ali nakon ovog poteza mi se počinje sviđati:
Karamarko izbacuje HDZ iz stranke
Mislim, svaka čast, ko bi se tog sjetio...
Evo, tu me rezi :pokazuje rukom: ako sam ja tebe skontao 2lp.....a unda wrote:mene to podsjeca na naslov onog filma..tarzan baca sobu kroz prozor.
ma, opus deji radi purgatorij barikade.
To ga samo navlacis da se on raspise, krene objasnjavat pa da mu Emericzy udre kontru i onda se ukljuci Miky te na koncu dodje judolino...a, e...to ti hoces judolina namamit'? Ha?Euklid » wrote: Evo, tu me rezi :pokazuje rukom: ako sam ja tebe skontao 2lp...
Karamarankovic...nina williams » wrote:Karamarko...čoek radi kog sam htjela, i to u najboljoj humanoj i nimalo zlobnoj maniri, da Milinović dobije unutarstranačke izbore u HDZ-u. (A ja zbilja ne volim Milinovića i mislim da neko ko se iz onakvih pobuda lancem veže za parlament urca veze nema s demokracijom, pa ni nekim elementarnim civilizacijskim, takorekuć, tekovinama.)
Ono, ama baš nijedne lijepe o tom liku nemam za reć.
Svakoga dana u svakom pogledu sve (mi) više i više...liči na Rankovića.
A eve me, fala, fala.karambol » wrote: A di si ti? Falis ovdje...
Ja...stvarno ne znam što reć o vama.Euklid wrote:Sta tek reci o nama, tj. onima koji glasuju i glasovat ce za takve likove?
Alaj negdje i kiši? U mene bura.Euklid wrote:Nina, otkud ti po ovom pljusku?
A kad smi adminica oftopičarit, ko sam ja da se ontopikom izvlačim?Pješčana » wrote:nina, samo da te pozdravim
Nije problem kolko puta oni mogu obećat nego kolko puta mi možemo nasjest.ex anais » wrote:Poštenje i domoljublje se vraća, to je ono što ljudi prepoznaju', rekao je Karamarko.
Sanader poslije Sanadera.![]()
Pa koliko puta oni mogu obećat promjenu smjera stranke i čišćenje? Matereim, šta je ovo, cirkus?
A svaki kandidat morao bi biti ppdvrgnut psiho...pregledu, analizi, testiranju...vec nesto...prije stavljanja na listu, nakon sto bude izabran, na polovici mandata i na kraju mandata. Rezultat, narafski, poznat javnosti i nesmuljan...
I tako bi konačno dobili anarhiju.karambol » wrote:
A svaki kandidat morao bi biti ppdvrgnut psiho...pregledu, analizi, testiranju...vec nesto...prije stavljanja na listu, nakon sto bude izabran, na polovici mandata i na kraju mandata. Rezultat, narafski, poznat javnosti i nesmuljan...
Sad razmisljam tko bi bio nas Anarh kojega bi slali da se slika s monarsima, postojecim...
Gospodine Karamarko,Euklid » wrote:Nemoj tako, ipak nam je on buduci premijer...
Australija!Euklid » wrote: Gospodine Karamarko,
molim vas da primjetite kako sam vas upravo ja,
tj. moja malenkost
prvi na Trkeljanju najavio kao budućeg premijera![]()
A ne kao ovi niškoristi, koji vas ismijavaju i sprdaju...![]()
Ima jedan otok za sve njih...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests