Puka je sreca da je na celu kradezea jedna tako antipaticna njuska poput njega koja ne uspijeva mobilizirat ni cjelokupnu desnicu pored ovako usrane ljevice.....a unda wrote: pa nije nam ginuo odmah nakon ovih zadnjih izbora. ali treba to znat vidjet..
karamarko ti vec godinu i po dana tupi o ovom proljecu i smjeni vlade.. a nitko ne cuje..
a mozda nece doc hadeze. ko zna sta ce bit. mozda uopce nece bit ni izbora, sta znas..
O vladi Zokija M.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pa ono... kao nekada... samoupravni socijalizam plus strane investicije 
Jel znas ti onu pricu o jednom djecaku?
Recimo da se zvao Perica.
Bio ti je on fin decko, stasao, sportas... al nije imao srece s komadima jerbo nije imao traperice.
Srecom pa je radnicka klasa onomad sasvim solidno kotirala pa se islo na more u radnicka odmaralista i shopinge po belosveckim pazaristima. Ono... radilo se, imalo se, moglo se...
Tako je i Perica isao do Trsta, Leibnitza, Graza... ko zna kuda sve ne... i kupovao sebi farmerke.
Jel mos zamislit Pericu, vaterpolistu, u farmerkama?
Komadi su se ljepili ko... da ne velim sta.
Sad sam malo skrenuo s teme, jebiga.
Uglavnom, dosli neki stranci, Američani, dogovorili se sa samoupravnim neimarima i sagradili najmoderniju tvornicu Levisa u Europi.
Tu se stancalo tih, jelte, farmerki, za vasceli region.
Jebiga, dosla poslije adezeovska stoka, razjebala i tvornicu i Levis i cijeli Novi Marof
Sta sam ono hteo da kazem
A, da... um caruje, Dundo Maroje...

Bio ti je on fin decko, stasao, sportas... al nije imao srece s komadima jerbo nije imao traperice.
Srecom pa je radnicka klasa onomad sasvim solidno kotirala pa se islo na more u radnicka odmaralista i shopinge po belosveckim pazaristima. Ono... radilo se, imalo se, moglo se...
Tako je i Perica isao do Trsta, Leibnitza, Graza... ko zna kuda sve ne... i kupovao sebi farmerke.
Uglavnom, dosli neki stranci, Američani, dogovorili se sa samoupravnim neimarima i sagradili najmoderniju tvornicu Levisa u Europi.
Jebiga, dosla poslije adezeovska stoka, razjebala i tvornicu i Levis i cijeli Novi Marof

- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Evo tek jutros čitam rezultate glasovanja Linićevog statusa u stranci, pa ako dobro vidim , nije više esdepeovac..
Što je tu dobro?
Pa, eto, Milanović ima stranku i dalje, dobio je potporu većine za svoj prijedlog abortiranja Linića ..
Nećemo morat na prijevremen izbore.
Što tu nije dobro?
Pa, eto, Milanović ima stranku i dalje.
Što je tu dobro?
Pa, eto, Milanović ima stranku i dalje, dobio je potporu većine za svoj prijedlog abortiranja Linića ..

Što tu nije dobro?

kurvanjski avatar, a
..zapravo, ima.. ima puno vise nego papa bernardicEuklid » wrote:Zapravo, nema...

prvo, protiv izbacivanja linica nisu nuzno glasali oni koji su protiv milanovica.
drugo, kad se lijepo predlozilo da se da se glasa o povjerenju ovoj vladi, sa zgrazanjem se to odbilo.

trece, meni jos ovdje nisu jasne uloge, ni milanovica, ali ni linica. ocito ovo nije sukob star samo koji mjesec. a i podjele su nesto drugacije i sire od onog sto mozda izgleda.
sve u svemu, treba samo gledat ko ima najvise koristi od ove krize u esdepeu.
linic se ovdje ponasao kao slon u prodavaonici porculana. mozda i namjerno. svojevrsni stranacki puc.
cetvrto, nikad se ne zna.. kako to u politici cesto biva, jos se njih dva stignu izljubit..

inace, politika je samo vjestina odabiranja strane koja ce pobijedit..

