S tim da se navodno s mirisima iz svijeća oslobađaju i prilične kancerogene tvari, pa ti vidi štaš udisat i čemu.
Šoping kutak, a da nije za jesti
Nisam bas mjerila, al ono 2-3 sata sigurno. Na reklami kazu da joj je vijek "trajanja" 150-170 sati ali je i duze.kajla » wrote:ombia, koliko dugo gori svaku večer?
Imala sam i njihov steker sa uljem, ma sve sam od njih probala.
One male lucice sam stavljala u ormare.
Ja tu najvecu u ducanu platim regularno oko 28 eura, ali cesce na akciji za 21-22. Super im je vecina mirisa. Nije prejaka ali dugotrajna.
Au mene... Dementni djedica... Pardoniram, ali drukere sam kupio u Trstu. Odveo me frend jer sam bauljao citav dan tamo i sjetio se. : baltazar :*jezebel* » wrote:da si neki, rek'o bi gdje si kupio drukere.
Jedino kaj ni ja ni on nismo znali kak se to kaze na taljanskom...pa su radile ruke, noge, pantomima i pokazivanje prstima...
Karakbol, samo 2 jer su druge dvije otisle u vjecna lovista proslo ljeto
kupila kod vulkanizera, neke njemacke na V (ne da mi se sad van provjeravat kako se tocno zovu). Zato sam zapamtila kurac od nekvalitetnih guma koji sam do sad imala i zovu se Kumho - dakle, te ne kupujte 
OT: 2 haljne u H&M-u za male pare
Fulda?blue » wrote:Karakbol, samo 2 jer su druge dvije otisle u vjecna lovista proslo ljetokupila kod vulkanizera, neke njemacke na V
Btw. isplati ti se ići do Slovenije po gume (Ri u Jelšane, Zg u Brežice ili gdje već).
Meni je, u usporedbi s cijenom ovdje, na 4 gume 1 i pol došla praktički gratis.
Isplati se, moji svi s posla idu mijenjati gume u Brežice. Pri tom povedu curu ili ženu radi carine. Ali to će vrijediti još dok ne uđemo u EU.ali » wrote:
Fulda?
![]()
Btw. isplati ti se ići do Slovenije po gume (Ri u Jelšane, Zg u Brežice ili gdje već).
Meni je, u usporedbi s cijenom ovdje, na 4 gume 1 i pol došla praktički gratis.
Da nije Vredestein?blue » wrote:Karakbol, samo 2 jer su druge dvije otisle u vjecna lovista proslo ljetokupila kod vulkanizera, neke njemacke na V (ne da mi se sad van provjeravat kako se tocno zovu). Zato sam zapamtila kurac od nekvalitetnih guma koji sam do sad imala i zovu se Kumho - dakle, te ne kupujte
Svejedno će ostati razlika, ne tolika kao sada kada se vraća PDV. PDV je u Sloveniji 20% a kod nas 25%.ElliQuinn » wrote: A onda će i hrvatski vulkanizeri spustiti cijene?
-
- Information
-