IZBORI 2015...

Koljite se i gložite!
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 10:31

velim, proslijedi narkotike da i drugima bude lose.

AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 02 Nov 2015, 10:55

7nationarmy » wrote:velim, proslijedi narkotike da i drugima bude lose.
..dobro, i to cu napravit, proslijedit narkotike, ali sta ti je taj didi skrivio da se tako ponasas?
jel ti on kriv nesto, nesto ti je lose napravio? :kokice:

mislim, ono.. jel ti ides inace tako po ulicama i dobacujes ljudima koje znas, akoji tebe ne znaju? ono, muskima, zenskima, ovim, onim.. ?

ti tu ne vidis nista lose, jel tako il nije? pusti sad sta ja trebam pit i dilat, puo je zanimljivije to sto ti zaskaces ljude po uliciama, sto bi htio trgat udove, umlacivat.. pa zasto, cemu? :kokice:

i onda je to jos tebi normalno, u redu, prihvatljivo.. zdravo.. :kokice:

stvarno te pitam, ako zelis rec, jel.. jel imas ti nekih problema ili jednostavno mislis da mozes radit bez ikakvih posljedica sto ti god padne na pamet, ono, ne znam, osjecas se nekako zasticen, da si u pravu, da si u vecini, da si jak, jel..? :kokice:
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 10:58

rijetko sabran, stalozen i koncizan upis, pljescem rucicama i nogicama.

nego, u moru pameti i sadrzaja, golica me ovo dasam u vecini. pa kako sam majketi u vecini ako sam hadezeovac a na vlasti esdepe. esil tito digo ruke od partije i presao s mikijem u zivi zid.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 02 Nov 2015, 11:03

7nationarmy » wrote:rijetko sabran, stalozen i koncizan upis, pljescem rucicama i nogicama.

nego, u moru pameti i sadrzaja, golica me ovo dasam u vecini. pa kako sam majketi u vecini ako sam hadezeovac a na vlasti esdepe. esil tito digo ruke od partije i presao s mikijem u zivi zid.
..ma jel ti mos procitat napisano i shvatit sto pise? :D

koji tito, koji esdepe, koji hadeze, zivi zidovi, mrtvi zidovi?

ne znam sta i zasto tebe golica, nisam rekao da si u vecini, mozda jesi mozda nisi, ne znam, ali tebe sam pitao sto ti mislis, jle se ti osjecas nekako zasticen i da mislis tako da mozes radit sto te god volja bez ikakvih posljedica? :kokice:

dakle, kako moram nesto napisat da ti razumijes? jel ti razumijes sto te ja pitam ili ces sad opet pocet, neki hadezeovi, borderi, trganja udova..ne znam vise sta. jes popio tu kavu vise? da se sredi malo..
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 11:08

vidga kako se unezvjerio. nije ti zabavno kad ti odgovorim na isti nacin kako pises, nabacano i nepovezano?
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 02 Nov 2015, 11:18

7nationarmy » wrote:vidga kako se unezvjerio. nije ti zabavno kad ti odgovorim na isti nacin kako pises, nabacano i nepovezano?
pa dobro, ajde, ne moras me kopirat, nisi valjda toliko povodljiv. budi pametniji od mene, a i vidis da ja znam slucajno ponekad i jednostavno pricat.
mislim, ne znam kako jednostavnije te nesto pitat, ali ti ne zelis ocito o tome pricat, jelda? pa kazi onda, ne zelim o tome pricat i eto, rijeseno. :kokice:

mene samo zanima sta ti mislis..jel to tvoje ponasanje cisto ono, posljedica nekog ne bas idelanog zdravstvenog stanja ili je sa zdravljem sve ok i jednostavno se radi o karakteru, tj o tebi, takav si kakav si, ono, ides po ulicama i govoris ljudima da su pederci i mislis da je to sasvim ok..ono, sta tu ima lose, jel?

jel ti mozes na to odgovorit ili ne zelis pricat o tome, pa da idemo onda o necem drugom pricat jer ti je ocito neugodno pricat o tome kako ti nije neugodno radit nesto jer mislis da je to tvoja sloboda, tvoje pravo da je to tvoja kulturna i civilizacijska neka tekovina i da ti stoga nitko ne moze nista. :kokice:

dakle, o cemu se radi? o slabosti nekoj ili o karakteru? ili o oboje? :kokice:
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 11:22

hehe sad te moj karakter kopka kad sam te nazvao orvelovom svinjom :D

al daga jebes simpatican si pa evo, da ista od navedenog smatram otvorenim ili neodgovorenim, pisao bi. napisem nesto, ti iz nicega izvuces neku konstrukciju pa inzistiras da se ja izjasnjavam po necemu sto nit sam rekao nit zelim reci. treba kvalitetnije trollat, nes ovako nikad do parcijale ;)
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 02 Nov 2015, 11:36

