Imigranti

Koljite se i gložite!
Pero

Post 15 Sep 2015, 17:48

..a unda » wrote: kakva razlika? ma uzmes i od slovaka i od taljana. ali, to jedva da ti pokrije troskove, jel tako. :(

apartmane za slovaka i taljanca uzmes u mikija i on ti plati proviziju sta niko nece doc, tri eur npr. na crno. bit ce sretniji nego da ti njemu platis 30 eura na koje ce on morat platit porez.. :D
I sa 3 mikijeva EURa da mu nitko ne dolazi, tax free, će mi pokrit troškove? Pa dnevnica za Slovačku je 50EUR. :zubo:

Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 16 Sep 2015, 20:47

frka na granicama.. ne znam šta će bit za koji dan. ovo zatvaranje granica neće na dobro.
ilegalno se prelazi iz srb u hr, a po tim šumama ima još nerazminiranih polja.

ne znam šta je rješenje, al ovo ne može bit.

počelo zatvarat prelaze i za redovan putnički saobraćaj, a meni u nedelju valja za austriju. kuda ću?
kojim pravcima idete iz hr? kakvi su putevi?
MightyMe

Post 16 Sep 2015, 21:34

Minirano je gore uz Dravu, koliko san skužia. Tamo di prolaze nije. A i gore je močvara i Dunav tako da i nije baš primamljivo.

Koliko je meni poznato, u Austriju se ide uglavnom preko Maribora. A to znači autoput osim na dijelu od slovenske granice do Ptuja. Valjda nije toliko govno da se GP Macelj zatvori.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 16 Sep 2015, 21:50

Unda, preduga mi je ona tamo kobasica za parcijalno odgovaranje...pa cu nekako ovako...

amerikanci su zasrali, a to znas i ti s arapakim proljecem, i zeljom da na kraju balade razjebu siriju micanjem asada, sto uz otpor rusije nisu uspili. I eto rezultata, imigranti u evropi.

Tajni dogovor rusije i njemacke zapravo stvarno nije tajan, vec je javan. Poznato ti vajda da je do embarga rusiji, njemacka u trgovinskoj razmjeni s rusima zaradjivala preko 40 miljardi eura? Nisam nasao svjeze podatke, niti imam ambicija u pronalazenju istih sada, ali ovako odoka, bilanca nakon ove godine nece prec 50% nikako.

I otkud ti to da se rusi i njemci u ukrajni pestaju?

Nasi politicari trebaju jasno i nedvojbeno rec da mi za imigrante nismo spremni, jer smo nesposobni ostvarit normalne uvjete za zivot i nasim gradjanima u vlastitoj drzavi. Rec evropi kako smo mi blablabla spremni za imigrante, je idiotski kad istovremeno nasi gradjani hrle ka toj evropi. Svatas li ti mene :ne zna:

Sta se tice utaje poreza...da odjednom svi plate sve sta trebaju platit, drzava istog trenutka odlazi u stecaj jer automatski sve firme odlaze u bankrot, pa sve skupa odjednom postaje jedna velika pucka kuhinja. Ali itekako razumim da ti ovo neces nikad razumit ;)

I na koncu, kako ce to hrvatska profitirat s 3-4 miljuna arapa?
Zmaj021

Post 16 Sep 2015, 21:56

MightyMe » wrote:Minirano je gore uz Dravu, koliko san skužia. Tamo di prolaze nije. A i gore je močvara i Dunav tako da i nije baš primamljivo.
negdje sam pročitao da u vu-sr županiji ima još miniranih područja, a koja se mogu naći na putu izbjeglicama. :ne zna:
Koliko je meni poznato, u Austriju se ide uglavnom preko Maribora. A to znači autoput osim na dijelu od slovenske granice do Ptuja. Valjda nije toliko govno da se GP Macelj zatvori.
zbog sukoba su ovdje zatvorena 2 prelaza. mađari su čak počeli slati vojsku na granicu..
ono, može se nać ruta, al sutra neće bit bolje nego danas.. raja nema kud.
miky0
ST Leader

Post 16 Sep 2015, 21:58

Eto, mojim tvrdnjama da sam potpuno u pravu, potvrdjuju i slovenci, koji zatvaraju granice

Ma kako to, moj forumski puce, da jedna takva multikulti tvorevina pokaze svoje pravo lice? Trazi od banana drzava da prihvati imigrante, a istovremeno taka evropa kaze NE tim istim imigrantima. To vam se, moj forumaki puce dogodi glupanima koji glume veceg papu od pape :tuzni:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Sep 2015, 13:14

miky0 » wrote:Unda, preduga mi je ona tamo kobasica za parcijalno odgovaranje...pa cu nekako ovako...

amerikanci su zasrali, a to znas i ti s arapakim proljecem, i zeljom da na kraju balade razjebu siriju micanjem asada, sto uz otpor rusije nisu uspili. I eto rezultata, imigranti u evropi.

