O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 30 Nov 2013, 19:06

Ma za hadeze me boli kua. Lopine bili i ostali. Ali od ovih se nesto nadas a opet ispadne kua pa mi je jos gore jer sam se nes nado...

'if you fall, i'll be there' (floor)
Beau

Post 30 Nov 2013, 19:09

Euklid wrote:Ma za hadeze me boli kua. Lopine bili i ostali. Ali od ovih se nesto nadas a opet ispadne kua pa mi je jos gore jer sam se nes nado...
Uzivaj sad sto uopce imas energije pljuvat po ovima. Za dvije godine neces ni to imat kad se vrati bagra.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 30 Nov 2013, 19:15

ali » wrote: Kako mogu bit jednaki ako su jedni bili u poziciji na miru sebi udarit temelje za uništavanje i onda godinama (desetljećima) sistematski uništavat a drugi su došli na fajrunt :ne zna:
To su jedni te isti. Pa kako to ne vidite???
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2013, 19:16

Beau » wrote: Uzivaj sad sto uopce imas energije pljuvat po ovima. Za dvije godine neces ni to imat kad se vrati bagra.
A ovi nisu bagra :facepalm: :ne zna:
ali

Post 30 Nov 2013, 19:25

miky0 » wrote:
To su jedni te isti. Pa kako to ne vidite???
:zubo:

(ili bolje :facepalm: , ne mogu se odlučiti :o )

Miki, oni koji su te uvjerili da su ovi jedni te isti, sutra režiraju festival demokracije.
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2013, 20:23

ali » wrote: :zubo:

(ili bolje :facepalm: , ne mogu se odlučiti :o )

Miki, oni koji su te uvjerili da su ovi jedni te isti, sutra režiraju festival demokracije.
Istina :mudri: ,dokazali su u ove 2 godine da su nesposobniji i pogubniji za ovaj narod...zamisli ti to, nikad gore ekonomsko stanje nacije, skoro pa nikad veca nezaposlenost s tendencijom rasta do nevjerojatnih visinskih rezultata, s katolibanskim ustavom...ma sta!? ovi su gori sa svakog kuta gledanja od onih predhodnih veleizdajnika.

A jednaki su samo u jednom. Veleizdajnici :D
Tea Tree

Post 01 Dec 2013, 08:33

miky0 i Euklide, necu ni pitati, samo cu konstatirati da smatrate da je moguce u 2 godine popraviti svu stetu stvaranu 20 godina. Ne samo pohapsiti sve i provesti postupke nego se i naplatiti iz njihove imovine.
Kako bi se to trebalo odvijati, po vama?

Kako se otvaraju nova radna mjesta, privlace strani investitori u ovakav odron od drzave?
Kako se u tako kratkom razdoblju od zatecenog stanja moze napraviti blagostanje?

Meni se i dva mandata cine malo knap za takvo sto. :ne zna:
Ali brijem da vi jasno vidite da to ipak jest moguce i cak vidite i nacin pa me zanima.
ali

Post 01 Dec 2013, 09:35

Tea Tree » wrote:miky0 i Euklide, necu ni pitati, samo cu konstatirati da smatrate da je moguce u 2 godine popraviti svu stetu stvaranu 20 godina. Ne samo pohapsiti sve i provesti postupke nego se i naplatiti iz njihove imovine.
Kako bi se to trebalo odvijati, po vama?

Kako se otvaraju nova radna mjesta, privlace strani investitori u ovakav odron od drzave?
Kako se u tako kratkom razdoblju od zatecenog stanja moze napraviti blagostanje?

Meni se i dva mandata cine malo knap za takvo sto. :ne zna:
Ali brijem da vi jasno vidite da to ipak jest moguce i cak vidite i nacin pa me zanima.
Možda misle da svaka Vlada svaki put kad dođe na vlast iznova dobije ganc novu državu na poklon sa gotovom infrastrukturom i funkcionalnim gospodarstvom, pa onda se malo igraju političara.
Onda ako narodu nisu simpatični, dođu novi izbori pa nevidljiv netko prevrti film na početak i za novu ekipu stiže opet ganc nova država :D
Emericzy

