O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 02 Sep 2014, 21:29

miky0 wrote:
I kakve tocno veze imaju laburisti s vlascom :facepalm: :bicedobro:
..sa petrusimulom? :kokice:

.. a sta jedna politicka stranka ustvari oce? nevlast? nemoc? oce pivat, sta.. igrat na balote? :kokice:

..a unda
Undaminator

Post 02 Sep 2014, 21:52

..jebiga miki,di si nesta? sta sad, odma pobignes cim bi se moglo spomenut da su hadeze, esdepe i laburisti i markicka i crkva isti.. :kokice:

isti su, pa sta, nes ti.. :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 03 Sep 2014, 07:31

..a unda wrote: pa o tome sta se zove turizam. apartamanija, rezortamanija, golfovi kursevi, investicije, nekretnine, zemlje istre, prodaje, kupnje, prostorni planovi, trci, lazi, mazi, zajebi i to..

ti bi dobro upravlja turizmom? :kokice: ..naravno da si u pravu, a dakuce. dok god ti budes u pravu, oni ce bit na vlasti. dok je mikija, bit ce i hrvatske. :kokice: :zubo:

:D

znaci, ovaj turizam treba unistit, jel tako? dogodine nema iznajmljivanja, jelda? ono, borba, jelda? :kokice:
Jos nisi svatija :facepalm: mi prvo i osnovno trebamo ukinit ministarstvo turizma, i to je to. Poslin ce sve ic samo od sebe.
miky0
ST Leader

Post 03 Sep 2014, 07:36

..a unda wrote:
..sa petrusimulom? :kokice:

.. a sta jedna politicka stranka ustvari oce? nevlast? nemoc? oce pivat, sta.. igrat na balote? :kokice:
Naravno da skoro svaka szranka oce doc na vlast, ali stavljat laburiste u isti kos sa tvojim hdzsdpeom je poorilicno zesca glupost, jer laburisti jos nikad nisu bili na vlasti, pa shodno tom, nisu odgovorni za unistenjem drzave :bicedobro:
miky0
ST Leader

Post 03 Sep 2014, 07:40

..a unda wrote:..jebiga miki,di si nesta? sta sad, odma pobignes cim bi se moglo spomenut da su hadeze, esdepe i laburisti i markicka i crkva isti.. :kokice:

isti su, pa sta, nes ti.. :kokice:
Ma nisam pobiga, nego mi se mobitel iskljucija, a slab mu je kontakt, te kad ga punim, ne smin s njim nista radit. Jebiga :o
..a unda
Undaminator

Post 03 Sep 2014, 08:18

miky0 wrote:
Naravno da skoro svaka szranka oce doc na vlast, ali stavljat laburiste u isti kos sa tvojim hdzsdpeom je poorilicno zesca glupost, jer laburisti jos nikad nisu bili na vlasti, pa shodno tom, nisu odgovorni za unistenjem drzave :bicedobro:
dobro si rekao.. svaka sranka.. :zubo:
isto je sve to, isto. nema nikakve razlike. ko je u saboru, ima odgovornost. ko je u politickoj stranci, ima politicku odgovornost.
laburisti su ucestvovali i ucestvuju u unistenju drzave, nema tu price.
sta, ako lesar nije bio na celu drzave, onda nema ni nikakvu odgovornost? cist ko djecja guza. ma kako ti kupus..
i nisam ja stavljao laburiste u isti kos. sami su sebe stavili. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 03 Sep 2014, 08:40

..a unda wrote: dobro si rekao.. svaka sranka.. :zubo:
isto je sve to, isto. nema nikakve razlike. ko je u saboru, ima odgovornost. ko je u politickoj stranci, ima politicku odgovornost.
laburisti su ucestvovali i ucestvuju u unistenju drzave, nema tu price.
sta, ako lesar nije bio na celu drzave, onda nema ni nikakvu odgovornost? cist ko djecja guza. ma kako ti kupus..
i nisam ja stavljao laburiste u isti kos. sami su sebe stavili. :kokice:
A koje ti pizdarije valjas...dakle, tebi istu ulogu imaju putnici u autobusu s vozacem koji gazi ljude po tleju, bez obzira sto putnici vicu stani vozac, stani... :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 03 Sep 2014, 08:54

