ne shvacas poantu. ali, cek malo, treba je ponavljat dok ne postane poanta.. ako nece milom, oce silom..Tea Tree » wrote: Pa nije Polančec izašao iz HDZ-a. Sanader je čak na silu htio ostati.
Uhapšeni se ne računaju, znači. Samo neuhapšeni.
O vladi Zokija M.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Onda ti imaš problema s čitanjem...Tea Tree » wrote: Pričate skoro isto što i najcrnja homogenizirana desnica. I ne samo vi.
I koji će biti rezultat?
Retoričko je.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Aj pročitaj opet pa komentiraj. Pusti sad taštine i ega.Euklid » wrote:
Pa velim ja, Miky i Euklid su krivi što je hdz uskrsnuo i što su Tomašićke i Markićke postale face. Nema utjecajnijeg dvojca od njega i mene na ovim prostorima...![]()
Nema načina da se hadeze ne vrati, ne-ma. Nije vam kriva ova vlast. Samo ubrzavate povratak i radikalizirate ga. Pa će sljedeće biti: Karamarko- Potop ljevice u Hrvatskoj.
Zazivate revoluciju? A tko će to na ulice, ajde mi to odgovori, tko?
-
visekratni klon
Ono što ne možeš sam, ne očekuj od drugog.
Meni se čini da ste vi nakeljili Milanoviću S kao Superman na odijelo i očekujete da uradi ono što vi ne bi nikad i nipošto. I onda je veleizdajnik. Ajde u ogledalo pa ponavljajte- Superman, to sam ja. S.. ne, ovaj vele, ne, ljevič, ne.. tko sam ja, ogledalce ogledalce?
- Euklid
- old school
Kriste, pa naravno da nema kad su ovi zasrali sve čega su se dotakli.visekratni klon » wrote:
Aj pročitaj opet pa komentiraj. Pusti sad taštine i ega.
Nema načina da se hadeze ne vrati, ne-ma. Nije vam kriva ova vlast. Samo ubrzavate povratak i radikalizirate ga. Pa će sljedeće biti: Karamarko- Potop ljevice u Hrvatskoj.
Aj na trenutak zamisli da je ova vlada bila odlučna i sposobna, jel bi se i onda hdz vratio?
a ti znas o cemu se radi ili samo ono.. guras?
pa ne znam, mozda je bolje, ko zna. ali u jedno sam siguran.. bolje je bilo ko nego tebi dat da ti to vodis.. bauk bedepa bi se poceo od rovinja sirit istrom..
-
visekratni klon
Moram se opet citirati, vidim. Ovaj put ću ti boldati ključne dijelove:Euklid » wrote:
Kriste, pa naravno da nema kad su ovi zasrali sve čega su se dotakli.
Aj na trenutak zamisli da je ova vlada bila odlučna i sposobna, jel bi se i onda hdz vratio?
![]()
nema, čitaj NEMA načina da to ne uradi samim time što ona jest. Vi joj spočitavate desničarenje, a rulja je vidi kao crveni element i uvijek će. Da med i mlijeko teče onda bi tražili svoje crne unatoč svemu- nije li ti propast Juge dokaz ako baš hoćeš? Nije li svojedobno važnije bilo hrvatovati nego imati kruha, a? Nije li po toj logici bitnije imati svoje crne na vlasti, pravu rvacku vlast nego komunjare?
Mislim, šta je vama?
Ova vlada je došla na vlast samo i isključivo zato što je hdz pobrisan, poharan, što nije bilo načina da se u tom času revitalizira nabrzinu, ona je samo tampon zona dok se hdz ne oporavi, a vjeruj mi, s ovim narodom bilo je nemoguće da se hdz ne oporavi, nije ova vlada kriva za tu neminovnost, da su im zlata nudili, njima je važniji rvacki kamen na kojem je uklesano adezeovo ime. Nikad ovaj narod neće prihvatiti ovu vladu kao svoju tek kao puku nužnost dok se ne vrati zaista njihovi.
Ako to ne kapirate, onda ne kapirate ništa.
..a ti sa govorenjem.
aj ti i miki nadjite jos dva. to ce vas vec bit cetri. od nekud se mora pocet..
to ono kao i sto se rokefeler obogatio..
najprije vas je bilo dvoje. pa cetvoro. pa deset, e onda ste krenuli sa hadezeom..
-
visekratni klon
A čuj, kad tad bi shvatili da dijele iste interese...a unda » wrote: ..a ti sa govorenjem.
najprije vas je bilo dvoje. pa cetvoro. pa deset, e onda ste krenuli sa hadezeom..
Eureka moment. Pa, pa, pa mi oduvijek govorimo isto, brate sestro.
..end nau, samting komplitli diferent..
jel ima sta novo na indeksu? pa jasno da napokon ima, vrte vec iste vijesti dva tjedna, ono, kako da je uzivo..
pise na indeksu da su gradjani zgrozeni milanovicevim ovim intervjuom.
ja nisam zgrozen. mene je nasmijao taj intervju. jel to znaci da nisam gradjanin ili.. sta?
jel ima sta novo na indeksu? pa jasno da napokon ima, vrte vec iste vijesti dva tjedna, ono, kako da je uzivo..
ja nisam zgrozen. mene je nasmijao taj intervju. jel to znaci da nisam gradjanin ili.. sta?