Post 01 Dec 2013, 09:44

ali » wrote: Možda misle da svaka Vlada svaki put kad dođe na vlast iznova dobije ganc novu državu na poklon sa gotovom infrastrukturom i funkcionalnim gospodarstvom, pa onda se malo igraju političara.
Onda ako narodu nisu simpatični, dođu novi izbori pa nevidljiv netko prevrti film na početak i za novu ekipu stiže opet ganc nova država :D
I najvažnije: ganc novi narod.
miky0
ST Leader

Post 01 Dec 2013, 09:50

Tea Tree » wrote:Kako bi se to trebalo odvijati, po vama?
Voljom, a kod ovih volje ne vidim, jer vidi vraga, 2 godine su sasvim dovoljne za rjesavanje problema velikog drzavnog aparata. Sto su po tom pitanju uradili? Nista. A na pocetku mandata sam rekao, ako u prva 3 mjeseca ne vidim trend tog rjesenja, da ova vlada nevalja. Tako je i bilo...

[quote="[url=viewtopic.php?p=251224#p251224]

Kako se otvaraju nova radna mjesta, privlace strani investitori u ovakav odron od drzave?[/quote]

Promjenom porezne politike, rasterecenjem gospodarstva do maximuma, a osnovna primanja do 5 000 kn ne bi trebala poslodavca kostat ni centa, a sve u svrhu povecanja potrosnje, u kojoj bi se punio proracun PDVom i porezom na dobit.

Kako se u tako kratkom razdoblju od zatecenog stanja moze napraviti blagostanje?[/quote]

Ovako kako sam rekao.

Meni se i dva mandata cine malo knap za takvo sto.[/quote]

Ja bi uputio ovakvu direktivu s otpustanjem nepotrebnog kadra i promjenama porezne politike u jedno popodne, a rezultate pozitivnog trenda osjetio vec nakon prvog mjeseca, jer bi zaustavio propadanje realnog sektora.
Euklid
old school

Post 01 Dec 2013, 10:02

Koje okretanje pile naopako.

Jasno je da dugove necemo vratiti nikada (na kraju krajeva to cak nije u interesu onima koji su nam kredite dali) niti cemo ikad zivjeti u blagostanju (bar moja generacija).

Medjutoa, neke stvari se mogu poduzeti.

Vladama se daje 100 dana da poduzmu prve korake, da se trendovi pocnu okretati, da reforme pocnu djelovati... a ovi vec 2 godine sviraju kurcu.
Imali su 8 godina ladovine da se pripreme i pocnu udarnicki od 1. dana.

Mnoge od reformi ne zahtijevaju ni kune ulaganja. Npr. raspustanje bezbrojnih drzavnih agencija za uhljebljenje rodijaka i netijaka, razbijanje koruptivnih legla poput HAKOMa, HGK, HEP, HV, HŠ... i svega sto pocinje s velikim H...

Prica se o enormnom trosku referenduma od 47 mil kuna a sto je Hajdas Loncic platio nekoj agenciji 50 mil. da mu kazu kako treba autocestu dati u koncesiju boli ljude kua...

Da ne spominjem kako se likovi poput Barisica, Cobankovica, Fiolica... koji su priznali kaznena djela kocopere subotom na spici :madkava:

Fuj...
Tea Tree

Post 01 Dec 2013, 10:09

Vi ste sad tu napisali nekog teksta pa ste mi toboze odgovorili na ono sto sam pitala.

Kao da vi sad mene pitate kako se obogatiti, a ja kazem treba biti mudar, okretan i snalazljiv, treba puno raditi, dobro procjenjivati poslovne situacije i rizike i imati pametnog knjigovodju.
Jesam li odgovorila? Pa jesam, naravno. :zubo:
Euklid
old school

Post 01 Dec 2013, 10:17

Tea Tree wrote:Vi ste sad tu napisali nekog teksta pa ste mi toboze odgovorili na ono sto sam pitala.

Kao da vi sad mene pitate kako se obogatiti, a ja kazem treba biti mudar, okretan i snalazljiv, treba puno raditi, dobro procjenjivati poslovne situacije i rizike i imati pametnog knjigovodju.
Nisi ti nista pitala.
Samo insinuiras kako smo mi glupi i mislimo da se u 2 godine moze vratiti 60 milijardi eura duga. Ne moze se ni za 200 godina. Ali se mogu preokrenut trendovi.

