Osnivam stranku - ajmo drugari, da vidimo kaj se more...

Koljite se i gložite!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 14:27

A u pičku materinu... :facepalm:

Gledam ove izbore i kaj nam se nudi:

- balavac koji lupeta
- dr. s kamenjara za kojega je fred kremenko oličenje naprednog gospodina
- štapić za uši rođen sa srebrnom kašikom
- glupa štreberica nalik na pihtije u hulahopkama.

Isuse, i još su pustili onoga glupog Ripera na 101... Ja bum se ubil...

Ili ipak ne bum.

Ovak, bez daljnjeg sranja: osnivam stranku DEFINITIVNO. Ako ovakvi majmuni mogu konkurirati za predsjedničko mjesto, ne vidim razloga zašto ja ne bih bio premijer.

Od vas, forumskih kolega & frendova, očekujem da uslišite moju molbu, a radi se o sljedećem: molim vas realne prijedoge kako od ove zemlje nešto učiniti kako bih ih mogao uvrstiti u svoj program. Nadalje, bio bih vam zahvalan ako prikupite par milijuna potpisa. Od Mikija očekujem bar milijun, jer on mi je dužnik što sam ga doveo na forum gdje može pisati o veleizdajnicima, a da ga ne kartoniraju... :giggle:

Ovo nije zajebancija. Imam neke smjernice, ali ne mogu sada u detalje jer kuham ručak. Ali, kad ga skuham, porazgovarat ćemo - bar se nadam.

Ajmo više napravit generalno sranje, ja jednostavno nemrem durat da mi se el prezidente zove po pjesmi Zdenke vučković... :facepalm:

Nenia Salonitana

Post 14 Jan 2015, 14:30

prvo reci koje mjesto mi nudiš(ako uopće) kada ostvarimo neki uspjeh? :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 14 Jan 2015, 14:32

Nenia Salonitana » wrote:prvo reci koje mjesto mi nudiš(ako uopće) kada ostvarimo neki uspjeh? :zubo:
Sdpeovskim veleizdajnicima -nista ;)
miky0
ST Leader

Post 14 Jan 2015, 14:37

judolino » wrote:A u pičku materinu... :facepalm:

Gledam ove izbore i kaj nam se nudi:

- balavac koji lupeta
- dr. s kamenjara za kojega je fred kremenko oličenje naprednog gospodina
- štapić za uši rođen sa srebrnom kašikom
- glupa štreberica nalik na pihtije u hulahopkama.

Isuse, i još su pustili onoga glupog Ripera na 101... Ja bum se ubil...

Ili ipak ne bum.

Ovak, bez daljnjeg sranja: osnivam stranku DEFINITIVNO. Ako ovakvi majmuni mogu konkurirati za predsjedničko mjesto, ne vidim razloga zašto ja ne bih bio premijer.

Od vas, forumskih kolega & frendova, očekujem da uslišite moju molbu, a radi se o sljedećem: molim vas realne prijedoge kako od ove zemlje nešto učiniti kako bih ih mogao uvrstiti u svoj program. Nadalje, bio bih vam zahvalan ako prikupite par milijuna potpisa. Od Mikija očekujem bar milijun, jer on mi je dužnik što sam ga doveo na forum gdje može pisati o veleizdajnicima, a da ga ne kartoniraju... :giggle:

Ovo nije zajebancija. Imam neke smjernice, ali ne mogu sada u detalje jer kuham ručak. Ali, kad ga skuham, porazgovarat ćemo - bar se nadam.

Ajmo više napravit generalno sranje, ja jednostavno nemrem durat da mi se el prezidente zove po pjesmi Zdenke vučković... :facepalm:
Super ideja :top:

Ako bi politika te stranke isla ka socijalizmu, ili u smjeru socijalne politike, a da vodece tvrtke budu u drzavnom nacionalnom vlasnistvu -tu sam :top:

Ako si za, u toj stranci bi volio zaduzenja da pisem presude veleizdajnicima i osmisljavam njihovo kaznjavanje.

A za miljun potpisa :misli: dobit ces ih toliko jerbo ce nas toliko ostat. Onaj koji ne potpise, nije vise s nama :rofl:
Nenia Salonitana

Post 14 Jan 2015, 14:44

miky0 » wrote:
Sdpeovskim veleizdajnicima -nista ;)
zajebavam se ;)
mogu pretpostaviti gdje bi se razilazili. ja ne smatram da banke i bankare treba spalit na lomači jer spašavaju dupe i državi i pojedincima. :D
samo čekam da vidim hoće li zoku izbaciti, ako ga izbace ne idem u sdp nego u njegovu stranku. :zecotrep: :djecoljub: :zecotrep: :agrosex:
Beau

Post 14 Jan 2015, 14:47

Kud zoka, tud i ja :jaca: :raspa:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jan 2015, 14:51

..judolino, jel ti mogu ja bit opozicija? :D :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 16:17

..a unda » wrote:..judolino, jel ti mogu ja bit opozicija? :D :D
Ti ne seri, odsluži mi bar jedan mandat pa se poslje igraj Zdravka Atomca... :D

Dajte ljudi, nije zajebancija.

