a po cemu ti sudis da je razjebana? i ko je razjebao?

dakle, di se tebi zuri..a i..cemu, kud? ono, jel znas?

sacekaj malo, vidjet ces sta ce tu jos bit. enivej, tvoj karamarko je na dobrom putu. cestitam..

a po cemu ti sudis da je razjebana? i ko je razjebao?
Ma čuj, miki se barem javno deklarirao, pa su popušili, pa bi on radikalno lijevo, pa bi on umjesto Lesara, al mu ja tu ne mogu ni pomoć ni odmoć...a unda » wrote: pa, alternativa.. ima valjda uvijek alternativa. drzava koja ne moze opstat, ne moze opstat. sve je stvar isplativosti..
pa ne znam zasto bi trebali bit vanredni izbori. deset puta u tri godine ako to treba ili ne znam, ako se tako zeli.. pa dokle ide.
karamarko premijer, to je vec odavno zamisljeno, citav projekt.. vidis ovdje samo euklida i mikija..
lako je raju natantat. ali, koliko ce taj projekt bit uspjesan, nisam siguran. ima tu jos nekoliko kombinacija, mogucnosti, ali ako hadeze pobiejdi na iducim izborima, bilo kojim, nece bit dobro..
..ali, ono, nece bit nikako dobro. ovi problemi sada ce bit nista prema tome. ne pricam sad o nekoj velikoj, visokoj politici, pricam o svakodnevnici.. bit ce tu svasta..![]()
..jel ti znas ko se buni ovako ko ova dva? oni kojima je dobro.visekratni klon » wrote:
Ja ih podržavam da odu u stankovića...a unda » wrote: ..jel ti znas ko se buni ovako ko ova dva? oni kojima je dobro.
a i svjetsko prvenstvo se blizi.. treba trenirat navijat..
a cuj, svak trazi srecu tamo gdje misli da ce mu proc.. kladionica, jebiga..Pero » wrote: Ma čuj, miki se barem javno deklarirao, pa su popušili, pa bi on radikalno lijevo, pa bi on umjesto Lesara, al mu ja tu ne mogu ni pomoć ni odmoć.![]()
Euklid je furbastiji, hračka po svemu, osim po svom tavanu, biciklu i moru i ne znaš zapravo za koga je, al znaš protiv koga je. I to uvijek u mainstreamu.
..aca: sta bi vi htjeli?
Mda, a kako bi Bernardić gore osim kroz strukture SDP-a? Osnovat vlastitu stranku ko Holyca? Euklid je član odbora SDP-a grada Zagreba, pa mu je u interesu, možda bi postao barem ministar malog poduzetništva?..a unda » wrote: nije euklid protiv svega. on je npr za.. bernardica...on igra na tu kartu. ono, bernadric je olicenje postenja. nema dokaza za drugacije. ucio populizam kod bandica..
..kako bi gore? pa ovako, kao i do sad.. riskira covjek, mlad je, mladji od milanovica, a milanovic mu je prepreka na zamisljenom njegovom putu. a gle prilike.. i aj ti to propusti.Pero » wrote: Mda, a kako bi Bernardić gore osim kroz strukture SDP-a? Osnovat vlastitu stranku ko Holyca? Euklid je član odbora SDP-a grada Zagreba, pa mu je u interesu, možda bi postao barem ministar malog poduzetništva?
..nije taj jos dobio po repu. mlad je. misli da ce zivjet vjecno.
Šta pogledaj mikya i euklida?..a unda » wrote: karamarko premijer, to je vec odavno zamisljeno, citav projekt.. vidis ovdje samo euklida i mikija..![]()
Njih dvojica..a unda » wrote: ..nije taj jos dobio po repu. mlad je. misli da ce zivjet vjecno.
bernardica jedan onaj jandrokovic prozvace i ispljune. onda mos zamislit o cemu se tu radi. ono, placi domovino..
Kako ne znaš, Perice?Pero » wrote: Ma čuj, miki se barem javno deklarirao, pa su popušili, pa bi on radikalno lijevo, pa bi on umjesto Lesara, al mu ja tu ne mogu ni pomoć ni odmoć.![]()
Euklid je furbastiji, hračka po svemu, osim po svom tavanu, biciklu i moru i ne znaš zapravo za koga je, al znaš protiv koga je. I to uvijek u mainstreamu.
..pa ne znam kako ja to podrzavam pobjedu hadezea, ati vec godinu dana kao kukas da ce hadeze pobijedit. e, pa, dobro kukat mjesec..dva..tri..ali onda vec se pocinjem pitat jel to kukanje?Euklid » wrote:
Šta pogledaj mikya i euklida?![]()
Pa mi se batrgamo rukama i nogama ne bi li se nešto promijenilo i spriječilo Karamarkićke.
Ti si taj koji podržava Milanovića.
Tj. pobjedu HDZ-a, jel...
OK, može i Bernardić...a unda » wrote:
a cuj, svak trazi srecu tamo gdje misli da ce mu proc.. kladionica, jebiga..![]()
nije euklid protiv svega. on je npr za.. bernardica...on igra na tu kartu. ono, bernadric je olicenje postenja. nema dokaza za drugacije. ucio populizam kod bandica..
malo, kako se sve ovo bistri, jos ce mi milanovic ispast i dobar kad vidim ko je sve protiv njega.
Lijepo, i kako misliš postat ministar malog poduzetništva? Koalirat ćeš s mikijem? Mislim da će ti usfaliti glasova. I kako objašnjavaš što je svoje glasove za EU parlament Holyca predala drugom na listi, koji ih je skupio manje nego Radoš u HNS-u.
Pa di neće pobjedit pored mentola Milanovića?..a unda » wrote: ..pa ne znam kako ja to podrzavam pobjedu hadezea, ati vec godinu dana kao kukas da ce hadeze pobijedit. e, pa, dobro kukat mjesec..dva..tri..ali onda vec se pocinjem pitat jel to kukanje?
odlicno ih sprijecavate. bravo. karamarko i markicka zele da vas ima sto vise takvih..
kome trebaju prijatelji pored takvih im neprijatelja...... vise im vrijedi jedan vas glas, nego deset njihovih.
Ajde, Perice, dečki te zovu na igranje a ti trkeljaš ovdje...Pero » wrote: Lijepo, i kako misliš postat ministar malog poduzetništva? Koalirat ćeš s mikijem? Mislim da će ti usfaliti glasova. I kako objašnjavaš što je svoje glasove za EU parlament Holyca predala drugom na listi, koji ih je skupio manje nego Radoš u HNS-u.Ti se inače pališ na darkerice?
Ti si čudan čovjek. Normalno bi trebao tražiti saveznike, a stvaraš si neprijatelje. BTW, sa izabranim članom EU parlamenta sa Holyčine liste išao sam u srednju školu i na faks, tako da bih mogao, ako hoću, reći koju lijepu riječ za tebe.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 17 guests