..nije iskljuceno da se nece morat na prijevremne izbore. ali, to nikada nije ovisilo o es de peu..Chilimama » wrote:Evo tek jutros čitam rezultate glasovanja Linićevog statusa u stranci, pa ako dobro vidim , nije više esdepeovac..
Što je tu dobro?
Pa, eto, Milanović ima stranku i dalje, dobio je potporu većine za svoj prijedlog abortiranja Linića ..![]()
Što tu nije dobro?

ovo su normalne stvari. bilo koja stranka u ovakvoj drustvenoj situaciji bi bila slicno podvojena.
mi imamo u ovoj drzavi samo jedan kontinuitet i stabilno jezgro, a to je na dosta & daleko desnoj strani. sve ostalo je rasprseno potpuno.
i ne moze se tu puno napravit. ne na toj razini, na takav nacin, taj neki visi politicki nacin. a ako se bude ocekivalo da se to moze na tkava nacin nesto napravit, bit ce sve gore i gore.. ali stvarno gore.
sve to treba vratit na bazu, na nize odnose, na organiziranja nize vrste, pa se onda iz toga moze mozda nesto stvorit..

sad mi jos vise izgleda bi bilo bolje da je ova vlada raspisala izbore istog trenutka kad je prosao onaj referendum.

Eto, nisam jedini koji misli da je Zoka jučer doživio poraz i debakl:
Klauški: Ova Milanovićeva pobjeda ipak smrdi na teški poraz
''Rijetko je kada pobjeda zvučala kao poraz.
Ovo što je Zoran Milanović napravio sebi, svojoj Vladi i stranci, već doista dugo nije viđeno na hrvatskoj političkoj sceni. Dvanaestosatno mrcvarenje i tajno glasanje koje je raskolilo SDP ravno po sredini, sa samo tri glasa na strani predsjednika SDP-a, nanijelo je ogromnu štetu pobjedniku, možda čak i više nego poraženima.''
''Ispričavam se hrvatskoj javnosti", kazao je Milanović nakon pobjede. "Sad ćemo se još ozbiljnije posvetiti rješavanju gospodarskih pitanja".
Kao da se prije ovoga nije baš ozbiljno bavio svojim poslom. I kao da će mu ovako podijeljena, posvađana, demoralizirana, devastirana i zgađena stranka u tome davati još veću podršku.
Nevjerojatan talent ovaj naš Milanović.
S kim god uđe u sukob učini suparnika pobjednikom. Bandić, Holy, Kolarić, Markićka, Tomašićka, Linić...
Čak je i blagopočivajući HDZ uskrisio i doveo na 1. mjesto
Jebote, da nije Zoka Isus...

Ovo što je Zoran Milanović napravio sebi, svojoj Vladi i stranci, već doista dugo nije viđeno na hrvatskoj političkoj sceni. Dvanaestosatno mrcvarenje i tajno glasanje koje je raskolilo SDP ravno po sredini, sa samo tri glasa na strani predsjednika SDP-a, nanijelo je ogromnu štetu pobjedniku, možda čak i više nego poraženima.''
''Ispričavam se hrvatskoj javnosti", kazao je Milanović nakon pobjede. "Sad ćemo se još ozbiljnije posvetiti rješavanju gospodarskih pitanja".
Kao da se prije ovoga nije baš ozbiljno bavio svojim poslom. I kao da će mu ovako podijeljena, posvađana, demoralizirana, devastirana i zgađena stranka u tome davati još veću podršku.
Nevjerojatan talent ovaj naš Milanović.

