Šustar i Markićka žele zasebne škole za djevojčice i dječake
- 7nationarmy
aj iznenadi me jednom bar i procitaj upis s razumijevanjem, nigdje nisi vidio da se ja zalazem za ukidanje icega vec da sam upozorio da se u demokratskom svijetu razgovara pa ako vecina odluci a manjinu to ne zakida - prolazi. ali shvacam gdje sam te izgubio, objasnjavat demokraciju zadojenom citatelju 24 sata i gledatelju zikine dinastije, nemoguca misija.haram wrote:Aj oprosti šta te se nismo sjetili. Sreća da nas ti uvijek podsjetiš.
Nego, koji su točno tvoji argumenti za ukidanje mješovitih razreda/škola? Osim patoloških iracionalnih fiksacija, naravno...
AJ EM BAK!
Diplomirani čobane sa Štrumpovog unizveriteta, pravo iznenađenje bi bilo da koji puta ne pišeš o svojim fiksacijama svinjskim polovicama i nacionalšovinističkim traumama koje ti je neki sifilistični dida vrativši se iz Argentine prenio u nasljeđe.7nationarmy wrote:aj iznenadi me jednom bar i procitaj upis s razumijevanjem, nigdje nisi vidio da se ja zalazem za ukidanje icega vec da sam upozorio da se u demokratskom svijetu razgovara pa ako vecina odluci a manjinu to ne zakida - prolazi. ali shvacam gdje sam te izgubio, objasnjavat demokraciju zadojenom citatelju 24 sata i gledatelju zikine dinastije, nemoguca misija.
what we've got here is failure to communicate
- 7nationarmy
slatko ali i dalje fiksacija mojim likom i djelom i nimalo supstance na temi.
AJ EM BAK!
Ma mo'š si samo prenjet tu spermatozoidnu supstancu na Markićku ak već nemreš racionalno raspravljat.7nationarmy wrote:slatko ali i dalje fiksacija mojim likom i djelom i nimalo supstance na temi.
what we've got here is failure to communicate
- 7nationarmy
nego di je judolino na objektivno reagira na bedaka koji mi tura nacionalsovinizam cim mu ponestane argumenata, sto je obicno nakon jednog upisaharam wrote:Ma mo'š si samo prenjet tu spermatozoidnu supstancu na Markićku ak već nemreš racionalno raspravljat.
AJ EM BAK!
Pa gledam na drugu stranu i pravim se da ništa ne vidim, ko svaki pravi hrvatski redarstvenik.
Domoljublje si htio - domoljublje si dobio.
Domoljublje si htio - domoljublje si dobio.
-
- Information
-