Riječi i fraze koje vas tjeraju da iz kože iskočite
Naći ću nekoga tko traži manju proviziju.Morticia » wrote:Tebe više neću upozoravati na zgodne forumašice.
Presuditi će njemu zaklana čeljad. Zdrobiti će mu kičmu, objesiti na lipu, na kuću će mu srušiti bagrem, sliovaće mu pijetla, kobilu i taljige, zapaliti salaš, prodati konje vrane, protjerati cirkus, ugurati tamburu u oko, izvaditi ringišpil iz glave, i to sve na badnju veče.Ze. » wrote:Balaš nam presudio, drugar.
Jebote, pa to bi mogao biti novi hit.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ja tražim i tražim ovu temu po Trkeljanju, pa Okrugli Stol, pa trkeljanja, pa Politika i gospodarstvo..na pamet mi nije palo da bi bilo na Muziki 
mislim, to je Balašević, nije to muzika, to je filozofija
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Da nije muzika, s tim se slažem.Pješčana » wrote:ja tražim i tražim ovu temu po Trkeljanju, pa Okrugli Stol, pa trkeljanja, pa Politika i gospodarstvo..na pamet mi nije palo da bi bilo na Muziki
Da je filozofija, s tim se ne slažem.
to je dernekPješčana » wrote:mislim, to je Balašević, nije to muzika, to je filozofija
meni balaš nije ni mrzak, ni naročito drag
dobro, nekoć mi je bio malo draži
sad sam ga opet u prilici preslušavati jer se bajici i njenoj frendici sviđaju tekstovi/pričice iako ništa ne kuže
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Meni je Balašević dobar - ali u tuđoj izvedbi, na tulumima. Studijski, ne sviđaju mi se te pjesme. Ili mi se sviđa tek poneka.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Generacijski jaz.rh4ps0dy » wrote:A "volem" povezujem s Rokerima, ne s Balaševićem.
Mislim da hrpa "volem-mladeži" nema pojma o kojim ti to Rokerima
-
Almost Rosey
Balašević, jel? Mhm.
"Otkrio" mi ga bivši. I forsirao ga toliko da mi ga je zgadio. On je (bivši, ne Đorđe) bio Pjesnik, Poeta, štoviše, boem, brošić što se teško pribada...
imali smo i "našu" pjesmu, "Provincijalka"
i sve skupa mi je bilo previše. (Doduše, otkrio mi je i neku drugu muziku, ali mislim da je presudna bila količina patosa
)
Sad kad se na to osvrenm, sve skupa mi djeluje tako pretenciozno i forsirano, od Balaševića do naše, ah, ljubavi koja je bila "najdrugačija" i "najposebnija" i tako to
Ovih dana Balaševića mogu poslušati, ali da mi se ide na njegove koncerte, da štujem njegov lik i djelo, pa, baš i ne. A od pjesama su mi najdraže ostale one u kojima više recitira nego što pjeva, npr. "Ljubio sam snašu na salašu", "Legenda o Gedi gluperdi", "Shugar Rap" itd., i to zbog vojvođanskog govora
"Otkrio" mi ga bivši. I forsirao ga toliko da mi ga je zgadio. On je (bivši, ne Đorđe) bio Pjesnik, Poeta, štoviše, boem, brošić što se teško pribada...
Sad kad se na to osvrenm, sve skupa mi djeluje tako pretenciozno i forsirano, od Balaševića do naše, ah, ljubavi koja je bila "najdrugačija" i "najposebnija" i tako to
Ovih dana Balaševića mogu poslušati, ali da mi se ide na njegove koncerte, da štujem njegov lik i djelo, pa, baš i ne. A od pjesama su mi najdraže ostale one u kojima više recitira nego što pjeva, npr. "Ljubio sam snašu na salašu", "Legenda o Gedi gluperdi", "Shugar Rap" itd., i to zbog vojvođanskog govora
Pa nisam ni ja baš neka generacija...Lord Byron » wrote: Generacijski jaz.
Mislim da hrpa "volem-mladeži" nema pojma o kojim ti to Rokerima.
Al neću sad o tome, ovo je topik za teško ganute duše, ne za čorpast pasulj.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A slušam ga više od 20 godina, jašta neg volim. Sviđa mi se što jednostavnim riječima slika detaljne slike. I često se nađem u tim slikama, fino mi je to.
Radi dobre stvari, a za široke narodne mase. Pravi drug.
I onda, tipičan je čovo iz svog kraja. Bila sam po tim bačkim selima, blizak mi je srcu njihov način. Pitoma zemlja, pitomi ljudi.
A to njihovo volem, ma nije to isto ko i volim, pa poslušajte ih samo. I obratite pažnju na mimiku dok to govore, pa taj e koji svugdje ubace, on je iz one zemlje iznikao. I blag je i bogat, a nimalo surov ni umjetan.
Radi dobre stvari, a za široke narodne mase. Pravi drug.
I onda, tipičan je čovo iz svog kraja. Bila sam po tim bačkim selima, blizak mi je srcu njihov način. Pitoma zemlja, pitomi ljudi.
A to njihovo volem, ma nije to isto ko i volim, pa poslušajte ih samo. I obratite pažnju na mimiku dok to govore, pa taj e koji svugdje ubace, on je iz one zemlje iznikao. I blag je i bogat, a nimalo surov ni umjetan.
Almost Rosey » wrote:Balašević, jel? Mhm.
"Otkrio" mi ga bivši. I forsirao ga toliko da mi ga je zgadio. On je (bivši, ne Đorđe) bio Pjesnik, Poeta, štoviše, boem, brošić što se teško pribada...imali smo i "našu" pjesmu, "Provincijalka"
i sve skupa mi je bilo previše. (Doduše, otkrio mi je i neku drugu muziku, ali mislim da je presudna bila količina patosa
)
Sad kad se na to osvrenm, sve skupa mi djeluje tako pretenciozno i forsirano, od Balaševića do naše, ah, ljubavi koja je bila "najdrugačija" i "najposebnija" i tako to![]()
Joj on
Ne smijem se posebnosti ičega, al on je klasičan Balaševićev fan od kojeg mi se sere
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Aha.Ze. » wrote:Jel ovo topic na kojem možemo pljuvat po Balašu do mile volje?
Pa postoji zabavna glazba i zabavna glazba. Ocean razlike između njih.Margarita » wrote: A i ti tražiš dubinu u zabavnoj glazbi. Meni je dosta da me tu i tamo nasmije. Doduše, ja se smijem ko lud na brašno pa to nije teško.
gonj špadi
- Lord Byron
Postoje autori zabavne glazbe koji svoje uradke nikad nisu predstavljali kao duboke, visoke, široke ili kakve već.klonka » wrote: Pa postoji zabavna glazba i zabavna glazba. Ocean razlike između njih.
Ja nikad nisam čuo Huljića da veliča svoje pIjesme kao nešto epohalno i duboko.
S druge strane, Balaš
-
Almost Rosey
Ae. Doduše, tako je bilo sa svime. Jazz, country, hjao pa onda Dylan...A.P. » wrote:on je klasičan Balaševićev fan od kojeg mi se sere
Al sve mi osim Balaševića ostalo nekako neokaljano
ujebemtiHerp » wrote:Moderator vam igra za Balaš-momčad, samo da znate.
A kad udara u kolena, to bude ovako nekako:
I, tko to neće da pleše čardaš, a, mamicu vam?
Herpe, ti si moj uzor
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-