Evo, još sam tu i to samo da ti kažem jednu stvar: otvorenu fašistkinju ne možeš, NIKADA, trpati u isti koš s osobama poput Milanovića, koliko god on loš političar pa čak i osoba bio. Tu meni otprilike završava svaki razgovor na tu temu.miky0 » wrote:
I u cemu je markicka gore rjesenje od zokija? Ima li uopce razlike, i ako je ima, koje su to razlike. Ocekujem odgovore do jutra
Veleizdaja i veleizdajnici...
Ona je otvorena fasistkinja, a ona je izronila za vrijeme njegove vladavine, sto bi u naravi znacilo da je onda on prikriveni fasist. Sanaderov ucenikSilajn » wrote:
Evo, još sam tu i to samo da ti kažem jednu stvar: otvorenu fašistkinju ne možeš, NIKADA, trpati u isti koš s osobama poput Milanovića, koliko god on loš političar pa čak i osoba bio. Tu meni otprilike završava svaki razgovor na tu temu.
..a mislim, ono, sjecat se pizdarija.Euklid » wrote: aj ti onda piši o nečem čega se sjećaš, štajaznam... pobjedi HSV-a, a ne tu zajebavat pošten svijet...
kazem, jako dobro se zna odakle je sve to krenulo i zasto u vezi perkovica.
mos samo sebe povrijedit.ne znam kako da ti kažem a da te ne povrijedim :euklid:
strane investicije su prije 5 godina bile duplo veće nego danas :Milanović:
a koje to investicije? a sta? a di? jel to opet od nekud prepisujes? odakle? jel ti znas po npr statistickom godisnjaku iz, ne znam, 2000-te, 1999-te, tu negdje, koja nam je bila struktura bedepea? jel znas sta sve ulazi u bedepe, sta se racuna?
strane investicije mogu bit svasta. moze bit privatizacija banke, ona, jeftina privatizacija, mogu bit tri apartmana, a moze bit i nova tvornica za dvi iljade radnika.
lako je prodavat, zvat to investicijama i tako punit bedepe.
ili ovako, 0,003 je cak deset puta vise od 0,0003.
nevolja je u tome sto ekonomija nisu samo brojevi. kao protiv si nekog liberalnog kapitalizma, a stalno se pozivas na ekonomije liberalnog kapitalizma kao na neke pokazatelje.
citava nasa ekonomska povijest je nikakva, a raji se mase sarenim ciframa koje kurca tebe ne razumiju. kako onda, tako i sad, kao npr kad nam je ministar nekidan objasnjavao da nam je gospodarstvo..ili bedepe, sta vec, ustvari u trendu rasta.
i sto je najgore, u pravu je, to se moze i tako interpretirat. pa onda imamo sukera koji u saboru ili gdje vec odgovora ministru i iznosi svoju interpretaciju.. ili vec cija je, pa je on samo naucio napamet, jer on nije sposoban za bilo kakvo makro razmisljanje, i i on je u pravu. u pravu je i taj, goldn saks , morgani ili kako se vec zovu te kuce koje daju neke rejtinge, narocito zato jer im drugi govore da su oni relevantni, a ovi, pa nece rec nismo, naplacuju oni sve to debelo te masno i premasno.
i sta, kome onda vjerovat, a nekom oces ili moras ili zelis vjerovat jer sam ne mos sebi objasnit o cemu se radi, a htio bi objasnit?
treba odlucit kome vjerovat i toga se drzat, a sto se mene tice, ne vjerujem tu nikome, narocito kad se vode citave javne i znastvene rasprave o ciframa, o odnosima koje u bilo kakvoj normalnoj interpretaciji spadaju u statisticku pogresku u makroekonomski otpadak, kalo i lom.
tako da tim podatkom da je nesto bilo pet puta vise ili vece nego danas, neki obujam ili odnos, time mos impresionirat samo nekog ko ne vidi dalje od vlastitog nosa. sve te pet puta manje i pet puta vece investicije nisu vrijedne ama bas nikakve analize, a kamoli da one vrijede kao ppokazatelj necega. ok, osim kao pokazatelj nerazumijevanja..
josipovic to moze, to ima svoju tezinu i obrati paznju na koji nacin je to izrekao, sto je on to rekao.A šta? I tebi je teško palo što je Josipović nazvao Sanadera veleizdajnikom pa ti tolko smeta kad ponavljamo tu riječ?