7nationarmy » wrote:hehe sad te moj karakter kopka kad sam te nazvao orvelovom svinjom :D

al daga jebes simpatican si pa evo, da ista od navedenog smatram otvorenim ili neodgovorenim, pisao bi. napisem nesto, ti iz nicega izvuces neku konstrukciju pa inzistiras da se ja izjasnjavam po necemu sto nit sam rekao nit zelim reci. treba kvalitetnije trollat, nes ovako nikad do parcijale ;)
il si me nazvao orvelovom svinjom? :kokice: ..to sam valjda nekako previdio, ali ok, eto, orvelova sam svinja, oink te rokt.

mislim, ne trebam ti ja bit uopce simpatican, ne znam cime sam zasluzio tu nagradu, ono, hvala, ali ne treba mi, podijeli je nekom drugom... :D
pa dobro, sto sam ja to iskonstruirao. jel si rekao da didiju na ulici govoris da je pederko. i to zato jer ti znas ko je on, znas nesto o njemu ili njegovoj intimi ili cemu vec.
a on nista o tebi ne zna i to je onda tebi super.. mos ako oces ic za njim po ulici i svasta mu govorit. :D

i tebi je to normalno, ne vidis sta je tu lose. i opet ces to napravit cim ti se pruzi prilika. i tako unedogled, valjda. zato jer ti to tako hoces, jel tako.

i sta sam ja tu iskonstruirao?
sad, samo pitam, kakvi su ti motivi, je to neka opsesivna radnja ili ti to bas hoces ono, svjesno, namjerno jer..jebalo ga jahanje kurca i ti to hoces dat svima do znanja sto ga je to jebalo i ti to smatras necim cime se mozes podicit? :kokice:

ne znam stvarno sto bi se iz tvojih postva trebalo zakljucit. mislim, sto bi ti htio da se zakljuci? da si ti zdrav, da si slobodan, da si jak, da si pametan, razuman, osjetljiv.. da si.. sta? :kokice:

mislim, ne kopka me tvoj karakter uopce. samo bih htio znat jel se tu radi o nekom tom karakteru ili o necem drugom. cisto da ja znam kako se ponasat prema tebi. :kokice:
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 12:51

simpatije zasluzuju svi posebni olimpijci, ne ide al se trude a to je, kazu, najvaznije. doduse kazu to pioniri koji u zivotu nista nisu osvojili posteno al to ih cini posebnima za zatvorit u stakleni kavez i plasit djecu koja ne uce.

naravno da mi je normalno, samo u nenormalnim sustavima ne mozes slobodno djelovat. evo zamisli da smo u nekoj zatucanoj sredini pa da tebe kaznjavaju kase pokazujes curama ispred srednje skole, ma grozno.
ne znam stvarno sto bi se iz tvojih postva trebalo zakljucit.
rekob ti ciro blazevic: sine, to je efidentno.
AJ EM BAK!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Nov 2015, 12:53

Nemoj tako, Unda...
Da je tebi 1947. pijani tetak upo u septičku jamu i ti bi možda mislio da su govna kriva za njegovu smrt, pa mrzio Tita & Jovanku, Čegevaru & Čegevaraginicu...
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 12:57

e tu grijesis (kao i drugdje). mrziti te amebe je ko mrziti plijesan koja se stvori jer je izolacija losa. to se treba primit posla i plijesni nece biti.
AJ EM BAK!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Nov 2015, 14:40

7nationarmy » wrote:e tu grijesis (kao i drugdje). mrziti te amebe je ko mrziti plijesan koja se stvori jer je izolacija losa. to se treba primit posla i plijesni nece biti.
Ma o kakvom ti poslu pričaš, poletarac?
Jedini posao u tvom mizernom životu je navlačenje pimpeka i drkanje po tipkovnici.
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 14:47

ne budi nervozan, u nedjelju jos jedan opanak nerada i nereda odlazi u povijest. do tada me zamisljaj kako navlacim pimpek ako te veseli :D
AJ EM BAK!
Orak

Post 02 Nov 2015, 15:06

Image

sad sam tek shvalila o čemu unda i zašto :S
nemam pojma odakle je to, netko stavio tamo pa evo i ovdje
ajbok :trk:
7nationarmy

Post 02 Nov 2015, 15:11

krivo je to prevedeno, nije za zamjerit al pravi prijevod je vaki:
djecice, imatel sto za popusit, osto sam bez ganje sve mi buda popusio?
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2015, 06:25

Orak » wrote:Image

sad sam tek shvalila o čemu unda i zašto :S
nemam pojma odakle je to, netko stavio tamo pa evo i ovdje
ajbok :trk:
:D

..crkvica u hrvaticica.. :cerek: ..stalica, kravica, nozic, metkic, prismokic.. :cerek:

:D
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2015, 06:41

7nationarmy » wrote:simpatije zasluzuju svi posebni olimpijci, ne ide al se trude a to je, kazu, najvaznije. doduse kazu to pioniri koji u zivotu nista nisu osvojili posteno al to ih cini posebnima za zatvorit u stakleni kavez i plasit djecu koja ne uce.

naravno da mi je normalno, samo u nenormalnim sustavima ne mozes slobodno djelovat. evo zamisli da smo u nekoj zatucanoj sredini pa da tebe kaznjavaju kase pokazujes curama ispred srednje skole, ma grozno.

rekob ti ciro blazevic: sine, to je efidentno.
evidentno je da ti gdje god dodjes, sve zagadis. sad, cuj, samo sam pitao jel si ti to u nekom misiji, tj jel te bog odabrao ili taj neki ustaski kruzok, karamarko i ekipa.. enivej, bez obzira na tvoj motiv, mislim da se do takvih kao sto si ti treba micat, udaljavat nekako, bilo osobno ili ne znam, cak sve evo, do izbora nekih politickih, a ako tu odmicanje ne pomaze, pa ne mos se stalno uklanjat budalama, pusti danas, pusti sutra i ode to, treba i reagirat, jel tako.
mislim, mos ti imat nekih problema koliko god oces i to se donekle moze uvazavat, moze se imat razumijevanje, ali ne moze u nedogled, ljudi se imaju pravo nekako zastitit od takvih poput tebe,
tako da, ajde ti malo budi u toj svojoj misiji negdje drugdje, a? :D

..imas tamo onaj veliki forum, frljic ga cita, svi ga citaju, pa malo ti tamo misionari, a? :D
7nationarmy

Post 03 Nov 2015, 07:30

samo dva smajlija? napredujemo. doduse ukako si dojam s onim gore umanjenicama koje i dalje ukazuju na opasnu kolicinu zuci koju, sad kad vise nema ferala, je tesko sanirati.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2015, 07:54

7nationarmy » wrote:samo dva smajlija? napredujemo. doduse ukako si dojam s onim gore umanjenicama koje i dalje ukazuju na opasnu kolicinu zuci koju, sad kad vise nema ferala, je tesko sanirati.
..ma ti stalno o nekoj zuci, cirevima.. :D

..aj, vidim da si na radnom mjestu, obavi danas posao i zadatak ovdje i fino tamo nastavi na veliki forum malo o zuci, cirevima.. o cemu vec ti hoces i kako hoces.. :D
7nationarmy

Post 03 Nov 2015, 10:35

ja brinem o zdravlju nase ljevice a vi vako nezahvalni.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2015, 11:38

7nationarmy » wrote:ja brinem o zdravlju nase ljevice a vi vako nezahvalni.
..ma pusti ti druge, brini se ti o svom zdravlju i vasem ustasijkom zdravlju, jako se brinite.

eto, cim se budes poceo brinut o bilo cijem zdravlju negdje drugdje, bit cemo ti ovdje vrlo zahvalni. :S

..ono, ajde negdje drugdje ustasevat, jebote dosadna.. :D
7nationarmy

Post 03 Nov 2015, 11:49

recimo, na goli otok? nego, daj mi koji primjer ustasevanja, mislim da nesto brkas.
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2015, 11:54

7nationarmy » wrote:recimo, na goli otok? nego, daj mi koji primjer ustasevanja, mislim da nesto brkas.
..ma di god oces..ustasevat, nacizirat, fastizirat, svejedno, nazovi kako ti se svidja.. samo produzi dalje. :D
7nationarmy

Post 03 Nov 2015, 12:03

neka mene di jesam, cim nemas primjer mog ustasevanja to je znak da sam potreban kako bi ukazivao na poludjelu ljevicu. sad kad imas dijagnozi prelazimo na lijecenje - drkaj desnom :D
AJ EM BAK!
..a unda
Undaminator

Post 03 Nov 2015, 12:13

7nationarmy » wrote:neka mene di jesam, cim nemas primjer mog ustasevanja to je znak da sam potreban kako bi ukazivao na poludjelu ljevicu. sad kad imas dijagnozi prelazimo na lijecenje - drkaj desnom :D
..ma nije ti ovo onaj tamo forum, znas? :D trkeljanje je napravljeno da se maknemo od onog foruma kojeg si ti i ekipa zagadili, ono, posve i sasve. :kokice:

za takve kao ti, nema tu neke tolerancije, slobode, rasprava, pzka. tvoje ustasevanje ili kako to ti vec hoces nazivat je.. kako si sam rekao, evidentno.
eto, aj ti, pusti ti nas, mi cemo drkat kako znamo i umijemo, a ti samo fino, ono, jel.. odjebi odavde. :D

aj na onaj tamo forum, aj na indeksov forum, aj na fejspuk, odi nekam.. nadji se negdje drugdje. :D
  • Information