ma, nije sad bitno. dat cu naknadno podatke..visekratni klon » wrote:Neki tvoj frend me slijedi na fejsu, upravo sad piše following ...![]()
Ne znam tko je.poslala sam ti pp tamo.
Koji je to Portugalac, di si to čitao?
Facebook i politika oko fašizma i rasizma
-
visekratni klon
Ništa od fejsa, nisu odgovorili na mail niti maknuli stranicu. Očito im paše.
..ma nema veze, pusti, nemoj se nervirat bezveze. nadoce..visekratni klon » wrote:Ništa od fejsa, nisu odgovorili na mail niti maknuli stranicu. Očito im paše.
ali, vec je sasvim dovoljan onaj trag kojeg si navela, s izdavackom kucom ili sta je vec. eto, ako nista drugo, dobro je znat..
-
visekratni klon
Ali što s tim tragom? Znam ja i za Slogu pa nisam ništa postigla osim što sam osobno odbila ići im čitati tekstove. Ali ovi moji bivši, kao neki ljevičari, su išli i falili se kako ih je lijepo pogostilo...a unda » wrote: ..ma nema veze, pusti, nemoj se nervirat bezveze. nadoce..
ali, vec je sasvim dovoljan onaj trag kojeg si navela, s izdavackom kucom ili sta je vec. eto, ako nista drugo, dobro je znat..
pa nista s tim tragom. dobro je tragove prepoznavat, citat..visekratni klon » wrote:
Ali što s tim tragom? Znam ja i za Slogu pa nisam ništa postigla osim što sam osobno odbila ići im čitati tekstove. Ali ovi moji bivši, kao neki ljevičari, su išli i falili se kako ih je lijepo pogostilo.A otad je mnogo vode proteklo, oni djeluju i sve su jači.
pa neka, sta, pogostilo ih, lijepo im je bilo, sta sad. ne mos zamislit sto jedan rucak moze napravit.
-
visekratni klon
Pa je, dobro je znati tko je tko. A eto, njeni i od mog susjeda će uskoro i na vlast, nije to za zajebanciju...a unda » wrote: pa nista s tim tragom. dobro je tragove prepoznavat, citat..
pa neka, sta, pogostilo ih, lijepo im je bilo, sta sad. ne mos zamislit sto jedan rucak moze napravit.
..ma oce li, nece li, kako ce, sta ce.. o tom cemo ako do toga dodje..visekratni klon » wrote:
Pa je, dobro je znati tko je tko. A eto, njeni i od mog susjeda će uskoro i na vlast, nije to za zajebanciju.
-
visekratni klon
Fejs je danas opet pogledao sve moje ondašnje prijave i uklonio stranicu. Valjda neki drugi admin. 
Ja već zaboravila na to kad ono notifikejšni poludili.
eto, antinacisticki i antifasisticki sustav ipak nekako djeluje. uvijek je tako, uvijek prije ili kasnije pocinje djelovat. jedino je za nadat se da nece jednom pocet djelovat prekasno.visekratni klon » wrote:Fejs je danas opet pogledao sve moje ondašnje prijave i uklonio stranicu. Valjda neki drugi admin.
-
- Information
-