnuo s uma.Pješčana » wrote:
jel ovo samo meni smiješno?![]()
ja spavam po zimi s popunom i povrh dekom.
po ljeti, plahta i možda deka, nekad ni to.
po zimi spavam s čarapama, koje kroz noć skinem kad zakurim ko pećica.
ja imam dosta dobru cirkulaciju, meni rukavice i nisu investicija, jer ih moram skinuti 5 minuta od početka hodanja, jer se skuham
ne taj dio, nego onaj di ih mlati da budu ravnomjerno debeliJPK » wrote: Meni nije, alergičan sam na izlučevine grinja, a sasvim sam to smetnuo s uma.
i jaVodena » wrote:I da, kupih tulipane, mnogo lukovica, za sadit.
pa da, na forumu si veći dio dana, ukoče se leđa za lošim stolomVodena » wrote: Onda trebam novi radni stol i stolicu a to mislim da ću se počastit...ipak tu provodim dosta vremena i želim konačno da to bude na razini.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest