Vedrana Rudan
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Često je citiramo ovdje pa mislim da je ovim tekstom Vedrana Rudan definitivno dobila pravo na svoju trkeljašku temu...
Rudan: Todorići mirno spavaju, a naše snove su ubili
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Rudan: Babić ne zna da je mafija vječna, a metak jeftin
''Rat je bio strašan ali smo se nadali miru. Dugogodišnju hadezeovsku tiraniju doživljavala sam kao elementarnu nepogodu koja će završiti. Kad se oluja smiri raščistit ćemo ruševine i krenuti u nove pobjede sa novim ljudima. Ti novi bit će ljudi dobrih namjera i čista srca opsjednuti potrebom da pomognu zemlji, strpaju zločince u zatvore, otmu im ukradenu imovinu i ulože je u izgradnju onoga što su prethodnici razorili.''
kratko i jasno...
''Rat je bio strašan ali smo se nadali miru. Dugogodišnju hadezeovsku tiraniju doživljavala sam kao elementarnu nepogodu koja će završiti. Kad se oluja smiri raščistit ćemo ruševine i krenuti u nove pobjede sa novim ljudima. Ti novi bit će ljudi dobrih namjera i čista srca opsjednuti potrebom da pomognu zemlji, strpaju zločince u zatvore, otmu im ukradenu imovinu i ulože je u izgradnju onoga što su prethodnici razorili.''
kratko i jasno...
Nisam glasala za ove, ali bih lagala kad bih rekla da sam očekivala ovako nešto. Na kraj pameti mi nije bilo da će Linić i kompanija biti gori od HDZ-a. Dok čitam tekstove o njihovim pljačkama neviđenih razmjera, o tome kako se surovo obračunavaju sa malim ljudima koji pokušavaju reći istinu, dok gledam njihovu besprizornu bahatost pada mi na pamet, nema nade za Hrvatsku. Svi bi se mladi trebali odseliti još ove noći.
kratko i još jasnije

btw, za koga je glasala?
kratko i još jasnije
btw, za koga je glasala?
Aj ti to objasni ovoj ekipi s trkeljanjaEuklid » wrote:Rudan: Babić ne zna da je mafija vječna, a metak jeftin
kratko i jasno...
- Euklid
- old school
Beau » wrote: btw, za koga je glasala?
Šta za koga?
Za najboljeg političara kojeg Hrvatska ima - Stipu Petrinu
Političar Skandinavskog tipa.
Volontira skupa s 11 vijećnika.
Vozi nasljeđeni auto star 19 godina (čudno kako ga troškovi održavanja ne koštaju kao lizing novoga
Preporodio općinu Primošten i pretvorio je u jednu od najbogatijih.
Bespoštedno vodi bitke s hrvatskom birokratskom hobotnicom za korist općine.
Bespoštedno vodi bitke s mafijaškim hrvatski pravosuđem. Upravo je dobio jednu bitku u Strasbourgu.
Dobio bitke protiv hrvatskih mobilnih operatera na doživotnu korist općinskog proračuna.
Dobio bitku protiv HRT-a.
Vodi bitku za očuvanje općinske vodoopskrbne infrastrukture u rukama općine koja je istu isfinancirala a sada je vlada pokušava preoteti za džabe.
Vježba yogu.
Proizvodi ekološku hranu.
Joj, da ga je klonirati u par tisuća primjeraka.
Unatoč nekima s ovog foruma koji posprdno gledaju na njega.
Neću reć koji su to samo ću ih pogledat
Koje snove lol?Euklid » wrote:Često je citiramo ovdje pa mislim da je ovim tekstom Vedrana Rudan definitivno dobila pravo na svoju trkeljašku temu...
Što sanja Vedrana Rudan.
- Ne bastard kao Tarr
- Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa
Hrvati su kreteni.
Čuvaj se senjske ruke
-
- Information
-