Ma on je kukavica, pa mi je lakse s tobom..a unda wrote:
sto se toga tice da. ali, eno ti izvor, pa se s njim kaci, sta si se mene uvatio.. : otresa nogom:![]()
Referendumi: Škoti, Katalonci, Flamanci, Krimci...
Koji ce mi on kurac? Aj da si me kod visekratne posla, al kod ovog redikula..a unda wrote: aj najprije na repeticije kod karamarka, ono mentalne vjezbe i to..![]()
..a unda wrote:..pa dobar tekst. ko narucen..![]()
salim se, stvarno je sve ok, nemam vecih zamjerki, tu i tamo nesto primjecujem poput onih nekih zakrpi proracuna koje se spominju i ako je to u danasnjem jutarnjem, tj ne znam kad je bilo to tu tinjanu, ali jucer navecer sam gledao..mislim da je bilo jucer, karamarka koji je po obicaju bulaznio i gledao oko sebe u cudu da provjeri gdje je i spominjao svaki cas neke zakrpe..
a tu je i ova slija u jutarnjem, ne znam jel meni monitor prljav, ali nasli su mu sliju gdje pari da odgovara pred plocom, ne znam.. anu karenjinu..
inace, ovo sto je rekao, stima, ne vidim neke tu sad probleme, muljanja, neistine.. ono, politcki govor, premijerov govor i sve korektno. narocito ono o dva mandata. mislim, znam ja da se tu radi oizborima i nagovaranju, ali ja mislim da je to tako kao sto kaze, ne mos u jednom mandatu nista napravit..
Al ima i druga slika di je lip.
Fala, miki.miky0 wrote:
Dodjes do texta, drzis prst tamo gori na onoj traci, a onda ti izidje prozorcic s opcijama, pa pritisni copy ili kopiraj, pa onda doji vamo i drzi prst pa ti izadju neke opcije a ti pritisni zalipi ili paste.
Znam, jednom sam probala pa nije uspilo. Odnosno kad drzim prst tu di pisem post, ne ponudi mi da zalipim.
A kad idem na botun, isto nesto zajebaje
Imao bih i na ovo potpitanja, ali mi je kao cjelina sve puno suvislije od Milanovićeva intervjua RTL-u objavljenog u Jutarnjem:
http://www.lupiga.com/vijesti/mijat-sta ... netizacije
http://www.lupiga.com/vijesti/mijat-sta ... netizacije
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mislite li i da će bivši ministar Božidar Kalmeta biti procesuiran?
- Prema onome što znam, trebao bi. O Kalmeti sam ono što sam imao rekao u kaznenim prijavama koje sam podnio, a to je da je on organizirao i kadrovski pripremio zločinačku organizaciju, te osmislio i proveo najveću pljačku u Hrvatskoj i da je bio šef te organizacije. Točno sam to naveo u kaznenoj prijavi i dalje stojim pri tome. Loptica je sada na državnom odvjetništvu.
Kao što napisah nedavno, ovo se klupko treba rješavat od početka, tj. od Kalmete.
Samo za to ćemo morat pričekat neke sposobnije i odlučnije ljude...
- Prema onome što znam, trebao bi. O Kalmeti sam ono što sam imao rekao u kaznenim prijavama koje sam podnio, a to je da je on organizirao i kadrovski pripremio zločinačku organizaciju, te osmislio i proveo najveću pljačku u Hrvatskoj i da je bio šef te organizacije. Točno sam to naveo u kaznenoj prijavi i dalje stojim pri tome. Loptica je sada na državnom odvjetništvu.
Kao što napisah nedavno, ovo se klupko treba rješavat od početka, tj. od Kalmete.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Karamarka.Euklid wrote:Mislite li i da će bivši ministar Božidar Kalmeta biti procesuiran?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Znam da bi ga ti htjela... zato i podržavaš ove koji ga dovode do velike prednosti u svim anketama... ali za ovo ćemo morat pričekati jednu sposobnu ženu premijerku...visekratni klon wrote:
Karamarka.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Vis, vis, pa bas trazim posao. Ne znam kako se nisam sjetila poslat zamolbu na markov trg
Janjetina je najmanji problem, imam dobru znjorukarambol wrote:
ts ts ts...ne salju se tamo zamolbe jebogati...to s kilom janjetine rjesavas.
-
- Information
-