Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 24 Feb 2014, 18:19

visekratni klon wrote:
Što će i Dežulović na ulice? Di piše?
Pa i on pise protiv sdp-a.

Danas zesce no ikad.

Nemoj da opet stavljam link.

Unda ce mi dobit fraze... :giggle:

'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Feb 2014, 18:25

visekratni klon » wrote:
Pa svi ljevičari će bit lovica, znam. :zubo:
Medju ostalima, istinski ljevicari ce lovat, a samo ce uhljebljenici bjezat :D Aj dok ti je vrime, promisli i distanciraj se od zokija, zajebat ce te, a kad bude bjeza, rec ce ti da u avionu nema mjesta. A sta's onda :ne zna:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 18:44

visekratni klon » wrote:Uzrujali smo se, dušice? :giggle:

Dobro, ko bi vas sve popamtio kad svi pišete isto.

A čuj, držiš se ko pijan te teorije da je Zoki kriv, a vi ćete na ulice s Markićkom i stožerašima da otjerate jedinu dostupnu ljevicu u državi. To da nije ljevica zapravo nego vuk u šumi gdje se zvijeri paze, a jebiga, to je opet vaša konstrukcija i čak i da jest tako, svejedno tako vodite klefofašiste na vlast.

Dakle, ne može Zoki biti Pedro za sve. Nešto je i vaša odgovornost, uzmite si je. Ili bi revoluciju bez odgovornosti? Ha, dušice? :giggle:
Ajde, ne seri, dosta je bilo!

SDP NIJE LIJEVA STRANKA!!!

Lijevi su tek toliko da ne jebu mrtvom Titu mater.

TI I TAKVI POPUT tebe su odgovorni za dolazak fašista na vlast. Svi vi koji ste dali povjerenje kilavoj stranci koja nas je 2000. godine strašno razočarala. Zašto niste glasali za neku stranku koja nije komprimitirana i koja je imala koliko-toliko šanse pokazati se dobrom?

HDZ i SDP su dva lica iste klike koja vlada udbaško-ustaškom tvorevinom RH!

Inače, autor te kovanice je Boris Buden, na čiji je intervju Unda jučer dao link. No, čisto da se zna, ja to govorim već godinama.

Kak nemrete skužit da ste bedasti ko oni Ameri kaj slave dolazak Demokrata na vlast. A u SAD ne rastu plaće 40+ godina, to nema veze...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 18:51

karambol » wrote:
Mislim da se ovo potonje može samo sanjati. Jer transnacionalne korporacije sve manje pokazuju povezanost ili lojalnost s bilo kojom određenom državom ili nacijom pa je radna snaga, odnosno, pojedinac koji je prisiljen nuditi svoj rad kao robu na tom tržištu, a taj netko nije građanin svijeta, nego građanin svoje države...A kako ćeš tako pokrenuti internacionalnu revoluciju kad ćemo biti rasuti od Azije do Amerike preko Afrike i Australije?
Eventualno kad bi se uspjelo ispraviti sadašnju nejednakost bogatstva koju stvara moderni kapitalizam da bi se dosegla politička jednakost u svijetu. Onda bi se možda dalo razmišljati o nekakvoj "revoluciji"... :D
Pa tek sad se vidi kolika je bila važnost parole "Proleteri svih zemalja - ujedinite se". I tek sad se vidi koliki je nacionalizam otrov za radnička i ljudska prava.
Glede sanjanja, i meni se čini malo vjerojatno - ali, s druge strane, mi smo matori konji koji gledaju situaciju kroz svoju zastarjelu prizmu. Bundžijama danas na raspolaganju stoje strašni alati za komunikaciju & koordinaciju.
Šteta je jugoslavenskih generacija koje su odgojene u duhu socijalizma, ne nekog tvrdog državnog socijalizma, više u smislu društvene zajednice sa velikom odgovornošću za zajedničku imovinu. Stasala je nova generacija samoživih gadova koji gledaju samo vlastitu guzicu, a sa takvima se može provesti samo fašistička revolucija.
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 18:53

judolino » wrote: Ajde, ne seri, dosta je bilo!

