Radnička fronta

Koljite se i gložite!
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 21:51

Pa i ti emotivno pristupaš, tebe je razgalio. :D

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Dec 2014, 21:52

miky0 » wrote:Unda, molio bi kad bi mi odgovorija na ono gore :)
zasto? sta ce ti to? :D
Zekoslawa

Post 15 Dec 2014, 21:52

A undo, bogati, štas zajašio. Šta, ko ne sviđa Matu, neš se igrat s njim? Ko ne sviđa Matu - peder? Ko ne sviđa Matu - pravoslavac? Šta? Šta? :D
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2014, 21:55

Kolinda Kitarović » wrote:Pa i ti emotivno pristupaš, tebe je razgalio. :D
..pa cuj, razgalio.. drago mi je. ali ja znam zasto mi je drago, a ti isto znas zasto mi je drago.

radi se o krvi, jelda, a? .. o nasilju, a? :D :D

ali to zasto je meni drago, ipak je malo drugacije citanje svega toga. i racionalnije. :D
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 21:58

..a unda » wrote: ..pa cuj, razgalio.. drago mi je. ali ja znam zasto mi je drago, a ti isto znas zasto mi je drago.

radi se o krvi, jelda, a? .. o nasilju, a? :D :D

ali to zasto je meni drago, ipak je malo drugacije citanje svega toga. i racionalnije. :D
A nemoj mi sad imputirati, nisi fer. Ne mislim ja da ti njega podržavaš zbog krvi i nasilja, mislim da si pobenavio, šta ću drugo mislit. :ne zna:

Da racionalnije. :rofl: Ti si se upeo tu dokazati da postoji neka valjda skrivena poruka koju mi nismo iščitali, ali Mate je prilično bio otvoren, jebiga, teško da ga možeš sakriti iza neke mistifikacije i složene poruke. Prost k'o pasulj. I emocionalno si uz njega jer je jedina true ljevica odnosno tako ga ti percipiraš. Pa eto, bolje išta nego ništa, pretpostavljam. Tvoja je pozicija daleko emocionalnija nego naša ovdje. Jer ti si nekritički oduševljen njime. Nema tu ni minimalne kritike, sve je pogodio, rasturio je, apsolutno te ništa nije ubolo. Eto, ja to jedino mogu podvesti pod emocije, a ne racio. Jer kad uključiš više racio, bome ti znaš isecirati. Ali čini mi se da njega ne želiš secirati jer smatraš to kontraproduktivnim pošto je, jel, jedina prava ljevica, navodno.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 15 Dec 2014, 21:58

..a unda » wrote: zasto? sta ce ti to? :D
Zanima me zasto moze kapovic, a ne moze miky :ne zna: :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2014, 22:01

Zekoslawa » wrote:A undo, bogati, štas zajašio. Šta, ko ne sviđa Matu, neš se igrat s njim? Ko ne sviđa Matu - peder? Ko ne sviđa Matu - pravoslavac? Šta? Šta? :D
pa sta ja sad moram ovdje pricat? kapovica sam.. nesto.. ponesto.. ili dosta, drugacije dozivljavao.
mislio sam da on zaista, uz svu teoriju neku, ne razumije neke stvari, da se nekako, ne zna..recimo, ponasat.
ali, vidim neku promjenu i ne veseli me to radi mate, nek se on mijenja kako oce.. ali , na dobrom je putu sto se men tice.
mislim, crta.. crta vam, jebote, a vas dvi ko zadnje kokose..kra, kra, krv, cekic, nasilje. krv, krv, nasilje cekic.. :D :D

mislim, ko u ruci ima samo krv, sve mu izgleda kao.. ne znam sta.. menstruacija, revolucija, sta li.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2014, 22:05

miky0 » wrote:
Zanima me zasto moze kapovic, a ne moze miky :ne zna: :tuzni:
nu. mene si nasao to pitat? pa sebe to pitaj. :D

to je isto kao da me pitas zasto kapovic moze uzet ladnu pivu iz frizidera i popit je, a ti imas i frizider i pivu i jedva je cekas popit, ali jebiga, ne ide.. i sad ti ja moram rec zasto? :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 15 Dec 2014, 22:09

..a unda » wrote: nu. mene si nasao to pitat? pa sebe to pitaj. :D

to je isto kao da me pitas zasto kapovic moze uzet ladnu pivu iz frizidera i popit je, a ti imas i frizider i pivu i jedva je cekas popit, ali jebiga, ne ide.. i sad ti ja moram rec zasto? :D
Aj reci razlike u razmisljanju i izvedbe izmedju mene i kapovica? Bas me zanima :kava:
Zekoslawa

