precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 18:55

miky0 » wrote:
Govori se o 2009toj, tada nije bilo jos spoznaja o veleizdajnicima.
:rofl: :rofl: :rofl:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 15 Dec 2014, 19:06

Kolinda Kitarović » wrote:Za nekog je i hdz najbolji izbor, a i oni sami za sebe ne misle da su veleizdajnici. Po čemu je onda to tvoje mišljenje relevantno?
Sto ste vi, svi hadezeovci :ne zna:
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 19:09

miky0 » wrote:
Sto ste vi, svi hadezeovci :ne zna:
Eto vidiš kako je to kad te netko optužuje za veleizdaju. Mislim, meni smiješno, ali vidim da tebi nije baš ugodno. :zubo:

Pogotovo kad je neutemeljeno i kad se optužuje bez da netko uistinu glasa za ijednog kandidata.
miky0
ST Leader

Post 15 Dec 2014, 19:14

Kolinda Kitarović » wrote:
Eto vidiš kako je to kad te netko optužuje za veleizdaju. Mislim, meni smiješno, ali vidim da tebi nije baš ugodno. :zubo:

Pogotovo kad je neutemeljeno i kad se optužuje bez da netko uistinu glasa za ijednog kandidata.
Mene optuzivat za veleizdaju je potpuno neutemeljeno, dok je s moje strane potpuno utemeljeno proglasavat hdzsdp veleizdajnickom strankom. Utemeljeno je proglasavat veleizdajnike ljude koji zele te veleizdajnike smjenit s vlasti.

Jebiga, tako vam je kad izabirete krivu stranu.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Dec 2014, 19:19

miky0 » wrote:
Mene optuzivat za veleizdaju je potpuno neutemeljeno, dok je s moje strane potpuno utemeljeno proglasavat hdzsdp veleizdajnickom strankom. Utemeljeno je proglasavat veleizdajnike ljude koji zele te veleizdajnike smjenit s vlasti.

daj, miki, ne pizdi. :D

branis najveceg mufljuza koju se desio splitu uopce i ikad. mislim, hvalis se sramotom.. :D
miky0
ST Leader

Post 15 Dec 2014, 19:25

..a unda » wrote: daj, miki, ne pizdi. :D

branis najveceg mufljuza koju se desio splitu uopce i ikad. mislim, hvalis se sramotom.. :D
Nadasve argumentirano po obicaju :giggle:
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 19:27

miky0 » wrote:

Pa da, veleizdajnici su samo oni za koje ti kažeš i nitko više. Kerum je najbolji gradonačelnik i to se usudiš govoriti danas nakon svega što su se svi pokrili ušima što su za njega glasali i onda još nas prozivaš veleizdajnicima. Pa sramota, miki, stvarno. :D
miky0
ST Leader

Post 15 Dec 2014, 19:32

Pa da, veleizdajnici su samo oni za koje ti kažeš i nitko više. Kerum je najbolji gradonačelnik i to se usudiš govoriti danas nakon svega što su se svi pokrili ušima što su za njega glasali i onda još nas prozivaš veleizdajnicima. Pa sramota, miki, stvarno. :D
Ali ja ne govorim da kerum nije veleizdajnik :D on je samo najuspjesniji veleizdajnik.
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 19:33

miky0 » wrote:
Ali ja ne govorim da kerum nije veleizdajnik :D on je samo najuspjesniji veleizdajnik.
Znači, za uspješne možemo glasati i nećemo bit veleizdajnici kao ni ti? :lux:
miky0
ST Leader

Post 15 Dec 2014, 19:42

Znači, za uspješne možemo glasati i nećemo bit veleizdajnici kao ni ti? :lux:
Pa rekao bi da ipak nije vise pametno glasovat za veleizdajnike. Tesko bi iko ponovija kerumov uspjeh.
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2014, 23:16

miky0 » wrote:
Nadasve argumentirano po obicaju :giggle:
i dalje se hvalis sramotom.. :D
Nenia Salonitana

Post 15 Dec 2014, 23:54

što ćemo i hoćemo li uopće imati išta od referendumskih listi na izborima? :D
miky0
ST Leader

