Bosanski ustanak
U glad i ocaj su bosanske vlasti odvele svoje narode, a zatim je gladan i ocajan narod krenio u obracun s veleizdajnicima. Pitali smo se gdje ce prvo na balkanu puknut, i puklo je u bosni. Tko je sljedeci?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Sisak bome da
Zadar neće .
a neće ni Rijeka
Zadar neće .
kurvanjski avatar, a
..pise u titlu da je zapaljen svecani ulaz vlade kantona sarajevo. ja stalno citam da je svecano zapaljen ulaz u u vladu..
kaze da su usli u vladi i da kroz jedan prozor ulaze, kroz drugi nose plazma televizore.. :zubo:_
kaze da su usli u vladi i da kroz jedan prozor ulaze, kroz drugi nose plazma televizore.. :zubo:_
sa indexa..
Hrvati, jeste li spremni? "Dosta je bilo torture! Idemo na ulice boriti se"
..evo, trcimo..
Hrvati, jeste li spremni? "Dosta je bilo torture! Idemo na ulice boriti se"
..evo, trcimo..
..bolkovic se ukakio. tj.. predukakio, kaki na hladno..
..bit ce ima necistu savjest. onu gradjansku, borgeze..
Svi smo mi Bosanci
..bit ce ima necistu savjest. onu gradjansku, borgeze..
Svi smo mi Bosanci
Bolković je takva šupčina da bi Godzilu mogao zdrobit hemeroidom...a unda » wrote:..bolkovic se ukakio. tj.. predukakio, kaki na hladno..![]()
..bit ce ima necistu savjest. onu gradjansku, borgeze..![]()
Svi smo mi Bosanci
Sve Splendine slike ljepše su od njega.
Jedan od najodurnijih blefera u povijesti prodavanja muda pod bubrege u Hrvata.
..a unda » wrote:..pise na fejspuku da je htio stavit naslov..sarajevo.. 1914-2014..![]()
bolkovic aka drama kviin..
sackajmo jos cetri godine, pa ce po njemu i oktobarska revolucija..
..pise na indeksu.. hrvati, jeste li spremni, bosna je krenula, krenimo i mi.
prvo sto mi je palo na pamet jest.. jebo ti uzor u kojem bosne nema, a drugo, sto mi isto zna past na pamet.. nekako se uvijek cudim.. ma ne bas cidim, ali ima mi tu nesto zanimljivo, ima mi tu neki spoj izmedju..za dom spremni i spremte, se spremte cetnici..
prvo sto mi je palo na pamet jest.. jebo ti uzor u kojem bosne nema, a drugo, sto mi isto zna past na pamet.. nekako se uvijek cudim.. ma ne bas cidim, ali ima mi tu nesto zanimljivo, ima mi tu neki spoj izmedju..za dom spremni i spremte, se spremte cetnici..
..kaze bolkovic..
U Sarajevu su ljudi na rubu očaja jer nemaju što raditi pa su spalili zgrade i automobile: gradsku i tuđu privatnu imovinu.
Iskonski mrzim Balkan.
pa on se zgraza. uzas, uzas, balkan, uzas. on bi htio da neredi ustvari budu decentno uredni.. bolkovic je inspektor poaro nase gradjanske intelektualne scene koja prizanje agresiju samo onako kako je oni zamisljaju.. npr, tacitom..
U Sarajevu su ljudi na rubu očaja jer nemaju što raditi pa su spalili zgrade i automobile: gradsku i tuđu privatnu imovinu.
Iskonski mrzim Balkan.
pa on se zgraza. uzas, uzas, balkan, uzas. on bi htio da neredi ustvari budu decentno uredni.. bolkovic je inspektor poaro nase gradjanske intelektualne scene koja prizanje agresiju samo onako kako je oni zamisljaju.. npr, tacitom..
Je, u pravu si... Ti fašisti bi se samo nešto spremali......a unda » wrote:..pise na indeksu.. hrvati, jeste li spremni, bosna je krenula, krenimo i mi.
Zato je moja jovanka pravi antifašist: ta ne bi spremila ništa po kući dok ja ne popizdim i kažem da ću joj noge polomit ako ne spremi kuću.
Šta da kažem, suprotnosti se privlače :adolf:
-
visekratni klon
Stoga nemam više volje ni snage simpatizirati s Bosnom i Hercegovinom.
Gospon nema volje i snage.
Sve takvi kao on, elita koju tako zdušno brani, nisu uprljali ruke ovim ratom, kako da ne, sve nisu razni bolkovići pridonijeli da se uspostave sustavi gdje raja neće moći na kraju ništa drugo nego paliti od očaja i gladi. Sramota. I onda kao vrhunac cinizma isprdi ovo:
I, zato, koljite se sada ponovo. Jer, što drugo znate nego to? Što?
Jesti kolače.
Jadna je država koja ima takve intelektualce i gdje takve fukare pod krinkom intelektualne veličine dobivaju prostor za posrati se i bivaju uvaženi od strane i ljevičara?!
http://h-alter.org/vijesti/europa-regij ... onstracije
Jasmila Žbanić, redateljica: "Mediji će pokušati obezglaviti ljude. Juče su objavili da je kompletan Arhiv BiH spaljen. To je bila laž kojom su pokušali građane okrenuti protiv demonstranata"

Jasmila Žbanić, redateljica: "Mediji će pokušati obezglaviti ljude. Juče su objavili da je kompletan Arhiv BiH spaljen. To je bila laž kojom su pokušali građane okrenuti protiv demonstranata"
-
- Information
-