S kim god uđe u sukob učini suparnika pobjednikom. Bandić, Holy, Kolarić, Markićka, Tomašićka, Linić...
Čak je i blagopočivajući HDZ uskrisio i doveo na 1. mjesto

Jebote, da nije Zoka Isus...

Evo da se konacno posvetim onom sto najbolje znam, trkeljanju politike na trkeljanju, ali prvo se ispricavam svim prisutnim sto se ranije nisam javljao, ali imajte na umu da je sezona pocela
Dakle, doslo je do tocke nepovratnog raspada jednog od dvaju krila zlocinacke organizacije,kao sto sam odavno nagovjescivao, tocnije nakon samo 9 mjeseci vladavine vladajucih, vec na ovom forumu. Nazaslost, to ne znaci da se zlocinacke organizacije u hrvata blize svom kraju. To samo znaci da u stolice dosadasnjih veleizdajnika ulijecu novoopeceni veleizdajnici. Sto ja kao pojedinac mogu napravit? Vjerojatno mislite da nista ne mogu...ali se itekako varate, mogu postavit jedno pitanje
Dokle vise, uistinu dokad vise mislite vladat propalom drzavom?

Dakle, doslo je do tocke nepovratnog raspada jednog od dvaju krila zlocinacke organizacije,kao sto sam odavno nagovjescivao, tocnije nakon samo 9 mjeseci vladavine vladajucih, vec na ovom forumu. Nazaslost, to ne znaci da se zlocinacke organizacije u hrvata blize svom kraju. To samo znaci da u stolice dosadasnjih veleizdajnika ulijecu novoopeceni veleizdajnici. Sto ja kao pojedinac mogu napravit? Vjerojatno mislite da nista ne mogu...ali se itekako varate, mogu postavit jedno pitanje
..to sto se milkanovic ispricava radi svega ovoga, razumijem ga, to je korektno.Euklid » wrote:Eto, nisam jedini koji misli da je Zoka jučer doživio poraz i debakl:
Nevjerojatan talent ovaj naš Milanović.![]()
Čak je i blagopočivajući HDZ uskrisio i doveo na 1. mjesto![]()
![]()
Jebote, da nije Zoka Isus...![]()
![]()
..to sto klausevic kaze, neisma citao, ali po ovom tvom to su vise neke emocije po srijedi. prvo, ne kaze da je ovo milanovicev poraz, malo on to lukavije i opreznije kaze i drugo.. kaze da smrdi. zasto mu ne mirise na poraz?

ta stranka je vjerojatno onakva kakvu klauski opisuje, ali takvo nam je citavo drustvo, a jedno takvo drustvo ne moze bas nesto dobro stvorit. skupa sa novinarstvom, jasno.. ne postoji nadnovinarstvo, naddrustveno novinarstvo.
ali postoje neke nad politike, o kojima se ne raspravlja ili barem ne na analiticki nacin na koji bi trebalo.
hadeze nije nitko uskrsnuo. to je stranka koja je, ponavljam, usprokos svega, usprkos svemu, naproslim izborima dobila trecinu saziva parlamenta, 44 mandata, sedamnajst manje nego esdepe.
plus infrastruktura administrativna i politicka koja je ostala, krtice, spavaci, aktivni opstruktori, itd. plus sto je kaptol preuzeo na sebe ulogu sanatorija hadezea i napravio skoro pa drzavni udar onim referendumom i to iza ledja. tj odmah u startu je pokazao ovoj vlasti tko je gazda.
mislim, ono, treba malo ipak bit realan. razuman..

pozicija milanoviceva svim ovim nije unistena, on nije politcki gotov. svasta se moze jos dogodit i promijenit, ali jasno, bolje je gurat sad dok je vruce.. od njegove smjene do vanrednih izbora.
ipak, sto vise gledam, izgleda mi da ne postoje dvije struje u esdepeu, nego najmanje tri. meni jos uvijek nije jasno tko je tko. malo tu imam nekih nijansi, ali sve je to jos uvijek slabo za raspoznavanje.
npr, bilo to izmisljeno ili ne, po nekom kao dijelu habitusa meni je dosta uocljiva slicnost izmedju bandica, linica i cacica.

