Rat u Europi

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 15 Nov 2015, 13:23

..a unda » wrote: ..i sto to po tebi znaci?
To znaci da je barem 0,01% od tih terorist, znaci da ih je od 400 iljada 4 iljada terorista. Ako su ovi 8 terosrista pobili 129 ljudi, znaci da je svaki po glavi ubija nesto preko 16 ljudi, sta u konacnici znaci da trenutno u evropi slobodno seta toliko ubojica koji mogu pobit minimalno 64 400 ljudi, samo od ovih koji su prosli kroz hrvatsku.
..a unda » wrote: mislim, sto ti s tim zelis rec? :kokice:
To sta sam reka :bicedobro:
..a unda » wrote:
cuj, to je jedan od 400 hiljada koji su prosli kroz hrvatsku. jedan. a cetristo hiljada su ti dva splita.
po svemu sudeci, da je dva splita bilo pustit bilo gdje, naslo bi se tu puno vise idiota od tog jednog. puno vise. a i jos vise od puno vise. :zubo:
:facepalm:

Ipak koliko u ovom gradu bilo idiota, (a koliko ih je broj mozemo izvuc iz DIPa)
1.
Hrvatska krade
32.418
2.
Hrvatska laze
31.205

ne znaci da ce od ovog broja ijedan gradjaniin evrope izgubit zivot ;)

MightyMe

Post 15 Nov 2015, 13:31

miky0 » wrote:
To znaci da je barem 0,01% od tih terorist, znaci da ih je od 400 iljada 4 iljada terorista. Ako su ovi 8 terosrista pobili 129 ljudi, znaci da je svaki po glavi ubija nesto preko 16 ljudi, sta u konacnici znaci da trenutno u evropi slobodno seta toliko ubojica koji mogu pobit minimalno 64 400 ljudi, samo od ovih koji su prosli kroz hrvatsku.
Iako se ne bavin time, tebi bi naplatija 60 kuna na uru za repeticije iz srednjoškolske/osnovnoškolske matematike, neugodno mi je gledat kako se ovako blamiraš.
miky0
ST Leader

Post 15 Nov 2015, 13:33

MightyMe » wrote:
Iako se ne bavin time, tebi bi naplatija 60 kuna na uru za repeticije iz srednjoškolske/osnovnoškolske matematike, neugodno mi je gledat kako se ovako blamiraš.
jbg, mozda jos nisam dosa sebi iz sinocnjeg pira, al jebg utipka sam na mobitelu 400 000x0,01 i izaslo je 4 000 iljade i dalje kako ide :zubo:
MightyMe

Post 15 Nov 2015, 13:41

E pa u tome je caka. Naučit ću te kako dijelit sa 10, 100 i 1000 bez upotrebe kalkulatora!
miky0
ST Leader

Post 15 Nov 2015, 13:53

MightyMe » wrote:E pa u tome je caka. Naučit ću te kako dijelit sa 10, 100 i 1000 bez upotrebe kalkulatora!
Zajeba san se, ja sam prvo tija rec da je 1% od ukupnog broja terorista, a onda sam razmislja kako je to puno, pa sam izracuna misleci na to, al sam ostavija 0.01 kako sam udarija na kalkulator. A naknadno sam zaokruzija jer sam tija udrit tocan broj kliko ih je uslo, pa mi je za to triba kalkulator. Ali moja greska, sta je je :zubo:

To se dogodi kad kad se pravis pametan :brukica:
ostruznicagornja

Post 15 Nov 2015, 14:00

Zbunija si sebe a i mene si zbunija sad i ne znam šta se desilo kod računanja ali meni se čini da si pobrkao procente sa brojevima. U pravu si da je 1% isto što i 0.01 izraženo decimalnim brojem kad množiš s nekim brojem, to je stoti dio jedinice, i 4000 naravno jeste stoti dio od 400 000, samo mislim da si ovo sa preračunavanjem toga u teroriste banalizovao i nema mi u tome puno smisla.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Nov 2015, 15:09

miky0 » wrote:
Zajeba san se, ja sam prvo tija rec da je 1% od ukupnog broja terorista, a onda sam razmislja kako je to puno, pa sam izracuna misleci na to, al sam ostavija 0.01 kako sam udarija na kalkulator. A naknadno sam zaokruzija jer sam tija udrit tocan broj kliko ih je uslo, pa mi je za to triba kalkulator. Ali moja greska, sta je je :zubo:

To se dogodi kad kad se pravis pametan :brukica:
..eto, i ja sam se zajeba. ocito sam split dosta podcijenio, pa stoga i pogresno procijenio. njegove sposobnosti su izgleda puno vece nego sto sam i mogao zamislit. i jos rastu.. :zubo:
MightyMe

