Uhićenja u..uuu...posvuda
-
visekratni klon
Jebiga, to jeste tako, šta se tu ima dodat, ništa. Pitanje je samo u kojoj je mjeri tako i koliko treba sjesti na pod i plakati zbog toga. I pitanje je ima li ljudi koji žive nekakav ok život na temelju svog rada. A ima. Jebiga, još uvijek ima unatoč svemu. A da je gadno, je, nitko to ne spori.
pa eto, objasni to, cilimami.visekratni klon » wrote:Jebiga, to jeste tako, šta se tu ima dodat, ništa. Pitanje je samo u kojoj je mjeri tako i koliko treba sjesti na pod i plakati zbog toga. I pitanje je ima li ljudi koji žive nekakav ok život na temelju svog rada. A ima. Jebiga, još uvijek ima unatoč svemu. A da je gadno, je, nitko to ne spori.
ko place? da cu sist na pod, ocu, ali plakat? osim toga, nije cak ni gadno. navikne se ziv covik na sve..
e, sad to tvoje pitanje..zivot, ok, temelj, rad.. to je zaista pitanje. ako se postavi to pitanje. ali, vjeruj mi, bolje ne cackat, bolje ne pitat..nista..nikog..bolje sto manje znat..mogla bi se, ne znam.. razocarat?
i u posao, i u rad, i u ljude, i u zivot, i u ok, i u temelj..
-
visekratni klon
Znači, summa summarum, svi su pokvarena bagra koja te oće zajebat i zajebat će te?..a unda » wrote: pa eto, objasni to, cilimami...reci joj da ce bit bolje..ili da nece.
![]()
ko place? da cu sist na pod, ocu, ali plakat? osim toga, nije cak ni gadno. navikne se ziv covik na sve..
e, sad to tvoje pitanje..zivot, ok, temelj, rad.. to je zaista pitanje. ako se postavi to pitanje. ali, vjeruj mi, bolje ne cackat, bolje ne pitat..nista..nikog..bolje sto manje znat..mogla bi se, ne znam.. razocarat?
i u posao, i u rad, i u ljude, i u zivot, i u ok, i u temelj..
A kažu da živimo u najboljem svijetu svih dosadašnjih svjetova, vremena, kako oš. :kuri vatru:
..pa ne. to suma sumarum je tvoj dozivljaj. stvar je odluke. ne samo dozivljaja.visekratni klon » wrote:
Znači, summa summarum, svi su pokvarena bagra koja te oće zajebat i zajebat će te?Oh, tell me something new.
A kažu da živimo u najboljem svijetu svih dosadašnjih svjetova, vremena, kako oš. :kuri vatru:
ali, ako je i tako kao sto ti kazes, nema tu nista narocito lose.
ko to kaze da zivimo u najboljem od svih svjetova? donald trump? do to pise? daj ga meni malo ovdje..
-
visekratni klon
Ne, ja interpretiram tvoju kuknjavu...a unda » wrote: ..pa ne. to suma sumarum je tvoj dozivljaj. stvar je odluke. ne samo dozivljaja.
ali, ako je i tako kao sto ti kazes, nema tu nista narocito lose.
ko to kaze da zivimo u najboljem od svih svjetova? donald trump? do to pise? daj ga meni malo ovdje..
dok nađem pravi link, evo ti ovo http://www.cracked.com/blog/7-reasons-n ... really-is/
koja kuknjava? ako ti ne vidis ovdje razloga za smijeh.. ne znam, ne znam..visekratni klon » wrote:
Ne, ja interpretiram tvoju kuknjavu.
dok nađem pravi link, evo ti ovo http://www.cracked.com/blog/7-reasons-n ... really-is/
ma kakvi..nes ti krakeda. dobar je samo dok se zajebaje. sve tocke su naopako postavljene..nema to veze.
to je americki pristup, selfehlp, uski, njih ne zanima nista van sebe i njih. najveca im je sada baza, vot iz jour ikskjuz. kurva o postenju, ameri o ikskjuzovima..
doce oni, samo polako..
-
visekratni klon
Referiraš se na onu gusku?..a unda » wrote: ma kakvi..nes ti krakeda. dobar je samo dok se zajebaje. sve tocke su naopako postavljene..nema to veze.
to je americki pristup, selfehlp, uski, njih ne zanima nista van sebe i njih. najveca im je sada baza, vot iz jour ikskjuz. kurva o postenju, ameri o ikskjuzovima..![]()
doce oni, samo polako..
Pa čuj, sve i da je to najnotornija laž ikad, nije li udobnije misliti da ležiš u Hiltonu dok ti krava žvače uho, a sijeno bode guzicu?
Mislim, u govnima smo, kao država, narod, pojedinci.
nista ne razumijem. koja guska?visekratni klon » wrote:
Referiraš se na onu gusku?![]()
Pa čuj, sve i da je to najnotornija laž ikad, nije li udobnije misliti da ležiš u Hiltonu dok ti krava žvače uho, a sijeno bode guzicu?
Mislim, u govnima smo, kao država, narod, pojedinci.I šta sad, možemo svaki dan o govnima u govnima ili ih odjebati i isprati si malo mozak.
nisam shvatio ni ovo o hiltonu. a i to o sijenu koje bocka..al se nemos malo pomaknut? zasto ne mos?
mislim tebe..u govnima smo, govna svuda oko nas i amo malo u eskapizam i pricat kako je ovaj koko sanel bas super..
-
visekratni klon
Ona votiz jor iksjuz, jebote.
Pa ti konstatiraš da je stanje takvo da se trebaju tražit katane po kući. Ja velim, ako jest, pa šta? Di je sad ono o sranju i geštaltu, treba mi.
Idem, vratit ću se.
Pa ti konstatiraš da je stanje takvo da se trebaju tražit katane po kući. Ja velim, ako jest, pa šta? Di je sad ono o sranju i geštaltu, treba mi.
Idem, vratit ću se.
koja ona? ona jedna? pa miljun ih je..visekratni klon » wrote:Ona votiz jor iksjuz, jebote.![]()
Idem, vratit ću se.
ne trebaju se trazit katane po koci, ali..ne bi bilo lose vidit jel koja di zaostala..
koje gestalt sranje, sta?
-
visekratni klon
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=142492#p142492..a unda » wrote: koja ona? ona jedna? pa miljun ih je..
ne trebaju se trazit katane po koci, ali..ne bi bilo lose vidit jel koja di zaostala..![]()
koje gestalt sranje, sta?
..zasto imas potrebu pricat o gestalt psihologiji?
to za gestalt znam iz apaurin verzije.
ali, kad smo kod psihijatrije, evo tebi pa zaokruzi ono sto mislis da najbolje pase..pa i za ovu temu..
kolko psihijatara treba za pronijenit zarulju..
- nijedan. zarulja ce se sama promijenit kad bude spremna
- jedan, ali zarulja treba htjet promjenit se
- jedan, ali za to treba devet seansi
- jedan, ali treba konzultirat dsm pod poglavljem..koliko psihijatara treba za promijenit zarulju
- koliko dugo imas te fantazije o promjeni zarulje?
- zasto zarulju uopce treba mijenjat?
- koliko ti mislis da treba psihijatara?
-
visekratni klon
Pod dva.
Ja samo govorim o pogledu na stanje, stanja. Ta opsesija medijima i političarima je bolesna više.
Ja samo govorim o pogledu na stanje, stanja. Ta opsesija medijima i političarima je bolesna više.
opsesija, kazes?visekratni klon » wrote:Pod dva.![]()
pa stanje je takvo kakvo je, ova tema je takva kakva je, ne moze pogled bit sad neki, ne znam, na temi o..ne znam, kako to da dzeneral motors ako mu fali pet miljuna eura popizdi, a jedan predsjednik ha ge ka, neceg sto nista ne proizvodi i stvara, kaze da nema pojma di mu je pet miljuna eura i to nakon bezbroj slicnih situacija u nas, ti kazes.. opsesija medijima i politicarima?
a nista, ti beri tratincice u jesen..ustvari, beri travu, misli da su ti to tratincice i pitaj okolo zasto svi imaju opsesiju govorit da nema tratincica u jesen i to na temi o primicanju svinjokolje.
-
visekratni klon
Dobro, dobro, to mi je palo na pamet da nisam fer.
Ajd pok. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Robi K.Neznamni počinitelji
Tata je rekao: „U Hrvackoj tribaš odrast i doć na vlast da bi moga ništa ne znat!“ Dida je dignijo kažimprst prema uzgor i rekao je: „Ka šta je napisa Džordž Maksvel – neznanje je moć!“
Tata je rekao: „U Hrvackoj tribaš odrast i doć na vlast da bi moga ništa ne znat!“ Dida je dignijo kažimprst prema uzgor i rekao je: „Ka šta je napisa Džordž Maksvel – neznanje je moć!“
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
obožavam robija 
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
Stupiće na autocesti do 30 kuna plaćali smo 580
plus još:
''Impozantan je i troškovnik u gradnji WC-a na odmorištu Mosor. Za dva zahoda - 3 milijuna kuna. WC školjke plaćane su oko 5 tisuća kuna po komadu. Treba napomenuti da je cijena izražena bez daske. S njom, naravno još oko 100 eura više.''