miky0 wrote:
A koje ti pizdarije valjas...dakle, tebi istu ulogu imaju putnici u autobusu s vozacem koji gazi ljude po tleju, bez obzira sto putnici vicu stani vozac, stani... :facepalm:
opet isto. imam dezavu.
ko je spominjao istu ulogu?
ajde, ajde, lesar je barem bio kondukter, s ambicijama da ce se vozac umorit i da ce on putnike ljepse voziti i jos nagovara putnike da mu daju timun.. :zubo:
aj pomijenite naziv u laburisticka sranka. :D

isto, sve je to isto, suc muc i prolij. kurta, murta, jogurta.. :kokice:

ova vlast se unisti tako da se unisti najprije turizam, ali jebiga. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 03 Sep 2014, 12:18

..a unda wrote: opet isto. imam dezavu.
ko je spominjao istu ulogu?
ajde, ajde, lesar je barem bio kondukter, s ambicijama da ce se vozac umorit i da ce on putnike ljepse voziti i jos nagovara putnike da mu daju timun.. :zubo:
aj pomijenite naziv u laburisticka sranka. :D

isto, sve je to isto, suc muc i prolij. kurta, murta, jogurta.. :kokice:

ova vlast se unisti tako da se unisti najprije turizam, ali jebiga. :kokice:
Nije on bija ni kondukter, on je tija bit vozac, al nije, i ta razlika jasno ukazuje razliku laburista od veleizdajnickog hdzsdpea :bicedobro:
miky0
ST Leader

Post 03 Sep 2014, 12:19

Cekaj cekaj, oli zelis rec da bi sad i ti rusija ovu vlast :misli: :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2014, 15:04

Koja kretenska vlada, sada cine ono sto su trebali uradit/rasteretit svojim dolaskom. Jebote patak, o ovom drobim od kad sam na ovom forumu. Kreteni.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nako ... 69324.aspx
Nakon tri godine poreznog fašizma i propasti ekonomije napokon prvo rasterecenje

...Privatni sektor treba biti pokretač gospodarstva

"Tri četvrtine zaposlenika u tom segmentu, u toj kohorti socijalnoj radi u privatnom sektoru. A privatni sektor je i treba biti glavni zanošnjak hrvatskog gospodarstva.", dodao je.

Rekao je i da se razmatraju kompenzacijske mjere za jedinice lokalne samouprave te pritom istaknuo da nisu sve jedinice iste.

"Lokalna samouprava bi se više trebala financirati iz poreza na imovinu i prometa nekretninama", objašnjava.

"Za ovu drugu mjeru odlučili smo se nakon dosta razmišljanja i određenih izračuna... Obrtnici i malo poduzetnici će ovim izmjenama plaćati PDV prema naplaćenim računima. To je ono što ih je mučilo. Naši javni troškovi su ogromni.", rekao je Milanović...
Sad ce oni rasteretit gospodarstvo, a do jucer su ga utapali u vodi drzeci ga nogom po glavi da ne izroni :facepalm:

Picka li vam materina koji kreteni :o
miky0
ST Leader

Post 08 Sep 2014, 22:38

Maestralni Dezulovic, MAESTRALAN!!!
Boris Dežulović: Lijepa naša Ukrajino

Redanje nacionalnih gospodarstava u tablice jedna je od omiljenijih
zabava dokonih ekonomista. Svako malo izađe tako u novinama
najnovije nekakvo istraživanje nekakvog instituta za ubijanje vremena
dokonih ekonomista, s najnovijom nekakvom ljestvicom svjetskih
država, ocijenjenih i poredanih po gospodarskom rastu, brutto-
društvenom proizvodu, ekonomskim slobodama, zaštiti ulagača,
investicijskim kapacitetima, zaposlenosti, siromaštvu ili drugom nekom
indeksu, kako se koji dokoni ekonomist dosjeti. I u svakom takvom
istraživanju Hrvatska najebe.

Kako god, eto, poredali svjetske države, po kojemu god ekonomskom
ili paraekonomskom kriteriju ih ocijenili, Hrvatska je na dnu, među
najgorima. Prije neki dan, recimo, udruženje dokonih bjelosvjetskih
ekonomista - takozvani Svjetski gospodarski forum - poredalo je
nacionalne ekonomije po konkurentnosti, pa Hrvatska ispala gora od
Ruande.

Gotovo milijun ljudi u toj se siromašnoj srednjoafričkoj državici
poubijalo zahrđalim mačetama, dva milijuna ih je bezglavo pobjeglo iz
zemlje, oni što su preživjeli i ostali životare od humanitarne pomoći i
bogatih bijelaca što plaćaju da gledaju brdske gorile, i još uvijek je
Ruanda ekonomski konkurentnija od Hrvatske!
Dokoni ekonomisti
Ne postoji u ekonomskoj znanosti kriterij ili indeks po kojemu bi
Hrvatska bila barem u gornjem dijelu tablice, a kamoli pri vrhu. Da
postoji ljestvica svjetskih ekonomija ocijenjenih prema broju zaposlenih
Hrvata, i tu bi Hrvatska bila iza Australije, Čilea, Njemačke, Austrije,
SAD-a i Kanade. Toliko je zapravo hrvatska ekonomija najgora da niti
na tablici najgorih ne bi bila prva.
Ne zajebavam se, nije to dosjetka: skupina dokonih ekonomista na plaći
Deutsche Bank sjetila se, naime, da svjetske ekonomije poreda po riziku
od bankrota. Domislili su tako kompliciranu matematičku formulu
zasnovanu na visini premije osiguranja koju ulagač mora platiti na
financijskom tržištu kako bi osigurao investiciju u pojedinu zemlju, i
Hrvatska – gle čuda - ispala među najgorima u Europi.
Provjerili u Deutsche Bank još dva puta, hiljadu raznih nepoznanica u
formuli zamijenili poznanicama, ponovo ubacili brojke, postotke, treće
potencije i četvrte korijene, i stvarno – Hrvatska ispala toliko najgora u
Europi da niti na ljestvici najgorih nije prva: po riziku od bankrota gora
od Hrvatske je jedino Ukrajina.
Taj me podatak, priznajem, duboko dojmio. Ne postoji u ekonomiji
mnogo stvari koje mogu fascinirati ikoga osim dokonih ekonomista, ali
ovo je jedna od tih: čovjeku koji traži stabilnu neku europsku
ekonomiju da uloži pare u kakav biznis, od Hrvatske je, eto, riskantnija
samo Ukrajina, zemlja koja se raspada u krvavom ratu, i u kojoj se
ekonomski rizik ne sastoji od korumpirane državne birokracije, visokih
kamatnih stopa ili porezne politike, već od projektila iz haubice kalibra
155 milimetara.
Od svih europskih zemalja, ukratko, Hrvatska je bolja još samo od
zemlje kojoj ne prijeti slom nacionalnog gospodarstva, već – ne znam
kako bih to plastičnije kazao - nuklearni rat.
Priznajte da je fascinantno. SDP-ov je ekonomski genij u Hrvatskoj
postigao ono za što je Vladimiru Vladimiroviču Putinu trebala cijela
jedna vojna oblast i nekoliko milijardi dolara: s jedne strane premijer
Zoran Milanović i par sredovječnih ministara s laptopima i raznobojnim
fasciklama, a s druge osamdeset hiljada do zuba naoružanih vojnika,
hiljadu i pol oklopnih vozila, četiri stotine artiljerijskih sustava, tri
stotine borbenih aviona i helikoptera, te po stotinu pedeset tenkova i
višecijevnih raketnih lansera!
Tek valjda kad je Putin odvezao Crnomorsku flotu s deset hiljada ljudi,
poslavši na Ukrajinu tridesetak ratnih brodova i jednu nuklearnu
podmornicu, postala je ta zemlja ekonomski nestabilnija od Hrvatske.

Da ih ubacimo u Moskvu...
Cijela Zapadna vojna oblast slavne Ruske armije trebala je uz ukrajinsku
granicu nagomilati ljudstvo, tehniku, tenkove i lansirne rampe za
projektile srednjeg dometa, stotine konvoja s oružjem i municijom
valjalo je ubaciti u Ukrajinu, naoružati i obučiti desetine hiljada
proruskih separatista – dovesti im čak i Kozake i srpske četnike – pa
sravniti sa zemljom cijele gradove, raskomadati zemlju i isprovocirati
međunarodne sankcije koje će potresti globalni gospodarski poredak,
na kraju zaprijetiti atomskim bombama i izazvati Drugi Hladni rat -
vjerojatno najveću svjetsku političku krizu od Zaljeva svinja do danas –
i sve to da bi se Ukrajina oborila na leđa, a u njenoj ekonomiji postigao
efekt tek nešto malo razorniji nego što ga je za to vrijeme postigla SDP-
ova vlast u Hrvatskoj.
U zemlji koja je, valja i na to podsjetiti, pred početak svjetske krize
imala deset puta veći BDP po glavi stanovnika nego Ukrajina!
Golem je, kako vidimo, i divljenja vrijedan potencijal vlade Zorana
Milanovića, i zaista ga je šteta trošiti na zemlju kojoj je za temeljitu
ekonomsku propast bio dovoljan i HDZ.
Amerikanci, da je u njih pameti
koliko para, od Milanovićeva bi kabineta formirali specijalni vod o
kojemu bi se filmovi snimali. Dosta da Vrdoljaka i Lalovca ubace u
Moskvu, i do Božića bi velika, moćna Rusija bila na koljenima.
Samo bi, razumije se, Hrvatska bila gora.
..a unda
Undaminator

Post 09 Sep 2014, 07:01

miky0 wrote:Koja kretenska vlada, sada cine ono sto su trebali uradit/rasteretit svojim dolaskom. Jebote patak, o ovom drobim od kad sam na ovom forumu. Kreteni.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nako ... 69324.aspx

Sad ce oni rasteretit gospodarstvo, a do jucer su ga utapali u vodi drzeci ga nogom po glavi da ne izroni :facepalm:

Picka li vam materina koji kreteni :o
ti drobis? :D

a sta ti ne drobis? :D

ok, kreteni, slazem se. za razliku od koga? :kokice:
tebi jos uvijek nije jasno kako smo dosli do ovoga i jos uvijek mislis da ima neki carobni stapic kojim ce se jedan dan napravit ovako, drugi dan onako.
gospodarstvo je kolabiralo zadnje tri godine, jelda? bravo, bravo.. lucidan zakljucak. a prije tri godine je bilo sta? i kako? i zasto?
a dobro, vecina ljudi tako misli, zato nam i jest ovako. vlada je onakva kakav je i narod, tj ti bi rekao..kretenski. :D

ovo sto je rekao grcic je jedna od.. ne znam, vecih.. ne znam sto, ne znam kako bih to uopce nazvao. ispunjavanje praznog prostora?
nego tko ce bit pokretac gospodarstva u jednom kapitalizmu i to liberalnom kapitalizmu? ko bi to trebao bit taj pokretac necega.. uopce se ne zna cega. nema se blage veze cega. nitko to ne zna, nitko.

inace, jes ti ikada cituckao neku knjigu iz ne znam, javnih financija? ili samo drobis onako, bezveze.. :kokice: :D

eto, kreteni, slazem se. ali, dok nam je ovakav narod, nema tu spasa. buduci da nas je malo, mozda bi lakse bilo promijenit narod, nego vlast.. :kokice:
karambol

Post 09 Sep 2014, 07:42

Narod je kratkovidan i još ponešto...nemoš svima reći "A i za tebe imam naočale, Ćoro, druže stari!" jer su uvjereni da jasno vide...
Slažem se s Undom. Nemoš se ne slagat, jednostavno. Mislim i znam da ova propast nije od Milanovića. Ne zato što mi je drag. Nije, prilično sam ravnodušan prrma svima koji se nađu na mjestu šefova, bilo čega. Imam problem s autoritetima oduvijek. :D
To ti je tako. Ja čekam kad će puknuti zagrebački balon i kaf će Bandić postati Pedro... :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 09 Sep 2014, 07:54

karambol wrote:Narod je kratkovidan i još ponešto...nemoš svima reći "A i za tebe imam naočale, Ćoro, druže stari!" jer su uvjereni da jasno vide...
Slažem se s Undom. Nemoš se ne slagat, jednostavno. Mislim i znam da ova propast nije od Milanovića. Ne zato što mi je drag. Nije, prilično sam ravnodušan prrma svima koji se nađu na mjestu šefova, bilo čega. Imam problem s autoritetima oduvijek. :D
To ti je tako. Ja čekam kad će puknuti zagrebački balon i kaf će Bandić postati Pedro... :zubo:
nece bandic otic nikad. :D
..tj, moglo bi se rec za zagreb.. zeen zi dize stat? das ist bandic. :D