Post 15 Nov 2015, 15:22

..a unda » wrote: ..eto, i ja sam se zajeba. ocito sam split dosta podcijenio, pa stoga i pogresno procijenio. njegove sposobnosti su izgleda puno vece nego sto sam i mogao zamislit. i jos rastu.. :zubo:
:rofl:
Podlac. :D
haram
persona non grata

Post 15 Nov 2015, 15:32

Svejedno, ne mogu oni potamanit toliko naših koliko mi možemo njihovih. :E
what we've got here is failure to communicate
Zekoslawa

Post 15 Nov 2015, 15:35

Miky. :rofl:

Nego, vjerojatno pitam glupa pitanja, ali sad mi je lakše nakon mikyja. :zubo:

Nije mi jasno kako je nekima od tih bombaša uspjelo da raznesu samo sebe same. Ispada kao da je zapravo šteta mogla biti puno veća s obzirom na to da ih je bilo toliko, odnosno da su ili planirali više pa im nije uspjelo ili da nisu bili baš tako dobro organizirani i vješti.

Nije da je bitno, al eto, nije mi jasan bombaš samoubojica koji ubije samo sebe. :o
Frulica

Post 15 Nov 2015, 15:45

Neki su koliko znam bili otkriveni/sumnjivi. Zaštitari su ih tražili da skinu majice. To im je bilo neprihvatljivo pa su se raznijeli. :o
haram
persona non grata

Post 15 Nov 2015, 15:46

Čisti diletanti prema Andersu Breiviku, pa čak i prema onim klincima iz američkih škola. Ma njima je najbitnije da dobiju ulaznicu za raj u kome 77 djevica samo njih čeka.

Jel vidiš šta neobrazovanje, zatucanost i nejebica učini od čovjeka, Ostružnice?
Zekoslawa

Post 15 Nov 2015, 15:48

Da, tako i ja nešto vidjeh, ali tim blesavije - pa ako igdje možeš očekivati da će te pipkati i pregledavati, to će biti na nogometnoj utakmici. :ne zna:
MightyMe

Post 15 Nov 2015, 15:55

haram » wrote:Čisti diletanti prema Andersu Breiviku, pa čak i prema onim klincima iz američkih škola. Ma njima je najbitnije da dobiju ulaznicu za raj u kome 77 djevica samo njih čeka.

Jel vidiš šta neobrazovanje, zatucanost i nejebica učini od čovjeka, Ostružnice?
Al to sa hurijama nema nikako smisla. Šta nebi bilo bolje sa 77 okorijelih kurvetina, nego sa 77 djevica? Ove prve su ipak majstorice zanata. :ne zna:
Zekoslawa

Post 15 Nov 2015, 15:59

MightyMe » wrote:
Al to sa hurijama nema nikako smisla. Šta nebi bilo bolje sa 77 okorijelih kurvetina, nego sa 77 djevica? Ove prve su ipak majstorice zanata. :ne zna:
Pitaj Nodensa. :zubo:
ostruznicagornja

Post 15 Nov 2015, 15:59

Nije da je bitno, al eto, nije mi jasan bombaš samoubojica koji ubije samo sebe
He was making a statement Zekoslawa
Vidim haram i naučio sam da živim s tim.
haram
persona non grata

Post 15 Nov 2015, 16:01

MightyMe » wrote:
Ne znam, o ukusima se ne raspravlja. :zubo:
MightyMe

Post 15 Nov 2015, 16:04

Zekoslawa » wrote: Pitaj Nodensa. :zubo:
Okeeee. Iden ja pomalo ća, zovu me.. :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 15 Nov 2015, 16:05

miky0 » wrote:Potpis mi nije uspija kako sam zamislija :gaah:
sredio sam ti potpis, sada link radi... ;)
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader

Post 15 Nov 2015, 16:13

..a unda » wrote: ..eto, i ja sam se zajeba. ocito sam split dosta podcijenio, pa stoga i pogresno procijenio. njegove sposobnosti su izgleda puno vece nego sto sam i mogao zamislit. i jos rastu.. :zubo:
Spreman si se i dalje blamirat besmislicama kako smo mi ubojiti od terorista za ovu evropu od islamskih terorista iako nikog nismo ubili u toj evropi? Pa do kad se mislis blamirat :misli:
miky0
ST Leader

Post 15 Nov 2015, 16:15

Zekoslawa » wrote:Miky. :rofl:

Nego, vjerojatno pitam glupa pitanja, ali sad mi je lakše nakon mikyja. :zubo:
:Pivo:

:)
Zekoslawa » wrote: Nije mi jasno kako je nekima od tih bombaša uspjelo da raznesu samo sebe same. Ispada kao da je zapravo šteta mogla biti puno veća s obzirom na to da ih je bilo toliko, odnosno da su ili planirali više pa im nije uspjelo ili da nisu bili baš tako dobro organizirani i vješti.

