Ježenje

Muzičari koji piju
Pješčana

Post 19 Sep 2011, 16:19

Dakle, zamislila sam ovaj topik kao mjesto gdje navodimo onu glazbu od koje se ježimo ( ne od milja).

Na što se inače ježite?

Mene cajke muče, pokušala sam ne kategorizirati ih bez razmišljanja, ali ježim se na tu glazbu.
No, s druge strane, puno toga kod nas spada u istu ladicu, ali je "pop", "domaća glazba".

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jevgenija

Post 19 Sep 2011, 16:21

ja se ježim od muzike u najavnim špicama za filmove na RTL televiziji
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 823 times
Been thanked: 1565 times
Post 19 Sep 2011, 16:26

Cajke, pola naših zabavnjaka, većina hiphopera, repera i slično. Da skratim priču, slušam RNR, s minimalnim brojem ladica. Ako Lemmy primjerice kaže da je Motörhead RNR bend, nemam razloga da mu ne vjerujem. Isto vrijedi za Angusa Younga i AC/DC.
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 19 Sep 2011, 16:34

jevgenija wrote:ja se ježim od muzike u najavnim špicama za filmove na RTL televiziji
uopće nije :rofl:

ja se malo ježim kad Ivana Husar Mlinac sve prepjevava uživo u o-o-hooo-hooo-soooooul verziji
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Vodena

Post 19 Sep 2011, 16:40

jebemu, ja se ježim na dobre stvari, Lastane jesam li bolesna?
I ne, ne volim cajke.
Ok i kad mi pušu pored uha. :cerek:
harpy

Post 19 Sep 2011, 19:54

Ježim se na sve što dopire s Mini Tv-a.
Špice, reklame, sinkronizacija crtića, koji su već i sami po sebi remek-djela trasha.
Nakon Mi smo mekani zvekani s trbuščićem mekim, Hiljadu bakcila s dve hiljade krila samo mami osmijeh na lice.
dimnjak

Post 19 Sep 2011, 20:36

harpy wrote:Ježim se na sve što dopire s Mini Tv-a.
Špice, reklame, sinkronizacija crtića, koji su već i sami po sebi remek-djela trasha.
Nakon Mi smo mekani zvekani s trbuščićem mekim, Hiljadu bakcila s dve hiljade krila samo mami osmijeh na lice.
isuse sada te mrzim.
nemas pojma.
mekanizvekani ce mi odzvanjat do sutra u usima.
upucat cu se!!

uz gore navedeno, jezim se od narodnjaka. onih cajkaških kao i nasih ala jelena i masa novih za koje odbijam cuti.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
harpy

Post 19 Sep 2011, 20:45

dimnjak wrote: isuse sada te mrzim.
nemas pojma.
mekanizvekani ce mi odzvanjat do sutra u usima.
upucat cu se!!

uz gore navedeno, jezim se od narodnjaka. onih cajkaških kao i nasih ala jelena i masa novih za koje odbijam cuti.
Prati te Mini Tv :bicedobro: ?
Kupi djeci PS3, pa nek pucaju po nekome, sve je bolje od ovog.
Ima neki prigodni crtić, u kojem se valjda sat vremena svi krevelje sa Sretan Boooožiiiić, pa onda Sretan Božić i nova goooodinaaaa.
Kapak mi se i sad trza kad se sjetim.
Pjesme na koje počinjem nekontrolirano vrištat su Kao goluba dva i ona neka zaljuljala se barka mala , a nigdje vala, tak nešto.
I Lady Gaga, ne mogu više.
jevgenija

Post 20 Sep 2011, 07:41

harpy wrote:
Ima neki prigodni crtić, u kojem se valjda sat vremena svi krevelje sa Sretan Boooožiiiić, pa onda Sretan Božić i nova goooodinaaaa.
Pjesme na koje počinjem nekontrolirano vrištat su Kao goluba dva i ona neka zaljuljala se barka mala , a nigdje vala, tak nešto.
Davaj link!!!! :usama:

Edit: a može i mekane zvekane, da se nađe :cerek: :rofl:
harpy

Post 20 Sep 2011, 09:06

jevgenija wrote: Davaj link!!!! :usama:

Edit: a može i mekane zvekane, da se nađe :cerek: :rofl:
Kakav crni link?!
Mozak mi je to blokirao do sljedećeg Božića.
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 13:05

harpy wrote:
ne mozemo. jer smo mi lijeceni ovisnici o igricama. eno mala me molila da na pametan telefon instaliram strumpfovsko selo i naravno da sam se i ja navukla.

dodajem na listu rijecc strumpf. ne mora biti melodicna. sve sto ima veze sa strumpfovima dize mi dlake. pa i ti dam ti dam ti dam......

zar nije mikijev bozic ili tako nesto di milijon puta pjevaju vi viš ju a meri krisms, vi viš ju a meri krisms, vi viš ju a meri krisms end hepi nju jir.
imam ga. cak original dvd. aj aj aj :coldrex:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
harpy

Post 20 Sep 2011, 17:45

dimnjak wrote: ne mozemo. jer smo mi lijeceni ovisnici o igricama. eno mala me molila da na pametan telefon instaliram strumpfovsko selo i naravno da sam se i ja navukla.

dodajem na listu rijecc strumpf. ne mora biti melodicna. sve sto ima veze sa strumpfovima dize mi dlake. pa i ti dam ti dam ti dam......

zar nije mikijev bozic ili tako nesto di milijon puta pjevaju vi viš ju a meri krisms, vi viš ju a meri krisms, vi viš ju a meri krisms end hepi nju jir.
imam ga. cak original dvd. aj aj aj :coldrex:
Nje.
Nije Disney, nego neko govno koje se samo na Mini teveju može vidjet. ovi ne pjevaju, samo si svi čestitaju, djeca susjedima, susjedi medi, medo srni, srna ježu, jež Djedu Mrazu, Djed Mraz sobu, sob... itd.
Žao mi je, vidim da te to sad ždere, ali ne mogu ti pomoći. Sjetit ću se oko Božića, pa javim.
jevgenija

Post 20 Sep 2011, 19:40

harpy wrote:
Nje.
Nije Disney, nego neko govno koje se samo na Mini teveju može vidjet. ovi ne pjevaju, samo si svi čestitaju, djeca susjedima, susjedi medi, medo srni, srna ježu, jež Djedu Mrazu, Djed Mraz sobu, sob... itd.
Žao mi je, vidim da te to sad ždere, ali ne mogu ti pomoći. Sjetit ću se oko Božića, pa javim.
Da nije to lajv striming mojih frendica i mene na pm-u ili grupnim ćetovima?!?! :zubo:
harpy

Post 20 Sep 2011, 21:47

jevgenija wrote:
Da nije to lajv striming mojih frendica i mene na pm-u ili grupnim ćetovima?!?! :zubo:
Ne znam, pošalji link :zubo:
golden eye

Post 20 Sep 2011, 22:39

harpy wrote:
o da sjećam te se kad si u potpisu imala....slike lica vrište iz kolica il tako nekako :cerek:

edit: po naslovu pomislih na neke pjesme na koje se ježim tipa ...uh tolika mi je milina da bih se sad mazikala..kao što neko reče...puhne mi na uho i te stvari :misli:
harpy

Post 21 Sep 2011, 08:42

golden eye wrote:
o da sjećam te se kad si u potpisu imala....slike lica vrište iz kolica il tako nekako :cerek:

edit: po naslovu pomislih na neke pjesme na koje se ježim tipa ...uh tolika mi je milina da bih se sad mazikala..kao što neko reče...puhne mi na uho i te stvari :misli:
Oprosti, ali crte tvoga lica iz kolica je nešto toliko pregenijalno, da sam morala staviti u potpis, za slučaj da je nekome promaklo :D
golden eye

Post 21 Sep 2011, 11:11

harpy » wrote:
Oprosti, ali crte tvoga lica iz kolica je nešto toliko pregenijalno, da sam morala staviti u potpis, za slučaj da je nekome promaklo :D
a da...tih dana sam se ježila ko luda :rofl: :rofl:
Hroboatos

Post 01 Oct 2011, 16:56

Pješčana » wrote:Dakle, zamislila sam ovaj topik kao mjesto gdje navodimo onu glazbu od koje se ježimo ( ne od milja).

Na što se inače ježite?

Mene cajke muče, pokušala sam ne kategorizirati ih bez razmišljanja, ali ježim se na tu glazbu.
No, s druge strane, puno toga kod nas spada u istu ladicu, ali je "pop", "domaća glazba".
Većina postova nije o glazbi, nego o zvukovima (dijelovi TV reklama isl.)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 01 Oct 2011, 17:07

Ovo (drži s dva prsta jedne ruke dok drugom začepljuje nos):

fuuj
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
blue
Asgard

Post 01 Oct 2011, 23:26

Naravno da sam kliknula, a nisam trebala :agrh:
Sad ne mogu izbacit iz glave yummy, yummy, yummy I've got love in my tummy Image nek me netko upuca Image

Off-topic: red panda :cerek: :cerek: wheeee :)
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 17:47

Kad krenu cajke kidam nalijevo i nadesno i svugdje, samo sto dalje. Sve ostalo (a da nije rock/metal, to mi je normala) vise manje podnosim, ovisno o broju popijenih piva. :zivili:
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
kukuriku

Post 11 Oct 2011, 17:02

hm, da li se haris džinović ubraja u cajke? :misli:
on mi ne smeta, dapače, kad sam pjana sa svojim pjanim drugaricama, onda jako voljem pjevat "raaaaaaaaaaaaaaaano, ranoooo je za tuuuuuuugu, za sreću kasnooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeee".

inače, gadna mi je sva loša glazba. :mudri:
Nek(v)arljiva.
klonka

Post 11 Oct 2011, 17:32

Berlin - Take My Breath Away :rolleyes: :crying:

Znam da je kao neki ljubavni klasik, ali od te pjesme ne podnosim ni jedan jedini zvuk. Uvodni taktovi, sintić, onaj dramatični pam-pam, onaj pjevačicin hrapavo-tugaljivi glas kao da se guši i sere istovremeno, onaj beskonačni auuuueeeeeeej, ne podnosim, ne podnosim, ne po-dno-sim! Ispljuvak od filma mrzim skoro jednakom žestinom.
gonj špadi
dejzi

Post 11 Oct 2011, 17:36

Jebem si sve po spisku, morala sam ja pustit si stvar sad. :facepalm:
Mrzim ju iz dna duše i nabijem svakog tko kaže da je to prekrasna ljubavna pjesma.

Film neću komentirat, bijo mi je zgodan Kruz kad sam imala 12. :brukica:
Taman smo tad bili iste visine.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
klonka

Post 11 Oct 2011, 17:46

dejzi » wrote:Jebem si sve po spisku, morala sam ja pustit si stvar sad. :facepalm:
Mrzim ju iz dna duše i nabijem svakog tko kaže da je to prekrasna ljubavna pjesma.
Dejzi. :love:

Dodajem još dvije koje ne mogu iz dubine duše i na koje dobijem rasplač-i-bjež poriv čim čujem prve taktove:
Eagles - Hotel California
Connells - '74-'75

Nažalost, pogodne su za sviranje na gitari i frendovi znaju da ih ne mogu smislit' pa mi ih namjerno drndaju svaki put kad se negdje opijamo po parkovima i plažama. :mama:
gonj špadi
  • Information