Jebote, cak je i Kosoricina vlada u dva kvartala provirila iz recesije...
Euklid
old school

Post 01 Dec 2013, 10:53

Da rezimiramo ovu vladu u 2 godine posla:

povećanje vanjskog duga

povećanje unutarnjeg duga

daljnje propadanje BDP-a

povećanje broja nezaposlenih

porezna presija

povećanje broja zaposlenih u državnom aparatu

kriza u zdravstvu

neuspješno uvođenje zdravstvenog odgoja (i posljedični referendum)

neuspješno uvođenje ćirilice

rehabilitacija HDZ-a koji je bio spreman za ropotarnicu povijesti

uzdizanje likova poput Ruže Tomašić

Bandić

homogenizacija krajnje desnice

Markićka i sve što ide uz nju

dopuniti po želji...

IMPRESIVNO, zbilja nisu zaslužili da se ružno govori o njima :facepalm:
karambol

Post 01 Dec 2013, 10:58

Davno smo trebali objaviti rat Njemačkoj i odmah potpisati kapitulaciju.... :zubo:
miky0
ST Leader

Post 01 Dec 2013, 11:00

Tea Tree » wrote:Vi ste sad tu napisali nekog teksta pa ste mi toboze odgovorili na ono sto sam pitala.

Tocno sam ti napisao sto nevalja kod ove vlade, a i Euklid ti je napisao zasto smatra da je ova vlada losa, a ti to neprihvacas iz tebi znanih razloga. Ali nemoj govorit da nisam rekao nista bitno, jer ako tebi nije bitan neucinkovit drzavni aparat, onda tu nesto opako smrdi.

Kad sam vec kod toga, ispricat cu jednu anegdotu iz od prekjucer.

Obaveza me uputila ka poreznoj, jer sam joj duzan :mama: neke novce. Dodjoh ja u zgradu, ispred zgrade njih 3 puse (cigare, naravno), penjem se skalinama, jos 2-3 se spustaju (vajda idu negdi), ulazim u sobu/ured i zaticem jednu stariju gospodju koja sjedi za stolom i nesto radi na kompjuteru, drugi komjuter upaljen, a za njim njena kolegica ne sjedi (ko zna koja je od onih sta okolo zuji), ja velim:

-dobar dan
-dobar dan, bas nam je pretkraj radnog vremena (blizu 15.00)
-ispricavam se gospodjo, samo cu na brzinu, molio bi vas potvrdu da ste mi skinuli blokadu racuna jer letim s ovih stopa u FINAu, jer moram podmirit racune danas.
-zao mi je, ali ja ne vidim da ste vi uplatili dug.
-pa pogledajte, i vidit cete da je uplacen
-cekajte da zovnem kolegicu...
-a sto vi radite na ovom radnom mjestu?
-kakvo je to nepristojno pitanje?
-nije nepristojno, vec me zanima da znam komu ja dajem placu placajuci poreze.
...

U svakom slucaju, daju one meni dokument da sam podmirio obaveze, i letim u FINAu, ali sam zakasnio, jer je njohovo radno vrijeme zavrsilo, a ja ostao u kurcu.

Ono sto zelim naglasit, jest da ce taj drzavni aparat i dalje dobivat placu, jer je g.Debil (linic) mene zaduzio za 1,7 mlrd € za tu placu, dok ja s realnog sektora istu sudbinu mogu samo sanjat.
Euklid
old school

Post 01 Dec 2013, 11:46

karambol » wrote:Davno smo trebali objaviti rat Njemačkoj i odmah potpisati kapitulaciju.... :zubo:
Ovo bi moglo objasnit lex Perković.

Ne vidim ni jedan drugi suvisli razlog zašto bismo 3 dana uoči prijema u EU išli čačkat mečku... ovaj, merkelicu... :ne zna:
Tea Tree

Post 01 Dec 2013, 15:56

Euklid » wrote: Nisi ti nista pitala.
Samo insinuiras kako smo mi glupi i mislimo da se u 2 godine moze vratiti 60 milijardi eura duga. Ne moze se ni za 200 godina. Ali se mogu preokrenut trendovi.

Jebote, cak je i Kosoricina vlada u dva kvartala provirila iz recesije...
Pitala sam, pitala. Nisam insinuirala da ste glupi i to ne kužite (iako se možda takvima pravite), nego da tako postavljate stvari, samo vi znate zašto. Da je za trenutno stanje kriv onaj tko je trenutno na vlasti iako ovo stanje nije nastalo sada (naravno da to znate). To su godine predanog rada. :mudri:

Preokretanje trendova? To ti je isti odgovor kao i onaj "moj odgovor" na hipotetsko pitanje o bogaćenju.