''Više ili manje očito nije bilo važno ni prilikom gradnje odmorišta Karamatići kod Ploča. Iako ih čitav svijet gradi gdje ima najviše prostora, netko je zaključio da je najbolja lokacija nasred kamenog brda. Iako se veliko brdo službeno micalo zbog velikog odmora putnika, čini se da je osnovni motiv ipak bio osigurati nekome veliku zaradu. Ovaj neplanirani posao plaćen je 63 milijuna kuna''
nevjerojatno kako se ljudi u Hrvatskoj nonšalantno odnose prema ovim hadezeovskim pljačkama
kao da ih nije briga što ćemo svi zajedno vraćati taj novac kroz veće poreze, više cestarine, manje plaće...
plus još:
''Impozantan je i troškovnik u gradnji WC-a na odmorištu Mosor. Za dva zahoda - 3 milijuna kuna. WC školjke plaćane su oko 5 tisuća kuna po komadu. Treba napomenuti da je cijena izražena bez daske. S njom, naravno još oko 100 eura više.''
''Više ili manje očito nije bilo važno ni prilikom gradnje odmorišta Karamatići kod Ploča. Iako ih čitav svijet gradi gdje ima najviše prostora, netko je zaključio da je najbolja lokacija nasred kamenog brda. Iako se veliko brdo službeno micalo zbog velikog odmora putnika, čini se da je osnovni motiv ipak bio osigurati nekome veliku zaradu. Ovaj neplanirani posao plaćen je 63 milijuna kuna''
nevjerojatno kako se ljudi u Hrvatskoj nonšalantno odnose prema ovim hadezeovskim pljačkama
kao da ih nije briga što ćemo svi zajedno vraćati taj novac kroz veće poreze, više cestarine, manje plaće...
- Donna Sole
O tome se brujalo još onda i kad god se neki radovi odvijaju spominju se velike cifre. I dalje se mi ponašamo kao da nas se to ne tiče.
Novce nam mogu vratriti samo da nam svima poklone, ne prodaju nego poklone obveznice kojima ćemo posati suvlasnici svega državnog i javnog i time podizati od rente određeni iznos. jedno tako nam mogu vratiti opljačkano.
Novce nam mogu vratriti samo da nam svima poklone, ne prodaju nego poklone obveznice kojima ćemo posati suvlasnici svega državnog i javnog i time podizati od rente određeni iznos. jedno tako nam mogu vratiti opljačkano.
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
aj reci mami, sami smo
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
jab' suspendirao postojeće zakone i sve to pozatvarao
i držao dok ne vrate lovu
kad vrate slobodni su što se mene tiče
koji kua ja imam ako oni odleže 2-3 godine a lova im ostane?
tu se postavlja pitanje a koliko da vrate?
ima poštenih ljudi u hac-u koji točno znaju koliko je koji posao preplaćen...
Ja mislim da jedino ja i ti znamo ovu drzavu stavit u red.Euklid » wrote:jab' suspendirao postojeće zakone i sve to pozatvarao
Ja bi ovako:
Lustrirao sve stranke koje su participirale u vlasti od 1.dana ove drzave
Sve zastupnike, ministre, pemijere i predsjednike, koji ne mogu dokazat porijeklo imovine, pozatvarao, A I ODUZEO NELEGALNO STECENU PLACU, bilo u novcima ili u imovini
Svima kojima se dokaze KORUPCIJA, ista metoda kao i ove gore
A za to je potrebno momentalno SUSPENDIRAT ustav, i uvest DIKTATURU.
Nakon toga bi ovo bilo puno bolje mjesto za zivot, dok se ponovo ne uvede demokracija, pa ponovit postupak opet za 20,30 godina....
Meni je kao katoliku bitno da se pederi ne mogu ženit, a vama srbojugoslavenskim orjunašima su bitne takve gluposti. Pa šta da je zahod košto sto miljona? Nije pravoslavni, naš je, a i naš ga je čoek tamo metno, a ne neki Jovo, pas mu mater...Euklid » wrote:Stupiće na autocesti do 30 kuna plaćali smo 580
plus još:
Sve ćete izmislit, gnjide jugokomunističke da narodu skrenete pažnju s pravih problema...
- Euklid
- old school
ajme, potpuno su mu isprali mozak na fhrujudolino » wrote: Meni je kao katoliku bitno da se pederi ne mogu ženit, a vama srbojugoslavenskim orjunašima su bitne takve gluposti. Pa šta da je zahod košto sto miljona? Nije pravoslavni, naš je, a i naš ga je čoek tamo metno, a ne neki Jovo, pas mu mater...
Sve ćete izmislit, gnjide jugokomunističke da narodu skrenete pažnju s pravih problema...pardon, :cromadkava:
morat će ići na terapiju odvikavanja od tog zla...
-
- Information
-