Post 16 Dec 2014, 07:22

..a unda » wrote:
i dalje se hvalis sramotom.. :D
Fenomenalno, sramota je dat glas najuspjesnijem gradonacelniku splita. Ludilo jedno. Sigurno ne bi bila sramota dat glas neuspjesnima, jer bi tad bio prosjek obicnog glasaca koji ni kurca nista ne razumi. Bravo unda, BRAVO :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2014, 22:07

miky0 » wrote:
Fenomenalno, sramota je dat glas najuspjesnijem gradonacelniku splita. Ludilo jedno. Sigurno ne bi bila sramota dat glas neuspjesnima, jer bi tad bio prosjek obicnog glasaca koji ni kurca nista ne razumi. Bravo unda, BRAVO :bicedobro:
..dao si glas da lovu od karepovca potrosi na svoj hotel. sigurno je po tome najuspjesniji, kao i sto je najuspjesniji ratni profiter gradoncelnik spilta. :D

eto, pa se ti i dalje ponosi. os mu opet dat glas? a dakuces.. ponos koji traje.. :D

srecom, imamo glasace poput tebe kojima je sve jasno.. :D
Pero

Post 17 Dec 2014, 08:19

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sinc ... 90331.aspx
Osim čudesne ekonomske politike, EU i NATO, upao mi je u oči još jedan biser: :zubo:

Stajalište o pobačaju, koje je jednom prilikom prije izrazio, potvrdio je i ovog puta:
"Ja se borim za Hrvatsku u kojoj obitelji neće morati razmišljati o njemu, zbog siromaštva, i pitati se mogu li si priuštiti još jedno dijete", rekao je.
..a unda
Undaminator

Post 17 Dec 2014, 11:44

Pero » wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sinc ... 90331.aspx
Osim čudesne ekonomske politike, EU i NATO, upao mi je u oči još jedan biser: :zubo:

Stajalište o pobačaju, koje je jednom prilikom prije izrazio, potvrdio je i ovog puta:
"Ja se borim za Hrvatsku u kojoj obitelji neće morati razmišljati o njemu, zbog siromaštva, i pitati se mogu li si priuštiti još jedno dijete", rekao je.
jel se to snima neki film naslova.. bogate ne abortiraju, zar ne? :D

li, lukavo, lukavo, dobro sifrirano. ja bih se na izborima isto priklonio onom birackom tijelu koje je u stanju preko noci mobilizirat cca miljun ljudi za neki referendum. :D

aj, ima jos dana do izbora za postavljat pitanja. iako, mislim da su novinari nekako uvidjavni prema sviboru i eto, ne znam, mozda grijesim, mozda sam nasjeo na sentimantalnost, ali to mi je na neki nacin cak i fer.
mislim, ako je to to, tako idealno kako ja zamisljam. tj, ne znam kako je bilo kod bolkovica, ni kod bujanca nisam gledao, ali ono po onom sto je doslo do mene bujanac je bio dosta blagonaklon..ok, izgleda da ga je on htio i iskoristit, izmanipulirat, preuzet nekako, ova iz novog lista prica isto neke bajke o lepercejnima, evo ineks, isto gleda i osluskuje.. tj, znamo kako medji mogu rastrgat i ako su u sviborovom slucaju rezervirani, svjesni da ako nekako ozbiljnije krenu, da bi to moglo imat fatalne posljedice po svibora.. pa ono, ako je tako, ajd, neka, slazem se..

:D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 17 Dec 2014, 12:10

Ma odvratno,odvratno, odvratno, fuj... zgadio mi se mali.
Kako ga nije sramota, želi bogatu Hrvatsku u kojoj se žene neće zbog siromaštva odlučivat na pobačaj. O-dur-no.

A pazi tek ovo:

Na pitanje smatra li da je potrebno uvesti red u zakone kako bi institucije bolje odrađivale svoj posao, Sinčić je rekao kako su zakoni dobri, ali se ne provode.

"Kada bi se već po sadašnjim zakonima postupalo, riješila bi se većina problema. Naše pravosuđe je "krivosuđe" i "krađosuđe".

Mislim, ovako govoriti o institucijama naše države, pa gdje mu je pamet???

A tek ovaj biser: Žestoki sam protivnik organizacija NATO i Europske unije.