Post 15 Dec 2014, 22:21

..a unda » wrote: pa sta ja sad moram ovdje pricat? kapovica sam.. nesto.. ponesto.. ili dosta, drugacije dozivljavao.
mislio sam da on zaista, uz svu teoriju neku, ne razumije neke stvari, da se nekako, ne zna..recimo, ponasat.
ali, vidim neku promjenu i ne veseli me to radi mate, nek se on mijenja kako oce.. ali , na dobrom je putu sto se men tice.
mislim, crta.. crta vam, jebote, a vas dvi ko zadnje kokose..kra, kra, krv, cekic, nasilje. krv, krv, nasilje cekic.. :D :D

mislim, ko u ruci ima samo krv, sve mu izgleda kao.. ne znam sta.. menstruacija, revolucija, sta li.. :D :D
Ajme, undo, pa neš se valjda služiti argumentum ad mjesečnicam. :(
Ja sam isto mislila da nije došao dalje od teorije i da mu je to mana. Sad sam se pak uvjerila da a) nije došao dalje od teorije jer u principu ja još nisam od te ekipe čula ništa osim što znamo da su oni radikalna ljevica koja dogmatski i nekritički prihvaća ama baš sve zasade socijalizma i marksizma, ukjučujući i terminologiju, ni riječi o tome kako, kojim sredstvima, koje su moguće reperkusije i implikacije, znamo tek da sustav ne valja i da ga treba mijenjati. Okej, apsolvirali smo to, a štaćmo dalje?; b) tamo gdje jest došao dalje od teorije, to ne izgleda uopće dobro i uglavnom se svodi na provođenje propagandne teorije u pripadajuću praksu. I sad mi je jasno da ima još pokoju manu i da ne znam želim li da taj dođe dalje od teorije.

I da, krv i nasilje i čekić jest nešto nakon čega uglavnom nema rasprave. Šta oćeš, da to uzmemo u razmatranje, pa da pričamo o nijansama, ono, može malo nasilja, ali ne previše? To je nešto oko čega čovjek uglavnom zauzme stav, nema tu nijansi. Ako je nasilje cijena koja se mora platiti, ja eto odbijam podržati načelno plemenite ideje. Ne želim testirati i moliti boga da ne ode u krivom pravcu, nego odbijam u startu. Možda će neke stvari ići zaobilazno i sporije, možda ih moja generacija neće dočekati, ali na tu cijenu nisam spremna. Je li to legitiman stav? Ja mislim da jest. I nitko se tu nije uskokokodakao i stavio mu riječi u usta, nego je čovjek jasno i glasno rekao da je jedna od njihovih razina djelovanja ona militantna. Nemoj mi ga opet pravdati jer o semantici on zna jako puno, ko što zna o koječemu još i čega bi se trebao držati u životu. Premda s obzirom na ove i ovakve ideje koje je prezentirao, što se mene tiče, sad pomalo gubi kredibilitet čak i kao znanstvenik. Ja u tom čovjeku jednostavno ne vidim spremnost na dijalog, na korekciju vlastitih stavova, ne vidim istinsku želju za kompromisom, a sve to čini i kvalitetnog znanstvenika. I ne, neću ga "istrpit" ko što si jučer rekao, jer se glavnog ideologa ne može istrpit. Ne čini mi se da se on tu zatekao slučajno, biciklom, nego je on pokretač cijele te priče, a iz ove snimke vidim da nema ni dijaloga ili potpitanja. Jel ja sad moram biti sretna što se konačno pojavila nekakva suvisla opcija na političkoj sceni, pa zanemariti vlastitu intuiciju ili pak ono što mi zdravi razum nalaže, a u okviru mojih kapaciteta i ograničenja? Ne moram, dabome. Ako se predomislim, rado ću te obavijestiti i reći ti da si u pravu, skroz u pravu, najupravije, ali dok nije tako, eto nije, i te podvale s emocijama i mjesečnicama i ženskastošću si zakači nekoj od mačaka za rep. Ae.
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 22:25

:S

I intuicija je bitna. Nije to samo što on priča nego on meni izaziva autentičan gadan osjećaj u želucu i da nešto ne valja s njim. A mene intuicija gotovo nikad nije prevarila. Kao što Pernar ima onaj bolestan sjaj u očima, tako s ovim malim diktatorom nešto opako ne valja. Kad bih ja njega nakon tog filinga koji nipošto nije iracionalan, podržala, osjećala bih se da sam se posrala na sve u što vjerujem i na svoj zdrav razum te intuiciju koju itekako u životu valja slušati.
Briga me što je ljevičar. Meni to nakon ovog govora apsolutno ništa ne znači. Morala bih duboko ogresti u ideologiju da ne vidim i ne osjetim alarme nakon tog govora.
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2014, 22:25

