..sdp

Koljite se i gložite!
Frulica

Post 05 Jan 2016, 00:03

Vaše riječi zvuče zabrinuto. :o

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Jan 2016, 00:15

Frulica » wrote:Vaše riječi zvuče zabrinuto. :o
..zasto? samo ce trebat svak svoju odgovornost odradit. na ovaj ili onaj nacin. ono, ne moze drugacije. nema tu nikakve zabrinutosti.. sto sijes, to ces i.. kako ono ide?
Frulica

Post 05 Jan 2016, 00:20

..a unda » wrote: ..zasto? samo ce trebat svak svoju odgovornost odradit. na ovaj ili onaj nacin. ono, ne moze drugacije. nema tu nikakve zabrinutosti.. sto sijes, to ces i.. kako ono ide?
Kako odabrati kome treba reportirat glede i poradi te odgovornosti? :o
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2016, 00:22

Frulica » wrote: Kako odabrati kome treba reportirat glede i poradi te odgovornosti? :o
..to sebe moras pitat. a kako vidim, ne pitas sebe nego druge, vjerojatno ti odgovor vec znas.
ali to nije tema topika, topik topika..
Frulica

Post 05 Jan 2016, 00:50

Ja sam odgovoran samo svojoj partiji, to je naravno jasno. :o

Ne mislim da je to pitanje koje treba postavljati samo sebi. Bitno je, znati, procjeniti, pitati... što drugi misle kome, čemu, kako... bi trebalo odgovarati u tome leži nekakav "what if" generator, ako se to zna onda svatko za sebe može cca procjeniti što će netko raditi kad dođe do neke situacije i odabrati nešto. Treba vidjeti uklapa li se osobno "odgovaranje" u globalno "odgovaranje" e onda se može vidjeti mogu li se tu zadovoljiti vlastiti interesi ili treba nastojati da nešto drugo bude globalno. :D

Prema tome kome/čemu treba odgovarati? Ako to recimo ne uključuje tržište, ekonomske slobode, osobne slobode, pravo javnog djelovanja, kritiziranja, lakoću promjene mišljenja itd., e onda to i nije nešto čemu je mudro odgovarati. Skoro pa i opasno. :o

Zamisli samo, dođeš i pristaneš uz nešto što neće reći čemu se odgovara koje su temeljne postavke pa ti ih netko maltene preko noći promjeni i završiš na produženom ljetovanju. Recimo kao ovaj zanimljiv lik. Jebaji ga, nije znao kome se to odgovara pa grlom u jagode. :D

Prošla su vremena kad se je postajalo miss zbog želje da se pliva s delfinima. :D Treba znati koja je to, komu, čemu, kolika odgovornost što bi se kao trebalo preuzeti. Lako je biti galamdžija, zanovjetat i njurgat. :o
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2016, 01:07

Frulica » wrote:Ja sam odgovoran samo svojoj partiji, to je naravno jasno. :o

Ne mislim da je to pitanje koje treba postavljati samo sebi. Bitno je, znati, procjeniti, pitati... što drugi misle kome, čemu, kako... bi trebalo odgovarati u tome leži nekakav "what if" generator, ako se to zna onda svatko za sebe može cca procjeniti što će netko raditi kad dođe do neke situacije i odabrati nešto. Treba vidjeti uklapa li se osobno "odgovaranje" u globalno "odgovaranje" e onda se može vidjeti mogu li se tu zadovoljiti vlastiti interesi ili treba nastojati da nešto drugo bude globalno. :D

Prema tome kome/čemu treba odgovarati? Ako to recimo ne uključuje tržište, ekonomske slobode, osobne slobode, pravo javnog djelovanja, kritiziranja, lakoću promjene mišljenja itd., e onda to i nije nešto čemu je mudro odgovarati. Skoro pa i opasno. :o

Zamisli samo, dođeš i pristaneš uz nešto što neće reći čemu se odgovara koje su temeljne postavke pa ti ih netko maltene preko noći promjeni i završiš na produženom ljetovanju. Recimo kao ovaj zanimljiv lik. Jebaji ga, nije znao kome se to odgovara pa grlom u jagode. :D