I ovo sve što si dalje nabrojao u sljedećem postu pripisuješ sadašnjoj vlasti? Pa što ti reći? :ne zna:
Tea Tree

Post 01 Dec 2013, 16:03

miky0 » wrote:
Voljom, a kod ovih volje ne vidim, jer vidi vraga, 2 godine su sasvim dovoljne za rjesavanje problema velikog drzavnog aparata. Sto su po tom pitanju uradili? Nista. A na pocetku mandata sam rekao, ako u prva 3 mjeseca ne vidim trend tog rjesenja, da ova vlada nevalja. Tako je i bilo...

Promjenom porezne politike, rasterecenjem gospodarstva do maximuma, a osnovna primanja do 5 000 kn ne bi trebala poslodavca kostat ni centa, a sve u svrhu povecanja potrosnje, u kojoj bi se punio proracun PDVom i porezom na dobit.
Pardon, šta? :rofl:
Da svaki poslodavac dobiva sredstva od države za svakog radnika do visine plaće od 5.000,00 kn, uključujući doprinose i sva davanja?

Mislim, jasno je meni koju svrhu ti vidiš u tome. I meni se čini zgodno. :raspa:
Nego, što kažeš, otkud bi se trebale izvući te pare? :D
Ja bi uputio ovakvu direktivu s otpustanjem nepotrebnog kadra i promjenama porezne politike u jedno popodne, a rezultate pozitivnog trenda osjetio vec nakon prvog mjeseca, jer bi zaustavio propadanje realnog sektora.
Koji je kadar potreban, a koji nepotreban? U kojem smjeru bi išla porezna politika?

Pazi, vodi računa o tome da porezna politika ne može biti da poreza uopće nema, da državi ne trebaš dati ništa ili skoro ništa. I istovremeno htjeti da država daje poslodavcima ona sredstva za radnike do 5.000,00 kn plaće. I još koješta.
miky0
ST Leader

Post 01 Dec 2013, 16:17

Tea Tree » wrote: Pardon, šta? :rofl:
Da svaki poslodavac dobiva sredstva od države za svakog radnika do visine plaće od 5.000,00 kn, uključujući doprinose i sva davanja?

Mislim, jasno je meni koju svrhu ti vidiš u tome. I meni se čini zgodno. :raspa:
Nego, što kažeš, otkud bi se trebale izvući te pare? :D

Koji je kadar potreban, a koji nepotreban? U kojem smjeru bi išla porezna politika?

Pazi, vodi računa o tome da porezna politika ne može biti da poreza uopće nema, da državi ne trebaš dati ništa ili skoro ništa. I istovremeno htjeti da država daje poslodavcima ona sredstva za radnike do 5.000,00 kn plaće. I još koješta.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mislio sam na na doprinose te place do 5 000, jer danas takova placa poslodavca kosta cca 9-10 000...

Kad govorim o porezima, onda govorim da manji porezi znace vece i bolje punjenje proracuna.

A sad logicno razmisli, manja porezna presija (suker) puniji proracun, kod linica ogromna presija a proracun u najgorem stanju RH...I to ti stvarno nista ne govri? Ono stvarno? :misli: :ne zna:
Tea Tree

Post 01 Dec 2013, 16:26

miky0 » wrote:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Mislio sam na na doprinose te place do 5 000, jer danas takova placa poslodavca kosta cca 9-10 000...

Kad govorim o porezima, onda govorim da manji porezi znace vece i bolje punjenje proracuna.

A sad logicno razmisli, manja porezna presija (suker) puniji proracun, kod linica ogromna presija a proracun u najgorem stanju RH...I to ti stvarno nista ne govri? Ono stvarno? :misli: :ne zna:
Rekao si da takva plaća ne bi trebala poslodavca koštati ni centa.
Ali dobro, čak i u ovoj varijanti, opet te pitam, otkud?

A što se poreza tiče, previše jednostavno to postavljaš, a izdvojeno iz cijele slike, stanja, konteksta.
Imala sam više para npr. 2007., u doba vladavine HDZ-a. To bi trebalo značiti da možemo žaliti za njima?
ali

Post 01 Dec 2013, 16:32

miky0 » wrote:
Tocno sam ti napisao sto nevalja kod ove vlade, a i Euklid ti je napisao zasto smatra da je ova vlada losa, a ti to neprihvacas iz tebi znanih razloga. Ali nemoj govorit da nisam rekao nista bitno, jer ako tebi nije bitan neucinkovit drzavni aparat, onda tu nesto opako smrdi.