Majko moja mila, pa ko normalan može biti protiv NATO ili EU, pa to je nešto najveličanstvenije što imamo...

:giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pero

Post 17 Dec 2014, 14:07

Euklid » wrote:Stajalište o pobačaju, koje je jednom prilikom prije izrazio, potvrdio je i ovog puta:
Ma odvratno,odvratno, odvratno, fuj... zgadio mi se mali.
Kako ga nije sramota, želi bogatu Hrvatsku u kojoj se žene neće zbog siromaštva odlučivat na pobačaj. O-dur-no.
Tako je, slažem se s tobom, odurno, budući se sve simplificira na obitelj i siromaštvo. Demagog. Ne bih se čudio da ga i tvoja povremena simpatija Željka Markić (barem što se tiče početne inicijative o preustroju izbornog sustava, kojom si početno bio oduševljen) podrži. :zubo:
Euklid » wrote: A tek ovaj biser: Žestoki sam protivnik organizacija NATO i Europske unije.
Majko moja mila, pa ko normalan može biti protiv NATO ili EU, pa to je nešto najveličanstvenije što imamo...
:giggle:
Može, I jedna mlada HDZ-ovka mi je na lokalnim izborima rekla da je glasala protiv EU, pa smo malo diskutirali. Tebi je to razina normalnosti nekoga. :zubo:
Beau

Post 17 Dec 2014, 14:08

Pero » wrote: Stajalište o pobačaju, koje je jednom prilikom prije izrazio, potvrdio je i ovog puta:
populizam i izbjegavanje odgovora (proračunatost)
jednokratni klon

Post 17 Dec 2014, 18:26

Nekog je stvarno briga što Svilibor govori o pobačaju? :D Ono, relevantan je? :D Naravno da će siroti mali Vili govoriti da je on da svi mogu imati djecu ako žele, naravno, na ništa on ne tjera :) i da se svi vole i da cvjeta tisuću maternica. :love: To mu ide u tu naglašeno socijalnu politiku gdje on ni mrava ne bi zgazio tako tankoćutan i dobronamjeran. To što je to sve populistički šrot, a on neuka budala, a koga briga. Bitno je da priča što prosječnom katoliku milo zvuči. Trenutno je, naime, jedini za koga katolici mogu glasati. :D Jer su se K i K kompromitirali nastojeći se ne uvući u sranje oko trenutne burne rasprave o pobačaju. :zubo:
Nenia Salonitana

Post 17 Dec 2014, 22:48

ja ću izaći na izbore samo zato da pored jedne kandidatkinje nadodam ime jedne uvažene osobe iz iste stranke i usput izjebem i njega i onoga tko mu je dao propusnicu da osnuje ono ruglo. :o :rofl:

možda prikažu na dnevniku pod nevažeće listiće, kao onda dok su neki nadopisali miky mausa. :ckzubo:
miky0
ST Leader

Post 22 Dec 2014, 05:51

Kako je je mali raspizdija 3 predstavnika veleizdajnika sinoc, svaka mu cast :S

Najbolje od svega je kad je on govorija, ivo j i kolinda su gledali u pod.

A najjace mi je bilo kad ih je ispljuca da sta su oni kao stari i iskaljeni politicari napravili pozitivnog za mlade ljude poput njega. Svo troje se izbezumilo, bas im je bilo neugodno. Uvjeren sam da su se u svojim glavama upitali da sta im ovakvo ponizenje od balavca triba.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Dec 2014, 10:03

Da, totalno ih je izubijao.

Ovakva dominacija u predizbornom suceljavanju zadnji put je zabiljezena... zapravo, ovakva dominacija nije nikad zabiljezena... :D
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 22 Dec 2014, 17:20

Euklid » wrote:Da, totalno ih je izubijao.

Ovakva dominacija u predizbornom suceljavanju zadnji put je zabiljezena... zapravo, ovakva dominacija nije nikad zabiljezena... :D
..satra ih je.. satra.. :D

ono sa gljivama, bez teksta su ostali. majstorski ih je svibor dotukao. sjeba je sebe, al je sjeba i njih.. i sefa i stanicu. :D :D
  • Information