TI I TAKVI POPUT tebe su odgovorni za dolazak fašista na vlast.
Nek se vidi bitno, moj naklon

:S :S :S
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 24 Feb 2014, 19:19

judolino » wrote: Gle, muljatoru & zašprehatoru & šarmeru bez pokrića: bolje biti prvi u selu (čitaj: judolino), nego zadnji u gradu (čitaj: unda i njegove mačke iz smeća, jedina njegova publika osim par trkeljašica).
:B

Niš se ti ne sekiraj, opet će se naći netko tko će povući granicu između bogatih i siromašnih. Neće biti prvi, a vjerojatno ni zadnji put.

Uostalom, tebe ziher neće nitko dirat - ne predstavljaš nikakvu opasnost za bilo kakvu revoluciju - ni u pogledu novca, ni u pogledu utjecaja, ni u pogledu intelektualnih sposobnosti.

Zapravo, to tvoje laprdanje me podsjeća na one frikove iz Mense, svi imaju IQ da se usereš, a onda se okupe i igraju Tragic the Garnering ili takvo nešto...
..i sve ovo na temi o laburistima. a za koga si glasao prije laburista? ..mislim, nije da me sad zanima, nego onako, retoricki..mislim, jel si svaki put, ono.. srljao, pa jebiga, ne ide, pa onda aj ovuda, aj tuda, guraj, vici.. :D

e da mi je znat jel lesar zna ko ga sve podrzava ili je ono, kao pravi politira, nema veze, daj mi jos takih, samo davaj.. :D
pa naravno da me nece dirat. to svaka pametna revolucija i drzava zna, ne zele oni dodatnih problema.. :D

..a naci ce se neko, kazes? jos se ceka taj? bit ce neki krist, sta li? u svakom slucaju, to ce bit neko..ne znam.. neko drugi koga ce se sljedit?
..ajd, po prilici, ok, doci ce taj, doci ce..ali, sta mislis kad bi to moglo bit? ove godine? za pet? deset? manje? vise?
..i kazi mi, ok, on kad dodje dodje, ali sto cemo medjuvremenu, sto cemo radit? kako cemo zivit? od cega? ocemo se sta spremat da nas ne zatekne kad dodje ili..?
kako bi se mogli spremat? :kokice:

i kako cemo znat da je to taj? kako cemo ga prepoznat? ..kako cemo znat jel pravi ili lazan? sta ako je lazan? nikom nista, cekamo i dalje? :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 19:22

miky0 » wrote:
Molim te, ne umanjuj stetu svojih. Samo pazi, da i ti ne budes lovica gladnom i napacenom narodu :giggle:
..kako pazit, sta radit? os ti bit taj narod? :kokice:

..eks, jel se ti bojis ulice? :D
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 19:31

..a unda » wrote:

..eks, jel se ti bojis ulice? :D
:rofl: :rofl: :rofl:

Ja se više bojim govana. :puke:
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 19:32

miky0 » wrote:
Nek se vidi bitno, moj naklon

:S :S :S
Šta bitno? Bitno.net?
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 19:32

visekratni klon » wrote:
Daj ti to ozbiljno? :eek: :rofl:

Ako te mori savjest, eno Starfish gore treba horoskop pa skokni. :zubo: Iskupi se pa nastavi. :o
..a cuj, sta ti rec.. :D

procitaj jos jednom topik pa mi kazi jel se sve to moze shvatit malo drugacije. ono, je, prica se o politici, lude kuce i to, ali.. daj malo preleti jos jednom. malo je to.. jel, onako, zabrijalo? :D
ako je tako, pa nije to bas neka ugoda.. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 19:34

visekratni klon » wrote:

mene je strah kante. kanta je zajebana, a govna, cuj, eto, desi se.. treba pazit, kako je miki rekao. :D
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 19:35

..a unda » wrote: ..a cuj, sta ti rec.. :D

procitaj jos jednom topik pa mi kazi jel se sve to moze shvatit malo drugacije. ono, je, prica se o politici, lude kuce i to, ali.. daj malo preleti jos jednom. malo je to.. jel, onako, zabrijalo? :D
ako je tako, pa nije to bas neka ugoda.. :D
Pa čuj, mene su danas u jednom trenutku zabrinuli. Oni to ozbiljno. Štoviše, zagrijali se i pomahnitali. Možda je vrijeme da skupimo krpice odavde? :misli: :zubo:
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 19:36