tj, vecina zagrepcana ga je birala. radi ovih ili onih razloga. i bandic je tu vise nego spretno muljao, provlacio se, navlacio. ono lukavost i prefriganost samo takva. zajeba je i sefa i stanicu. :D
dakle, zagrebcankeki ga hoce, zele ga i to opet i opet, nije im ga dosta. i to je, bandic (zajedno sa prikom mamicem, a nije da se ne moze nac jos poneki takav lik u zagrebu), mozda najveca sramota zagreba u zadnjih mozda pola stoljeca ili vise cak. ne radi njih, tj nisu oni krivi, takvi su kakvi su, ali na sto se srozao jedan zagreb kad ga jedan mamic i jedan bandic kao budalu setaju tamo amo.
jedino sto mi ima nekog smisla jest da je vecina zagrepcana, velika ili sasvim dovoljna da bi se uocio karakter jednog grada, kao bandic i mamic, sto drugo mislit? ..sto drugo? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 09 Sep 2014, 08:34

..a unda wrote:
ti drobis? :D

a sta ti ne drobis? :D
Pa uglavnom sve njihove greske :bicedobro:
..a unda wrote:
ok, kreteni, slazem se. za razliku od koga? :kokice:
Od nikog.
..a unda wrote:
tebi jos uvijek nije jasno kako smo dosli do ovoga i jos uvijek mislis da ima neki carobni stapic kojim ce se jedan dan napravit ovako, drugi dan onako.
Kako mi nije jasno? Sasvim mi je jasno da je do ovog doslo vladavinom hadezeja i es de peja, eto vec 24 godine. Ucinci svih njihovih ministara su tu.
..a unda wrote:
gospodarstvo je kolabiralo zadnje tri godine, jelda? bravo, bravo.. lucidan zakljucak. a prije tri godine je bilo sta? i kako? i zasto?
Gospodarstvo je kolabriralo tek sada, za vrijeme vladavine ove vlade. Prije je bilo jako lose, i to se gospodarstvo nije lijecilo, kao sto se mozda tek sad pocelo lijecit. Ali kasno. Prekasno.
..a unda wrote:
a dobro, vecina ljudi tako misli, zato nam i jest ovako. vlada je onakva kakav je i narod, tj ti bi rekao..kretenski. :D
Ne, nego nam je zato sto vecina birackog tijela svaljuje krivicu s jednih na druge, ne uvidjajuci istinu kao ja, a to je da je njihov rezultat ovog stanja zajednicki.
..a unda wrote:
ovo sto je rekao grcic je jedna od.. ne znam, vecih.. ne znam sto, ne znam kako bih to uopce nazvao. ispunjavanje praznog prostora?
nego tko ce bit pokretac gospodarstva u jednom kapitalizmu i to liberalnom kapitalizmu? ko bi to trebao bit taj pokretac necega.. uopce se ne zna cega. nema se blage veze cega. nitko to ne zna, nitko.
Pa drzava, ne da ona ulaze, vec da stvori normalne uvjete za rad.
..a unda wrote:
inace, jes ti ikada cituckao neku knjigu iz ne znam, javnih financija? ili samo drobis onako, bezveze.. :kokice: :D
Ma nije bitno jesam li ju ja procitao, problem je sto je nisu citali ovi kreteni koji vladaju, jer da jesu, ne bi povecali drzavnu upravu.