Prošla su vremena kad se je postajalo miss zbog želje da se pliva s delfinima. :D
ne znam o cemu pricas, o kakvim delfinima i kakve veze to ima s topikom.
a to da ti postavljas pitanje zato jer si siguran u odgovor, to smo vec zakljucili. uvijek je upravo dovoljno onih koji su sigurni u ono sto govore.

ne znam sto tebe muci, ali promasio si topik.
Frulica

Post 05 Jan 2016, 01:52

To da ti učitavaš napamet to je više manje sasvim jasno. Nemam nikakav odgovor, niti ću ga imat niti ga tražim. Odnosno točnije moji odgovori su promjenjivi i pragmatični i jebe mi se za cara i carevinu. :o

Mene muči to što postoje stranice i stranice postova koje se može svesti na: eke, peke reke be uk a rek... re ne pa. Bez ama bar i jednog... što-tko-zašto i onda imam pravo pa i fulajući topik pitati što, tko, zašto, kako... I tu se dolazi do delfina. Mir u svijetu, delfini i sto i jedna vrtić, bolnica, škola, izvrsnost ovo, ono su prazna trabunjanja. Zvuči isto kao oni fizičari s alternative koji sve znaju samo neće reć. :D I eto to je moj problem. :o

Ako baš treba o temi. SDP je stranka koja treba propast ili se razdvojit ili spojit ili nešto. Kao u Izraelu Likud, Kadima, Hatnuah... koga briga za stranke. Mislim dokazivanje jel' netko za ocjenu -3 ili -11 kad je pitanje jel' >0 je bezpridržajno :zubo: Ako nema nikoga u SDPu tko može preuzeti onda treba propasti isto kao i u HDZu, samo što HDZ misli na podmladak pa imaju nekoga poput Plenkovića i sličnih koji mogu uskočiti kad zatreba. Uostalom i Kolinda, koja je bila na čekanju godinama. U SDPu, imaju karizmatičnog predsjednika i više manje potpuno ovisne namještenike. Sve što je na neki način svoje, malkoc pomaknuto je rastjerano. Holy, Kolarić, Antunović, Pančić pa i Josipović... ma sve. On ne okuplja, on rastura i time nije baš podoban za političara na toj razini.

Nadam se da će Milanović lijepo otić, zarađivat novce i štajaznam šta, jer politika mu baš ne ide. Više manje sve bitke je izgubio.

I da glede toga o tome "tko već sve zna" i "takvih ima dovoljno..." to ti je onak' malo nefer. Jer, bez uvrede, ali više manje iz tvojih postova se čita točno to. Znaš sve odgovore. I svi su kapital & kaptol. Nisam vidio ikakve posebne dvojbe u tvojim postovima.

I glede i poradi općenitoga. U državu napokon treba uvesti kapitalizam kako spada, odnosno, da što je moguće više za ovako malu državu bude tržišno. Tako će se rasturiti svi ti uhljebnički odnosi na bilo kojoj razini koji opstaju bez obzira na vlast. Moć odnosno sva ta nemoć proizlazi iz ogromne države od koje se ne da ništa raditi niti isplati išta raditi. :o

I to je to. :o :udiše: :D
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2016, 02:15

..dobro, ne razumijem nista sta ti oces rec, a narocito zasto. ali eto, rekao si i nadam se da si zadovoljan sto si uspio rec ili zamotat nesto tamo gdje ne treba.
ima valjda i drugih tema gdje se esdepe spominje..
Frulica

Post 05 Jan 2016, 02:21

Slobodan si reći ako je ovo one man show ili nabrojati poželjne postopisce. Ako tako nešto učiniš, sasvim sigurno se neću uguravat na topic. :ne zna:
MightyMe

Post 05 Jan 2016, 02:22

U apstraktni boj, naprijed. :usama:

:kokice:
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2016, 02:32

Frulica » wrote:Slobodan si reći ako je ovo one man show ili nabrojati poželjne postopisce. Ako tako nešto učiniš, sasvim sigurno se neću uguravat na topic. :ne zna:
..ne znam jel van men sou. ako neko bude imao nesto zanimljivo rec o temi i kad bude imao, pa cak i onoliko koliko moze rec ovdje, nece bit van men sou mozda ce se nesto tu objasnit ili izbistrit.
kazem, ima ostalih tema o esdepeu, ima evo, o buducnosti esdepea i postovi ti sasvim fino tamo odgovaraju.
ne znam zasto forsiras nesto gdje nije tome mjesto..
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 05 Jan 2016, 07:43