Tajni dogovor rusije i njemacke zapravo stvarno nije tajan, vec je javan. Poznato ti vajda da je do embarga rusiji, njemacka u trgovinskoj razmjeni s rusima zaradjivala preko 40 miljardi eura? Nisam nasao svjeze podatke, niti imam ambicija u pronalazenju istih sada, ali ovako odoka, bilanca nakon ove godine nece prec 50% nikako.

I otkud ti to da se rusi i njemci u ukrajni pestaju?

Nasi politicari trebaju jasno i nedvojbeno rec da mi za imigrante nismo spremni, jer smo nesposobni ostvarit normalne uvjete za zivot i nasim gradjanima u vlastitoj drzavi. Rec evropi kako smo mi blablabla spremni za imigrante, je idiotski kad istovremeno nasi gradjani hrle ka toj evropi. Svatas li ti mene :ne zna:

Sta se tice utaje poreza...da odjednom svi plate sve sta trebaju platit, drzava istog trenutka odlazi u stecaj jer automatski sve firme odlaze u bankrot, pa sve skupa odjednom postaje jedna velika pucka kuhinja. Ali itekako razumim da ti ovo neces nikad razumit ;)

I na koncu, kako ce to hrvatska profitirat s 3-4 miljuna arapa?
..pa amerikanci zaseravaju vec ima jedno sto godina i stas sad, sta? osim toga, ko kaze da su samo amerikanci zasrali.. nema ga ko nije. :D

i sta bi ti sad.. objavio rat americi, sta? :D

o mkojem ti tajnom javnom dogovoru sura i njemacke pricas? nemas ti ambicija trazit nikakve podatke.. :D

a nego ko se pesta u ukrajini? il su njemci pordzavali ruse u ukrajini? :D

a ko je to spreman za izbjeglice? kakvi su to normalni uvjeti? nema normalnih uvjeta za izbjeglice. ne za imigrante, za izbjeglice. malo ce ih rasporedit, neki ce odustat, neki ce dobit azil, neki ce ostat, neki ce ic dalje, neki ce se vratit.. :kokice:
sta se ti bavis time, kakve to veze ima s tobom? :D

dakle, ti oces rec da je neplacanje poreza pomoc drzavi da ne ode u bankrot. dakle, to je pomaganje ovim veleizdajnicima da odsanu na vlasti. bravo, miki, bravo, svatam, svatam, kako ne bih svatio, nismo od jucer, miki.. ;)

:D
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2015, 13:16

miky0 » wrote:Eto, mojim tvrdnjama da sam potpuno u pravu, potvrdjuju i slovenci, koji zatvaraju granice

Ma kako to, moj forumski puce, da jedna takva multikulti tvorevina pokaze svoje pravo lice? Trazi od banana drzava da prihvati imigrante, a istovremeno taka evropa kaze NE tim istim imigrantima. To vam se, moj forumaki puce dogodi glupanima koji glume veceg papu od pape :tuzni:
sta kako to? pa pogledaj sebe, podji od sebe i to ti je evropa. mic po mic, fasizam.. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2015, 15:03

..a unda » wrote: ..pa amerikanci zaseravaju vec ima jedno sto godina i stas sad, sta? osim toga, ko kaze da su samo amerikanci zasrali.. nema ga ko nije. :D

i sta bi ti sad.. objavio rat americi, sta? :D
Je, lud sam objavit rat americi :facepalm: lipo bi imigrante posla njima. Evo vam brod i sretno. Usput bi im dao i americku zastavu da lipo kad stignu mogu mavat o'tom zastavom ;)
..a unda » wrote: o mkojem ti tajnom javnom dogovoru sura i njemacke pricas? nemas ti ambicija trazit nikakve podatke.. :D
Pa reka san ti. Trgovina izmedju njih. A s tom trgovinom amerika ocito nijs bas zadovoljna ;)
..a unda » wrote: a nego ko se pesta u ukrajini? il su njemci pordzavali ruse u ukrajini? :D
A rusi i ukrajinci. Nisam vidija njemce. Ti jesi :misli:
..a unda » wrote: a ko je to spreman za izbjeglice? kakvi su to normalni uvjeti? nema normalnih uvjeta za izbjeglice. ne za imigrante, za izbjeglice. malo ce ih rasporedit, neki ce odustat, neki ce dobit azil, neki ce ostat, neki ce ic dalje, neki ce se vratit.. :kokice:
Normalni uvjeti su stvorit normalne uvjete u siriji :facepalm:
..a unda » wrote: sta se ti bavis time, kakve to veze ima s tobom? :D
Nema jos nikakve veze, ali ce bit. Eto, kad dodju malo do splita, moze izvadit koji koju sablju i okinit mi glavu. A onda ce to imat itekakve veze samnom :tuzni:
..a unda » wrote: dakle, ti oces rec da je neplacanje poreza pomoc drzavi da ne ode u bankrot. dakle, to je pomaganje ovim veleizdajnicima da odsanu na vlasti. bravo, miki, bravo, svatam, svatam, kako ne bih svatio, nismo od jucer, miki.. ;)

:D
E sad, znaci da se slazes samnom kad kazem da kas nas hdzsdp jednom uspiju odvest do bankrota, zasluzuju sud kakav veleizdajnici zasluzuju? ;)
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2015, 15:07

..a unda » wrote:
sta kako to? pa pogledaj sebe, podji od sebe i to ti je evropa. mic po mic, fasizam.. :D
Ne lupetaj. Lipo sam objasnija jos na pocetku topica sta nam se sprema i kako ce se evropa postavit a sta ce ocekivat od nas.
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2015, 15:12

miky0 » wrote:
Ne lupetaj. Lipo sam objasnija jos na pocetku topica sta nam se sprema i kako ce se evropa postavit a sta ce ocekivat od nas.
nisi ti nista objasnio. nisi ti dio rjesenja, ti si dio problema. ti uopc ei nemas misljenja, ti ides kod babica i dnevno hr po misljenje.. :D

od nas mos, eto, samo fasizam ocekivat. a i od evrope. to ide tuda i nema tu pomoci neke dok se ne zakuha posve. :D
MightyMe

Post 17 Sep 2015, 15:12

I pape i dida bili su alkajda. :usama:
Zmaj021

Post 17 Sep 2015, 15:15

gdje sušić, nije sušić..
MightyMe

Post 17 Sep 2015, 15:20

Image
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2015, 15:21

..a unda » wrote: nisi ti nista objasnio. nisi ti dio rjesenja, ti si dio problema. ti uopc ei nemas misljenja, ti ides kod babica i dnevno hr po misljenje.. :D

od nas mos, eto, samo fasizam ocekivat. a i od evrope. to ide tuda i nema tu pomoci neke dok se ne zakuha posve. :D
Opet lupetas. Nebrojeno puta sam dokazao da oni objavljuju ono sto ja pomislim ;)

Ja sam isprid njih svih skupa, a i vas, jedno 100 godina :bicedobro:
Zmaj021

Post 17 Sep 2015, 15:22

miky0 » wrote:
Opet lupetas. Nebrojeno puta sam dokazao da oni objavljuju ono sto ja pomislim ;)

..negdje u 1915, a? :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2015, 15:31

miky0 » wrote:
Je, lud sam objavit rat americi :facepalm: lipo bi imigrante posla njima. Evo vam brod i sretno. Usput bi im dao i americku zastavu da lipo kad stignu mogu mavat o'tom zastavom ; )

Pa reka san ti. Trgovina izmedju njih. A s tom trgovinom amerika ocito nijs bas zadovoljna ; )

A rusi i ukrajinci. Nisam vidija njemce. Ti jesi :misli:

Normalni uvjeti su stvorit normalne uvjete u siriji :facepalm:

Nema jos nikakve veze, ali ce bit. Eto, kad dodju malo do splita, moze izvadit koji koju sablju i okinit mi glavu. A onda ce to imat itekakve veze samnom :tuzni:

E sad, znaci da se slazes samnom kad kazem da kas nas hdzsdp jednom uspiju odvest do bankrota, zasluzuju sud kakav veleizdajnici zasluzuju? ;)
pa posalji onda i izbjeglice i imigrante americi. fino ih stavi u paket i posalji. napisi na paketu.. salje miki. ili na brodu..daj im brod, eto i plivaj za njima do otranta da ne bi koji skocio u more i pobjegao zidjat dzamiju na bacvicama.. :D

aj, pusti ti te javne tajne i trgovinu za veceras, jos je rano za pit, nisi valjda vec poceo? :D

da, od pustih zavjera ti u ukrajini vidis samo ruse i ukrajince. nato je ostao doma, kopa nos prstom i gleda sta je iskopa.. :D :D
ono sto njemci nisu htjeli oprostit grckoj, sad su to dali ukrajini, a da su pod istim uvjetima dali grckoj kao sto sad daju ukrajini, ne bi grckoj imali sta oprastat.. :D

a kako su nastali ti nenormalni uvjeti u siriji? kad? od asada? :D

znas, imas nesto sto se zove..kako ono.. povijest. ne mora bit bas davna povijest, ali nije ni samo ono od prije pet godina, od kad si nabavio mobitel i poceo citat indeks.
e, to malo citat. upozoravam, ima vise od dvije recenice.. :D

ako se bojis da ce oni doc do splita i otkinut tebi glavu, imam rjesenje za to. dr dodig na firule, on ti je sef psihijatrije. obrati mu se s povjerenjem, on ce te razumjet.. iste ste pameti.. :D
ili, ako to oces sprijecit, nabavi pistolj (ali tu nastoj zaobic dr dodiga, cak i on ima neku odgovornost ) i na granicu, cuvaj nas. ako neces ti, propali smo, sve ce nam glave poskidat.. :D

ja se slazem samo s onim sto ja kazem, a ti se ne slazes ni sa sobom. tj zavisi, kakva je bila vecera i tako to.. :D
meni nije jasno jel ti branis ovu drzavu ili je oces rusit? jel ti oces evropu ili neces? jedino sto si prizano sebi i drugima je da si nacionalsocijalist. drzi se onda toga i ne pizdi vise. budi ponosni nacist i ne boj se sablji. postoje puno realniji strahovi.. :D:D
Zmaj021

Post 17 Sep 2015, 15:35

dakle, 1915.

Oct 12th - Ford Motor Company under Henry Ford manufactures its 1 millionth Model T automobile
Oct 12th - Theodore Roosevelt criticizes US citzens who identify themselves, with dual nationalities
Oct 16th - Great Britain declares war on Bulgaria
Oct 19th - Russia/Italy declares war on Bulgaria
Oct 19th - US bankers arrange a $500 million loan to the British and French
..
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2015, 15:38

:rofl:
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2015, 15:40

miky0 » wrote:

dobro, lupetam..ali isto, nemoj mislit da te tjeram, ali dr dodig ima tu iskustva. nisi mu ti prvi kojeg prate, citaju misli, ihh.. :D
miky0
ST Leader

Post 17 Sep 2015, 16:09

Fala ti na ponudi za dodiga, ali meni on nema u cemu pomoc, jer je meni sve jasno.

Aj iskreno, siti se, nakon svega par miseci vladavine zokijeve vlade sam skuzija koji je to jad, pa otvorim temu. Eto, prouci svaku moju temu na politici, i skuzit ces da je otvorena zbog onog sto se tek ima odigrat. I zato mi nije dodig potriban, osim mozda ponekad kad se pogledam u ogledalo i kazem si:

E miki, miki, ti ko da si dosa iz buducnosti ;)
Eks

Post 17 Sep 2015, 16:11

Ajme, vrištim. :rofl: :rofl: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2015, 16:16

miky0 » wrote:Fala ti na ponudi za dodiga, ali meni on nema u cemu pomoc, jer je meni sve jasno.

Aj iskreno, siti se, nakon svega par miseci vladavine zokijeve vlade sam skuzija koji je to jad, pa otvorim temu. Eto, prouci svaku moju temu na politici, i skuzit ces da je otvorena zbog onog sto se tek ima odigrat. I zato mi nije dodig potriban, osim mozda ponekad kad se pogledam u ogledalo i kazem si:

E miki, miki, ti ko da si dosa iz buducnosti ;)
..ma ne nudim ti ja dodiga, ali ono, malo popricat s covikom, poslusat ga, mozda ti da koji savjet i tako.. :D
on ih ima tamo i takvih, iz buducnosti.. :D :D

cek, sta proucavat tvoje teme? miki..ej, miki, kako si.. jugo, a? a jebiga, stas.. :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Sep 2015, 16:19

nego miki, ti kao nacionalsocijalist, kakve veze ima s tim ona crvena zvizda u tvom avataru? kako ti to uskladjujes? :kokice:

..vjerojatno bez nekih problema, jelda? ..dapace, jel tako? samo tako i moze? :D
Eks

Post 17 Sep 2015, 16:19

:S :rofl: :rofl:
  • Information