Nije da je bitno, al eto, nije mi jasan bombaš samoubojica koji ubije samo sebe. :o
U tom slucaju bi rezultat moje matematike bio jos ludji :misli:
miky0
ST Leader

Post 15 Nov 2015, 16:16

Euklid » wrote:
sredio sam ti potpis, sada link radi... ;)
Hvala :top:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Nov 2015, 17:21

Zekoslawa » wrote:

Nije mi jasno kako je nekima od tih bombaša uspjelo da raznesu samo sebe same.
..to ti je nesto ko mujo kad je otvarao javnu kucu. :kokice: za pocetak ce radit on sam. :zubo:

a cuj, ipak je neka tu frka, cak i ono ka, nestrpljenje valjda. a i sta ce ako vidi da su ga otkrili, isto mu je. ako pucnu pucat u njega, to se puca dok se ne izprazne okviri, sarzeri i sta se vec tu prazni kod pucanja i neka jedan metak pogodi taj eksploziv.. bum.
tj skoro mu je isto, jer on oce napravit bum nakon alah ekber i tek tako ce se moc docepat.. docepit 12 djevica ili kolko ga vec ceka nakon buma.
onako, ako ne napravi bum svojom voljom, moze bit frka, mogu ga te djevice priupitat, pa kako, pa zasto, pa sta si cekao, zasto si oklijevao, itd.. :kokice:

mislim, njemu je svejedno, ai onima koji su ga poslali. taj je obicna fajr end forget bomba, a ni svaka takva bomba ne pogodi cilj.. jedna pogodi, druga ne pogodi, i tako.. bitno je jedino sto vise takvih bombi napravit, stvorit.. uvjerit, nagovorit da postanu bombe.
cuj, kako vidim, jedan od njih je imao 15 godina. :kokice:
Ispada kao da je zapravo šteta mogla biti puno veća s obzirom na to da ih je bilo toliko, odnosno da su ili planirali više pa im nije uspjelo ili da nisu bili baš tako dobro organizirani i vješti.
pa mogla je bit veca steta, ali eto, srecom nije. i nije to bas neka ludilo organizacija. mislim, jest ludilo, ali nije to ono sve da stima.
nije to bas tako lako sve ni organizirat, ai puno tu ima jos mogucnosti da im takvi planovi propadnu. od toga da im se neko predomisli u zadnji cas, pa do toga da i te neke policije, nesto, neke te sluzbe ipak nesto rade.

a i tesko je to sve upratit, provjeravat, pratit.. meni je jednostavno smijesno da se postavlja sad pitanje sto su radile francuske obavjestajne ili koje vec sluzbe. to mi dodje skoro na isto kao kad su u italiji sudili onoga jer nije predvidio potres.
jednostavno, fizicki se to ne moze sve upratit, nemoguce je.
tj, pitanje je isplativosti, resursi koji bi za to trebali, bili bi ogromni, skoro pa mi pada na pamet onaj em ce na kvadrat.. :D
to je isto vrlo vazna stavka ntih teroristickih napada, vezivanje drustvenih resursa, troskova u nekom drugom smjeru.
i svjesno se na neki nacin (dijelom?) odustaje od takve kontrole i pokusava se kompenzirat nekako drugacije, prenijet problem negdje drugdje, tj radit neki kompromis da samo to drustvo ne ode previse u desno unutar sebe, a da se prema vani ili prema nehdje drugdje, razmase ta neka snaga koja se doma sputavala i sputa, a to opet, tako gledajuci usmjerava troskove i drustvene snage u neke nove, nazovimo ih investicije, odnosno, nazovimo ih kampanjama umjesto ciklusa..