Htio bih spasiti što se spasiti da.

Socijalizam nema šanse, ali socijalna politika ima, nešto skandinavskog tipa.

Odjebat sve štetne ugovore s EU, SAD, Vatikanom itd. Mi moramo gledat svoju korist, jebe nam se za njih. Odbacit svaki njihov zakon koji nam ne odgovara. Ako žele, nek nam daju nogu - ima Kine, ima Rusije... ko im jebe mater i njihovim kurčevim ravnim krastavcima.

Ponavljam: ovo nije zajebancija, ajmo napravit stranku, sve ću ih pomest, nabit ih na kurac, uvaljat u katran i perje i marš u pičku materinu odavde...
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 16:22

..mislis, goloruki? :zubo: :D
miky0
ST Leader

Post 14 Jan 2015, 16:32

judolino » wrote: Ti ne seri, odsluži mi bar jedan mandat pa se poslje igraj Zdravka Atomca... :D

Dajte ljudi, nije zajebancija.

Htio bih spasiti što se spasiti da.

Socijalizam nema šanse, ali socijalna politika ima, nešto skandinavskog tipa.

Odjebat sve štetne ugovore s EU, SAD, Vatikanom itd. Mi moramo gledat svoju korist, jebe nam se za njih. Odbacit svaki njihov zakon koji nam ne odgovara. Ako žele, nek nam daju nogu - ima Kine, ima Rusije... ko im jebe mater i njihovim kurčevim ravnim krastavcima.

Ponavljam: ovo nije zajebancija, ajmo napravit stranku, sve ću ih pomest, nabit ih na kurac, uvaljat u katran i perje i marš u pičku materinu odavde...
Rekoh ti, ja sam ZA.

Prvi zakon nase stranke bi triba bit suspenzija ovog ustava i moratorij na sve sto su dosadasnje vlade izglasali. I krenit ispocetka.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 16:33

Unda - pička ti materina!

Aj budi malo konstruktivan, svi znamo da se znaš zajebavat do bola, ali isto tako znamo da i znaš neki kurac o životu & politiki.

Aj budi, brate, malo koristan...
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 16:34

judolino » wrote:Unda - pička ti materina!

Aj budi malo konstruktivan, svi znamo da se znaš zajebavat do bola, ali isto tako znamo da i znaš neki kurac o životu & politiki.

Aj budi, brate, malo koristan...
..mislis, goloruk? :D :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 16:40

miky0 » wrote:
Rekoh ti, ja sam ZA.

Prvi zakon nase stranke bi triba bit suspenzija ovog ustava i moratorij na sve sto su dosadasnje vlade izglasali. I krenit ispocetka.
Gle, na tako nešto i ciljam - ali važni su REALNI okviri. Nikakva lupetanja ko kaj ova kurva glupa veli da bumo prvi na svijetu blablabla... Nudim krv, znoj i suze, jebiga...

Imam strašne ideje za gospodarstvo & turizam. A ti ćeš mi bit ministar - ma kurac, Majti će bit MINIstar, ti buš MAXIstar... :rofl...

Jebiga, nemrem odolit a da ne serem. Al fakat, uopće se ne zajebavam.

Imam vas ovdje na trkelju, imam još gomilu na velikom forumu, imam ekipu u dva grada i velikom području selendre.

Ajmo više napravit neki kurac, ovo je degutantno. Dosta više pušenja kite i prodavanja guzice strancima.

Imao sam prilike otić van, pa čak možda i sad - ali NEĆU!

TO JE MOJE!

OVO JE MOJA ZEMLJA!

TUĐE NEĆEMO - SVOJE NE DAMO!

U PIZDU MATERINU, AKO TREBA!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 Jan 2015, 16:43

oćel bit kakvih eskadrona smrti koji će glumit da su izvanredni sudovi? :misli:

:unda:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 16:45

..o, vidim da imas i prvog clana. a jos nisi ni osnovao stranku. jes ti siguran da se jos zelis bavit politikom i osnivanjem stranke? :D :D

..mislio sam ti dat savjet, ali vidim da imate dovoljno pameti sami.. ja tu mogu samo smetat. :D :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 16:48

..a unda » wrote:..o, vidim da imas i prvog clana. a jos nisi ni osnovao stranku. jes ti siguran da se jos zelis bavit politikom i osnivanjem stranke? :D :D

..mislio sam ti dat savjet, ali vidim da imate dovoljno pameti sami.. ja tu mogu samo smetat. :D :D
A onda odjebi.

ZNate kaj, ak se mislite zajebavat, odjebite skupa s Undom.

Ova tema nije zajebancija. Pričekat ću malo da se uozbiljite, a ako ne bude tako - milosti ne tražim niti bih vam je dao, čisto da ne cmoljite kako vam niko nije reko...
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 16:52

judolino » wrote: A onda odjebi.

ZNate kaj, ak se mislite zajebavat, odjebite skupa s Undom.

Ova tema nije zajebancija. Pričekat ću malo da se uozbiljite, a ako ne bude tako - milosti ne tražim niti bih vam je dao, čisto da ne cmoljite kako vam niko nije reko...
..na zapovjed! :D

..ajde, ajde, samo hrabro. i ozbiljno. ..i pametno, kolko se uspije. :top: :D :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 16:57

Kako bih dokazao koliko transparentan šef države želim biti, upravo objavljujem sadržaj privatne poruke Undi:
Pa jel ti vidiš te cirkusante? Jel vidiš da je onaj mali vilenjak dobil 16%

Kaj misliš da judolino uz pomoć Unde & ekipe ne bi mogao dobiti više?

Ajmo se zajebavat s ovom kurčevom državom, ako to ispadne zajebancija. Ak se ona može zajebavat s nama, valjda i mi možemo s njom.
Ako i nije korektno - jebiga, u frci smo, nemamo vremena za sitne pizdarije.

Ajmo, ljudi, dosta ste trkeljali!
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 17:05

judolino » wrote:Kako bih dokazao koliko transparentan šef države želim biti, upravo objavljujem sadržaj privatne poruke Undi:

Ako i nije korektno - jebiga, u frci smo, nemamo vremena za sitne pizdarije.

Ajmo, ljudi, dosta ste trkeljali!
..Pa jel ti vidiš te cirkusante? Jel vidiš da je onaj mali vilenjak dobil 16%..
..sori, mislim da si upravo vec izgubio dva clana stanke, izuzimajuci tebe. ono u deset minuta si osnovao stranku i izgubio clanstvo kompletno. :D :D
miky0
ST Leader

Post 14 Jan 2015, 17:25

Ako sam ja prepreka svima koji su se inace zeljeli uclanit, onda se ja povlacim. Izvolite s undom napravite novi sdp.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 17:52

miky0 » wrote:Ako sam ja prepreka svima koji su se inace zeljeli uclanit, onda se ja povlacim. Izvolite s undom napravite novi sdp.
Nou fakin čens!

Kineska poslovica glasi: kad jednom u životu spašiš šupka, dužan s i ga cijeli život brisat Tetom Violetom, ili tak nekak...

Ja se tebe ne odričem, a Unda je esdepejska špija, on nam ne treba.

Kome nije jasno - nek mi pogleda potpis!

Kome je dosta prošlosti, ustaša i partizana, krvnih zrnaca & kuraca - nek stane uz mene!
miky0
ST Leader

Post 14 Jan 2015, 18:11

judolino » wrote: Nou fakin čens!

Kineska poslovica glasi: kad jednom u životu spašiš šupka, dužan s i ga cijeli život brisat Tetom Violetom, ili tak nekak...

Ja se tebe ne odričem, a Unda je esdepejska špija, on nam ne treba.

Kome nije jasno - nek mi pogleda potpis!

Kome je dosta prošlosti, ustaša i partizana, krvnih zrnaca & kuraca - nek stane uz mene!
Druze, uz tebe sam :top:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 14 Jan 2015, 18:18

miky0 » wrote:
Druze, uz tebe sam :top:
Nikad sumnjo nisam! :top:
Margarita

Post 14 Jan 2015, 18:48

Ako ti se stranka zove samo "Definitivno" što sam zaključila iz prvog posta, zvučat će šuplje. Dodaj još nešto. Definitivno radikalno kontraška inventivna crvena avangarda. DRKICA.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 19:05

Margarita » wrote:Ako ti se stranka zove samo "Definitivno" što sam zaključila iz prvog posta, zvučat će šuplje. Dodaj još nešto. Definitivno radikalno kontraška inventivna crvena avangarda. DRKICA.
..samo za margaritu..

[spoiler]..fali ti na pocetku.. opca.. :D :D[/spoiler]
  • Information