Imigranti

Koljite se i gložite!
Eks

Post 02 Sep 2015, 21:46

miky0 » wrote:
Kako krenilo dobro zboris :tuzni:
Trkeljaške izbjeglice. Treba nam treći forum. :zubo: :facepalm:

dexter

Post 02 Sep 2015, 21:54

Eks » wrote:
Pazi što pišeš, samo ću to reć. :kava:
Imaš istrebljivački diskurs. :zubo:

:rofl:
to si ti mene sa nekim pomjesala :kava: ja ako bih ionako prvo cistio svoje "dvoriste" :zubo:
a sto se tice ovih koji prolaze ovim djelom svjeta, ja bih im se najradije pridruzio jer bih i ja rado tamo otisao ali ne u azil vec da radim :raspa:

vidis da se sa zmajem dogovaram za pasose i mobilne. :zubo:
MightyMe

Post 02 Sep 2015, 22:42

miky0 » wrote:
Kako krenilo dobro zboris :tuzni:
A slušaj, nisan vidija da si mi ponudija koju svoju Čehinju ili Englezicu. Ja bi se mislija na tvom mistu.
MightyMe

Post 03 Sep 2015, 23:23

Ne znan di bi s ovin, pa eto ode.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 04 Sep 2015, 09:00

Ajme meni, dosla mi dva arapa na 3 noci, odma mi na proljev izbacilo...bradati bez brkova s engleskim putovnicama :facepalm:
Pero

Post 04 Sep 2015, 09:04

Miki, najebo si. :cerek: To su bosanski ISIS-ovci pročitali što si pisao na ovoj temi i poslali ti kolege iz Engleske. :zubo:
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 04 Sep 2015, 12:09

miky0 » wrote:Ajme meni, dosla mi dva arapa na 3 noci, odma mi na proljev izbacilo...bradati bez brkova s engleskim putovnicama :facepalm:
ti su zajebani.. traže fiskalni račun. :D
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 12:36

Pero » wrote:Miki, najebo si. :cerek: To su bosanski ISIS-ovci pročitali što si pisao na ovoj temi i poslali ti kolege iz Engleske. :zubo:
To mi je palo napamet...eto me pitali jeli mogu ostat jedan dan krace jer vide da ce kisa...a ja naravno, da nema problema, da cak zovu i popodne kisu :facepalm:
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 12:39

Zmaj021 » wrote:
ti su zajebani.. traže fiskalni račun. :D
A ja im ga nisam duzan dat po zakonu ;) nego jebo ti fiskalni racun, da nemaju koju sablju ili bombu :ne zna: Aj kako ja mogu znat da oni nisu ubili nesretnog Salopeka, aj kako :ne zna:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Sep 2015, 13:54

miky0 » wrote:
A ja im ga nisam duzan dat po zakonu ;) nego jebo ti fiskalni racun, da nemaju koju sablju ili bombu :ne zna: Aj kako ja mogu znat da oni nisu ubili nesretnog Salopeka, aj kako :ne zna:
..ti isilindjani ti rade sto je mogucu vecu stetu s sto je moguce manje rizika. oni ti idu na sigurno. ne trebaju njima bombe i sablje, oni ce tebe racunom sredit.
obavezan si izdat racun, obavezan, i to ti je jedino po zakonu. sve ostalo je protuzakonito. :kokice:
ako budu inzistirali na racunu, to ti je to. gotovo je.
a moras na racunu imat svoj oib, inace nije po zakonu. a kad oni imaju i tvoj oib, o ho.. ooo ho.
cas im je posla uhakirat tvoj oib i preko tvog oiba sve moguce oibe ukucana, sve podatke, kreditne kartice, imovinu, sve, sve.. cas im je posla to uhakirat negdje kad oce i kako oce. ko zna gdje ce se sve tvoje ime pojavljivat.

osim toga, trebao is ih ic prijavit na policiju ili gdje vec, ono, boravak i to, prijava gosta, inace ces sutra bit suucesnik ko zna za sto.
..a oni to doznaju u cas da si ih prijavio i obavijeste svoje suborce o tome, tako da ih se jebe oce li ih uhvatit mozda ako nesto planiraju ili ne. njihovi suborci ce najprije prvo tebe potrazit radi osvete. :kokice:

mislim, najeba si kako god okrenes. :kokice:
MightyMe

Post 04 Sep 2015, 14:57

..a unda » wrote: osim toga, trebao is ih ic prijavit na policiju ili gdje vec, ono, boravak i to, prijava gosta, inace ces sutra bit suucesnik ko zna za sto.
Šta se toga tiče, izgleda da ovi SDPovci nisu baš totalno za kurac. http://www.prijava.hr

I onda se ljudi smiju kad Zoka kaže da se uvelo reda. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 15:02

..a unda » wrote: ..ti isilindjani ti rade sto je mogucu vecu stetu s sto je moguce manje rizika. oni ti idu na sigurno. ne trebaju njima bombe i sablje, oni ce tebe racunom sredit.
obavezan si izdat racun, obavezan, i to ti je jedino po zakonu. sve ostalo je protuzakonito. :kokice:
ako budu inzistirali na racunu, to ti je to. gotovo je.
a moras na racunu imat svoj oib, inace nije po zakonu. a kad oni imaju i tvoj oib, o ho.. ooo ho.
cas im je posla uhakirat tvoj oib i preko tvog oiba sve moguce oibe ukucana, sve podatke, kreditne kartice, imovinu, sve, sve.. cas im je posla to uhakirat negdje kad oce i kako oce. ko zna gdje ce se sve tvoje ime pojavljivat.

