A oće to tak, kad uzmeš tuđe novce i ne vratiš ih ili kad si gost u tuđoj kući pa je domaćinu dostaEuklid » wrote:Ovak ce i nama jednog dana doci i delozirat nas iz Hrvatske.
Samo ce rec, duzni ste a dug nemrete vratit, ajmo džada...
Ivan Vilibald Svibor Sinčić
Ko ih je silija da daju novce koje im se ne mogu vratitblue » wrote: A oće to tak, kad uzmeš tuđe novce i ne vratiš ih ili kad si gost u tuđoj kući pa je domaćinu dosta
Ne znam od kud da počnemmiky0 » wrote:
Ko ih je silija da daju novce koje im se ne mogu vratitUostalom, te novcanice vride onoliko koliko se mozes s njima grijat, dakle nekoliko minuta. A u svojoj kuci pod deku se mozes stalno grijat
Pa ću samo ovaj zadnji dio - deložirani nisu izbačeni iz svoje kuće, izbačeni su iz tuđe kuće, u tom je razlika.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Posebno kad država omogući da te bankari legalno i zakonski izjebu promjenom kamata, švicarcima i sličnim makinacijama.blue » wrote: A oće to tak, kad uzmeš tuđe novce i ne vratiš ih ili kad si gost u tuđoj kući pa je domaćinu dosta
Ili kada ti zbog duga od 20 000kuna ode kuća a ti ostaneš dužan i dalje.
Ili kad država sjebe zakone u vezi stanarskog prava ili zaštićenog najmoprimstva.
Informiraj se malo. Nisu to slučajevi kako ih prezentiraju ovrhovoditelji...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eto, ja sam slučajno upoznat s jednim od slučajeva u kojima je intervenirao Živi zid.miky0 » wrote:
Jesi li upoznata sa slucajem?
Radi se o tipu koji je raznim, sasvim blago rečeno, makinacijama sebi priskrbio finu imovinu i dobar broj nekretnina. Naravno, nijednu od njih nije uknjižio na svoje ime. Kao što ni silna lovica nije na njegovim računima, tako se to radi, jel. (Jedan od slučajeva je i sudski procesuiran, i dotičnome je dokazana malverzacija, uz još neke kriminalne elemente koje ovdje neću spominjati.) A kad su mu u slučaju posljednje od tako stečenih nekretnina htjeli stati na rep, tip je udario u lelek, stao izigravati siromaha kojeg izbacuju na cestu, i evo ti Živog zida da spriječi stradavanje nesretnikovo.
Obična neupućenost i naivnost, dakle. Barem u tom slučaju.
Ali bolje dobronamjerne budale nego zle budale, bolje idealistički šarlatani nego korumpirani šarlatani - tu se slažem.
I ovime, naravno, ne branim deložacije per se, samo se pitam koliko još sličnih slučajeva ima...
Otrov za udavače
I kojoj strani veleizdajnika pripada, hdz ili sdpDominicus » wrote:
Eto, ja sam slučajno upoznat s jednim od slučajeva u kojima je intervenirao Živi zid.
Radi se o tipu koji je raznim, sasvim blago rečeno, makinacijama sebi priskrbio finu imovinu i dobar broj nekretnina. Naravno, nijednu od njih nije uknjižio na svoje ime. Kao što ni silna lovica nije na njegovim računima, tako se to radi, jel. (Jedan od slučajeva je i sudski procesuiran, i dotičnome je dokazana malverzacija, uz još neke kriminalne elemente koje ovdje neću spominjati.) A kad su mu u slučaju posljednje od tako stečenih nekretnina htjeli stati na rep, tip je udario u lelek, stao izigravati siromaha kojeg izbacuju na cestu, i evo ti Živog zida da spriječi stradavanje nesretnikovo.
Obična neupućenost i naivnost, dakle. Barem u tom slučaju.
Ali bolje dobronamjerne budale nego zle budale, bolje idealistički šarlatani nego korumpirani šarlatani - tu se slažem.![]()
I ovime, naravno, ne branim deložacije per se, samo se pitam koliko još sličnih slučajeva ima...
Brate, sestro, vjerujem da si puno puta kao i ja zatajio Hdz onda kada si to najmanje očekivao, i žao ti je zbog toga.Euklid » wrote: Nije uopće glup taj Pernar kak mi se činilo.
Već nekoliko puta hadezeovcima uvjetuju svoju pomoć ako se odreknu hadezea...
Obratimo se, dragi moji prijatelji, svi zajedno. Vrijeme koje Živi zid sada slavi do parlamentarnih izbora, vrijeme je radosti i iščekivanja Vilibora Velikog i Premudrog.
Po Njemu, mi imamo nadu, a onaj tko ima nadu, ispod svih teškoća nosi radost. Nosimo tu nadu svijetu, jer smo na to pozvani. Mi smo pozvani. Ja i ti. Da, baš ti!
Vrijeme je da svijet upozna hrabre Zidare Hrvatske koji se ne boje osuda, prezira, ružnih riječi, laži, poruga, smrti.
Sloboda i mrkva!
karambol » wrote:
Brate, sestro, vjerujem da si puno puta kao i ja zatajio Hdz onda kada si to najmanje očekivao, i žao ti je zbog toga.
Obratimo se, dragi moji prijatelji, svi zajedno. Vrijeme koje Živi zid sada slavi do parlamentarnih izbora, vrijeme je radosti i iščekivanja Vilibora Velikog i Premudrog.
Po Njemu, mi imamo nadu, a onaj tko ima nadu, ispod svih teškoća nosi radost. Nosimo tu nadu svijetu, jer smo na to pozvani. Mi smo pozvani. Ja i ti. Da, baš ti!
Vrijeme je da svijet upozna hrabre Zidare Hrvatske koji se ne boje osuda, prezira, ružnih riječi, laži, poruga, smrti.
Sloboda i mrkva!
..i pusaka. i zlata..
- Nenia Salonitana
a tko kaže da to zoka nije namjerno napravio? 
da nije mlatarao jezikom i da nije davao povoda josipoviću da se ogradi od njega kolindica bi josipoviću predbacivala da su slizani i kako se super slažu.
naravno, opet bi to izgovarala u nekom erotskom zanosu. ivo, zoran i ona. ona zorana poziva na odgovornost, a ivo gleda i ništa ne poduzima.

da nije mlatarao jezikom i da nije davao povoda josipoviću da se ogradi od njega kolindica bi josipoviću predbacivala da su slizani i kako se super slažu.
naravno, opet bi to izgovarala u nekom erotskom zanosu. ivo, zoran i ona. ona zorana poziva na odgovornost, a ivo gleda i ništa ne poduzima.
- Nenia Salonitana
zoki nema samokontrole jedino kad si dozvoli nemati ili kad ga boli kurac pa kaže ljudima što ih ide jer su zaslužili i jer bi radije crko nego se dodvoravao takvima (popine lopine).
-
- Information
-