Jao, jao, jao...![]()
tj on zna sto govori, kad i gdje. ti ne znas. maksim, divizija, sloboda i tako to..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Markićkinu guzicu guraš tivisekratni klon » wrote:Ne nego ne živim u lalalandu nego ovoj prčiji u kojoj ćete vas dva gurati markićkinu guzicu do predsjedničke fotelje i ne očekujem ništa dobro osim vremenske prognoze.
samo si malo autistična za politiku da bi to shvatila.
Aj pročitaj još jednom one linkove koje sam stavio na Tomića, Klauškog, Dežulovića... paš vidjet ko gura (u) čiju guzicu.
Šalim se, nema svrhe da čitaš...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
miky0 » wrote:
I u cemu je markicka gore rjesenje od zokija? Ima li uopce razlike, i ako je ima, koje su to razlike. Ocekujem odgovore do jutra
Euklid » wrote:
Markićkinu guzicu guraš ti
Aj pročitaj još jednom one linkove koje sam stavio na Tomića, Klauškog, Dežulovića... paš vidjet ko gura (u) čiju guzicu.
-
visekratni klon
Euklid » wrote:
Markićkinu guzicu guraš ti
Zašto, o zašto se bavite politikom.
- Euklid
- old school
Da nije priglupog Milanovića, Markićka ne bi pokupila ni pola slave koja ju je snašla.Silajn » wrote:
Evo, još sam tu i to samo da ti kažem jednu stvar: otvorenu fašistkinju ne možeš, NIKADA, trpati u isti koš s osobama poput Milanovića, koliko god on loš političar pa čak i osoba bio. Tu meni otprilike završava svaki razgovor na tu temu.
Baš kao ni Tomašićka.
Rijetko viđen talent naš Zoka da daje vjetar u leđa najgorem šljamu...
Sto zapravo dokazuje da je zapravo on najgori sljamEuklid » wrote:
Da nije priglupog Milanovića, Markićka ne bi pokupila ni pola slave koja ju je snašla.
Baš kao ni Tomašićka.
Rijetko viđen talent naš Zoka da daje vjetar u leđa najgorem šljamu...
- Euklid
- old school
A jebiga, to sam ja nešto zabucao...a unda » wrote:
..a mislim, ono, sjecat se pizdarija.
kazem, jako dobro se zna odakle je sve to krenulo i zasto u vezi perkovica.
mos samo sebe povrijedit.
a koje to investicije? a sta? a di? jel to opet od nekud prepisujes? odakle? jel ti znas po npr statistickom godisnjaku iz, ne znam, 2000-te, 1999-te, tu negdje, koja nam je bila struktura bedepea? jel znas sta sve ulazi u bedepe, sta se racuna?
strane investicije mogu bit svasta. moze bit privatizacija banke, ona, jeftina privatizacija, mogu bit tri apartmana, a moze bit i nova tvornica za dvi iljade radnika.
lako je prodavat, zvat to investicijama i tako punit bedepe.
ili ovako, 0,003 je cak deset puta vise od 0,0003.![]()
nevolja je u tome sto ekonomija nisu samo brojevi. kao protiv si nekog liberalnog kapitalizma, a stalno se pozivas na ekonomije liberalnog kapitalizma kao na neke pokazatelje.
citava nasa ekonomska povijest je nikakva, a raji se mase sarenim ciframa koje kurca tebe ne razumiju. kako onda, tako i sad, kao npr kad nam je ministar nekidan objasnjavao da nam je gospodarstvo..ili bedepe, sta vec, ustvari u trendu rasta.
i sto je najgore, u pravu je, to se moze i tako interpretirat. pa onda imamo sukera koji u saboru ili gdje vec odgovora ministru i iznosi svoju interpretaciju.. ili vec cija je, pa je on samo naucio napamet, jer on nije sposoban za bilo kakvo makro razmisljanje, i i on je u pravu. u pravu je i taj, goldn saks , morgani ili kako se vec zovu te kuce koje daju neke rejtinge, narocito zato jer im drugi govore da su oni relevantni, a ovi, pa nece rec nismo, naplacuju oni sve to debelo te masno i premasno.