Kad sam vec kod toga, ispricat cu jednu anegdotu iz od prekjucer.

Obaveza me uputila ka poreznoj, jer sam joj duzan :mama: neke novce. Dodjoh ja u zgradu, ispred zgrade njih 3 puse (cigare, naravno), penjem se skalinama, jos 2-3 se spustaju (vajda idu negdi), ulazim u sobu/ured i zaticem jednu stariju gospodju koja sjedi za stolom i nesto radi na kompjuteru, drugi komjuter upaljen, a za njim njena kolegica ne sjedi (ko zna koja je od onih sta okolo zuji), ja velim:

-dobar dan
-dobar dan, bas nam je pretkraj radnog vremena (blizu 15.00)
-ispricavam se gospodjo, samo cu na brzinu, molio bi vas potvrdu da ste mi skinuli blokadu racuna jer letim s ovih stopa u FINAu, jer moram podmirit racune danas.
-zao mi je, ali ja ne vidim da ste vi uplatili dug.
-pa pogledajte, i vidit cete da je uplacen
-cekajte da zovnem kolegicu...
-a sto vi radite na ovom radnom mjestu?
-kakvo je to nepristojno pitanje?
-nije nepristojno, vec me zanima da znam komu ja dajem placu placajuci poreze.
...

U svakom slucaju, daju one meni dokument da sam podmirio obaveze, i letim u FINAu, ali sam zakasnio, jer je njohovo radno vrijeme zavrsilo, a ja ostao u kurcu.

Ono sto zelim naglasit, jest da ce taj drzavni aparat i dalje dobivat placu, jer je g.Debil (linic) mene zaduzio za 1,7 mlrd € za tu placu, dok ja s realnog sektora istu sudbinu mogu samo sanjat.
Pa nije ih Linić zaposlio, jebemu.
To o čemu ti govoriš, taj neefikasni glomazni državni aparat, upravo to što ti smeta je isključiva zasluga i proizvod prijašnje HDZ-ove vladavine koja je takvim sistemom ubijala više muha jednim udarcem.
Em se u raznorazne agencije, ministarstva, uprave, samouprave, ustanove itd lopatom zapošljavalo da bi svaki rođak svačijeg rođaka imao sigurno radno mjesto, a ujedno se tako osiguralo golemo biračko tijelo koje neće glasati protiv "svoje" vlasti, odnosno neće zagovarati nedojenje ako već živi na državnoj sisi.

I gle, svi ti ljudi, svi ti zaposleni imaju nekakve ugovore. Kužiš, zaposleni su na legalan način (ne zaboravi kad je nastao takav glomazni aparat, nije prošle godine) i ne mogu samo tako dobit nogu jer se jedno jutro netko sjetio da su oni suvišni.
Upitno je da li uopće mogu dobiti otkaze kao nekakav višak, a s druge strane da ga lijepo i dobiju, tada po ZOR-u i kolektivnim ugovorima imaju pravo na otpremnine itd. (tko misliš da će to iskeširati i je li ti jasno uopće o kojoj lovi se radi?).

I onda će se istih 5000 ljudi koji su kao dobili nogu jer su državi skupi, ista ta ekipa će se samo prebaciti na HZZ (opet - "državu") koji će im isplaćivati naknade za nezaposlenost....dakle, problem nije baš tako jednostavno rješiv.
Čak ni matematika ne štima jer su ti isti ljudi opet na teret države i proračuna, nije da će se sutra 75% njih bez problema zaposliti u gospodarstvu (kojem gospodarstvu?), a da ne kažem da bi to značilo političko samoubojstvo svakom tko pokuša nešto ozbiljnije po tom pitanju (ogroman broj ljudi i članova njihovih obitelji koji se automatski politički okreću protiv onih koji su ih lišili sigurne egzistencije=gubitak glasova itd).

Kako misliš da se to može jednostavno riješiti u godinu-dvije?