Kolinda Kitarović » wrote:
A nemoj mi sad imputirati, nisi fer. Ne mislim ja da ti njega podržavaš zbog krvi i nasilja, mislim da si pobenavio, šta ću drugo mislit. :ne zna:

Da racionalnije. :rofl: Ti si se upeo tu dokazati da postoji neka valjda skrivena poruka koju mi nismo iščitali, ali Mate je prilično bio otvoren, jebiga, teško da ga možeš sakriti iza neke mistifikacije i složene poruke. Prost k'o pasulj. I emocionalno si uz njega jer je jedina true ljevica odnosno tako ga ti percipiraš. Pa eto, bolje išta nego ništa, pretpostavljam. Tvoja je pozicija daleko emocionalnija nego naša ovdje. Jer ti si nekritički oduševljen njime. Nema tu ni minimalne kritike, sve je pogodio, rasturio je, apsolutno te ništa nije ubolo. Eto, ja to jedino mogu podvesti pod emocije, a ne racio. Jer kad uključiš više racio, bome ti znaš isecirati. Ali čini mi se da njega ne želiš secirati jer smatraš to kontraproduktivnim pošto je, jel, jedina prava ljevica, navodno.
a dobro, sta cu ja sad.

ja nisam fer, ti si fer.

ja sam zapizdio, ti si samo realna i racionalna.

ja volim nasilje, ti ga se zgrazas.

ja nisam kritican, ti si kriticna.

ja sam iskljuciv, a ti samo emotivna.

pa dobro, ajde, napisi popis zelja, ,pristajem na njih da znam kako cu dalje pricat.. :D :D

mislim, sta se njega ima secirat. pa on je tamo sve rekao. pa jebemu, evo, kad sam vec odgledao taj video nesto..tj necu ti nista govorit jer cu opet izmisljat, evo..

..ma ne znam sad, ne da mi se trazit di govori kolko ce stranka strajat, mislim negdje pri pocetku, a ti odmah vidis gigantomahiju torova s cekicima mjolnirima u ruci i svi navalili na tebe. :D

ono, prenar vice..zlata, svima cu zlata dat..a ti, krvi, svima ce krvi liptat.. :D :D

mislim, jel sam te vec pitao, kad gledas filn i kad se uzivis i kad ga odgledas, jel se uopce sjecas sta je bilo na pocetku filma? :D

..ili, kad v idis pocetak filma, spicu, prestajes gledat jer vec znas sta ce i kako bit u filmu i kako ce zavrsit. najvjerojatnije u krvi. :D :D
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 22:28

Ok, ajmo sad ozbiljno. Ja svoje mišljenje o njemu neću promijeniti, ali me zanima, najiskrenije, što ti točno vidiš u njegovom govoru? Kako bi ti to nekome tko nije gledao prepričao i za što točno misliš da se on zalaže? Onako, mali review toga?
Možda onda shvatim zašto ga podržavaš. Zasad mi ne ide jer smo gledali dva potpuno drukčija govora, vidim.

Edit: To s krvi ti je jako glupo jer je to otvoreno rekao, nisam ja to isisala iz prsta. To, dakle, pitaj njega, kad planira pozvati rabijatne tipove.
karambol

Post 15 Dec 2014, 22:34

Ajte u klinac! Sad sam znatiželjan pogledat to u miru, a mira nemam. Ni vremena, a opet neću na par puta već odjednom...a taj se raspričao i naslagao minuta i minuta... :zubo:
Euklid
old school

Post 15 Dec 2014, 22:36

A jel vas dvije neko tjera da podržavate Kapovića i RF? :misli:

Eno imate Zoku pa podržavajte njega, on je nenasilan.

To što ponekad prevari ženu ili je namlati šta ima veze, muško je... može mu se... :D
'if you fall, i'll be there' (floor)
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 22:37

Euklid » wrote:A jel vas dvije neko tjera da podržavate Kapovića i RF? :misli:

To što ponekad prevari ženu ili je namlati šta ima veze, muško je... može mu se... :D
Jel to Kapovićeva škola "sanader je, da prostite, peder" ili ste kućni prijatelji?
karambol

Post 15 Dec 2014, 22:39

Jesi li te informacije pobrao s relevantnijih izvora od fejsbuka? :zubo:

:rofl:
Euklid
old school

Post 15 Dec 2014, 22:42

Kolinda Kitarović » wrote:
Jel to Kapovićeva škola "sanader je, da prostite, peder" ili ste kućni prijatelji?
Eto, opet je Kapović kriv, neberobatno... :ne zna:
Euklid
old school

Post 15 Dec 2014, 22:44

karambol » wrote:
Jesi li te informacije pobrao s relevantnijih izvora od fejsbuka? :zubo:

:rofl:
Naravno, maznuo mi je onu Enicu ispred nosa. Šta misliš, oklen toliki animozitet prema njemu... :zubo:
jednokratni klon

Post 15 Dec 2014, 22:45

Drago mi je da će vas mate svu trojicu napokon ujediniti. :peshe:
Zekoslawa

Post 15 Dec 2014, 22:45

Ja ti ne funkcioniram u binarnim opozicijama i crno-bijeloj tehnici, sorry. To što ne podržavam Kapovića može značiti samo jednu stvar - da ne podržavam Kapovića. To što tebe tvoj način razmišljanja tjera da automatski nađeš neki supstitut, a šta ti ja mogu. :ne zna:
Euklid
old school

Post 15 Dec 2014, 22:49

Kolinda Kitarović » wrote:Drago mi je da će vas mate svu trojicu napokon ujediniti. :peshe:
Pa već sam napisao na ovoj temi da bi bilo ženijalno da se ujedine ORaH, RF i ŽZ.

Tada bi se ujedinilo malo više ljudi od nas trojice... :lux:

Možda tada ni čekići ne bi bili potrebni nego bi se stvari riješile institucionalno... :raspa:
Euklid
old school

Post 15 Dec 2014, 22:52

Zekoslawa » wrote: Ja ti ne funkcioniram u binarnim opozicijama i crno-bijeloj tehnici, sorry. To što ne podržavam Kapovića može značiti samo jednu stvar - da ne podržavam Kapovića. To što tebe tvoj način razmišljanja tjera da automatski nađeš neki supstitut, a šta ti ja mogu. :ne zna:
Šta mene briga u kakvim ti opozicijama (ne) funkcioniraš.

Ne podržavate Kapovića shvatili smo preko nekoliko puta.

Ne podržavate, pa ne podržavate, šta sad. Ko da Kapović ne može bez vas dve.

Odite sad na temu o macama umjesto što spamate ovdje sa svojim nepodržavanjem... :ckzubo:
MightyMe

Post 15 Dec 2014, 22:56

Euklid » wrote:
Šta mene briga u kakvim ti opozicijama (ne) funkcioniraš.

Ne podržavate Kapovića shvatili smo preko nekoliko puta.

Ne podržavate, pa ne podržavate, šta sad. Ko da Kapović ne može bez vas dve.

Odite sad na temu o macama umjesto što spamate ovdje sa svojim nepodržavanjem... :ckzubo:
Također odite na temo o vladi zokija eM jer ga podržavate. A majti će se potrudit da na toj temi budu samo afirmativni postovi. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2014, 22:58

Zekoslawa » wrote: Ajme, undo, pa neš se valjda služiti argumentum ad mjesečnicam. :(
Ja sam isto mislila da nije došao dalje od teorije i da mu je to mana. Sad sam se pak uvjerila da a) nije došao dalje od teorije jer u principu ja još nisam od te ekipe čula ništa osim što znamo da su oni radikalna ljevica koja dogmatski i nekritički prihvaća ama baš sve zasade socijalizma i marksizma, ukjučujući i terminologiju, ni riječi o tome kako, kojim sredstvima, koje su moguće reperkusije i implikacije, znamo tek da sustav ne valja i da ga treba mijenjati. Okej, apsolvirali smo to, a štaćmo dalje?; b) tamo gdje jest došao dalje od teorije, to ne izgleda uopće dobro i uglavnom se svodi na provođenje propagandne teorije u pripadajuću praksu. I sad mi je jasno da ima još pokoju manu i da ne znam želim li da taj dođe dalje od teorije.