..a unda » wrote: mene je strah kante. kanta je zajebana, a govna, cuj, eto, desi se.. treba pazit, kako je miki rekao. :D
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 19:37

visekratni klon » wrote:
Pa čuj, mene su danas u jednom trenutku zabrinuli. Oni to ozbiljno. Štoviše, zagrijali se i pomahnitali. Možda je vrijeme da skupimo krpice odavde? :misli: :zubo:
pa eto, kazem.. jos cu ja ispast vaki naki, kako mos, pa jes ti corav, ludji si od njih, itd.. :D
visekratni klon

Post 24 Feb 2014, 19:41

..a unda » wrote: pa eto, kazem.. jos cu ja ispast vaki naki, kako mos, pa jes ti corav, ludji si od njih, itd.. :D
Ja sam već počela boldati svoje rečenice. Ajmo mi ća, jebote. :facepalm:

I ovaj moj potpis, nije lijepo rugati se tako. :tuzni:
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 19:58

visekratni klon » wrote:

govna ostavite za temu o vladi zokija em, tamo ste dosta zagovnali

laburisti ih nisu ničim zaslužili, bar do sada...
Euklid
old school

Post 24 Feb 2014, 20:00

judolino » wrote: Ajde, ne seri, dosta je bilo!

Lijevi su tek toliko da ne jebu mrtvom Titu mater.
Pa čak niti to.

Oli nije odlazak u Bleiburg da se oda pijetet poginulim ustašama jebanje mrtvom Titu matere?

Jebo ja takvog ljevičara koji se ode klanjat ustašama :puke:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 20:06

visekratni klon » wrote:
Ja sam već počela boldati svoje rečenice. Ajmo mi ća, jebote. :facepalm:

I ovaj moj potpis, nije lijepo rugati se tako. :tuzni:
..e da, to.. jedno je ruganje, ali.. nije dobro pretjerat, nije.. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 20:32

..a unda » wrote: ..i sve ovo na temi o laburistima. a za koga si glasao prije laburista? ..mislim, nije da me sad zanima, nego onako, retoricki..mislim, jel si svaki put, ono.. srljao, pa jebiga, ne ide, pa onda aj ovuda, aj tuda, guraj, vici.. :D

e da mi je znat jel lesar zna ko ga sve podrzava ili je ono, kao pravi politira, nema veze, daj mi jos takih, samo davaj.. :D
pa naravno da me nece dirat. to svaka pametna revolucija i drzava zna, ne zele oni dodatnih problema.. :D

..a naci ce se neko, kazes? jos se ceka taj? bit ce neki krist, sta li? u svakom slucaju, to ce bit neko..ne znam.. neko drugi koga ce se sljedit?
..ajd, po prilici, ok, doci ce taj, doci ce..ali, sta mislis kad bi to moglo bit? ove godine? za pet? deset? manje? vise?
..i kazi mi, ok, on kad dodje dodje, ali sto cemo medjuvremenu, sto cemo radit? kako cemo zivit? od cega? ocemo se sta spremat da nas ne zatekne kad dodje ili..?
kako bi se mogli spremat? :kokice:

i kako cemo znat da je to taj? kako cemo ga prepoznat? ..kako cemo znat jel pravi ili lazan? sta ako je lazan? nikom nista, cekamo i dalje? :D
A tvoja je alternativa glasat za SDP jer su oni najmanje zločesti? Ili se nadaš da će puhnuti u čarobnu travku i preko noći se popraviti?
Gle, ako ti je SDP poslodavac, ili ako si zastavnik u penziji, ili ako si jednostavno puka na kvasinu, imaš razloga glasati za njih, ali zašto ne možeš shvatiti da nas ima mnogo koji nemamo razloga?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 20:35

visekratni klon » wrote:
Kanta govana je idealno desničarsko oružje. Naime, ono isključuje mogućnost kolateralne štete. Zašto? Zato što je govno u velikom kontrastu s ljevičarima. S druge strane, ako desničar omaškom izlije govna po sebi, teško da će itko išta primijetiti...
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 20:37

judolino » wrote: A tvoja je alternativa glasat za SDP jer su oni najmanje zločesti? Ili se nadaš da će puhnuti u čarobnu travku i preko noći se popraviti?
Gle, ako ti je SDP poslodavac, ili ako si zastavnik u penziji, ili ako si jednostavno puka na kvasinu, imaš razloga glasati za njih, ali zašto ne možeš shvatiti da nas ima mnogo koji nemamo razloga?
ma je, ok, nek glasa ili ne glasa za koga ko oce, protiv koga, ali nisam to bas pitao. mene zanima taj koji ce doci, kojeg treba slijedit.. :)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 20:38

Euklid » wrote:
Pa čak niti to.

Oli nije odlazak u Bleiburg da se oda pijetet poginulim ustašama jebanje mrtvom Titu matere?

Jebo ja takvog ljevičara koji se ode klanjat ustašama :puke:
Ne slažem se s tobom. Bilo je tamo i raje koja je najebala a da nije okrvavila ruke. Ne zaboravi da je propaganda u NDH bila prilično jaka, a i da su obukli one sirote klince da popune brojno stanje, kako bi pravi koljači uspjeli zdimiti.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Feb 2014, 20:41

..a unda » wrote: ma je, ok, nek glasa ili ne glasa za koga ko oce, protiv koga, ali nisam to bas pitao. mene zanima taj koji ce doci, kojeg treba slijedit.. :)
Ne seri.
Tebe taj ne zanima.
Da te zanima, onda bi probao nekoga drugoga osim Milanovića.

Kaj tu prodaješ vrtićke fore. Nemremo znat ko je dobar ak ga ne probamo, ne?

BTW, neću glasat za svoju tihu patnju darkericu Mirelicu. Nažalost, izjavila je da bi legalizirala maricu, što znači da nema šanse za prolaz u ovoj katolibaniji... :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 24 Feb 2014, 21:55

judolino » wrote: Ne seri.
Tebe taj ne zanima.
Da te zanima, onda bi probao nekoga drugoga osim Milanovića.

Kaj tu prodaješ vrtićke fore. Nemremo znat ko je dobar ak ga ne probamo, ne?

BTW, neću glasat za svoju tihu patnju darkericu Mirelicu. Nažalost, izjavila je da bi legalizirala maricu, što znači da nema šanse za prolaz u ovoj katolibaniji... :tuzni:
..ma zanima me, bas me zanima. tj ne u tvom smislu da bih ga probao, zanima me ko ce to bit, kako ce doc, kako ce ga se prepoznat, docekat.

ne znam zasto mislis da slijedim milanovica i zasto bih trebao slijedit tog nekog, onaj-koji-ce-doci? zato uopce slijedit nekog? ko mene slijedi? ma ajde bolan..

ali eto, bas to, treba imat nekoga koga se slijedi, neki takav autoritet kojem cemo sluzit i bit radosni radi toga, neko ko ce nam dat smisao i osmisao. ono, sta nije tako?
tako da me bas zanima ko bi to mogao bit, kad, kako.. jednostavno volio bih vidjet citavu tu situaciju, svjedocit. cisto ono, reporterski, sa strane.
sta ce on poslije radit, ne zanima me, to mi je dosadno. ali ovo, pocetak.. ono kad ide od uha do uha.. on je taj, dosao je, imamo ga, imamo ga.. kad se ta dobra vijest siri, tu mi je nesto zanimljivo.. :kokice:

mislim, nemoj bas uvijek od sebe polazit. ne pokrecu tvoji motivi i druge.. :kokice:

odakle sad mirela izronila? sta mirela? sta glasat, sta ne glasat? ..di smo? ..kakve veze? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 24 Feb 2014, 23:02

Kako se ti pravis blesav...ti kao ne pratis milanovica, i skoro pa da nisi njegov glasac, samo eto slucajno njemu najvise virujes :facepalm:

Pa sta je problem priznat da te kupio, ka i pun kurac drugih ljudi.

Ali dopusti da mi koji se nismo doticnim veleizdajnicima naguzili imamo pravo i zelju glasat za nekog drugog, a da nas se ne svrstava u nekakve revolucionare.
  • Information