Imigranti
Jel mislis da bi se dodig samnom slozija kad bi mu reka da su ovi imigranti ustvari nasi okupatori, iako oni jos toga nisu svjesni?..a unda » wrote: ..ma ne nudim ti ja dodiga, ali ono, malo popricat s covikom, poslusat ga, mozda ti da koji savjet i tako..
on ih ima tamo i takvih, iz buducnosti..![]()
cek, sta proucavat tvoje teme? miki..ej, miki, kako si.. jugo, a? a jebiga, stas..
A otkad nacionalsocijalizam nema veze sa socijalistickim grbom..a unda » wrote:nego miki, ti kao nacionalsocijalist, kakve veze ima s tim ona crvena zvizda u tvom avataru? kako ti to uskladjujes?![]()
..vjerojatno bez nekih problema, jelda? ..dapace, jel tako? samo tako i moze?
Sta je lose u tome da sam socijalist s nacionalnim identitetom
dodig? oo, pa ja mislim da bi se i te kako slozio. osim onog da nisu svjesni. po njemu, svjesni su oni, i te kako svjesni. e, da svjesni..miky0 » wrote:
Jel mislis da bi se dodig samnom slozija kad bi mu reka da su ovi imigranti ustvari nasi okupatori, iako oni jos toga nisu svjesni?
njemu je socijalizam isto sve dao, voli on socijalizam, ali nesto je tu ono.. falilo. ma, falilo je nesto, sta je ono falilo..ma sta ono..jel vjera? ma je, ok, ali nije bas vjera, nesto drugo, ono..kako se kaze..ah, da.. nacija!
jedina razlika izmedju tebe i njega je sto on tesko moze bit sam sebi pacijent. slicnost je da isto odbija pomoc..
a od kad ima veze? mislim, od kad?miky0 » wrote:
A otkad nacionalsocijalizam nema veze sa socijalistickim grbom
Sta je lose u tome da sam socijalist s nacionalnim identitetom
znao sam ja da ces ti pokusat nac nacina kako spojit nespojivo. dva plus dva je pet i slus.
lose je u tome sto se nije naucila razlika izmedju socijalista s nekim nacionalnim identitetom i nacionalista sa socijalnim identitetom, pa se onda buca socijalizam s nacijom.
sve ovo sto ti pises, sto crvenih zvizda da ti prilipis, da se nakitis njima, nece ti pomoc, zaludu ti je.. to je blisko socijalizmu isto kao ono sto govori ruza tomasic.
Taman poludila. Nisam spavala jedva, nalokala sam se kave danas i sad moram ponavljat i za drugi ispit jer se ne zna ko pije, a ko plaća tamo i još mi miki fali sa svojim halucinogenim svojstvima...a unda » wrote: ..popravljam spaher umedjuvremenu, dovoljno sam lud. citaj ti mikijeve konstrukcije, ako smijes, aj, citaj..
..taman poludila?Eks » wrote:
Taman poludila. Nisam spavala jedva, nalokala sam se kave danas i sad moram ponavljat i za drugi ispit jer se ne zna ko pije, a ko plaća tamo i još mi miki fali sa svojim halucinogenim svojstvima.![]()
bome, dobra si kad znas tocno sto radis. ono, neko te zove na telefon i pita sta radis..pa, taman sam oprala robu, taman sam rucala, taman sam poludila..
Taman potamanila ručak...a unda » wrote: ..taman poludila?
bome, dobra si kad znas tocno sto radis. ono, neko te zove na telefon i pita sta radis..pa, taman sam oprala robu, taman sam rucala, taman sam poludila..
Ajde se ne bavite samnom, jer problem ove drzave ne lezi u meni, vec u placenickim veleizdajnickim politicarima, za koje dragi forumasi VI dajete svoje glasove.
Usput koristim priliku, i porucujem kako ce, kad broj imigranata bude toliko velik, broj kriminalnih djela porast za miljun posto, a s time i silovanja. Drage moje forumasice, ja mislim na vas, i zagovaram politiku zatvaranja granice, al ako vam je to jedinstvena prilika da vas netko potegne, ko sam ja da vam se suprostavim
A sad odo na 2litreni bocun pive
Usput koristim priliku, i porucujem kako ce, kad broj imigranata bude toliko velik, broj kriminalnih djela porast za miljun posto, a s time i silovanja. Drage moje forumasice, ja mislim na vas, i zagovaram politiku zatvaranja granice, al ako vam je to jedinstvena prilika da vas netko potegne, ko sam ja da vam se suprostavim
..to da te uspava nakon dvi litre vina?miky0 » wrote:Ajde se ne bavite samnom, jer problem ove drzave ne lezi u meni, vec u placenickim veleizdajnickim politicarima, za koje dragi forumasi VI dajete svoje glasove.
ocekujem ujutro novo bistro razmisljanje. neka nova tajna..
ako si izdajnik nacionalsocijalizma, pa kako je da je, jos uvijek je bolje nego nacionalsocijalizam.
ako narastu ta silovanja miljun posto, tebe ce barem pet crnih mora s recinom u uhu opalit..
ko si ti?
ja sam otelo, miki.
sta si otelo?
evo, otima mi se, miki.. a miki, znas ti jaga?
ne znam. oces ga upoznat.. aj se sad lipo ti okreni (vrti mikija rukom po kosi), pa ti ja ga..
(miki, malo poslije..) alah bismilah..
e, moj miki, prvo ce da te kara, onda da drubi..
A ja mislija da si napisao dozivljene uspomene..a unda » wrote: sekspir. al nema to veze. pitanje je samo oces li bit silovan ili ces iz ljubavi..
Znas da mi je to jucer palo na umPero » wrote:Miki, ti si poduzetan čovjek. Završila sezona, a ti imaš novi Škodilac koji malo troši. Pravac Tovarnik i ponudi taksi izbjeglicama do Bregane. Svi upisuju.
Inace, koliko od tovarnika do bregane ima km? I koliko bi moga po turi uzet? I koliko bi ja kosta gori, mislim koliko bi trosija na se
..a sta, jos oces i menadzera? jel ti mos ista sam napravit?miky0 » wrote:
Znas da mi je to jucer palo na um
Inace, koliko od tovarnika do bregane ima km? I koliko bi moga po turi uzet? I koliko bi ja kosta gori, mislim koliko bi trosija na se
miki, silovat ce te i onda ces s njima u njemacku zapocet novi, slobodni zivot..
oš autoputem? lipovac-bregana je nekih 120kn, pa ti računaj.miky0 » wrote:
Znas da mi je to jucer palo na um
Ja pod gasom funkcioniram barem 300% trezvenije..a unda » wrote: ..e, ti mislio, ti mislio.. ne mos samo pit i mislit, moiras malo mislit i nepit..
s alkaloidnim u autu.. nadnica za strah....a unda » wrote: ..
miki, silovat ce te i onda ces s njima u njemacku zapocet novi, slobodni zivot..
Pa on je gori domaci, a matusa mu ide, pa ono nece puno fulat..a unda » wrote: ..a sta, jos oces i menadzera? jel ti mos ista sam napravit?
..sta matusa? miki, jel znas racunat? e, pa racunaj da ce te jebat.
znaci, ocemo zatvarat granice ili ne? ili cemo ih zatvorit tek kad ti zaradis na izbjeglicama?
-
- Information
-