Ja ni kurca ne razumin o cemu se na ovom topicu triba govorit :ne zna: vjerojatno o nicemu :misli:
Tea Tree

Post 05 Jan 2016, 09:22

Dojma sam da Frulica nastoji pisati "undasto" (da unda vidi kako je to? :D ) samo nije bas pogodjeno pa ostaje prilicno nerazumljivo. Citam i pokusavam skuzit, ali mi ne ide. Mozda je do mene. :o Taman kad pomislim da sam nesto skuzila, sljedeci dio teksta mi pokaze da nisam. :D
Euklid
old school

Post 05 Jan 2016, 10:45

Ja sam shvatio da je Milanovic u SDP-u faktor koji rastjeruje umjesto da okuplja i to je tocno 1/1... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
7nationarmy

Post 05 Jan 2016, 10:56

em me blokiralo na forumu em miki kukak kakoj tute prazno i sugavo bezmene pa eto me malo u posjet.

sdp? kaj vam je to - ona privatna prcija zoke mahnitog? dovoljno je pogledati tko ga brani (maras, lalovac, grcic, opacic) i zakljuciti kako je spas partije sto prije odrzati unutarstranacke izbore na kojima ovaj put nece biti samo zoka kandidat za predsjednika. bez obzira sta mislili o meni ili ja o partiji, ja vjerujem da ljevica treba imati zdravu stranku u svakoj zemlji. sdp to sada nije.
AJ EM BAK!
karambol

Post 05 Jan 2016, 12:20

Frulica » wrote:Vaše riječi zvuče zabrinuto. :o
Ma jok. Nije to zabrinutost. Više znatiželja oko točnosti vlastitih predviđanja i očekivanja. :zubo:
Da razjasnim, nisam Milanović fan. Nisam ničiji fan, ali tu i tamo netko (ili nečiji potezi) mi se dopadnu jer me iznenade. To je zato jer ih, možda, nisam očekivao. Pa mi to dođe kao kocke leda u koli. Osvježavajuće. :D
ZM je osvježenje na političkoj sceni. Kao što je Cipras bio u Grčkoj, recimo... Ne da mi se sad ulaziti u sasvim subjektivno činjenje nekakvog kvazipsiho profila ZMa ili TKa ili nekog trećeg. Do sada su se političke ikone većinom prema puku odnosile ljubazno, obzirno, s poštovanjem, pravedno, s ljubavlju, suosjećanjem itd... Blablabla...iako smo znali da je to čista prevara, ali nam se svidjelo...
Ovaj je narod ovisnički. Očekuje se da vladajući sve neugodne situacije rješavaju umjesto nas, da nam ispune naše neostvarene snove, a oni su se trudili da ta slika bude uvjerljiva desetljećima.
Meni, recimo to tako, smeta što se svi koncentriramo na lijevo i desno kao da to nešto znači. Trebalo bi imati druge kategorije tj. kriterije - ispravno i neispravno.
Jerbo, istina i poštenje su rijetko kada ciljevi bilo kojem političaru. Moć i izbori već jesu.
Kad shvate ravnotežu između toga to će biti uspjeh. ZM je pozitivan u tom ljubavnom odnosu između biračkog tijela i političke "elite" zato što je, po mom mišljenju, imao muda (ne i dovoljno taktičnosti, ponekad) iznositi realna očekivanja.
No, kako vidim, puk birački je ipak izabrao opciju koja nas uvjerava da možemo istrčati maraton iako nismo nikada trčali. :zubo:
Treba nam još dvadesetak godina za izlazak iz pustinje. :raspa:
miky0
ST Leader

Post 05 Jan 2016, 14:36

7nationarmy » wrote:em me blokiralo na forumu
A to ti se dogodi kad seres samo protiv jednih veleizdajnika a ne i drugih veleizdajnika ;)
7nationarmy » wrote: em miki kukak kakoj tute prazno i sugavo bezmene pa eto me malo u posjet.
Jebate, ne lazi :facepalm:
7nationarmy