..a unda » wrote: ..to sto se milkanovic ispricava radi svega ovoga, razumijem ga, to je korektno.
..to sto klausevic kaze, neisma citao, ali po ovom tvom to su vise neke emocije po srijedi. prvo, ne kaze da je ovo milanovicev poraz, malo on to lukavije i opreznije kaze i drugo.. kaze da smrdi. zasto mu ne mirise na poraz?![]()
ta stranka je vjerojatno onakva kakvu klauski opisuje, ali takvo nam je citavo drustvo, a jedno takvo drustvo ne moze bas nesto dobro stvorit. skupa sa novinarstvom, jasno.. ne postoji nadnovinarstvo, naddrustveno novinarstvo.
ali postoje neke nad politike, o kojima se ne raspravlja ili barem ne na analiticki nacin na koji bi trebalo.
hadeze nije nitko uskrsnuo. to je stranka koja je, ponavljam, usprokos svega, usprkos svemu, naproslim izborima dobila trecinu saziva parlamenta, 44 mandata, sedamnajst manje nego esdepe.
plus infrastruktura administrativna i politicka koja je ostala, krtice, spavaci, aktivni opstruktori, itd. plus sto je kaptol preuzeo na sebe ulogu sanatorija hadezea i napravio skoro pa drzavni udar onim referendumom i to iza ledja. tj odmah u startu je pokazao ovoj vlasti tko je gazda.
mislim, ono, treba malo ipak bit realan. razuman..![]()
pozicija milanoviceva svim ovim nije unistena, on nije politcki gotov.

Jebemti kvotove.
Rofl je išao na ovu undinu rečenicu: ''pozicija milanoviceva svim ovim nije unistena, on nije politcki gotov.''

Ujme, davim se od smija. Ne, uopće nije politički gotov...

..a po cemu ti to zakljucujes? sto to tebi uopce znaci bit politicki gotov?Euklid » wrote:
Jebemti kvotove.
Rofl je išao na ovu undinu rečenicu: ''pozicija milanoviceva svim ovim nije unistena, on nije politcki gotov.''
![]()
![]()
Ujme, davim se od smija. Ne, uopće nije politički gotov...![]()
![]()

..i ko po tebi onda ima politicku buducnost?

..jos se nisi izjasnio oko liberalnog kapitalizma i investicija..

u biti, sta ti oces.. jel to itko zna? ..barem ti..

..sta kazes? prevedi.miky0 » wrote:Unda, jel'ti za sta ti je zoki razjeba stranku? Kako bi ga ti kaznija?

milanovica se moze kaznit samo za jednu stvar, a to jos nisam uspio dokazat.

cuj, koliko god ti mislio suprotno, ti i karamarko ste na istoj strani. a i euklid.

ako je ova stranka razjebana, u sto sumnjam, mozda i nazalost, to nije radi toga sto ti to mislis.
osim toga, to uopce ne mora bit toliko lose. jedino sto bi moglo bit lose tu pomeni jest da mi je to sve skupa sporo.
jesi li odabrao novu stranku ili cekas da se u ovoj oslobode mjesta?

jos uvijek, kakav god jest da jest, milanovic moze skupit barem pet puta toliko..

Koja šteta za kratkovidni kapitalizam koji je svjetskom zavjerom uništio svojedobno najbolji sistem na planeti, samoupravni socijalizam, tako da nema više gdje otvarati tvornice traperica.Euklid » wrote:Pa ono... kao nekada... samoupravni socijalizam plus strane investicije

Koja šteta što najbolji sistem na planeti nije prigrlila bilo koja druga država, čiji bi jezik Euklid promptno naučio, preselio se tamo, osnovao forum u kojem bi se svi divili njegovom promišljanju politike i ekonomije.