i sta, kome onda vjerovat, a nekom oces ili moras ili zelis vjerovat jer sam ne mos sebi objasnit o cemu se radi, a htio bi objasnit?
treba odlucit kome vjerovat i toga se drzat, a sto se mene tice, ne vjerujem tu nikome, narocito kad se vode citave javne i znastvene rasprave o ciframa, o odnosima koje u bilo kakvoj normalnoj interpretaciji spadaju u statisticku pogresku u makroekonomski otpadak, kalo i lom.
tako da tim podatkom da je nesto bilo pet puta vise ili vece nego danas, neki obujam ili odnos, time mos impresionirat samo nekog ko ne vidi dalje od vlastitog nosa. sve te pet puta manje i pet puta vece investicije nisu vrijedne ama bas nikakve analize, a kamoli da one vrijede kao ppokazatelj necega. ok, osim kao pokazatelj nerazumijevanja..
josipovic to moze, to ima svoju tezinu i obrati paznju na koji nacin je to izrekao, sto je on to rekao.
tj on zna sto govori, kad i gdje. ti ne znas. maksim, divizija, sloboda i tako to..
Gledam glupi nogomet pa mi je promaklo kako je Zoka stvorio fantastičnu poduzetničku klimu pa se svi trgaju da investiraju u Hrvatsku. Eno ga, red na granici stvorili investitori, nemoš uć u Hrvatsku...
Pa znam da Josipović može. Zato sam i otvorio temu s linkom na njegovu izjavu.
Reko, šta ću se ja, seljačina iz Čačka, gurat uz njega...
- Euklid
- old school
Tako je.visekratni klon » wrote:
Zašto, o zašto se bavite politikom.I ne samo vi.
Otkud ta manija da svatko ako je za hdz i markićku mora participirati. Ne mora. Radite nešto drugo.
-
visekratni klon
Znači, to što vas je zavela novim referendumom ćete racionalizirati i podržavati je do vrha, jel to, je, odlično. 
- Euklid
- old school
Kar, jesi to ti?visekratni klon » wrote:Znači, to što vas je zavela novim referendumom ćete racionalizirati i podržavati je do vrha, jel to, je, odlično.
Prepoznat će te exača po zarezima, najebo si skroz... bolje obriši to...
-
visekratni klon
AEuklid » wrote:
Kar, jesi to ti?
Prepoznat će te exača po zarezima, najebo si skroz... bolje obriši to...
poduzetnicka klima nije potegnut crtu, opalit iz pistolja u zrak i tako dat znak da je otpocela trka na divljem zapadu i ko prije oznaci teren, njegov teren.Euklid » wrote:
A jebiga, to sam ja nešto zabucao.
Gledam glupi nogomet pa mi je promaklo kako je Zoka stvorio fantastičnu poduzetničku klimu pa se svi trgaju da investiraju u Hrvatsku. Eno ga, red na granici stvorili investitori, nemoš uć u Hrvatsku...![]()
Pa znam da Josipović može. Zato sam i otvorio temu s linkom na njegovu izjavu.
Reko, šta ću se ja, seljačina iz Čačka, gurat uz njega...
a nije ni hitaci od pet kilovata, split sistem..
poduzetnicka klima nije raspasoj da svak radi sta mu padne i kako mu padne na pamet. i opet, po zadnji put ponavljam pa ako je kome doprlo do mozga, doprlo, pa do maloprije nismo imali ni prostorne, urbanisticke i kakve sve vec planove, koji su ustvari zakon.. zakon jebaga ti, red.
nije se znalo ko je titular cega. nije se znalo cega je drzava vlasnik. kaos, kaos opci. slobodno mogu rec da su sve ili skoro sve te neke investicije do danas ustvari kriminalne. a uzimaju se u obzir i nisu kriminalne jer je krimnalni zakon rekao da nisu kriminalne.
mislim, ono, ludilo radja ludilo..
jos neke zakone moras uredit, uskladit, radne, socijalne, obrazovne, zdravstvene, mirovinske.. svast imas za radit, ne znas gdje prije pocet jer ako jedno maknes ovdje, nestro se pomakne tamo negdje i iskoci van skvare i remeti citav sustav. a moras pocet negdje i to relativno brzo, aza pocet moras barem znat cime pocinjes, cime raspolazes, sta uopce imas, sta nemas i sve to u nekom tom ekonomskom i drustvenom cajtnotu, anemas prostora za falit, a moras postovat te neke zakone kakvi jesu da jesu, da bi ih onda mogao uopce krenut mijenjat, da dodes u situaciju i priliku da ih mijenjas i priolagodjavas i negdje se moras u jednom trenu na nesto odlucit, presjec, krenut, preuzet odgovornost znajuci da ces pogrijesit, da je to neizbjezno i pokusavas sto manje pogrijesit, trijazno.
i sve to, kao da pritisak nije sam po sebi dovoljan, imas podlu opoziciju koja se nasladjuje kako jedes njihova govna i tako usput cistis do sjaja tu opoziciju, imas tudum briju crkvu i aktiviranog spavaca markicku koji rade sve sta mogu da bi ne samo zajebali, nego strahovito, ali strahovito i strateski profitirali i imas tu eu koja kaze.. znate sta, jebe se nas, to vi sredite kako mislite, ali sto se nas tice trebate to, to, to i to i to ne sutra, ne danas, nego jucer.
i onda u svemu tome, u svoj toj frci, imas unutarnji konflikt, mozda tinjajuci odavno, ali izazvan po tajmingu i namjerno, jer uvijek je bolje da se nesto raspadne iznutra, napadat izvana uvijek je opasno, moze doc do konsolidacije tamo gdje i nije bila. lakse je nacet i pustit da nesto samo radi za tebe.
i, kao da to nije dovoljno, imas sebe, kao tipicnog glasaca i politickog konzumenta koji se ponasa kao u nagradnoj igri, slicnoj onoj sa pocetkaovdje, gdje te stave u robnu kucu, daju ti kolica i puste te da nosis sve sto uspijes u pet minuta stavit u kolica..
e, pa, znas..kakav god bio da bio taj milanovic.. ili cak neko drugi, dodje mi cak da kazem sanader, da sam ja na njegovom mjestu, e pa najebao bi se mile majke svima.
ima ona jedna basna, jel ezop, jel lafonten, kad su zivotinje birale svog cara. e, pa mislim da ce nam se ta basna i desit. nama. sebi. sami sebi. ne drugi nama. sami sebi..
i da, i opet, josipovic, kakav god jest da jest, a za mene prvog nije idealan i ima taj masla po glavi kolko os, zna sta ce rec i kad. nakon neceg, ne prije neceg.
ogroman i skup sustav je pokrenut, ogromni resursi da bi predsjednik josipovic mogao to izreci. a tu mu tvoji povici i spamanja, tvoji kao medio voks populi, nisu bas pomogli. vise bi mu pomogla podrska njemu i ovoj vladi.
usprkos svega sto vidimo i s cim se ne slazemo i radi cega trpimo, a trpimo jer sve ima svoju cijenu, a bas i ne moze bolje i jeftinije, takvu smo situaciju demokratski godinama stvarali, a mi bi htjeli da se to u cas promijeni.
usotalom, nije mi jasno kako jedan hadezeovac poput josipovica, moze ovako sluzbeno govorit o sanaderu i ini?
mislim, ono, hadezeovac je, jelda..ono hadeze sdepe isti kurac. jel je il nije? jhe. ok, je, to je ocito da je. mora bit da su to onda unutarveleizdajnicke cistke.. a dakuce. bujrum, rajo, bujrum..
- Euklid
- old school
Čak i priglupi Zoka shvaća koliko je ova presuda bitna i važna i kakve će implikacije imati...
MILANOVIĆ 'Presuda Sanaderu je šokantna. Ona strahovito opterećuje cijeli HDZ'
Premijer je uvjeren da presuda Vrhovnog suda pokazuje da je iza politike prema MOL-u stajala cijela tadašnja vladajuća garnitura

Ajmo nova hapšenja, šta se čeka...
MILANOVIĆ 'Presuda Sanaderu je šokantna. Ona strahovito opterećuje cijeli HDZ'
Premijer je uvjeren da presuda Vrhovnog suda pokazuje da je iza politike prema MOL-u stajala cijela tadašnja vladajuća garnitura
Ajmo nova hapšenja, šta se čeka...
- Euklid
- old school
Sudi mu se u odsutnosti: Zakazano pripremno ročište Hernadiju
Šteta što ne možemo privesti ovog masona.
