najprije, amo po redu, kolko ce vas ovdje glasat za hadeze?
tako da znate, sve pisem : otvaracrnutekicu: , pa se vi poslije izvlacite da je octio da ste se samo salili..
Ako tako gledas, onda si ti nesumnjivo najveci glasac ha de zeja u povijesti izbora u hrvata
Fala bogu da neko pametan nece glasat za stranku koja tri put vraca ha de ze na vlastElliQuinn » wrote:Računajući i lokalne izbore, ovo će mi biti četvrti da ne glasam za SDP.
..a pa promijeni nesto vise, vidis da ne ide..ElliQuinn » wrote:Računajući i lokalne izbore, ovo će mi biti četvrti da ne glasam za SDP.
,,most ti je krilo markicke a markicka je krilo hadezea. ono, kao da pitas koja je razlika izmedju identicnog i istog.miky0 » wrote:
Ako tako gledas, onda si ti nesumnjivo najveci glasac ha de zeja u povijesti izbora u hrvata
U ime obitelji i hdz-a i lijepe naše, preko mosta, u zid...a unda » wrote: ..a pa promijeni nesto vise, vidis da ne ide..
ok, samo da nije most hadeze markicka zid i ta ekipa..
Ko da citam sedmoarmijca..a unda » wrote: ,,most ti je krilo markicke a markicka je krilo hadezea. ono, kao da pitas koja je razlika izmedju identicnog i istog.
enivej, ti si u tekici za koga god glasao. ne da si otpisan, negu upisan i to za sva vremena..
..ima radnicka fronta citav fajl o tebi. jedino protiv koga su vise od esdepea si ti i takvi.. posebna cete im bit poslastica.
KAJ???Euklid » wrote:Ne znam kakva će mi plahturina doć pod ruku i da li u svojoj izbornoj jedinici mogu zaokružit Stipu Petrinu, ako ne onda ORaH.
Jedina zelena stranka koja ima šanse prijeći prag i jedna od rijetkih stranaka uopće koja je sastavila koncizan i razrađen program s ciljevima, rokovima i odgovornim osobama.
Da nije HDZSDP kontrole nad gotovo svim medijima i njihove ogromne propagandne mašinerije prognozirao bih im barem 10 mandata. Ovako, da nije Indexa, ne bih ni znao da je ekofeministička darkerica još uvijek među živima i zdravima, bogu fala...
Jel ti to hoćeš debatirat o ćemtrejlsima, ili gdje je zeleno u političkom spektru gđe ministarke?Euklid » wrote:ko da ti nemaš više kemikalija na sebi nego svi ćemtrejlzi zajedno kad ćemtrejlzi uopće ne postoje,
je li tako da ne postoje?
ma kakvi, eventualno možemo debatirat o programu ORaH-a,haram » wrote:
Jel ti to hoćeš debatirat o ćemtrejlsima, ili kaj je zeleno kod gđe ministarke?
Malo sam izmjenio post... nema veze.Euklid » wrote:
ma kakvi, eventualno možemo debatirat o programu ORaH-a,
al vidim da su tebi interesantniji modni detalji...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest