Loooooooooool..a unda wrote: o, krtissove ..
mate: fronta, demokratski socijalizam, ravnoteza, cekici ako treba..
eks: ..nasilje, nasilje, nasilje..
unda: koje nasilje?
eks: kako koje nasilje? ako ti tu nevidis nasilje, onda si za nasilje..
unda: ali..
zec: nema tu ali. sve prije ali se ne racuna.
unda: dobro, ali..
zec: pa sve prije ali se ne racuna, dakle nije dobro nego je lose..
unda: dobro.
zec: a di ti je ..ali ?
eks..ali sta? krv, krv, krv..
unda: koja krv?
eks: ona koju mate proliva nasiljem..
unda: kojim nasiljem? kad je on spomeno krv?
eks: .. nije spomenuo, ato je gore nego da je spomenuo je, jer je nespominjuci samo naglasio ono sto zeli.
unda: rekao je da zeli socijalisticku demokraciju..
eks: nije..rekao je cekic, cekic, cekic, nasilje nasilje, nasilje..
unda: rekao je da je cekic problematican dio..
eks: izmisljas. krv, cekic, nasilje, krv, nasilje cekic, revolucija..
unda: pa nije to rekao, ali sta i da je rekao?
eks: rekao je, znam ja sta je on rekao, sta misli, sta oce..
unda: pa hoce osnovat stranku. ono, neka demokracija, nesto..
eks: on oce osnovat sektu i to samo zato da bi ti bio vodja kojeg ces branit.
unda: kakav sad vodja?
eks: eko, eko, eko..unda, sto pije krava?
unda: mlijeko?
eks: nije budalo, pije krv, krv pije sa ulica koju su cekicima prolili vodjini sljedbenici, mate ti je istina put, svjetlo.. vodja, vodja, vodja..
unda: kad sam ja to rekao?
eks: hoda, hodza, hodza, unda, aj brzo, sta se rimuje sa hodza..
unda: vodja. valjda..
eks: eto, vidis da ti je on vodja.
unda: pa sta si toliko opsjednuta vodjom, matom, nasiljem, krvlju..
eks: to ti se zove cista projekcija.![]()
![]()
eto. i aj ti sad pricaj nesto..
Radnička fronta
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Eto, rekla sam ja o čemu se radi. Hipnoza masa, sektašanje.
Kolinda Kitarović » wrote:Suze mi idu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali falsificirao si dosta toga. Nije Mate rekao (isuse, ovo me podsjeća na ono, jel u onoj reklami bilo Mate je rekeel?) da je to problematičan dio nego bitan dio i da nije ništa loše.
..ma falsificirao.. recimo da sam sazeo, komprimirao nekako.
ok, mate je rekao da je to bitan dio.. 23:12 -23:21. je, kad malo bolje razmislim, rekao je da je to bitan dio. cak mi se cini kad malo pojacam ton da je rekao da je to najbitniji dio. tj, kad pojacam do daske cuje se kako kaze da je to jedini dio. ako nalozim na predpojacalo, cak se cuje i kako lipti krv negdje iz offa.
eto, jest, bitan je dio, ja sam pogrijesio. razapnite me..
-
jednokratni klon
Ja ne znam što si upro da nam se sviđa tvoj idol...a unda » wrote:![]()
..ma falsificirao.. recimo da sam sazeo, komprimirao nekako.
ok, mate je rekao da je to bitan dio.. 23:12 -23:21. je, kad malo bolje razmislim, rekao je da je to bitan dio. cak mi se cini kad malo pojacam ton da je rekao da je to najbitniji dio. tj, kad pojacam do daske cuje se kako kaze da je to jedini dio. ako nalozim na predpojacalo, cak se cuje i kako lipti krv negdje iz offa.
eto, jest, bitan je dio, ja sam pogrijesio. razapnite me..
![]()
eto, upirem. svidjat ce ti se. kad tad.
-
jednokratni klon
Oće oće, evo već osjećam da mi se počinje sviđati. Idem sad vidjeti opet taj dio, zbog tebe
-
jednokratni klon
"da dođe tih nekih sto tipova sa čekićima... to nije, to nije, to nije loše."
A ti sad reci di je rekao da je to problematično?
..ma ne trebas vise gledat. kasno ti je sad..Kolinda Kitarović » wrote:
Oće oće, evo već osjećam da mi se počinje sviđati. Idem sad vidjeti opet taj dio, zbog tebe![]()
gdje govori o nasilju. Kad već trebaju dokazi.

nije rekao.Kolinda Kitarović » wrote:"da dođe tih nekih sto tipova sa čekićima... to nije, to nije, to nije loše."
-
jednokratni klon
Sprdaj se ti, sprdaj. Znaš ti da nam je Mate u grupi?
-
jednokratni klon
Pa jasno da nije rekao. To si izmislio. Jer si selektivno slijep u vezi njega.
..ma izbaci ga. ko ga jebe. ma sve izbaci. ko ih jebe.Kolinda Kitarović » wrote:
Sprdaj se ti, sprdaj. Znaš ti da nam je Mate u grupi?Bili su fer oko toga i šerali nas pa sam ih lajkala sve do ovog incidenta, ali imam ja i kriterije.
-
jednokratni klon
Pa nisam ja u ovoj priči totalitarist nego on.
eto, jesam. jel imas jos neku zelju?Kolinda Kitarović » wrote:
Pa jasno da nije rekao. To si izmislio. Jer si selektivno slijep u vezi njega.
-
jednokratni klon
Još ćeš reći da sam te ja natjerala da ga obožavaš i da upireš tu da ga svi moramo voljeti.
dobro. nasilan je totalitarist zedan krvi i nasilja i nemoj ga izbacit. fer inaf.
Jebse, undo.

Rekao je, na početku je rekao da će pričati o četvrtoj razini djelovanja koja je nekako najproblematičnija. Ne da mi se tražiti, ali znam da jest rekao. Ali to ne znači da je problematična njemu, već da drugima može biti problematična. I sad po stoiljaditi put: jedno je kad se nasilje dogodi, pa netko prema njemu zauzme stav; drugo je pak kad netko nasilje proglasi jednom od metoda, odnosno, da ne budem nepoštena, kaže da nema s tim problem. Dužnost je civilizirana čeljadeta reći da je to nešto nepoželjno do čega ne smije doći. Ako se pak dogodi, onda se može objašnjavati i opravdavati i postavljati pitanja viših ciljeva. Ali dati i najmanji mig da s tim nemaš problem doslovce je legitimiranje nasilja. I to je toksično. Sad moš nastavit s "ali", undo.Kolinda Kitarović » wrote:
Sprdaj se ti, sprdaj. Znaš ti da nam je Mate u grupi?Bili su fer oko toga i šerali nas pa sam ih lajkala sve do ovog incidenta, ali imam ja i kriterije.
necu. sam sam sebe natjerao. ti nemas nista s tim. mislim, ako ne zelis imat. ako te to vrijedja i zelis imat, reci koliko zelis imat, nema problema. kako god ti oces..Kolinda Kitarović » wrote:
Još ćeš reći da sam te ja natjerala da ga obožavaš i da upireš tu da ga svi moramo voljeti.![]()
![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
možda malo krvi...Kolinda Kitarović » wrote: Fronta je ok, solidni su, pismeni. Ali šta ja znam, mislim, načelno podržavam, pratim, ali nešto mi nedostaje da stanem sto posto uz njih
'if you fall, i'll be there' (floor)
ma, seres, eto. nije istina.Zekoslawa » wrote:Jebse, undo.![]()
![]()
![]()
Rekao je, na početku je rekao da će pričati o četvrtoj razini djelovanja koja je nekako najproblematičnija. Ne da mi se tražiti, ali znam da jest rekao. ..
-
jednokratni klon
Čuj, dok je on u grupi civiliziran, a jest jer dosad se nije ni oglasio (..a unda » wrote: dobro. nasilan je totalitarist zedan krvi i nasilja i nemoj ga izbacit. fer inaf...usput objavi krestomatiju svojih kriterija. menjuel neki, nesto. to ce bit pravi triler.
![]()
![]()
I imala sam o njemu tad daleko bolje mišljenje nego sad. Ali opet, nemam ga zašto izbaciti.
Moji su kriteriji takvi da ne sviđam lika koji šalje rabijatne tipove na ulice.
-
- Information
-