I da, krv i nasilje i čekić jest nešto nakon čega uglavnom nema rasprave. Šta oćeš, da to uzmemo u razmatranje, pa da pričamo o nijansama, ono, može malo nasilja, ali ne previše? To je nešto oko čega čovjek uglavnom zauzme stav, nema tu nijansi. Ako je nasilje cijena koja se mora platiti, ja eto odbijam podržati načelno plemenite ideje. Ne želim testirati i moliti boga da ne ode u krivom pravcu, nego odbijam u startu. Možda će neke stvari ići zaobilazno i sporije, možda ih moja generacija neće dočekati, ali na tu cijenu nisam spremna. Je li to legitiman stav? Ja mislim da jest. I nitko se tu nije uskokokodakao i stavio mu riječi u usta, nego je čovjek jasno i glasno rekao da je jedna od njihovih razina djelovanja ona militantna. Nemoj mi ga opet pravdati jer o semantici on zna jako puno, ko što zna o koječemu još i čega bi se trebao držati u životu. Premda s obzirom na ove i ovakve ideje koje je prezentirao, što se mene tiče, sad pomalo gubi kredibilitet čak i kao znanstvenik. Ja u tom čovjeku jednostavno ne vidim spremnost na dijalog, na korekciju vlastitih stavova, ne vidim istinsku želju za kompromisom, a sve to čini i kvalitetnog znanstvenika. I ne, neću ga "istrpit" ko što si jučer rekao, jer se glavnog ideologa ne može istrpit. Ne čini mi se da se on tu zatekao slučajno, biciklom, nego je on pokretač cijele te priče, a iz ove snimke vidim da nema ni dijaloga ili potpitanja. Jel ja sad moram biti sretna što se konačno pojavila nekakva suvisla opcija na političkoj sceni, pa zanemariti vlastitu intuiciju ili pak ono što mi zdravi razum nalaže, a u okviru mojih kapaciteta i ograničenja? Ne moram, dabome. Ako se predomislim, rado ću te obavijestiti i reći ti da si u pravu, skroz u pravu, najupravije, ali dok nije tako, eto nije, i te podvale s emocijama i mjesečnicama i ženskastošću si zakači nekoj od mačaka za rep. Ae.
mene te mjesecnice ne mogu impresionirat, tako da ne znam odakle ta zelja za mistifikacijom mjesecnice kao agrumenta..agrumeta.. ma argumenta. :D

mislim, sta, revolucija, menstruacija, krvna plazma.. rijeci ko rijeci, nes ti njih. :D

a) nije im ni teorija bas izbrusena. tj njeno iznosenje. tj ima i recentnijih teorija. to meni znaci..meni kazem, ne kazem da to inace znaci.. kapovic sigurno zna za te teorije, znam da zna, ali ih ne spominje ili ih ne spominje puno.
e sad, ono sto ja sebe pitam jest..zasto?
ono sto ti sebe pitas..tj ne pitas se, jebete se.. :D

pa sta ako si to samo cula od njih. mislim, pisi im pismo sta ti hoces cut od njih. ja ne zelim nista cut od njih ni ti od n jega. slusam ono sto govori i pitam se.
tebe to ne zanima i to je ok. ti se pitas nesto drugo. tj ne pitas..ti znas da je menstruacija agrumet, sta li.. :D

be ) ne znam ja stra tebi izgleda dobro i zasto ti to izgleda i ne izgleda dobro. meni demokrastski socijalizam ne zvuci lose.
i ne vidim neku praksu narocitu. on i dalje prica i prica.. :D

ok, ti zelis neku drugu praksu. mislim, legitimno njemu, legitimno tebi.. :D

krv..za to se obrati eks.

upravo o time kapovic govori.. kako dati necemu svoje znacenje. vidim, dobro ste ga vas dvi slusale. :D

a kad se o nasilju moze pricati? kad dodje do tebe? i koji sve oblici nasilja postoje? kako se manifestira? sto mozes protiv njega napravit? i jel dovoljno rec ne nasilju, a da ga tako ne podrzavas. generacijama, recimo?

razina svakog od nas je, ne znam.. agresivna u nekom obliku, razmjeru, razini. ko ti mislis da je to tabu, ne m isli npr kapovic, koji spominje..jel spo minje uopce izrijekom nasilje, spominje valjda, aj vjerovat cu ti ako tako tvrdis, neka, neka spominje i krv, nije mi sad to bitno, ali spominje i neku samoobranu?
jel spominje ili mi se ucinilo ili ako i spomin je, nema to veze, znamo mi sta on oce, jelda? :D

uostalom, imas i zadnjih nekoliko minuta videa. pogledaj ih? toga te n ije, recimo..ne strah, nego te ne zabrinjava nesto?

legitimno je i uspostavit ravnotezu, kako sam negdje vec prije na topiku valjda spomenuo. i ne samo da je legitimno, da se ne igramo te neke nase vi kihnuste uljudjenosti, nego je nuzno, ljudski, solidarno, humano..

jel se ti tu sta pitas ili te nije briga, ti ces svojim putem, ageneracije neka rjesavju kako znaju :kokice:

mislim, nemoj ga trpit, ne moras. trpi ono sto moras. pokori se, stas drugo, sta.. barem kapovica ne moras trpit. ne moras ga ni cut ni gledat, nes znat ni da postoji ista takvo, slicno, nesto. mos ga izbjegavat ono, s lakocom. :D
  • Information