A inace dosta citam ekonomske analize, a ovako najjaci su mi lik kulic i nostradjurus.
..a unda wrote:
eto, kreteni, slazem se. ali, dok nam je ovakav narod, nema tu spasa. buduci da nas je malo, mozda bi lakse bilo promijenit narod, nego vlast.. :kokice:

Slazem se. Glup narod bira izmedju istih isto, a da jos uvjek vjeruje kako bira drugcije, i tako 24 godine :bicedobro:
miky0
ST Leader

Post 09 Sep 2014, 08:39

karambol wrote:Narod je kratkovidan i još ponešto...nemoš svima reći "A i za tebe imam naočale, Ćoro, druže stari!" jer su uvjereni da jasno vide...
Slazem se, a ne slazem se s Undom :zubo:

Prvenstveno se slazem s tezom kako je narod kratkovidan, jer da nije, ne bi veleizdajnici vladali 24 godine u kontinuitetu.
miky0
ST Leader

Post 09 Sep 2014, 08:40

Nego mi Unda nisi reka, sta kazes na text maestralnog ti Dezilovica :misli: :ne zna: :D
..a unda
Undaminator

Post 09 Sep 2014, 10:53

miky0 wrote:
Pa uglavnom sve njihove greske :bicedobro:

Od nikog.

Kako mi nije jasno? Sasvim mi je jasno da je do ovog doslo vladavinom hadezeja i es de peja, eto vec 24 godine. Ucinci svih njihovih ministara su tu.

Gospodarstvo je kolabriralo tek sada, za vrijeme vladavine ove vlade. Prije je bilo jako lose, i to se gospodarstvo nije lijecilo, kao sto se mozda tek sad pocelo lijecit. Ali kasno. Prekasno.

Ne, nego nam je zato sto vecina birackog tijela svaljuje krivicu s jednih na druge, ne uvidjajuci istinu kao ja, a to je da je njihov rezultat ovog stanja zajednicki.

Pa drzava, ne da ona ulaze, vec da stvori normalne uvjete za rad.

Ma nije bitno jesam li ju ja procitao, problem je sto je nisu citali ovi kreteni koji vladaju, jer da jesu, ne bi povecali drzavnu upravu.

A inace dosta citam ekonomske analize, a ovako najjaci su mi lik kulic i nostradjurus.

Slazem se. Glup narod bira izmedju istih isto, a da jos uvjek vjeruje kako bira drugcije, i tako 24 godine :bicedobro:
ti jedino znas rec..ja, pa ja.. :D
nista ti ne razumis. aj, sta si ti na koncu to shvatio, s cim se ti to ustvari slazes? nista do sada nisi shvartio, jel tako? pa sam si rekao da ti drobis odavno. :D

mislis da su laburisti drugaciji, da bi oni nesto drugo napravili? ne bi i nece. niti bi znali, niti bi mogli. jadni i nesposobni kao i svi ostali. ustvari to i nije uopce politicka stranka, laburisti su vise nesto kao grupa gradjana, udruga neka koja ce malo larmat, tuc loncima, skupljat peticije i vikat ja, pa ja.. :D

za razumjet analize, bilo kakve, treba nesto znat i kako dolazi do njih. mislim mos ti amalizirat i cvijet govoreci i opisujuci da je vanka bijel, da ima bijele latice, a unutra zut i da ima peteljku, stabljiku i da ga to cini razlicitim od jaja.
kulic i nostradjurus govore nesto drugo, ali i oni su svjesni da od nicega ne mos napravit nesto.
ili tj, i oni su svjesni, usprkos bilo kakvom pristupu da vaga nema tri mjerice, da odnekud moras uzet i dat tamo gdje fali.
e, sad, svi misle da su najvazniji i svi da daju sebi. a kao drugo, ne uzima se od tamo gdje jos uvijek ima, nego se u to i dalje utapaju novci.
jel znas gdje to i zasto?
osim toga, ako je drzava skupa, zasto je se ne ukine? :kokice:

jos dvastcetri puta dvascetri ce bit ovako, nema tu pomoci. potrebne su promjene od temelja, a to je nemoguce, ovaj narod to ne zeli.
..a unda
Undaminator

Post 09 Sep 2014, 11:03

miky0 wrote:Nego mi Unda nisi reka, sta kazes na text maestralnog ti Dezilovica :misli: :ne zna: :D
pa jest, ovaj tekst mu je maestralan. ja mu vise volim burne tekstove. :D

a sta ti kazes? aj, sta pise tu u tom tekstu maestralnom? jel mos ispricat poantu u jednoj dvije recenice? :D

iskreno, meni i nije bas najjasniji, onako sam za sebe. gledajuci ga u ukupnoj dezulovicevoj ideji, onda mi je jasniji.

