A bidan.....a unda » wrote: to9 je pocelo od toga sto je miki prognozirao oko milijun silovanja u hrvata od strane izbjeglica.
on misli da ce izbjeglice silovat samo zene.
Pa njega će prvog, on se svugdje prvi gura.
A bidan.....a unda » wrote: to9 je pocelo od toga sto je miki prognozirao oko milijun silovanja u hrvata od strane izbjeglica.
on misli da ce izbjeglice silovat samo zene.
..znaci, njemacka roba bi mogla sad preko splitske luke ic.Zmaj021 » wrote: neam pojma.. kolone kamiona su se hvatala prije zatvaranja, a sad valjda idu na neke druge prelaze.
Aha...a unda » wrote: ..a sta, banane su jer su se preplasile silovanja miljunskog?
turska, unda, turska.. na ovom E75, odnosno M5, možeš vidjet samo turske kamione, tek pokoji njemački, bugarski i srpski. mislim da grčku tablicu nisam nikad vidio ni na kakvom vozilu....a unda » wrote: ..znaci, njemacka roba bi mogla sad preko splitske luke ic.
jooj, kad izbjeglice shvate da mogu preko bosne. citava kamesnica ce im bit granicni prijelaz. i sve ce to..a di ce nego u split i to na bacvice. ko to more platit. ocekujem da ce miki im svojim tijelom branit prolaz na tunelu na klisu..![]()
fali žene, drž se muških..Eks » wrote:
Aha.I onda su provele "ihihih" revoluciju (ne zajebavam se, kompulzivno su to pisale) i na kraju zaključile da sam ja zločesta jer sam rekla da se žele sprdat s izbjeglicama i zato drame.
šta, da nabavim dasku?MightyMe » wrote:Nadan se da je sve pod kontrolon. Da su napripravili vode i hrane. Ova taktika mi se čini okej, ne može se drugačije. Ovako na valove ih puštat da se stigne sredit situacija unutar države.
..ali to turci uvoze iz njemacke. a ako i izvoze, opet mogu preko splitske luke..Zmaj021 » wrote:
turska, unda, turska.. na ovom E75, odnosno M5, možeš vidjet samo turske kamione, tek pokoji njemački, bugarski i srpski. mislim da grčku tablicu nisam nikad vidio ni na kakvom vozilu..
e, a stas drugo. rasporedit malo pritisak da ne bi doslo do sranja.MightyMe » wrote:Nadan se da je sve pod kontrolon. Da su napripravili vode i hrane. Ova taktika mi se čini okej, ne može se drugačije. Ovako na valove ih puštat da se stigne sredit situacija unutar države.
..prvo, ne govori prebrzo i drugo, cemu ponos?Eks » wrote:Ovo je prvi put da sam osjetila neku vrstu hm pa ponosa na ovu našu državu.
.. a cuj, svatko se koristi ovom situacijom kako moze i za sto moze. ok, sere, ali ne sere bezveze, zna dobro sto govori i zasto to govori. srbija dobro politicki koristi ovu situaciju. na koncu, osim bosne i makedonije, okruzena je eu. izbjeglice su usle u eu, u grcku, u bugarsku nesto i formalno, eu je (pro)pustila izbjeglice u makedoniju i srbiju i ista ta eu ne zeli (pro)pustit izjeglice iz srbije opet u eu.
Pa baš zato...a unda » wrote: ..prvo, ne govori prebrzo i drugo, cemu ponos?
u ovakvoj situaciji, cak i ako dolaze neke vijesti o nekoj zatecenosti, neorganiziranosti, meni sve djeluje vrlo kontrolirano, stalozeno, pa i empaticno ako vec oces. vrlo dobar primjer, vrlo dobar stav, ne samo u evropskim okvirima.
Tu se slažem.sto ce bit sutra ili za deset dana, ne znam, ali ovaj pocetak, a pocelo je ono, jucer tek konkretno, obecava, sustav funkcionira i tu je najmanje vazan ponos, a puno vise sigurnost i nama i izbjeglicama.![]()
Kad nije uspjela dić Zokija.naravno, uvijek ima tih sustavnih histericnih izleta poput one bolesno ambiciozne tuke koja hoce dizat vojsku.. voli ona da se nesto dize, bilo sta, ali kad ona oce..

Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests