Ima u cijelom nastupu oko tih automobila svakakvih diverzanata i diletanata. Na stranu to. Od svih tih istupa poput Jovanovićevog nema nikakve koristi. Dapače, samo potpiruje vatru....Beau » wrote: Ma dobro, to je sad vec natezanje teorije.
Ako su tolko sigurni u isplativost te kupnje, zasto ih ne voze. Zasto se tako lako daju pokolebat ako su ispravno postupili
Zasto se nisu potrudili nimalo objasnit ljudima da je isplativije. Nego se jovanovic prvo prospe s kocijom, a onda zeli jeftinije auto jer je neprimjereno da vozi skupo. A zoki veli da ne moze. I to je to, kraj price
I na kraju ih ne voze!! To je najgluplje od svega.
Ne znam što piše u tim ugovorima (možda ima negdje jer je to išlo preko središnjeg drž. ureda za javnu nabavu), ali meni je jasna računica i znam da nekome tko zapili da su bahati lopovi svi od devedesete na ovamo nije jednostavno objasniti, u principu, jednostavnu računicu. Jer je ne žele prihvatiti i ne žele shvatiti (ili ne mogu
Čudi me da nitko ne pita zašto u restoranima češće mijenjaju lonce i tave kad moja baba doma ima lonce koje je dobila kad se udavala i, eto, još služe svrsi...
S druge strane raja je glupa. Je, eto, baš je. Eno se onaj Varga vozi u starom Audiju na koji se ulupava tko zna koliko love. Pusićka u starom BMWu, MrakTaritatarirataraš u staroj S klasi kao i Vrdoljak i na koncu skoro svi...u nekom manje novom i neaudiju a6. Zašto? Zato da ga Bago ili netko od njegovih kolega ne upita, uslika i počne ga jebat u čemu se to vozi...Pa će se onda lijepo plaćati popravci izvoženih limuzina dok će u novima patrolirati murjaci...i tako. Baš kako i treba biti u ovoj zemlji jer narodu najveće opasnosti prijete od audija, pedera i lezbi, ćirilice i sličnih nerješivih stvari koje život znače...