Tebe su zadužile vlade PRIJE ove, jer je NJIHOVOM politikom osigurano da, za normalnu državu neodrživ broj ljudi elegantno egzistira na proračunu.
A Linić je taoc takve politike jer nažalost nema tu puno prostora za manevar osim dodatnim zaduživanjem.
Beau

Post 01 Dec 2013, 16:44

ali wrote: Pa nije ih Linić zaposlio, jebemu.
To o čemu ti govoriš, taj neefikasni glomazni državni aparat, upravo to što ti smeta je isključiva zasluga i proizvod prijašnje HDZ-ove vladavine koja je takvim sistemom ubijala više muha jednim udarcem.
Em se u raznorazne agencije, ministarstva, uprave, samouprave, ustanove itd lopatom zapošljavalo da bi svaki rođak svačijeg rođaka imao sigurno radno mjesto, a ujedno se tako osiguralo golemo biračko tijelo koje neće glasati protiv "svoje" vlasti, odnosno neće zagovarati nedojenje ako već živi na državnoj sisi.

I gle, svi ti ljudi, svi ti zaposleni imaju nekakve ugovore. Kužiš, zaposleni su na legalan način (ne zaboravi kad je nastao takav glomazni aparat, nije prošle godine) i ne mogu samo tako dobit nogu jer se jedno jutro netko sjetio da su oni suvišni.
Upitno je da li uopće mogu dobiti otkaze kao nekakav višak, a s druge strane da ga lijepo i dobiju, tada po ZOR-u i kolektivnim ugovorima imaju pravo na otpremnine itd. (tko misliš da će to iskeširati i je li ti jasno uopće o kojoj lovi se radi?).

I onda će se istih 5000 ljudi koji su kao dobili nogu jer su državi skupi, ista ta ekipa će se samo prebaciti na HZZ (opet - "državu") koji će im isplaćivati naknade za nezaposlenost....dakle, problem nije baš tako jednostavno rješiv.
Čak ni matematika ne štima jer su ti isti ljudi opet na teret države i proračuna, nije da će se sutra 75% njih bez problema zaposliti u gospodarstvu (kojem gospodarstvu?), a da ne kažem da bi to značilo političko samoubojstvo svakom tko pokuša nešto ozbiljnije po tom pitanju (ogroman broj ljudi i članova njihovih obitelji koji se automatski politički okreću protiv onih koji su ih lišili sigurne egzistencije=gubitak glasova itd).

Tebe su zadužile vlade PRIJE ove, jer je NJIHOVOM politikom osigurano da, za normalnu državu neodrživ broj ljudi elegantno egzistira na proračunu.
A Linić je taoc takve politike jer nažalost nema tu puno prostora za manevar osim dodatnim zaduživanjem.
Eto, tocno tako i ja to vidim.

Ne kazem da se snalaze najbolje i da im se ne dogadjaju greske i to glupe, al svejedno...kamon!
miky0
ST Leader

Post 01 Dec 2013, 17:10

Tea Tree » wrote:
Rekao si da takva plaća ne bi trebala poslodavca koštati ni centa.
Ali dobro, čak i u ovoj varijanti, opet te pitam, otkud?

A što se poreza tiče, previše jednostavno to postavljaš, a izdvojeno iz cijele slike, stanja, konteksta.
Imala sam više para npr. 2007., u doba vladavine HDZ-a. To bi trebalo značiti da možemo žaliti za njima?
Krivo sam napisao, mislio sam da je logicno ono na sto sam mislja, al ok.

Inace smatram da drzava ne treba pomagat poslodavca ni s jednom kunom, al isto tako ocekujem rasterecenje poslovanja, jer ce ovo dovest do 500 000 nazaposlenih do kraja 1.miseca.
miky0
ST Leader

Post 01 Dec 2013, 17:16

ali » wrote: Pa nije ih Linić zaposlio, jebemu.

Linic je zaposli0 4 000 ljudi vise, nego sta ih je bilo dok nije preuzeo ministarstvo, i to vec nakon 3,4 mjeseca vladavine. A btw, ne moras meni tumacit ko je i sto je kradeze, jer sam, mislim bio najzesci kriticar tih razbojnika jos od tudjmana.

Jos da ti dodam, danasnja koalicija je vladala i od 2 000 godine, a glavni razlog biranja glasaca je bio revizija privatizacije. I koji je bio rezultat revizije?

Naod ih kazni i odjebe jer su onda ostavili 400 000 nezaposlenih i s najvecim zaduzenjem koje je drzava dotad imala. Amnezija je jebena stvar.

I ti bi jos da im vjerujem?

Moze, al daj mi konkretan razlog zasto.
  • Information