sto se tice tih sluzbi, pracenja, tu sad imamo nove probleme koji su na neki nacin mozda gora steta, dugorocnije gledano, a to je unosenje tog nekog straha u drustvo, blokada strahom drustvenih nekih tokova, ono, teror, jel..
tj, evo, pita se..sto su radile te sluzbe, zasto to nisu sprijecile? ..a ko to pita? pitaju ljudi, gradjani, ti sto ne zele takve situacije, terore i tu se sad opet nadogradjuju nova pitanja, odnosno, neke tragedije, katastrofe, ratovi, nesto, jel.. stalno se i oduvijek dogadja, svugdje i tu su.. tj tu smo nekako naviknuti na to, ako se to dogadja negdje drugdje npr.
zrtve su zrtve i njih ce uvijek bit zbog nekih razloga, to se sprijecit ne moze, dakle, usprkos svoj nasoj hinjenoj i nehinjenoj empatiji, suosjecaju, razumijevanju, to je nekako cijena na koju se pristaje, pa cak i ako se tu radi o necem blizem nama. ono, ko je nastradao, nastradao, takav je zivot.
e, ali tu sad imamo strah onaj pravi, a to je ne da sutra i mi mozemo bit zrtve.. nekako smo to pregorili, zivot je opasan, jebiga, ali ako dodje do blokade tih nekih drustvenih tokova, navika, takvog neceg, eee, to je prava frka, od toga se ne odustaje. poginut ako treba, ali sou mast go on.

stoga se i terorizam u nacelu bavi s tim segmentom djelovanja, tj to mu je po definiciji glavni neki cilj ili smisao.
tako da ono, zrtve su nekako u terorizmu dobrodosle, ali one nisu same po sebi neki cilj, ne znace nista..sto, dvjesto, tisucu, tri tisuce ljudi, nema to veze puno ako ih ima tko zamijenit, a nemos sve te zamjene potaracat, ali ih mozes demotivirat, mozes im potaknut strah kojeg ce onda oni samo vrtit, permutirat, generirat.

zato se tu i ne trazi neka velika i precizna organizacija. da su ti koji stoje iza takvih napada, bas toliko dobro organizirani, onda bi napali npr u jednoj francuskoj, neku drzavnu ustanovu, neku instituciju ili vojsku, nesto takvog.
ali kost benefit takve akcije je nikakav, puno je lakse, isplativije, manje rizicno i stoput vise efektno koristit se civilnim blagodatima jednog drustva i onda napast to civilno drustvo, nekako ono, skoro ispada iznutra napast.
nesto izmedju autoimunosti neke drustvene, nekog rizika ukalkuliranog u obliku nekog dogovora i neke vrste baga, koji se eto koristi za neki hakeraj, pa evo, i teroristicki..

tako se, kazem, multipliciraju efekti, jer, evo, samo drustvo vristi i trazi vecu kontrolu, tj pristaje da bude kontrolirano koliko god treba da se ne desi ono cega se to drustvo boji, tako se automatski voljno (demokratski?) odrice od nekih tih, stali su, sloboda, demokratskih prava, civilnih prava i drustvo automatski se zatvara i skrece prema militantnijim odnosima unutar sebe, medju sobom, krece prema vecoj kontroli, prema jedinstvenijem misljenju i ponasanju, a to je vec onda, bez obzira na postmodernu i razne neke dekonstruktivisticke denominacije, sasvim solidan i najobicniji fasizam, nista drugo.
malo specificniji, malo proturen nekim kanalima neke slobode, ali jebiga, fasizam i to kao i svaki, onaj na kojeg pristajemo, onaj pod kojim se suti, jer dok je meni dobro, suti i plivaj dalje, vise tu odavno vec ne postoji strah o nekog terorizma vanjskog, nego je vec to strah da se ne zamjeris drustvu, okolini.. strahu. :kokice:
tesko mi je sad tu govorit o nekoj banalnosti zla, jer je ta banalnost i to zlo vec odavno apslorvinao. to bi sad bila neka visa dimenzija, razina te banalnosti zla.
ne znam, zlo ko farsa mozda? ono, prije je mozda bilo, jebiga, eto, radi se neko zlo, ali ovo, ono..tj necu rec savjest, ali neka svjesnost je postojala.
ova sad nova razina bi bila kao nesto.. ala, radimo zlo..aaahahahaha, super, amo jos.. aaaahahah.. :D
kazem, riskira. :zubo: mislim ono, riskira poginut sam ili da ih s njim pogine sto vise, to riskira.
cuj, i kamikaze su cesto ubijale samo sebe. ono, rizik posla, jel.. :kokice:

mislim, svasta ce tu jos bit. na svakakve nacine. ne treba podcijenjivat inventivnost budala. :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 15 Nov 2015, 17:50

Image

:rofl: :rofl: :rofl:

11/9 - ispod tona ruševina i pepela nađu neoštećenu putovnicu Mohamada Ate

napad na Charlie Hebdo - teroristi izgube dokumente u taxiju

napad na Pariz - teroristi posiju sirijsku putovnicu

pa ko više puši ta sranja... :ne zna:

:rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 15 Nov 2015, 23:34

Francuska uzvratila. Sravnili su im glavni grad islamske države.
  • Information