Post 05 Jan 2016, 14:38

ajde ajde do tu cujem kako pleses od srece i mases rucicama po zraku :D

baniralo me jer sam cetnika koji tvrdi da je u jasenovcu ubijeno milijun srba nazvao kretenom. da ne bude zabune, nikakve veze s tvojim hdz-sdp konstrukcijama.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 05 Jan 2016, 14:40

7nationarmy » wrote:ajde ajde do tu cujem kako pleses od srece i mases rucicama po zraku :D

baniralo me jer sam cetnika koji tvrdi da je u jasenovcu ubijeno milijun srba nazvao kretenom. da ne bude zabune, nikakve veze s tvojim hdz-sdp konstrukcijama.
A kako znas da je cetnik :misli:
miky0
ST Leader

Post 05 Jan 2016, 14:42

I btw, uvazeni Gospodin Matija Babic je najjaca faca na cilom internet prostoru, a i sire :amen:
7nationarmy

Post 05 Jan 2016, 14:50

a tko drugi na ovoj planeti tvrdi da je u jasenovcu ubijeno milijun ljudi osim ludih cetnika - ne srba, bas cetnika.

je, matija stvarno ima sire guze od vecine internet prostora, slazem se.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 05 Jan 2016, 15:26

7nationarmy » wrote:a tko drugi na ovoj planeti tvrdi da je u jasenovcu ubijeno milijun ljudi osim ludih cetnika - ne srba, bas cetnika.
Mozda si u pravu, a mozda je lik samo provokator.
7nationarmy » wrote: je, matija stvarno ima sire guze od vecine internet prostora, slazem se.
Ti si ljubomoran na njega :zubo:
7nationarmy

Post 05 Jan 2016, 15:32

kako bilo, jos jedna debilna odluka rezonatora - provokatora pusta da se ruga szvarnim zrtvama, mene kartonira. al bar tu mogu iskazat odusevljenje nakon izbora. ne zbog hdz-most vlade nego jer su pale maske laznih ljevicara vodjenih milanovicem. kad je most bio blizi sdp onda je to bila demokracija, zapadni sustav kompromisa za boljitak zemlje - kad je most blizi hdz to je mrak, povratak u devedesete, ustastvo i fasizam. eto, ako je netko imao ikakve iluzije ili smatra kako su svi isti neka povidi tko sta prica.

je, silno sam ljubomoran na kratkonogog dezmekastog tipa koji ima vece sise od cure s kojom hoda :D
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader

Post 05 Jan 2016, 15:40

7nationarmy » wrote: eto, ako je netko imao ikakve iluzije ili smatra kako su svi isti neka povidi tko sta prica.
Potpuno ste isti. Tvoji bi da je Most osa sa sdpeom laprdali da je ovo povratak u cetrspetu, a siti se samo sta je onaj biskupski veleizdajnik laprda na dan kad je Petrov izabra sdp, tako i ovi undini sada pizde kako je ovo klerofasticka vukojebina iz devedestih s potpunim pravom posto je onaj tuntle od karamarka govorija za vrime kampanje kako tudjman ovo kako tudjman ono. I sad reci da niste isti :facepalm:
7nationarmy » wrote: je, silno sam ljubomoran na kratkonogog dezmekastog tipa koji ima vece sise od cure s kojom hoda :D
Jesi, ljubomoran si, jeli na te njegove sise ili pak na Index, ne znam, ali ljubomoran jesi :amen:
7nationarmy

Post 05 Jan 2016, 21:25

mojih nema, to su tvoje prjektcije, ja sam samo za manje zlo i manje zlo smo dobili. ali ajde, uzmimo da su moji. kad je i gdje karamarko izjavio za milanovica i sdp da su mrak, fasizam i katastrofa? to je diskurs psihicki labilnog milanovica koji se ne svidja ni samom sdp a to ces se uvjerit na stranackim izborima. zbog izave jednog lika na fesu, koji nije stranacka osoba, da netko uopce koristi taj imbecilni termin klerofasizam, svasta. ne 'nismo' isti, ni po cemu.

dobra argumentacija, tom logikom ti si ljubomoran na karamarka.
AJ EM BAK!
  • Information