A glogovača, šta si mislio?Hekatonhir » wrote:
Valjda se ni glog ne sadi. Što se pravi od plodova, uopće?

A glogovača, šta si mislio?Hekatonhir » wrote:
Valjda se ni glog ne sadi. Što se pravi od plodova, uopće?

Srećom po kurcu nije mlatila. Tko bi nam inače davao jezične savjete?Hekatonhir » wrote:Mi to pravimo od šljiva.
A kopriva je multifunkcionalna - pravi se varivo, pravi se juha, pravi se čaj. Moja baka sve živo napravi s njom.
Onaj koji zna da gloginje bodu?Emericzy » wrote: Srećom po kurcu nije mlatila. Tko bi nam inače davao jezične savjete?

Ovo je falsifikat. U Jugoslaviji se nije smjelo pjevati božićne pjesme, slaviti Božić, kititi bor (koji je službeno jelka iako je uglavnom smreka)…Beta ženka » wrote:Dragi Trkeljaši, želim vam sve najbolje za Božić uz prigodnu čestitku! (uprav' nam se vrti u kazetofonu)
![]()
Prokužio si me.Lastan » wrote: Ovo je falsifikat. U Jugoslaviji se nije smjelo pjevati božićne pjesme, slaviti Božić, kititi bor (koji je službeno jelka iako je uglavnom smreka)…
Ја никада нисам морала писати ћирилицом. Чак је и не знам.Emericzy » wrote: I osim toga se moralo pisati ćirilicom.
I ženit Srpkinje kako bi deca bila kombinovana!Emericzy » wrote: I osim toga se moralo pisati ćirilicom.
Lastan » wrote: Ovo je falsifikat. U Jugoslaviji se nije smjelo pjevati božićne pjesme, slaviti Božić, kititi bor (koji je službeno jelka iako je uglavnom smreka)…
Oh kako zanimljivo. Kakav napredak! Nisam to znala. Znaci neistina je da je Tereza Kesovija pjevala toj uh, domovini? Kako samo besramno lazu. Znala sam da Tereza to nikad ne bi.slafko » wrote:Glazba se mogla slušat samo ako su bili Rokeri s Moravu.
Evo gac.Herp » wrote:Okej, pitat ću i ovdje, tko me bude ignorirao, dobit će ban![]()
Ovaj kamen, ovo more, što se grle, što se vole
Tim riječima je počimala pjesma.
Tko pjeva pjesmu i kako se ista zove?
Ne, Gugl ne daje ništa.
Al upisala sam u youtube jedini stih koji sam znala, nije pomoglo.
Ja sam upisala sam prvu polovicu, bez zareza.Herp » wrote:
Al upisala sam u youtube jedini stih koji sam znala, nije pomoglo.
Enivej, meni su tu pjesmu prodali pod domoljubnu jugoslovensku.
Sve mi se sviđa do zadnje rečenice, tu si pokvario sve. Na Goli otok s tobom!Borna Paro » wrote:Skroz je prazno reći da je Juga kriva za sve i da je to tvorevina tvorskog osjeta.Bilo je dobrih i loših strana,kao i u vrijem tuđmanizma.
Ja pamtim svoje mutavo "jugoslavenstvo"kroz univerzijadu,dječje emisije šbb-kbb(što bi bilo-kad bi bilo),fazone i fore,onu dvojica idiota u sjajnim odijelima.
Pamtim neku laganu slobodu.Pamtim druženje ljudi.Sreću u ljudima.Osjećaj da se potigne više.Osjećaj da je to moguće..To je sve.
Nisam ni mogao zamisliti rat i takvo stradanje.Nisam mogao ni zamisliti da u ovoj zemlji žive takvi kreteni,jer druge zemlje me ne zanimaju.
Danas znam jedno.Ne postoji vjera,boja nacija.Postoji oduvijek i uvijek pametan-glup,loš-dobar,introvertiran-ekstrovertiran..Fuck Yu!!
Zasto fuck YU? Sto je ona kriva? Krivi su oni koji su isli rusiti drzavu a ne vladu. Zamisli, rusiti drzavu?!Borna Paro » wrote:.Nisam mogao ni zamisliti da u ovoj zemlji žive takvi kreteni,jer druge zemlje me ne zanimaju.
!
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 1 guest