I na kraju, u svoj toj tuzi ima jedna pozitivna stvar - ukinute su komisije za ispitivanje porijekla imovine, pa se Euklid nikome ne treba pravdat za svoj tavan i može ga mirno preselit u neku bolju budućnost kako je zamišlja.

Pa ja bih na njihovom mjestu vladao kao i Kosorica, dok im mandat ne istekne, a poslije tko živ ko mrtav. Kako se tvoji laburisti nisu nešto pokazali, što ti je draža koalicija HDZ-Savez za Hrvatsku?miky0 » wrote:

..nevolja je u tome, kad je vec tu drzava, neko mora njom i vladat.Pero » wrote: Pa je bih na njihovom mjestu vladao kao i Kosorica, dok im mandat ne istekne, a poslije tko živ ko mrtav. Kako se tvoji laburisti nisu nešto pokazali, što ti je draža koalicija HDZ-Savez za Hrvatsku?

problem je tu malo drugaciji, osnovniji..

Lijepo, a što je alternativa? Spizdit par desetaka milijuna kuna na prijevremene izbore? I izabrat Karamarka za premijera?..a unda » wrote: ..nevolja je u tome, kad je vec tu drzava, neko mora njom i vladat.
problem je tu malo drugaciji, osnovniji..

..a unda » wrote:
ako je ova stranka razjebana, u sto sumnjam...

ajme, koja pišaona danas na trkelju...

Tako je, Perice, pametan si ti dečko. Ajde odi se sad pikulati s drugom dječicom...Pero » wrote: Koja šteta za kratkovidni kapitalizam koji je svjetskom zavjerom uništio svojedobno najbolji sistem na planeti, samoupravni socijalizam, tako da nema više gdje otvarati tvornice traperica.![]()
Koja šteta što najbolji sistem na planeti nije prigrlila bilo koja druga država, čiji bi jezik Euklid promptno naučio, preselio se tamo, osnovao forum u kojem bi se svi divili njegovom promišljanju politike i ekonomije.![]()
I na kraju, u svoj toj tuzi ima jedna pozitivna stvar - ukinute su komisije za ispitivanje porijekla imovine, pa se Euklid nikome ne treba pravdat za svoj tavan i može ga mirno preselit u neku bolju budućnost kako je zamišlja.

Kad sam se pikulao, uvijek sam doma donio više pikula nego što sam ih donio na igralište. Ali ti si mlađi, pa ti pikulanje sigurno nije bila primarna stvar u životu, više ti leži gejfon, pa te šteta izazvati.

pa, alternativa.. ima valjda uvijek alternativa. drzava koja ne moze opstat, ne moze opstat. sve je stvar isplativosti..Pero » wrote: Lijepo, a što je alternativa? Spizdit par desetaka milijuna kuna na prijevremene izbore? I izabrat Karamarka za premijera?Jer je svima dosta izbora ( uključujući i mene koji još nisam produžio osobnu), i onda imat izlaznost od jedno 30%. I na kraju, što će to promijeniti. Par desetaka ljudi u Audijima?

pa ne znam zasto bi trebali bit vanredni izbori. deset puta u tri godine ako to treba ili ne znam, ako se tako zeli.. pa dokle ide.
karamarko premijer, to je vec odavno zamisljeno, citav projekt.. vidis ovdje samo euklida i mikija..

lako je raju natantat. ali, koliko ce taj projekt bit uspjesan, nisam siguran. ima tu jos nekoliko kombinacija, mogucnosti, ali ako hadeze pobiejdi na iducim izborima, bilo kojim, nece bit dobro..
..ali, ono, nece bit nikako dobro. ovi problemi sada ce bit nista prema tome. ne pricam sad o nekoj velikoj, visokoj politici, pricam o svakodnevnici.. bit ce tu svasta..

neke procesi se moraju odvit do kraja..

-
- Information
-