dezulovic ima jednu manu. naime, kao svaki bacvicar, nikada se vjerojatno nije spustao karetom gore od onog zoloskog vrta pa dole, mos do hajdukovog placa doc. :D
da jest, onda bi znao sta to znaci zaustavit karet i kolko je to tesko.. :D

..a ima i jos jedna tu stvar, dosta onako, jel, malo suluda situacija, nije bez razloga svoju nekada kolumnu nazvao ugovor s djavlom.

dobar ,mu je tekst, ali ocekujem udarnije. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 09 Sep 2014, 11:35

Daj meni drzavu u ruke, pa ces vidit promjene iz temelja u 2 popodneva :durica:

A evo ti u kratkim crtama bit iz Dezuloviceva texta:

Kako god, eto, poredali svjetske države, po kojemu god ekonomskom ili paraekonomskom kriteriju ih ocijenili, Hrvatska je na dnu, među najgorima

Hrvatska ispala gora od Ruande... milijun ljudi u toj se siromašnoj srednjoafričkoj državici poubijalo

Hrvatska ispala toliko najgora u Europi da niti na ljestvici najgorih nije prva: po riziku od bankrota gora od Hrvatske je jedino Ukrajina...od Hrvatske je, eto, riskantnija samo Ukrajina, zemlja koja se raspada u krvavom ratu...kojoj ne prijeti slom nacionalnog gospodarstva, već – ne znam kako bih to plastičnije kazao - nuklearni rat... SDP-ov je ekonomski genij u Hrvatskoj postigao ono za što je Vladimiru Vladimiroviču Putinu trebala cijela jedna vojna oblast i nekoliko milijardi dolara...

pred početak svjetske krize imala deset puta veći BDP po glavi stanovnika nego Ukrajina!
Golem je, kako vidimo, i divljenja vrijedan potencijal vlade Zorana Milanovića, i zaista ga je šteta trošiti na zemlju kojoj je za temeljitu ekonomsku propast bio dovoljan i HDZ

Amerikanci, da je u njih pameti koliko para, od Milanovićeva bi kabineta formirali specijalni vod o kojemu bi se filmovi snimali. Dosta da Vrdoljaka i Lalovca ubace u Moskvu, i do Božića bi velika, moćna Rusija bila na koljenima

Ja sam to svatija, a ti :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 09 Sep 2014, 11:42

A sta se tice laburista, ma jeli ti stvarno mislis da sam ja zaljubljen u njih??? Ja sam toliko radikalan da sam cak smatrao da se na radikalan nacin iskljucim iz stranke otpusnim pismom predsjednici, i to na nacin da smatram da nacinom na koji ta stranka zeli preuzet vlast nije normalan. Normalan nacin je oformit stranacku vojsku koja preuzima vlast vojnim udarom.
..a unda
Undaminator

Post 09 Sep 2014, 11:53

miky0 wrote:Daj meni drzavu u ruke, pa ces vidit promjene iz temelja u 2 popodneva :durica:

A evo ti u kratkim crtama bit iz Dezuloviceva texta:

Ja sam to svatija, a ti :ne zna:

ukratko? s pola kolumne kvotane? aj, izvuci poantu neku, nesto.. :D
..a unda
Undaminator

Post 09 Sep 2014, 11:56

miky0 wrote:A sta se tice laburista, ma jeli ti stvarno mislis da sam ja zaljubljen u njih??? Ja sam toliko radikalan da sam cak smatrao da se na radikalan nacin iskljucim iz stranke otpusnim pismom predsjednici, i to na nacin da smatram da nacinom na koji ta stranka zeli preuzet vlast nije normalan. Normalan nacin je oformit stranacku vojsku koja preuzima vlast vojnim udarom.
.. pa sta radis onda tamo? vidis da su isti kao i svi. :D

..a kako bi ti da stranka, politicka stranka, parlementarna stranka preuzme vlast??

ti bi ko hitler, jelda? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 09 Sep 2014, 12:14

..a unda wrote:

ukratko? s pola kolumne kvotane? aj, izvuci poantu neku, nesto.. :D
Bit je da je zoki govno, a njegov hdzsdp sranje kakvo se rijetko vidja na zemaljskoj kugli. Zadovoljan?
  • Information