Bilo bi više nego interesantno da razotkrije još par domaćih kvislinga koji su sudjelovali u preotimanju Ine od strane Ugara...
Šteta što ne možemo privesti ovog masona.
Bilo bi više nego interesantno da razotkrije još par domaćih kvislinga koji su sudjelovali u preotimanju Ine od strane Ugara...
- Euklid
- old school
ESKALACIJA RATA U ENERGETSKOM DIVU: MOL će zbog Siska tražiti smjenu cijele Uprave Ine?
Dobro, šta čekaju ovi naši smušenjaci?
Ako imamo pravomoćnu presudu protiv Sanadera zbog prepuštanja upravljačkih prava u INI Mađarima u onda je krajnje vrijeme da se ta prava ukinu odnosno smanje na razinu koju su imali prije davanja mita.
I da im se po mogućnosti opali globa u razini vrijednosti njihovog udjela u INI...
Dobro, šta čekaju ovi naši smušenjaci?
Ako imamo pravomoćnu presudu protiv Sanadera zbog prepuštanja upravljačkih prava u INI Mađarima u onda je krajnje vrijeme da se ta prava ukinu odnosno smanje na razinu koju su imali prije davanja mita.
I da im se po mogućnosti opali globa u razini vrijednosti njihovog udjela u INI...
- Euklid
- old school
VELIKI PROSVJED RADNIKA Gradonačelnica Siska: 'MOL je namjerno uništio Rafineriju'
Napokon je neko primjetio ovo što se i ja pitam:
Uz brojne političare, županijske i gradske vijećnike, kandidate za župana na predstojećim županijskim izborima, skupu u Sisku prisustvoao je i predsjednički kandidat prof.Milan Kujundžić.
On je rekao: „Zašto nitko, niti vlast ni oporba ne spomene uočljivu činjenicu da se nakon pravomoćne preude Ivi Sanaderu ugovor o prodaji INE Mađarima može raskinuti jer je utemeljen na kaznenom djelu, dakle ništavan od početka.''
Napokon je neko primjetio ovo što se i ja pitam:
Uz brojne političare, županijske i gradske vijećnike, kandidate za župana na predstojećim županijskim izborima, skupu u Sisku prisustvoao je i predsjednički kandidat prof.Milan Kujundžić.
On je rekao: „Zašto nitko, niti vlast ni oporba ne spomene uočljivu činjenicu da se nakon pravomoćne preude Ivi Sanaderu ugovor o prodaji INE Mađarima može raskinuti jer je utemeljen na kaznenom djelu, dakle ništavan od početka.''
- Nenia Salonitana
- Euklid
- old school
Tomić opet čita trkelj... neka, neka... barem poslije piše dobre članke...
ANTE TOMIĆ Na pitanje: 'Kako će jadni Siščani hraniti svoju djecu?', Mađari odgovaraju: 'Nem értem'
Zaista, povijest se ponavlja, početak dvadeset prvog stoljeća u nas je u koječemu nalik kraju devetnaestog. Od one nesretne 1868., kad se hrvatski parlament složio staviti pod krunu svetog Stjepana, pa do 2003., kad je Ina prodana MOL-u, prošlo je dugih sto trideset pet godina u kojima, čini se, ništa nismo naučili.
Eto, a kad ja pišem da su naši stari gazde ponovo zagospodarili nama onda ispadam smiješan.
I još se javi ekipica koja misli da su strani gospodari bili bolji pa će i opet biti...
ANTE TOMIĆ Na pitanje: 'Kako će jadni Siščani hraniti svoju djecu?', Mađari odgovaraju: 'Nem értem'
Zaista, povijest se ponavlja, početak dvadeset prvog stoljeća u nas je u koječemu nalik kraju devetnaestog. Od one nesretne 1868., kad se hrvatski parlament složio staviti pod krunu svetog Stjepana, pa do 2003., kad je Ina prodana MOL-u, prošlo je dugih sto trideset pet godina u kojima, čini se, ništa nismo naučili.
Eto, a kad ja pišem da su naši stari gazde ponovo zagospodarili nama onda ispadam smiješan.
I još se javi ekipica koja misli da su strani gospodari bili bolji pa će i opet biti...
-
- Information
-