-
visekratni klon
Ma ti si... seljačina obična...a unda » wrote:..end nau, samting komplitli diferent..![]()
..e to, brate sestro..visekratni klon » wrote:
A čuj, kad tad bi shvatili da dijele iste interese.![]()
Eureka moment. Pa, pa, pa mi oduvijek govorimo isto, brate sestro.
apropo, zaboravio sam, kako miki stoji sa pederima i njihovim kao nekim tim, pravima, jel?
I tvoj odgovor je koji?
- Euklid
- old school
Dobro. Daj mi još samo objasni kako smo onda miky i ja krivi što se desnica vraća na velika vrata kad je to ionako zapisano u zvijezdama. Da ne kažem genima...visekratni klon » wrote:
Moram se opet citirati, vidim. Ovaj put ću ti boldati ključne dijelove:
nema, čitaj NEMA načina da to ne uradi samim time što ona jest. Vi joj spočitavate desničarenje, a rulja je vidi kao crveni element i uvijek će. Da med i mlijeko teče onda bi tražili svoje crne unatoč svemu- nije li ti propast Juge dokaz ako baš hoćeš? Nije li svojedobno važnije bilo hrvatovati nego imati kruha, a? Nije li po toj logici bitnije imati svoje crne na vlasti, pravu rvacku vlast nego komunjare?
Mislim, šta je vama?
Ova vlada je došla na vlast samo i isključivo zato što je hdz pobrisan, poharan, što nije bilo načina da se u tom času revitalizira nabrzinu, ona je samo tampon zona dok se hdz ne oporavi, a vjeruj mi, s ovim narodom bilo je nemoguće da se hdz ne oporavi, nije ova vlada kriva za tu neminovnost, da su im zlata nudili, njima je važniji rvacki kamen na kojem je uklesano adezeovo ime. Nikad ovaj narod neće prihvatiti ovu vladu kao svoju tek kao puku nužnost dok se ne vrati zaista njihovi.
Ako to ne kapirate, onda ne kapirate ništa.
Na ulice ce se izac kad se predje po miljuna nezaposlenih, ili kad mladi do 35te godine zivota predju preko 50% nezaposlenih. Blizi se...visekratni klon » wrote:
Aj pročitaj opet pa komentiraj. Pusti sad taštine i ega.
-
visekratni klon
Pa niste vi krivi, ja vam ne pridajem moć uopće, vi ste samo stali uz skute neminovnog. I bodrite. Eventualno ste krivi što i vaša kaplja pomaže ga tkati, crni slap, jel.Euklid » wrote:
Dobro. Daj mi još samo objasni kako smo onda miky i ja krivi što se desnica vraća na velika vrata kad je to ionako zapisano u zvijezdama. Da ne kažem genima...![]()
![]()
- Euklid
- old school
Na silu bi vi nas dvojicu ugurali u svoju stranku.....a unda » wrote: ..a ti sa govorenjem.
-
visekratni klon
Jesi vidio kakav je profil ljudi izašao nedavno? Ili je to nebitno? I de me podsjeti, protiv koga će izaći taj narod? Što misliš da će se pjevati ulicama? Internacionala?miky0 » wrote:
Na ulice ce se izac kad se predje po miljuna nezaposlenih, ili kad mladi do 35te godine zivota predju preko 50% nezaposlenih. Blizi se...
-
visekratni klon
Ne treba vas silom gurati. Ne treba vas uopće gurati. Vi ćete se samo jednog dana naći s neprijateljem u krevetu jutro poslije i nećete znati ni kako ni da vam je neprijatelj uopće.
- Euklid
- old school
E, jebiga, daj se dogovorite unda.visekratni klon » wrote:
Pa niste vi krivi, ja vam ne pridajem moć uopće, vi ste samo stali uz skute neminovnog. I bodrite. Eventualno ste krivi što i vaša kaplja pomaže ga tkati, crni slap, jel.
Te malo smo krivi pa malo nismo krivi, pa smo opet krivi...
Mislim, tako je to kad se leži u nesvijesti pa se bunca...
-
visekratni klon
Pa kažem gdje vam je krivica. Nije sigurno ovdje nitko mislio da ćete stati pred streljački sud. Sam si rekao da nećeš više glasati za sdp. Jesi rekao? Jesi. Što sad hoćeš?Euklid » wrote: E, jebiga, daj se dogovorite unda.
Te malo smo krivi pa malo nismo krivi, pa smo opet krivi...![]()
Mislim, tako je to kad se leži u nesvijesti pa se bunca...![]()
- Euklid
- old school
Oće, oće... partizani i ustaše su se oduvijek voljeli... preko nišana...visekratni klon » wrote:
Ne treba vas silom gurati. Ne treba vas uopće gurati. Vi ćete se samo jednog dana naći s neprijateljem u krevetu jutro poslije i nećete znati ni kako ni da vam je neprijatelj uopće.Nego će biti, ljubavi, jesi skuhala kavu?
- Euklid
- old school
To kažeš danas.visekratni klon » wrote:
Pa kažem gdje vam je krivica. Nije sigurno ovdje nitko mislio da ćete stati pred streljački sud. Sam si rekao da nećeš više glasati za sdp. Jesi rekao? Jesi. Što sad hoćeš?
Jučer si govorila da smo krivi.
I sutra ćeš opet...
-
- Information
-