Nisam rekao da racun ne trebam dat, vec da nisam duzan FISKALNI RACUN, vec obicni paragon ;)
..a unda » wrote: osim toga, trebao is ih ic prijavit na policiju ili gdje vec, ono, boravak i to, prijava gosta, inace ces sutra bit suucesnik ko zna za sto.
Ne na policiju, dovoljno ih je prijavit turistickoj zajednici ;)
..a unda » wrote: ..a oni to doznaju u cas da si ih prijavio i obavijeste svoje suborce o tome, tako da ih se jebe oce li ih uhvatit mozda ako nesto planiraju ili ne. njihovi suborci ce najprije prvo tebe potrazit radi osvete. :kokice:

mislim, najeba si kako god okrenes. :kokice:
A jeli mogu tim njihovim suborcima rec da nisam ja kriv sta ih moram prijavit, vec da je kriva moja veleizdajnicka vlada sta ih moram prijavit, jer su tako zapovjedili :misli:
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 15:07

MightyMe » wrote:
Šta se toga tiče, izgleda da ovi SDPovci nisu baš totalno za kurac. http://www.prijava.hr

Inace to nije sdpova umotvorina, vec je tako oduvik, jos iz vremena jugoslavije, a kako su to bili komunisti, a najvise komunista je u hdz-eu, mozemo slobodno rec da su to uveli ha de zeovci ;)
MightyMe

Post 04 Sep 2015, 15:07

U vrime Jugoslavije se priko interneta prijavljivalo turiste?
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 15:10

MightyMe » wrote:U vrime jugoslavije se priko interneta prijavljivalo turiste?
Ma jebo internet, prijavljivalo ih se rucno, al ih se prijavljivalo. Nes ti pizdarije jeli ih prijavljujes internetom, rucno ili kurcem :misli:
..a unda
Undaminator

Post 04 Sep 2015, 15:12

miky0 » wrote:
Nisam rekao da racun ne trebam dat, vec da nisam duzan FISKALNI RACUN, vec obicni paragon ;)
je, tako sami sebi mogu ispisat paragon. ko je izda taj racun? mrkonja iz strizirepa? pa se ne zna jel mrkonja covik ili vol..
ma mos ti pricat price, obavezan si ti, obavezan.. oib i amen. ili mozda vec imaju tvoj oib pa im nije stalo do racuna. :kokice:
Ne na policiju, dovoljno ih je prijavit turistickoj zajednici ;)
..znaci, prijavio si ih? o ho.. o ho. :kokice:
A jeli mogu tim njihovim suborcima rec da nisam ja kriv sta ih moram prijavit, vec da je kriva moja veleizdajnicka vlada sta ih moram prijavit, jer su tako zapovjedili :misli:
ma mos ti njima pricat sto oces, zakurac ti je, ti si ih prijavio. u njihovim ocima si spijun, a zna se kakva je kazna za spijune.
kriv si ti, kriv. lako ce oni do vlade doc. najprije ce pocet s tobom.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 04 Sep 2015, 15:13

MightyMe » wrote:

..e, reda, reda, e.. :kokice:

najeba je. na je ba.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 04 Sep 2015, 15:16

MightyMe » wrote:U vrime Jugoslavije se priko interneta prijavljivalo turiste?
..to mu je dida vezist iz el sata uveo 1956.

..to da se turisti ne prijavljuju. :D
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 15:20

..a unda » wrote: je, tako sami sebi mogu ispisat paragon. ko je izda taj racun? mrkonja iz strizirepa? pa se ne zna jel mrkonja covik ili vol..
ma mos ti pricat price, obavezan si ti, obavezan.. oib i amen. ili mozda vec imaju tvoj oib pa im nije stalo do racuna. :kokice:

..znaci, prijavio si ih? o ho.. o ho. :kokice:

ma mos ti njima pricat sto oces, zakurac ti je, ti si ih prijavio. u njihovim ocima si spijun, a zna se kakva je kazna za spijune.
kriv si ti, kriv. lako ce oni do vlade doc. najprije ce pocet s tobom.. :kokice:
Ja sam po zakonu ne moram fiskalni racun

http://www.poslovni.hr/mobile/hrvatska/ ... jni-222619

dovoljan je paragon, a na njemu upisujem krivi oib, pa nisam lud sam sebe unakazit. Nije iskljuceno da su ovi arapi dobili tvoj oib ;)

Pa sutra kad ti banu, reci im da ti nisi miky ;) ne virujem da ce ti povirovat :)
..a unda
Undaminator

Post 04 Sep 2015, 15:36

miky0 » wrote:
Ja sam po zakonu ne moram fiskalni racun

http://www.poslovni.hr/mobile/hrvatska/ ... jni-222619

dovoljan je paragon, a na njemu upisujem krivi oib, pa nisam lud sam sebe unakazit. Nije iskljuceno da su ovi arapi dobili tvoj oib ;)

Pa sutra kad ti banu, reci im da ti nisi miky ;) ne virujem da ce ti povirovat :)
krivi oib? ..krivi oib? o ho... oo ho.
kakav ti je to link di pise.. posteni? da vidimo.. krivi oib, s namjerom jel, to je prijevara i krivotvorenje. za krivorenje racuna ti ide od 6 mjeseci do pet godina zatvora po nasem ka zeu. http://zakonipropisi.com/hr/zakon/kazne ... ne-isprave :kokice:

znaci, duplo ces najebat. i od drzave i od isila, ovi zadnji su ti najvjerojatnije vec docukali sve oibe u kuci.
nece meni banut, sta ja imam s njima? tebi ce banut, tebi. u svakom slucaju kod tebe ce puno prije doc nego kod mene. ti si im se zamjerio, ti. :kokice:

a jos, sto posto su upali i na trkelj, kad su procitali sto bi ti njinma sve radio, ajme. aj me. pa ono, ti mislis da su ovi slucajno kod tebe?
a ko zna, mozda si njihov spijun. :kokice:

..ma, kazem ja, uopce vise nije pitanje oces li najebat, nego koliko i od koga sve.. :kokice:
Zekoslawa

Post 04 Sep 2015, 15:43

Meni bas neka dva britanska Arapina nedavno sidila iza mene u busu dok sam citala trkelj s moba.
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 15:48

..a unda » wrote:
krivi oib? ..krivi oib? o ho... oo ho.
kakav ti je to link di pise.. posteni? da vidimo.. krivi oib, s namjerom jel, to je prijevara i krivotvorenje. za krivorenje racuna ti ide od 6 mjeseci do pet godina zatvora po nasem ka zeu. http://zakonipropisi.com/hr/zakon/kazne ... ne-isprave :kokice:

znaci, duplo ces najebat. i od drzave i od isila, ovi zadnji su ti najvjerojatnije vec docukali sve oibe u kuci.
nece meni banut, sta ja imam s njima? tebi ce banut, tebi. u svakom slucaju kod tebe ce puno prije doc nego kod mene. ti si im se zamjerio, ti. :kokice:

a jos, sto posto su upali i na trkelj, kad su procitali sto bi ti njinma sve radio, ajme. aj me. pa ono, ti mislis da su ovi slucajno kod tebe?
a ko zna, mozda si njihov spijun. :kokice:

..ma, kazem ja, uopce vise nije pitanje oces li najebat, nego koliko i od koga sve.. :kokice:
Sta me boli kurac ako dobijem 5 godina zatvora ako mi sutra ovi okinu glavu :misli:

Aj nek netko normalan dokaze undi da meni fiskalizacija nije obavezna ;)
miky0
ST Leader

Post 04 Sep 2015, 15:50

Zekoslawa » wrote:Meni bas neka dva britanska Arapina nedavno sidila iza mene u busu dok sam citala trkelj s moba.
A ti bas moras citat trkelj isprid dva britanska arapina :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 04 Sep 2015, 15:52

miky0 » wrote:
Sta me boli kurac ako dobijem 5 godina zatvora ako mi sutra ovi okinu glavu :misli:

Aj nek netko normalan dokaze undi da meni fiskalizacija nije obavezna ;)
ovi ce te cekat da nakon pet godina izadjes iz zatvora, pa ce onda.. cap.
ti mislis da ces sve uspjet zajebat? da ce ti krivotvorenje pomoc? bavljenje kriminalom ce ti pomoc? samo ti aj tuda. jel vidis kako su organizirani? u govnima si vecim nego sto mislis. samo se ti zajebaji.. samo se ti zajebaji. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 04 Sep 2015, 15:56

Zekoslawa » wrote:Meni bas neka dva britanska Arapina nedavno sidila iza mene u busu dok sam citala trkelj s moba.
..ma ja sam jucer vidio dva u omisu. to su se podijelili u dvojke i sad ispituju teren, gledaju ko im je najveci neprijatelj.
sta oni imaju da idu napast sabor? nista. nes ti. puno rizika, a mali profit. e, ali ako se procuje da su kao turisti mikija sredili, kad to objavi cnn, gotovo sa turizmom, sa ekonomijom, sa svim.. :kokice:
  • Information