Jackson 5 - I want you back
Guilty pleasures
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1536 times
Pih, standardni stil u mom rječniku ne postoji - slušam sve i svašta. Bivši sam tamburaš, recimo, i nije mi nikakav problem ljude poput pokojnoga Hrvoja Majića smatrati genijalcima. Ili Balaža, da vam bude bliže, valjda ste za Janiku čuli. 
Portugalski fado, naše klape, romska glazba - ništa mi od toga nije opskurno. Više sam o virtuozima naučio slušajući Ševu (evo djelića na violini, a onda i na Panovoj fruli - čisto da vidite što sve čovjek može odsvirati i kako mu instrument može zvučiti) i ostale zvizdarije rumunjskih Cigana nego studirajući notne zapise velikana klasike. Jer nije sve u tehnici i i beskrajnom vježbanju ljestvica. Treba se sjetiti da oponašaš pticu.
Portugalski fado, naše klape, romska glazba - ništa mi od toga nije opskurno. Više sam o virtuozima naučio slušajući Ševu (evo djelića na violini, a onda i na Panovoj fruli - čisto da vidite što sve čovjek može odsvirati i kako mu instrument može zvučiti) i ostale zvizdarije rumunjskih Cigana nego studirajući notne zapise velikana klasike. Jer nije sve u tehnici i i beskrajnom vježbanju ljestvica. Treba se sjetiti da oponašaš pticu.
Potpisi su za budale.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
+1
i nedavno sam shvatila da sam prije 15g vristala na sam spomen robbia, a da anas gustam kad ga cujem u voznji.
i pjevusim.
moj doprinos- ima jedna stvar od britni spirs
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1536 times
Potpisi su za budale.
nemate pojma
ima cijeli sijaset stvari koje ću podebljati kad ih zateknem na radiu, na laptopu ili slično
- Magazin, onaj stari,o da
- Severina- Djevojka sa sela, baš pjevam na to
- Valentino- sjeća li se tko njih=? Pile moje zovi me
- Čolić- Ruška, Mađarica, slatka ko bombona, samo te tri
- Jon bon Jovi mi nije guilty pleasure, njih puštam tak i tak
- i lijepa mi je pjesma Lijepa li si :domoljub:
ima cijeli sijaset stvari koje ću podebljati kad ih zateknem na radiu, na laptopu ili slično
- Magazin, onaj stari,o da
- Severina- Djevojka sa sela, baš pjevam na to
- Valentino- sjeća li se tko njih=? Pile moje zovi me
- Čolić- Ruška, Mađarica, slatka ko bombona, samo te tri
- Jon bon Jovi mi nije guilty pleasure, njih puštam tak i tak
- i lijepa mi je pjesma Lijepa li si :domoljub:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Joj, stari Magazin
tog se nisam ni sjetila, ne sjećam se kad sam zadnji put čula neku njihovu pjesmu, al fora mi je nabasati na takvo nešto, podsjeća me djetinjstvo
(predpubertet
)
I Toxic mi je ok
I neke stvari od Davida Guette
samo ne znam koje.
I jedna od Armina Van Burena; trebala bi googlat
I Toxic mi je ok
I neke stvari od Davida Guette
I jedna od Armina Van Burena; trebala bi googlat
Mogo bi malo keljit ovoga ako ti se bude dalo. I ja to volim, ali nemam dovoljno takve muzke...Hekatonhir » wrote:
Portugalski fado, naše klape, romska glazba - ništa mi od toga nije opskurno.
- robot jura
Maroon 5 i onaj blesavi "Move like Jagger". Užasno mi je priglupa stvar ali se non stop uhvatim kako pocupkujem na nju.
A sad će i vražji Božić. Zasuzim na originalni "Do they know it's Christmas time", svaki prokleti put, makar ga puštali pet puta za redom.
A sad će i vražji Božić. Zasuzim na originalni "Do they know it's Christmas time", svaki prokleti put, makar ga puštali pet puta za redom.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
meni to nije gilti pležr.A.P. » wrote:Guilty pleasure podrazumijeva sram, I feel no such thing, volim svoju Rijanu i Britni i sve
lejdi gaga, rihana ponešto, hitovi sa top lista. muvz lajk đeger i party rock trenutačne himne
na saund sistem na sav glas i vrišti, woooooohooooo:
kužite?
totalno ću skinut ovaj ples
eto vidite. komercijala se mjeri po razini jačine invazije u um, koliko jako vam ''ne izlazi iz glave''. i zato je ovo super stvar. luk in tu maj ajz end ajl šou ju, na-na-na-nana-nana, ju vont d muvz lajk đegr, ajv gat d muvz lajk đegr, ajv gat d muuuuuu-uvz lajk đe-gr. bam!robot jura » wrote:Maroon 5 i onaj blesavi "Move like Jagger".
-
- Information
-