A zna se dobro kako je miky gostoprimljiv s zenama brojnih furesta koji nocivaju kod njega...miky0 wrote:
Nemojmo lupetat. Pod mojim vodstvom bi to bilo besplatno. Nacionalizirali bi sve sta triba a da stvara prihod proracunu.
I usput dok si bija u bolnici, zena ti je mogla prespavat u mojim apartmanima da ti bude blizu
DAN (NE)OVISNOSTI
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
To nije lupetanjePero wrote: Dobro, nemojmo lupetat - kako bi to pod tvojim vodstvom zdravstveno osiguranje bilo besplatno i dostupno svakojakom obćinstvu.![]()
Pametan covik, veleizdajnici vladajuPero wrote:
Evo, skupa smo na Firulama smo bili ja i još jedan koji sam kaže da zapravo spada u šibensku bolnicu, ali nije htio ić tamo nego u Split. I primilo ga.
Ciovo znaciPero wrote:
Hvala na apartmanima, ali joj je jeftinije bilo platit brod Slatine-Split.
Cuva bi ja Perinu zenuEuklid wrote: A zna se dobro kako je miky gostoprimljiv s zenama brojnih furesta koji nocivaju kod njega...
Ma ne kažem ja da je, al što bi ti uveo komunizam - svakome prema potrebama? Mi ga nismo uveli jedno 45 godina, Rusi jedno 70 - ostaje si samo nada u onog Kim-jong-kakosevećzove.miky0 wrote: To nije lupetanje![]()
Pametan čovik iskoristio veleizdajnički sistem. Da li je i on onda veleizdajnik?miky0 wrote: Pametan covik, veleizdajnici vladaju![]()
Pa da.miky0 wrote: Ciovo znaci
Ma ja bi uvea patrio-socijalizamPero wrote: Ma ne kažem ja da je, al što bi ti uveo komunizam - svakome prema potrebama? Mi ga nismo uveli jedno 45 godina, Rusi jedno 70 - ostaje si samo nada u onog Kim-jong-kakosevećzove.![]()
Ne, opet si krivo skonta. Da veleizdajnici ne vladaju, onbi isaou maticnu bolnicuPero wrote:
Pametan čovik iskoristio veleizdajnički sistem. Da li je i on onda veleizdajnik?![]()
LipoPero wrote:
Pa da.
Ne znan ja na sta ti mislis, ali ja znadem da bi u mom apartmanu bila sigurna od vanjskih subjekataPero wrote: Misliš Margaritu?Ona ti se sama čuva.
Dakle, veleizdajnici su penetrirali u hitni kirurški prijem bolnice na Firulama (oni su ga primili i operirali kao i mene). Jel ti misliš da je to malo previše veleizdajnika i kako se misliš boriti protiv veleizdajnika u vlastitom gradu u liku liječnika i sestara?miky0 wrote: Ne, opet si krivo skonta. Da veleizdajnici ne vladaju, onbi isaou maticnu bolnicu![]()
Zbog cega smatras da ja smatram lijecnike i sestre veleizdajnicimaPero wrote: Dakle, veleizdajnici su penetrirali u hitni kirurški prijem bolnice na Firulama (oni su ga primili i operirali kao i mene). Jel ti misliš da je to malo previše veleizdajnika i kako se misliš boriti protiv veleizdajnika u vlastitom gradu u liku liječnika i sestara?
Pa primilo ga u Split iako spada u Šibenik. Lijepo im je rekao da neće u Šibenik nego u Split. I primili ga.miky0 wrote:
Zbog cega smatras da ja smatram lijecnike i sestre veleizdajnicima
A ti slavi dan ovisnosti, sta da ti se kaze. Izvoli..a unda wrote: ..zbog dana? zbog neovisnosti?
Sasvim je jasno sta sam rekao..a unda wrote:
..da, oprao bi malo nacizam. pa zasto ne govoris hrvatski..kako bi na hrvatski rekao taj patrio nazi.. sori, socijalizam.
Da, dobro si skonta. Da veleizdajnici ne vladaju, pacijent bi i u svojoj bolnici imao primjerenu skrbPero wrote: Pa primilo ga u Split iako spada u Šibenik. Lijepo im je rekao da neće u Šibenik nego u Split. I primili ga.A koliko kontam, da veleizdajnici ne vladaju, ne bi mu palo napamet da ide u Split nego bi išao u Šibenik. Ili sam ja nešto krivo tebe razumio?
Najbolje je tako, u nedostatku argumenata insiunirat svakojake nebuloze..a unda wrote: ..kristalno jasno. ko noc jasna kristalna..
Znan ja dobro sta on imputiraDominicus wrote:
![]()
Saš i to morat prevest.
Vidiš, ja mislim da bi mi najbolje bilo na Rebru. Al ni u Zagrebu ne spadam tamo. Pa sam išao tamo gdje mi je najbliže. Gdje sam već bio. Rec-rec, 4 dana u krevetu i doviđenja. Isto i on. Isti dan primljeni, operirani jedan za drugim, isti dan otpušteni. A ti stalno neke veleizdajnike nalaziš, bio bi dobar inkvizitor svojedobno.miky0 wrote:
Da, dobro si skonta. Da veleizdajnici ne vladaju, pacijent bi i u svojoj bolnici imao primjerenu skrb
Pa ne pronalzim ja veleizdajnike di ih nema, nego tamo di ih imaPero wrote: Vidiš, ja mislim da bi mi najbolje bilo na Rebru. Al ni u Zagrebu ne spadam tamo. Pa sam išao tamo gdje mi je najbliže. Gdje sam već bio. Rec-rec, 4 dana u krevetu i doviđenja. Isto i on. Isti dan primljeni, operirani jedan za drugim, isti dan otpušteni. A ti stalno neke veleizdajnike nalaziš, bio bi dobar inkvizitor svojedobno.
-
- Information
-